PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار های مرتبط با موسیقی

sorkh
12th April 2008, 05:29 PM
بحث در مورد نرم افزارهایی که امکانات زیادی را به آهنگ ساز و نوازنده می دهد

sorkh
12th April 2008, 05:34 PM
درود بر همه ی دوستان.
من خودم جدیدا" به اهمیت این نوع نرم فزارهاپی بردم.و فعلا" هم با cakewalk درگیرم.

sorkh
12th April 2008, 05:39 PM
٧1.1 Cakewalk Rapture VSTi DXi RTAS

این نرم افزار یک برنامه پیچیده و حرفه ای برای کار با موزیک و آهنگها می باشد.
با استفاده از این برنامه می توانید کار ترکیب موزیک و صدا را انجام داده و در واقع در سطح بالایی آهنگسازی کنید.
این برنامه یک برنامه تخصصی است و فقط برای کسانی مفید است که با مبانی موسیقی و آهنگسازی آشنایی دارند.
این برنامه توانایی تولید و کار بر روی فایلهای MIDI‌ را نیز دارد.
این برنامه نسبت به برنامه های دیگر کیفیت صوت بهتری ارائه می کند.
خلاصه:
برنامه ای فوق العاده برای ساخت انواع موسیقی با امکانات زیاد و پیچیده است.
همراه با ویژگی های کنترل ظرافت و بالانس ، ریتم موزیک ، تغییر صدایBass ، ویرایش اتوماتیک و...

arash_ir00
16th September 2008, 12:18 AM
یه نرم افزار تو مایه cakewalk واسه لینوکس کسی میتونه معرفی کنه ؟؟

Arsalan_Hammet
22nd September 2008, 04:09 PM
سلام دوستان.آموزش نرم افزار CakeWalk رو از کجا میشه پیدا کرد؟

sorkh
13th October 2008, 10:45 AM
درود
واسه لینوکس رو نمی دونم ولی در مورد مورد دوم بگم که من خودم با یه کتاب آموزشی cakewalkکار کردم که خیلی اساسی آموزش داده از انتشارات "نشر علوم" و عنوانش هم آموزش نرم افزار cakewalk هست .اسم نویسنده رو هم نمی دونم ولی خارجیه. کتابه توییه

sorkh
24th October 2008, 01:21 AM
درود . عجب دنیایین این نرم افزارها
از دوستانی که بیشتر کارکردن آیا میدونید تو نرم افزار sonar میشه آهنگ جاز ساخت یا نه اگه آره یه راهنمایی کوچولو کافیه . ممنون

sorkh
22nd November 2008, 01:32 PM
بادرود .
ای بابا اساتید یاری کنید . یعنی هیچ کس با sonar کار نکرده؟

Anonymouse
22nd November 2008, 07:16 PM
ببین من با سونار کار نکردم چون به کارم نیومده ولی کارتو بگو یه جور دیگه برات راه میندازمش

sorkh
4th December 2008, 11:52 PM
ممنون
میدونی میخوام قسمته جاز اهنگ هام رو از نرم افزار sonar بگیرم.امکان داره؟

Anonymouse
5th December 2008, 11:06 AM
ممنون
میدونی میخوام قسمته جاز اهنگ هام رو از نرم افزار sonar بگیرم.امکان داره؟

بهترین راهی که برای این کار من دیدم اینه که تو گیتار پرو پارت درامیو که می خوای بنویسی (خیلی سخت نیست باهاش کار کنی یکمم با ریتمو درام اشنا باشی میتونی بنویسی) بعد midi کنی میدی رو هم میشه گفت همه ی برنامه ها ساپورت میکنه من خودم با cakewalk studio instrument کار میکنم درامش صدای جالبی میده بعد ریکورد کنی و با هر چی که میخوای میکس کنی

sorkh
9th March 2009, 11:10 PM
ممنون امتحانش میکنم
راستی چرا فستیوال کم نوره چراغش؟