PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Festival Guitar

Alcatrazz
21st June 2008, 12:29 AM
بالاخره این پست زده شد .:head:

خب مثله اینکه چندتا از بچه های سایت انتظار داشتن این پست سریعتر زده بشه و مسابقه رو شروع کنیم .:medieval:

خوب اول از همه چیز می ریم سراغ نحوه مسابقه .

یه آهنگ به قید قرعه انتخاب می کنیم بعد کسانی که گیتار دارن شروع می کنن به زدنش هر کی بتونه زود تر کارش رو تموم کنه و بزاره رو سایت برندس و امتیاز میگیره و حق داره آهنگ بعدی رو انتخاب کنه و همینطور روال ادامه پیدا کنه .

قوانین :

1.آهنگی که قرار است نواخته شود باد حتما با Guitar pro ساخته شود.

2.لازم نیست حتما یه آهنگ کامل باشه آهنگ می تونه حتی یه سولو کوچک یا یک قسمتی از آهنگ مثلا اینترو باشه.

3.امتیاز دهی مشخص بشه امتیاز دهی توسط خود اعضا داده میشود و از 1 تا 10 می باشد مثلا من یه آهنگ انتخاب می کنم بعد اعضا امتیاز می دن 4.8.5.1.3 بعد امتیاز ها با هم جمع و تقسیم بر تعداد می شه مثلا هم اکنون امتیازات 4 می شود نفر برنده 4 امتیاز دارد.

4.نفر برنده نمی تواند در راند بعدی شرکت کند. اگر بخواد در راند بعدی باز هم شرکت کند چون خود آهنگ را انتخاب می کند می دهد 1/4 امتیاز به او تعلق می گیرد .

5.جدولی باید طراحی شود که امتیاز اعضا در آن وارد شود و ببینیم مثلا کی اول شده کی 4 و کی 3 .

6.وقت هر راند مسابقه نا محدود است و اعضا می توانند حتی پس از دو هفته کار خود را تحویل دهند.(مگه اینکه نخوای امتیاز بگیری بری اینکارو کنی )

7.حد اکثر تعداد عضو باید 7 نفر باشند در غیر اینصورت اگر کسی بخواهد عضو شود باید دسته جدید تشکیل دهد مثل مسابقات فوتبال .انوقت بین دو دسته مسابقات می زاریم حالا اگه جامی کاپی چیزی باشه که دیگه بهتر مثلا یه افکت اوردرایو واسه کاپ قرار میدیم اما نه حالا و قتی دسته ها بیشتر شدن .

8.ما می تونیم تو مسابقه 3 نفر برنده داشته باشیم منظورم اینکه سه نفر اولی که کارو زود تر تحویلی میدن.ولی باز امتیاز دهی فرق می کنه نفر اول امتیاز کامل رو می گیره و دومی با کثر 1 امتیاز بقیه امتیاز رو می گیره و سومی با کثر 2 امتیاز بقیه امتیاز رو می گیره .

این قوانین توسط مدیر مسابقه تغیر خواهند کرد .

Alcatrazz
21st June 2008, 12:35 AM
برای اسم نویسی در گروه شما باید در قسمت عضویت در گروه های دسته جمعی عضو گروه Festival Guitar شوید.

تا هنگام تکمیل گروه مسابقه آغاز شود .

Hosein
21st June 2008, 07:56 AM
لينك گروه:
گروه مسابقه ای گیتار الکتریک Festival Guitars ([Only registered and activated users can see links])

Alcatrazz
25th June 2008, 03:42 PM
قانون جدید :

امتیاز دهی تغیر کرد امتیاز توسط خود شخص انتخاب کننده آهنگ انتخاب می شود .

