PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کشف اسکلت اولین زن خون آشام جهان در ایتالیا/عکس

Bahar ✿ Narenj
3rd June 2011, 11:45 AM
جسد زن مذکور در حالی که تکه آجری در دهانش قرار داده شده بود توسط باستان شناسی از دانشگاه فلورانس کشف شد. فلسفه خون آشام ها که خاستگاه آنها اروپا بوده به دو دلیل مذهبی و پزشکی بوده است. در دوره قدیم مردم بدلیل نفوذ خرافات عقیده داشتند که خوردن خون برای سلامتی در طول عمر مفید بوده و نیز برای دوباره متولد شدن ضروری است.

[Only registered and activated users can see links] world's first woman vampire body.jpg&w=520&h=300&q=90

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

demis roussos
31st July 2011, 02:10 AM
حالا این آجر و واسه چی میذاشتن تو دهن طرف؟:019:
حتما" میزاشتن لای دهنش بعد با پا میرفتن رو سرش که دیگه دندونی نمونه واسش تا بتونی خون بخوره:042:

Jasi
6th August 2011, 12:35 PM
چه قدر وحشتناکه البته من به خون اشام ها اعتقاد دارم که هنوزم هستند اما باور نمی کنم که تا ابد زنده می مونن این عقیدشون میزنه زیر همه چی.اتفاقا به نظرم زودتر می میرن چون که خونی که از بدن بیرون بیاد نجسه و خیلی هم الوده اس. چه شکلی دلشون می یاد!:047::06::027::038:

iran 4 ever
6th August 2011, 02:57 PM
حالا این آجر و واسه چی میذاشتن تو دهن طرف؟[Only registered and activated users can see links]
حتما" میزاشتن لای دهنش بعد با پا میرفتن رو سرش که دیگه دندونی نمونه واسش تا بتونی خون بخوره[Only registered and activated users can see links]

عجب استدلال زیبایی کردی :6qwup3:

KhaleGhezi
6th August 2011, 03:08 PM
از کجا میدونن این خون آشامه؟
این آجر گذاشتن نشونشه؟

ماری تاری
6th August 2011, 03:26 PM
خوب اینکه چیزی نی امو ها خون خودشون رو میخرن

mehdi_j2006
6th August 2011, 03:40 PM
بابا این بدبخت آجر خوار بوده
داشته اجر می خورده یه تیکه اش پریده تو گلوش خفه شده با همون تکه آجر دفنش کردن!
(به من میگن باستان شناس)

mehdi_j2006
6th August 2011, 03:53 PM
خوردن خون توی بعضی اعتقادات باعث ایجاد افزایش قدرت جسمانی ، روحیه تهاجم و افزایش امیال حیوانی و جنسی و... می شود و باعث نوعی حالت سرخوشی ناشی از بوی خون درون دهان میشود (حوصله ام نمیشه توضیح بدم) و الگوی اینجور اعتقادات برتری حیوانات گوشتخوار مخصوصا گرگ به سایر حیوانات هست!
اگر دوستان کمی در این زمینه مطالعه کنن به نتایج جالبی می رسند که آشکارا این نتایج توی فیلمهای خون آشامی دیده میشه!

به هر حال اسلام خون رو نجس دونسته و خورن اون رو نهی کرده و فک کنم بصورت پزشکی هم این قضیه اثبات شده که خوردن خون برای سلامتی انسان مفید که نیست هیچی مضر هم هست!

mehdi_j2006
6th August 2011, 04:18 PM
از کجا میدونن این خون آشامه؟
این آجر گذاشتن نشونشه؟

خاله قزی جون برات تعریف می کنم
شب نترسی یهو بیای یقه من رو بگیری آآ
قدمها وقتی خون آشای رو دفن می کردند اعتقاد بر این بود که این خون آشام از توی قبر و تابوتش میاد بیرون و میره سراغ کشتن آدمها و خون آشامی (از امشب در اتاقت رو محکم قفل کن)
برای اینکه این خون اشام کاملا کشته بشه با توجه به اعتقاداتشون می اومدن یه میخ چوبی رو توی قبلش می کوبیدند (این قضیه بیشتر توی فیلم دراکولا شما می تونید ببینید) و گاهی توی دهانشون یه آجر یا یه خشت قرار می دادند که دیگه نتونه کسی رو گاز بگیره (یکی نبوده به این احمقها بگه که خوب کاری نداشته خون آشامه آجر رو از دهنش در می آورده:02: و می اومده پدر تک تکتون رو در میاره)

حالا از ما گفتن یهو دیدی شب یه خون آشام از تابوتش در اومد و اومد توی اتاقت و خونت رو خورد و بعد رفت سرجاش تخت خوابید!!!!!:6qwup3: