PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش روبان دوزي و گلهاي روباني

*red rose*
16th June 2008, 09:59 AM
[Only registered and activated users can see links]

منزلتان را با تزيينات ابتكاري تنها با استفاده از روبان هاي رنگارنگ بياراييد. روبان ها را مي توانيد بر روي سطوح مختلف بچسبانيد، بدوزيد و يا گره بزنيد و به اين ترتيب با روشي ساده، به لوازم و بخش هاي مختلف منزلتان نمايي نو ببخشيد.

روبان ها از نظر رنگ، طرح و بافت از تنوع چشمگيري برخوردارند كه هريك را مي توان به عنوان مكملي زيبا براي دكوراسيون در بخش هاي مختلف خانه به كار گرفت. به عنوان مثال روبان هاي باريك و ارزان قيمت در رنگ هاي پاستلي براي تزيين لوازم اتاق خواب مناسب هستند و روبان هاي ساتن، تافته، مخمل و ابريشمي با طرح ها و رنگ هاي كلاسيك براي تزيين كلاهك آباژور يا كوسن هاي اتاق پذيرايي مناسب و ايده ال هستند.

همچنين چسباندن و يا دوختن روبان در لبه وسايل پارچه اي شما را از تميزدوزي لبه پارچه بي نياز مي كند ضمن آن كه به لبه ي كار نمايي مرتب و تميز مي دهد.

چند نمونه از کار با روبان را برای شما قرار میدهم:

*red rose*
16th June 2008, 10:02 AM
در اين جا چند ايده براي استفاده از انواع روبان در تزيين لوازم منزل ارائه شده است. دوخت روبان هاي مخملي به رنگ و عرض هاي مختلف برروي يك قطعه پارچه ساده آن را به يك روتختي زيبا تبديل مي كند. يك قطعه پارچه مخمل يا ساتن را در نظر بگيريد و روبان هايي با پهناي مختلف و با تنوع رنگي مورد نظرتان انتخاب كنيد و روبان ها را به صورت مايل با زاويه 45 درجه و با فواصل يكسان يا مطابق سليقه خود روي پارچه زمينه سنجاق كنيد سپس يك روبان پهن با عرض حدود 10 سانتي متر و به رنگ متناسب با رنگ پارچه زمينه انتخاب كنيد و روبان 10 سانتي متري را دور كار بر روي انتهاي روبان ها سنجاق كنيد سپس كليه روبان ها را در جاي خود بدوزيد يا آنها را با چسب پارچه بچسبانيد.

با دوخت روبان روي پارچه يك روتختي زيبا بدوزيد :

با دوخت انواع روبان روي كوسن ها آنها را بياراييد :

ابتدا روبان هاي مورب روي روتختي و سپس روبان حاشيه دور آن را بدوزيد. براي دوخت روبان 10 سانتي متري دوطرف آن را بدوزيد .

*red rose*
16th June 2008, 10:04 AM
براي تزيين پارچه هاي گلدار نيز مي توان از روبان هاي رنگي ساده به عنوان يك حاشيه رنگي استفاده كرد. انواع روبان را مي توانيم به صورت هاي گوناگون برروي كوسن ها نيز بچسبانيم ممكن است با دوخت اين روبان ها به صورت كادري وسط كوسن را بياراييم و يا كادري از آنها را به عنوان حاشيه اي دور كوسن استفاده كرد .

با دوخت حاشيه اي از روبان هاي طرح دار بر روي پارچه هاي ساده مي توانيم روميزي ها و دستمال سفره هايي زيبابيافرينيم .

دستمال سفره كتان سبزرنگ و ساده اي را ملاحظه مي كنيد كه با دوخت يك روبان طرح دار با طرح و رنگ مناسب زينت يافته است.

yazdrazi
11th September 2008, 06:52 AM
این هم یه وبلاگ مفید در رابطه با آموزش روبان دوزی و خیلی چیز های دیگهdanatips.blogspot.com
دانستنیهای دانا پیرامون هنر و ... ([Only registered and activated users can see links])

yazdrazi
21st October 2008, 11:07 AM
ribbon.blogfa.com یکی از کامل ترین سایتهای روبان دوزی حتما ببینید.

ستارس
15th June 2010, 04:34 PM
سلام من تازه عضو شدم میخوام الگویی روبان دوزی پیدا کنم اما نیست خواهش میکنم یکی کمکم کنه مرسی

ntp
25th October 2010, 10:47 AM
سلام لطف کنید عکسها رو درست در سایت قرار دهید. باز نمیشن، اگه توضیح هم به اونها اضافه کنید خیلی عالی میشه.
متشکرم

saharnaz
25th October 2010, 02:12 PM
ابتدا مانند اولین تصویرروبان را داخل سوزن کنید سپس روبان را کمی بیرون کشیده و سوزن را نزدیک به سر روبان وسط آن فرو ببرید اکنون شما آماده هستید تا گره ها و دوختهای جدید را شروع کنید.خوشبختانه با یادگیری چند گره ابتدایی هم می توان کارهای زیبایی انجام داد.آنچه اهمیت داردمانند اکثر هنرها رنگ بندی است.موفق باشید.

gandom gon
14th July 2011, 02:15 PM
عزیزم عکسا باز نمی شه
منم قبلا روبان دوزی کار کردم دوست دارم دوباره کار کنم
اگه عکسا باز بشه ممنونت می شم

royayeghashang
16th July 2011, 12:01 AM
:023:سلام من تازه عضو شدم من دنبال یک سری مدلهای روبان دوزی شیک میگردم لطفا منو راهنمایی کنید امکانش هست برام ارسال کنید:2lxe53l:عکسها هیچ کدوم باز نمیشه میشه لطفا کمکم کنید من خودم مربی روبان دوزی هستم

کامب 5
30th July 2011, 07:41 PM
سلام هیچکدام از تصویرها دیده نمی شود

سمیه چمنی
1st August 2011, 11:07 AM
سلام تصویر ندارم

yas1390
4th August 2011, 10:44 PM
سلام.من هم تازه عضو شدم ولي از عكس خبري نيست.چرا باز نمي شن؟

سلوای عزیز
11th September 2011, 08:59 PM
سلام تصاویر نشون داده نمیشن

arges
19th November 2011, 01:14 AM
الگوهای تصویری ندارین؟
متشکرم.

الهامه2
7th December 2011, 08:53 AM
:012:عزیزم عکس ها باز نمیشه .فدات شم:026:

mina660526
17th December 2011, 12:43 PM