Anonymouse
25th June 2008, 08:39 PM
قانون جدید :

امتیاز دهی تغیر کرد امتیاز توسط خود شخص انتخاب کننده آهنگ انتخاب می شود .

ok هر موقع که گیتارت اومد خودت استارتشو بزن البته برای شروع یه چیز راحت بزار که همه بتونن بزنن بعد کمکم سخت ترش میکنیم.

guitar.E.N
28th June 2008, 09:32 AM
کی این فستیوال شروع میشه؟

Anonymouse
28th June 2008, 03:46 PM
Xerxes.King عزیز که این تاپیکو راه انداخته گفتش سه شنبه حالا ببینیم چی پیش میاد اگه تا اون موقع 5 6 نفر شدیم کارو شروع میکنیم
اگه دیدیم طرفدار داشتو گیتاریستا زیاد شدن نزدیک 14 نفر اونوقت دو گروهش میکنیم مسابقه ی گروهی میدیم
البته مسابقه بیشتر با هدف اموزشی برگزار میشه.

guitar.E.N
29th June 2008, 12:22 AM
حرکت خوبیه

Alcatrazz
1st July 2008, 07:51 PM
************************************************** **************************************************
مسابقه شروع شد ************************************************** ***********************************
************************************************** **************************************************

اولین آهنگ از گروه Korn میباشد به نام Right Now .

لینک دانلود :Download ([Only registered and activated users can see links])

امتیاز آهنگ : 3 خیلی سخاوت به خرج دادم :head:

به دلیل امتیاز پاین زیر 5 تنها یک برنده در این راند خواد بود .:cigar:

************************************************** **********************************************
بچه ها تا فردا صبح کسی کار نکنه تا من گیتارم رو بگیرم .

guitar.E.N
1st July 2008, 10:38 PM
البته ببخشیدا - (فکر نمی کنید این اهنگ کمی سطحش پایینه) - یه کار که سولو داشته باشه بهتر نیست!

Anonymouse
2nd July 2008, 12:01 AM
اقایون این که از اهنگ ساده شروع کنیم رو ایدشو من دادم پای حسین جان ننویسید بیشتر هدفم این بود که کسایی هم که تازه کارشون رو شروع کردن به جمع اساتید بپیوندن و تاپیک بیشتر هدف اموزشی داشته باشه حالا نمیدونم اگه فکر میکنیدجالب نیست از یه چیزه سخت تر شروع کنیم

Alcatrazz
2nd July 2008, 01:30 AM
من نمی دونم هرچی شما میگید!

guitar.E.N
2nd July 2008, 10:07 AM
ok دوستان - از همین اهنگ شروع می کنیم.

Crystal_Planet
2nd July 2008, 12:31 PM
آقايون من يه پیشنهاد توپ دارم.به نظر من آهنگى رو كه انتخاب شد رو همه بزنن و بذارن تو سايت بعد از بين اونا ۳ تا رو كه از همه بهتر بودن ،داور هاى بى طرف انتخاب كنند ،يعنى اين طورى نباشه كه هر كى زود تر گذاشت.موافقيد؟

Rock is not Dead

guitar.E.N
2nd July 2008, 12:41 PM
باهات موافقم

Anonymouse
2nd July 2008, 12:45 PM
منم موافقم . قرار شد هر کسی که اهنگو انتخاب میکنه همونم نظر بده. ولی فکر کنم بهتر این باشه که همه اهنگ رو بذارن بعد هر کسی بیاد به بقیه یه شماره از 1 تا 10 بده بعد هرکسی که امتیازش بیشتر شد اون برندس و اهنگ بعد رو اون انتخاب میکنه اینجوری خوبه ؟
بعد یه چیز دیگه اینکه فایلتون رو mp3 بذارید و سعی کنید بیشتر از 1 مگ نشه که همه راحت دانلود کنن

Alcatrazz
2nd July 2008, 03:07 PM
خوبه پس شروع کنیم ...........

Anonymouse
9th July 2008, 01:02 AM
نه مثل اینکه کسی نمیخواد فایل بذاره
خوب واسه اینکه تاپیک راه بیفته و بقیه هم بیان فایل بذارن من فایله درپیتی خودمو میذارم تا بقیه هم روشون واشه فایلاشونو بذارن
فکر نکنم از این دیگه بیخود تر چیزی باشه پس خواهشن فایلارو اپلود کنید

Crystal_Planet
9th July 2008, 01:18 AM
من همين جا امتياز Anonymouse رو 10ميدم ,عالى بود:thumbsupsmileyanim: .آقا ما با اين effect كه داريم عابرو مون ميره .:no:

Anonymouse
9th July 2008, 01:29 AM
اقایون اگه اینطوریه خواهشن فایلارو نذارین چون افکت و تجهیزات من واقعا درپیتیه شوخی هم ندارم چون تو اجزای سازندش از درپیت استفاده شده (حسین جان در جریانه چی میگم) تابلو نکنی عابرومون بره
بابا باز دمه شماها گرم تجهیزاتتون گرونه
البته خداییش 10 زیاد بود دیگه یه 2 3 هم میدادی راضی بودیم از روی لطفت 10 دادی

Crystal_Planet
9th July 2008, 01:34 AM
قسم ميخورم كه صادقانه دادم.

