PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال Sms رايگان به ايران و خارج كشور (كاملا رايگان وكاملا نا محدود)

Hosein.M
26th January 2008, 03:44 PM
سلام .
امروز بر خلاف بعضي از دوستان كه ميگن ايميل بدين تا براتون دعوت نامه و از اينچيزا بفرستيم، من يه سايت ميزارم كه بتونين خيلي راحت(نه خيلي راحت) ثبت نام كنيد و به كل نقاط جهان و ايران اس ام اس رايگان و نا محدود بفرستن.

ولي يه اشكالي داره اونم اينه كه نميشه به ايرانسل اس ام اس زد ولي ميشه با شماره ايرانسل ثبت نام كرد و اس ام اس ارسال كرد.

آدرس اين سايت :
[Only registered and activated users can see links]
-----------------------------------------------------------------------------------------
اينم يك سايت براي ارسال اس ام به داخل ايران(ايرانسل - تاليا - همراه اول) و به خارج(در آينده نزديك) كه محدوده.يعني (در هر 6 ساعت سه تا SMS مجاني ) و در 24 ساعت 12 تا اس ام اس رايگان. ثبت نامش هم كه مثل آب خوردنه:46:

امكانات فعلي:
عضویت رایگان SMS
ارسال SMS به موبایل
ارسال SMS با زمان
ارسال SMS گروهی
ارسال گروهي با زمان
ارسال گروهي با رنج
جستجوی لغت فارسی
جستجوی لغت انگلیسی
جستجوی IP
ارسال SMS به ایمیل

آدرس :
[Only registered and activated users can see links]

tanhastrife
27th June 2008, 08:04 AM
بابا باور نکنین من خودم رفتم تو سایتش نشد

Hosein
27th June 2008, 08:46 AM
بابا باور نکنین من خودم رفتم تو سایتش نشد

شما نتونستید دلیل بر نشدنش نیست.
خودم بارها و بارها تست کردم و جواب داده

taranom
27th June 2008, 12:36 PM
ممنون
اتفاقا کار کرد:gol:

faridlor
29th April 2009, 03:18 PM
توی این سایت جلوی id چی وارد کنیم

وحيد ساسي
18th June 2009, 07:26 PM
توی این سایت جلوی id چی وارد کنیم
سلام چون بر روي آبرها ي كه توانايي دسرسي به آن را نداري:023:

sarana23
17th January 2010, 06:51 AM
شما نتونستید دلیل بر نشدنش نیست.
خودم بارها و بارها تست کردم و جواب داده

پس لطفاً براي منم بفرستيد [Only registered and activated users can see links]

pirmard
12th February 2010, 10:40 AM
رمزعبورمن به خطم ارسال نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!1:028:

pirmard
12th February 2010, 10:55 AM
چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :028::046:

راضیه منفرد
13th February 2010, 02:01 PM
سلام

alma_ap81
7th November 2010, 12:36 PM
سلام این چه جوری کار میکنه؟ چرا رمزو نمیدین به من؟

shimia
7th November 2010, 02:07 PM
منم میخوام

sayehashegh
3rd May 2011, 09:35 PM
من سال پیشم رفتم تو این سایتا امسالم با حرف شما دوباره رفتم عزیز وقتی نمیشه مجبوری دروغ بگی؟؟؟؟:026:

mycheat
13th June 2011, 01:08 PM
سلام .
امروز بر خلاف بعضي از دوستان كه ميگن ايميل بدين تا براتون دعوت نامه و از اينچيزا بفرستيم، من يه سايت ميزارم كه بتونين خيلي راحت(نه خيلي راحت) ثبت نام كنيد و به كل نقاط جهان و ايران اس ام اس رايگان و نا محدود بفرستن.

ولي يه اشكالي داره اونم اينه كه نميشه به ايرانسل اس ام اس زد ولي ميشه با شماره ايرانسل ثبت نام كرد و اس ام اس ارسال كرد.

آدرس اين سايت :
Peekamo.com ([Only registered and activated users can see links])
-----------------------------------------------------------------------------------------
اينم يك سايت براي ارسال اس ام به داخل ايران(ايرانسل - تاليا - همراه اول) و به خارج(در آينده نزديك) كه محدوده.يعني (در هر 6 ساعت سه تا SMS مجاني ) و در 24 ساعت 12 تا اس ام اس رايگان. ثبت نامش هم كه مثل آب خوردنه:46:

امكانات فعلي:
عضویت رایگان SMS
ارسال SMS به موبایل
ارسال SMS با زمان
ارسال SMS گروهی
ارسال گروهي با زمان
ارسال گروهي با رنج
جستجوی لغت فارسی
جستجوی لغت انگلیسی
جستجوی IP
ارسال SMS به ایمیل

آدرس :
SMS TO EMAIL & Email to Mobile &Email to SMS & SMS to Mobile ([Only registered and activated users can see links])
چرا چرت و پرت میگی:026:
اگه میخواین اس ام اس رایگان بفرستید برید سایت sms.bi: sms text for sms free services. Send way2sms messages and bulk sms Login - 2 ([Only registered and activated users can see links]) ثبتنام کنید
اگه نتونستید به من ایمیل بدید: [Only registered and activated users can see links]

fifide
26th October 2011, 01:16 PM
منم دعوتنامه اس ام اس رایگان میخوام

DRP20810
27th October 2011, 03:07 PM
با سلام
لطفا به تاريخ پست دقت كنيد
اين كار در 4سال پيش امكان پذير بود و حتي خودم هم عضويت داشتم (تو يه سايت ديگه كه ايراني هم بود)
اما الان اين خودش يه نوع در آمد شده براي سايت ها كه عضويت گرفتن در اين سايت ها حداقل 100.000 تومن هزينه داره كه باز هم من عضويت دارم (شركت اس ام اس عطر سيب)
اميدوارم ديگه شاهد بي اين نوع صحبت شما نباشيم.