PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلم جدید سازندگان جنجالی ظهور


madman2011
19th August 2011, 06:51 AM
سازندگان مستند جنجالی "ظهور نزدیک است" اقدام به تولید و انتشار یک مستند خبرساز دیگر کرده اند. ناظران سیاسی بر این باورند که جریان انحرافی در پشت پرده این فیلم‌های جنجالی قرار دارد و هدف آن هم سیاسی است.

به گزارش جهان، آنان این بار دکتر محمود احمدی نژاد را مشابه با مختار ثقفی دانسته و به ذکر نکاتی برای اثبات ادعای خود پرداخته اند.

این کلیپ "عبرت تاریخ" نام دارد و هم اکنون در فضای مجازی و خارج از آن منتشر شده است.

اصغر سیجانی، پیش از این مستند جنجالی "ظهور نزدیک است" را تولید کرده بود که با انتقادات گسترده علما و روحانیون و حتی ورود دستگاه قضا روبرو شده بود. چندین نفر هم در این باره بازداشت شدند.

دادستان تهران هفته گذشته در مورد آخرین وضعیت پرونده انتشار سی دی ظهور نزدیک است گفت که "پرونده تکمیل شده و به دادگاه ویژه روحانیت رفته است."

سازندگان کلیپ "عبرت تاریخ" در ابتدای آن، هدف خود را از ساختن این کلیپ "مطالعه تاریخ و عبرت گرفتن از وقایع اقوام گذشته" بیان کرده اند.

گوینده متن ابتدایی کلیپ که به نظر می‌رسد همان کارگردان-مجری سی دی ظهور است، از انتقاداتی که به دو کلیپ او شده انتقاد می‌کند. او ادعا می‌کند: با اعلام خبر انتشار این مستند(عبرت تاریخ) هجمه هایی با هدف مشخص آغاز شد و چون گذشته ما را به جریانی حاشیه ساز و جنجالی منسوب کردند.

وی با ادعای این "ما جمعی خودجوش و مردمی" هستیم، می‌گوید با جریان انحرافی میانه ای ندارند و مخالف "حاشیه سازی‌های برخی اطرافیان رئیس جمهور" هستند.

با این حال، ناظران سیاسی بر این باورند که جریان انحرافی در پشت پرده این فیلم‌های جنجالی قرار دارد و هدف آن هم سیاسی است.

مستند عبرت تاریخ احمدی نژاد و مختار را از شخصیت‌های تاثیر گذار تاریخ خطاب می‌کند و به بررسی ویژگی‌ها و شباهت‌های آنان پرداخته است.

سازندگان این کلیپ در ابتدا مدعی "تشابه اتهامات وارده" به این دو شخصیت شده اند. آنان برای اثبات ادعای خود صحنه‌هایی از فیلم مختار را که به او اتهام زده می‌شود پخش و آن را با انتقادات برخی سیاسیون و سایت‌ها از دکتر احمدی نژاد مقایسه کرده و مشابه دانسته اند

گوینده متن ابتدایی کلیپ که به نظر می‌رسد همان کارگردان-مجری سی دی ظهور است، از انتقاداتی که به دو کلیپ او شده انتقاد می‌کند. او ادعا می‌کند: با اعلام خبر انتشار این مستند(عبرت تاریخ) هجمه هایی با هدف مشخص آغاز شد و چون گذشته ما را به جریانی حاشیه ساز و جنجالی منسوب کردند.


اتهامات مورد اشاره به این شرح است :

1- کذاب و دروغگو بودن

2- بی تفاوتی نسبت به ولایت یا ولایت گریزی

3- ادعای ارتباط با عالم غیب

4- تهمت قدرطلبی

5- ایرانی گری و توجه بیش از حد به ایرانی‌ها

6- خشونت و جنگ طلبی

7- شک یاران نزدیک و تهمت آنها در اثر موضع پیچیده و مبهم

8- تاسیس گروه انحرافی در مهدویت!

9- استفاده از سحر و جادو

10 - بد دین و دارای تفکر مذهبی نادرست بودن

11- عاقبت شوم تهمتها و تخریب‌ها

در ادامه هم به همان شیوه نخست برخی صفات به عنوان تشابهات مختار و دکتر احمدی نژاد ذکر شده است. از جمله:

1- کیاست و زیرکی

2- شجاعت

3- تشکیل حکومت عادلانه

4- دادن بشارت فتح و پیروزی

5- انتخاب هدفی بزرگ برای حرکت خود

6- استفاده از شعاری جذاب در جهت اهداف حرکت

و ..."



tebyan

demis roussos
13th September 2011, 08:27 PM
جریان انحرافی هم که توسط همین قوه قضایه که این یارو رو آزاد کردن گرفته شد پس این وسط این جریان زیر خاکی چه کارس

Amelie
13th September 2011, 08:37 PM
اي بابا من فك كردم آريوالزو ميگه
نوريگا و آكرنار !!