Anonymouse
9th July 2008, 01:48 AM
ممنون عزیز لطف شما که همیشه شامل حال ما بوده دستت درد نکنه

ولی جا داره من یه قانون دیگه همین جا بذارم
تمامی عزیزان گیتاریست میتونن تو این فستیوال شرکت کنن تنها چیزی هم که برای شرکت کردن لازمه یک قطعه سیم هستش با یک قطعه چوب که به هم وصل باشن و تولید صدا بکنن و یه چیزی که بشه صداشو ضبط کرد حالا میکروفون voice chat یا .... که روی سایت بگزارید
عزیزان هم تا جایی که میتونید به نوازندگی رای بدید سعی کنید به تجهیزات رای ندید البته میدونم یکم تو حیطه ی گیتار الکتریک کار سختیه که بخواهیم فقط به نوازندگی رای بدیم ولی خوب سعیش رو که میشه کرد نه؟

Alcatrazz
9th July 2008, 01:50 AM
کارت خوب بود 7 میدم چون آهنگو کامل نزدی ...:cheshmak:

Crystal_Planet
9th July 2008, 01:55 AM
منم باهات موافقمAnonymouse ،فقط تو رو خدا تو امتياز دادن دقت كنيد من ميدونم بچه ها اونقدر گلن كه هر امتياز ى بهشون بدى ناراحت نميشم،بايد تلاش كنن براى دور بد. :gol:

Crystal_Planet
9th July 2008, 01:57 AM
Xerxes.King قرار نبود كه حتما آهنگو كامل بزنيم؟!! :blinksmiley:

Crystal_Planet
9th July 2008, 09:12 PM
اين هم از مال ما ،حسين جان ديگه كم كم داره نوبت تو ميشه .:cheshmak:

Anonymouse
9th July 2008, 10:23 PM
به به کلی لذت بردیم عالی بود :thumbsupsmileyanim: چون نمیتونم از جاییش ایراد بگیرم و به نسبتش امتیاز کم کنم 10 میدم :head:
البته خوب قطعه هم زیادی راحته اینجا هم که همه استاد گیتار ، پارت ها که سخت تر شه امتیازات هم متفاوت تر میشه
دیگه کمکم حسین جان باید خودتو اماده کنی ببینم چیکار میکنیا یه پارت بذار تاپیکو بترکون :devil:

Crystal_Planet
10th July 2008, 12:46 AM
بابا ما لياقت اين امتياز رو نداريم عزيز،ولى خدا وكيلى تو effect نازى گذاشتى.بچه ها من فقط يه مشكلى دارم!اگه دقت كرده باشيد ۱ دقيقه دقيق شده بود،چون من با sound recorder ويندوز ضبط ميكنم،با برنامه اى كه على رضا داده هم هنوز نتونستم record كنم.
. :ok:

Alcatrazz
10th July 2008, 01:31 AM
امتیاز من 8.5 عالی بود ...

بچه ها من که نه امپ دارم نه افکت نه کارت صدای درست چیکار کنم 1;;111;;11

Crystal_Planet
10th July 2008, 01:50 AM
لطفا حتما ذكر كن چرا به من ۸.۵ دادى به على رضا كمتر دادى.

Alcatrazz
10th July 2008, 02:16 AM
دقت تو بیشتر بود ...:head:

Crystal_Planet
10th July 2008, 02:22 AM
لطف دارى, به هر حال نظر نظره،ما نميتونيم تو حريم شخصى دخالت كنيم ،بدون اين چيز هايى هم كه گقتى من راهى براى record نميدونم،شايد على رضا بلد باشه. :coolsmiley02:

Anonymouse
10th July 2008, 10:59 AM
امتیاز من 8.5 عالی بود ...

بچه ها من که نه امپ دارم نه افکت نه کارت صدای درست چیکار کنم 1;;111;;11

بابا چه خیالیه جور میشه قصه نخور من اون اوایل با همین fx box هم نمیتونستم کار کنم بعد دو ماه ساندم سوخت شاید بخندی ولی از ضبط خونه دیسترشن میگرفتم به این صورت که گیتارو وصل میکردم به ضبط بعد خروجیه ضبطو میدادم اسپیکر کامپیوتر صدا دیستورت میشد

Anonymouse
10th July 2008, 11:35 AM
بابا ما لياقت اين امتياز رو نداريم عزيز،ولى خدا وكيلى تو effect نازى گذاشتى.بچه ها من فقط يه مشكلى دارم!اگه دقت كرده باشيد ۱ دقيقه دقيق شده بود،چون من با sound recorder ويندوز ضبط ميكنم،با برنامه اى كه على رضا داده هم هنوز نتونستم record كنم.
. :ok:

اره اتفاقا متوجه شدم سر یه دقیقه تموم شد با ساند ریکوردر که فکر نکنم بشه بیشترش کرد با یه برنامه ی دیگه ریکورد کن چیزی گیرم بیاد میذارم تو سایت همه استفاده کنن
ولی خداییش افکتت چیزه شاخیه دسته کمش نگیر بدنیست یه نگاه به این فایل یوتوب بندازی یارو چه صداهای جالبی از همین در میاره
[Only registered and activated users can see links]
لطفا حتما ذكر كن چرا به من ۸.۵ دادى به على رضا كمتر دادى.

اقا لابد بهتر بوده دیگه
اقایون من فکر میکنم بهتر باشه که به ازای هر اشکالی که تو اهنگ به نظرمون میرسه یک امتیاز کم کنیم اشکالشو هم بگیم تا دفه ی بعد برطرف بشه اینجوری فکر کنم بهتر باشه نه؟

لطف دارى, به هر حال نظر نظره،ما نميتونيم تو حريم شخصى دخالت كنيم ،بدون اين چيز هايى هم كه گقتى من راهى براى record نميدونم،شايد على رضا بلد باشه. :coolsmiley02:

من با همون fx box ریکورد میکنم یکم ور بری میشه

smart
14th July 2008, 11:40 AM
برا داران ایین فرمت gp3 با چه برنامه ای باز میشه؟

Anonymouse
14th July 2008, 12:51 PM
با برنامه ی guitar pro
جدی تا حالا باهاش کار نکردی راحت بهت بگم چیز بزرگی رو از دست دادی یه ثانیه هم صبر نکن سریع دانلودش کن
نتی چیزی هم خواستی بگو برات میزارم یه چیز تو مایه های 42000 تا نت دارم
10 مگه ولی اگه باdial up هم هستی بگیر چون واقعا میارزه

Alcatrazz
14th July 2008, 02:10 PM
آقایون حداکثر آهنگو تا فردا میزارم ...

smart
14th July 2008, 03:04 PM
با برنامه ی guitar pro
جدی تا حالا باهاش کار نکردی راحت بهت بگم چیز بزرگی رو از دست دادی یه ثانیه هم صبر نکن سریع دانلودش کن
نتی چیزی هم خواستی بگو برات میزارم یه چیز تو مایه های 42000 تا نت دارم
10 مگه ولی اگه باdial up هم هستی بگیر چون واقعا میارزه

مغازه ای ادرسی چیزی داری بفروشن

دانلودش سخته

Crystal_Planet
14th July 2008, 03:09 PM

دانلودش سخته

همه سى دى فروشى ها دارن. :cheshmak:

Anonymouse
14th July 2008, 04:09 PM

دانلودش سخته

10 مگ که چیزی نیست راحت میشه گرفت من 60 70 هم با dial up گرفتم

Alcatrazz
21st July 2008, 03:09 PM
ببخشید یه کم بیش از حد دیر شد اینم ماله من ...

فقط نخندید آخه تازه کارم ...:cheshmak:

بهترین از این هم نمیتونستم ضبط کنم آخه امکانات کم است .

Crystal_Planet
22nd July 2008, 09:24 PM
من امتياز 4.5 بهت ميدم،چون همون طور كه خودت گقتى خوب recored نشده.نگران نباش من هم اول هيچى بارم نبود. :ok:

Anonymouse
23rd July 2008, 11:03 PM
عزیز میتونم بهت 10 بدم ولی چون دوست دارم نوازندگیت پیشرفت کنه این کار رو نمیکنم
بهت 5 میدم
به خاطر اینکه
دیسترشن گیتارتو خوب کنترل نکردی (1 امتیاز)
تو پالم زدنات دست راستتو تو نقطه ی درستی قرار ندادی (صدای تق تق میداد) (1 امتیاز)
یه قسمتهاییش رو رو ریتم نزدی (2 امتیاز)
تو ریکورد و صداسازی گیتارت (تنظیم اکولایزر و دیسترشن ... ) هم یه کم مشکل داشتی (1 امتیاز)

ولی در کل کارت خوب بود اگه من بودم اون اول 2 هم زیادم بود
:ok::gol:

Alcatrazz
23rd July 2008, 11:19 PM
خوب ما که لیاقت این امتیاز رو نداریم ... ولی به خاطر اینکه روال مسابقه ادامه پیدا کنه قبول می کنیم ....

امتیازات تا به حالا ...
َ
علیرضا = 9
مصطفی = 9
حسین = 5

خوب یکی از شما عزیزان آهنگ بعدی رو باید انتخاب کنه

(تو رو خدا ریتم نزارید :puke:)

Alireza
23rd July 2008, 11:49 PM
پیشنهاد : Guns 'N Roses : November Rain... خود دانید.:cigar:

Alcatrazz
23rd July 2008, 11:54 PM
عزیزم اگه می خوای عضو شی به صحفه اول برو ...

بعد اگه آهنگ آخری که زدی خوب باشه آهنگو تو انتخاب میکنی ...

Anonymouse
24th July 2008, 12:03 AM
خوب ما که لیاقت این امتیاز رو نداریم ... ولی به خاطر اینکه روال مسابقه ادامه پیدا کنه قبول می کنیم ....

امتیازات تا به حالا ...
َ
علیرضا = 9
مصطفی = 9
حسین = 5

خوب یکی از شما عزیزان آهنگ بعدی رو باید انتخاب کنه

(تو رو خدا ریتم نزارید :puke:)

برو دعا کن مصطفی جان ریتم بزاره وگرنه میاد crystal planet میذاره انوقت مجبوریم از این بخش فرار کنیم
امتیازات هم درست کن جمع امتیازات مصطفی بیشتر از من بود

Crystal_Planet
24th July 2008, 12:34 AM
آقا ما عرق شرم از صورتمون ريخت.مرسى.
آقایون با intro paranoid چه طورید؟ :coolsmiley02:

Alcatrazz
24th July 2008, 12:35 AM
آقا یه نیم که دیگه ارزش این حرفارو نداره

علیرضا = 8.5
مصطفی = 9
حسین = 4.75

Alcatrazz
24th July 2008, 12:36 AM
بابا نکن این کارو من تو گیتار هرو رو اکسپرت این آهنگو میزنم ولی با گیتاروو بیخیال شو جونه داداش ...

Crystal_Planet
24th July 2008, 12:43 AM
آسون ترين ر یتمى كه تو عمرم ديدم paranoid يه نگاه به پست 24 تو لينك زير بنداز.:blinksmiley:

Anonymouse
24th July 2008, 12:49 AM
حله حله موافقم بد جور

Crystal_Planet
24th July 2008, 12:49 AM
راستى دنبال يه فرصت بودم از على رضا و حسين عزيز كه تو حفظ شعار (rock is not dead) كمك ميكنن تشكر كنم.ممنون. [Only registered and activated users can see links]

Anonymouse
24th July 2008, 01:31 AM
بابا نکن این کارو من تو گیتار هرو رو اکسپرت این آهنگو میزنم ولی با گیتاروو بیخیال شو جونه داداش ...

گیتار هیرو چیه برو تو کار اصلش
ولی خداییش بعضی از این اهنگا تو گیتار هیرو سخت تره تا با گیتار :whistle:

Crystal_Planet
24th July 2008, 01:42 AM
گیتار هیرو چیه برو تو کار اصلش
ولی خداییش بعضی از این اهنگا تو گیتار هیرو سخت تره تا با گیتار :whistle:

اصلش يه چيز ديگست .
اما اينو جدى ميگم بازى گيتار هیرو تو سرعت و گوشى من خيلى تاثير داشت. [Only registered and activated users can see links]

Alcatrazz
25th July 2008, 09:16 PM
می خوام این آهنگو با نرم افزار MAGIX Music Maker 14 کاور کنم ممکنه یکم طول بکشه ولی عالی میشه یه 10 میگیرم ...:thumbsupsmileyanim:

منظورت از اینترو همون قطعه کوچیکه اولش بود اگه اینطوریه که آسونه ...:wubsmiley:

Crystal_Planet
26th July 2008, 12:18 AM
آقا پس با paranoid موافقت شد . LET'S ROCK [Only registered and activated users can see links]

Crystal_Planet
26th July 2008, 12:25 AM
GO

Crystal_Planet
27th July 2008, 07:01 PM
اين هم از مال ما.حالا نوبت شماست. :cheshmak:

Anonymouse
28th July 2008, 01:48 PM
:thumbsupsmileyanim:
اقایون میگم اول همه فایلارو بذارن بعد امتیاز میدیم
اینم ماله من

saeed-satriani
28th July 2008, 07:24 PM
كاراتون رو بدانلوديدم مثل اينكه همتون حرفه اي هستين پس فردا گيتار بگيرم انقدر تمرين بكنم كه من بشم 10:wubsmiley:موفق باشين همه ي كاراتون رو دانلود كردم همتون بيستين

Alcatrazz
29th July 2008, 10:58 AM
علی رضا 10

مصطفی 6.5

Anonymouse
29th July 2008, 10:38 PM
رو چه حساب این امتیازو دادی از اول تا تهش پر سوتی بود

My Dying Bride
31st July 2008, 03:57 PM
سلام
من تازه عضو شدم.
اینکه هر کی زودتر اهنگ و بزار رو سایت پس کیفیت نواختن چی؟:no:

Anonymouse
31st July 2008, 05:17 PM
نه دیگه همه ی پست هارو نخوندی
هر کسی بهتر بزنه بیشتر امتیاز میگیره
در ضمن ورودتم به سایت تبریک میگم

Crystal_Planet
17th August 2008, 12:52 AM
سلام به عزيزان از اين كه نبودم عذر ميخوام.
على رضا عالى بود باز بهت ۱۰ ميدم.خوشحالم كه با گيتاريست ماهرى مثل تو آشنا شدم.سرعت سلو نوازيت حرف نداره. [Only registered and activated users can see links]

Anonymouse
17th August 2008, 01:07 AM
به به ببین کی اومد
کجایی
نمیگی ما از غصه اینجا دق می کنیم
جونه من دیگه 10 نده همچین از عددش خوشم نمیاد
10 ماله شما حرفه ایاس نه ماها که جو گیری گیتار می زنیم

smart
31st August 2008, 03:28 PM
jتا چند روزه اینده گیتار پرو 5 به دستم میرسه

بعدش حتما شرکت میکنم

Crystal_Planet
31st August 2008, 06:29 PM
smart جان اگه خواستى ميتونى از لينك زير گيتار پرو ۵ رو دانلود كنى.

Alcatrazz
15th September 2008, 04:46 PM
چرا ادامه نمیدین ....

Crystal_Planet
15th September 2008, 07:32 PM
چرا ادامه نمیدین ....

دستت درد نكنه حسين خان ما ادامه نميديم!؟؟
ما كه فايلامونو گذشتيم تو نذاشتى.

Alcatrazz
15th September 2008, 07:37 PM
منو فعلا بیخیل سر برج انشالله ...:thanks:
شما فعلا ادامه بدین ... :ok:

Anonymouse
15th September 2008, 09:28 PM
رفقا من فکر میکنم بهتر باشه از این به بعد تو خود گروه festival guitar ادامه بدیم بهتره نه؟

Alcatrazz
15th September 2008, 10:20 PM
آره اینم میشه ولی اگه یه غریبه بخواد وارد شه تا صد سال سیاه اونجا رو پیدا نمی کنه ..:whistle: