PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهيه‌كننده «برج مراقبت» تلويزيون: اكثر بازيگران از تلويزيون به عالم سينما معرفي شدند

FaTiii
21st October 2011, 11:35 AM
تهيه‌كننده‌ تله‌فيلم «برج مراقبت» درباره‌ي ضرورت ساخت تله‌فيلم‌هاي مناسبتي براي تلويزيون، گفت:‌ اگر نويسندگان و تهيه‌كنندگان به دنبال ساخت تله‌فيلم‌هاي مناسبتي باشند، مي‌توانند براي تلويزيون ارزشمند باشد.

اميرحسين شريفي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: تهيه‌كنندگان و كارگردانان در ساخت تله‌فيلم‌هاي مناسبتي بايد سعي كنند دين خود را ادا كنند، نه اينكه فقط گوشه‌ي كوچكي از آن مناسبت را لحاظ كنند و بگذرند. يكي از مسائل مهم در ساخت تله‌فيلم‌هاي مناسبتي نگارش فيلم‌نامه و مناسبت آن روز است كه من به عنوان يك تهيه‌كننده، توليد چنين تله‌فيلم‌هايي را لازم مي‌دانم.

وي با بيان اينكه تله فيلم «برج مراقبت» بنا بر مناسبتي ساخته نشده است، تاكيد كرد:‌ اين تله فيلم اصلا مناسبتي نيست ولي طبق نامه‌اي كه از سوي صداوسيما براي ما ارسال و گفته شده كه «برج مراقبت» اولين فيلم ايراني است كه توانسته مسائل مراقبت پرواز را به تصوير بكشد، به همين دليل لازم دانستند كه اين فيلم 28 مهرماه و به مناسبت روز «مراقبت پرواز» پخش شود.

تهيه‌كننده تله فيلم «برج مراقبت» در پاسخ به اينكه چرا اغلب‌ بازيگران چهره تمايلي به ايفاي نقش در تله‌فيلم‌ها ندارند؟‌ خاطرنشان كرد: به نظر من اين كم لطفي بازيگران است؛ چراكه اكثر بازيگران از تلويزيون به عالم سينما معرفي شدند و تعداد اندكي از آنها سينمايي هستند؛ البته بازيگران حرفه‌يي و چهره، بازي در هر تله‌فيلمي را قبول نمي‌كنند، اما ‌اگر فيلمنامه خوب باشد و تهيه‌كننده و كارگردان حرفه‌يي داشته باشد، قطعا همكاري مي‌كنند و اگر هم در تله‌فيلم‌هايي با كيفيت پايين ايفاي نقش كنند، دستمزد خيلي بالايي مي‌گيرند.

شريفي در پاسخ به اينكه آيا بودجه‌اي كه به ساخت تله فيلم‌ها اختصاص داده مي‌شود، راضي‌كننده است؟ به ايسنا گفت: براي تهيه تله فيلم «برج مراقبت» از بودجه‌اي كه اختصاص داده شده بود راضي بودم؛ چرا كه امتياز خوبي گرفت.‌ ولي تقاضاي من از مسؤولان اين است كه كارهاي خوب و فاخر را با نگاهي ارزشمند ببينند تا تفاوتي با كارهاي معمولي داشته باشد. آرزو مي كنم قدر افراد حرفه‌يي كه در سازمان صدا و سيما كار مي كنند را بدانند و مسائل حاشيه‌يي را كنار بگذارند و اجازه دهند تهيه‌كنندگان حرفه‌يي در حيطه كاري‌شان فعال باشند.

همچنين او با اشاره به همكاري‌هاي صورت گرفته در ساخت تله فيلم «برج مراقبت» از سوي سازمان هواپيمايي، يادآور شد: همكاري‌هايي كه از سوي سازمان هواپيمايي صورت گرفت، خوب بود و من راضي هستم و جا دارد كه از مدير كل صداوسيماي كيش نيز در همين جا به خاطر همكاري‌هاي فراوان، تشكر كنم.

شريفي در پاسخ به اينكه براي ساخت تله فيلم «برج مراقبت» از مشاور مربوطه هم استفاده كرديد؟ گفت: به عنوان يك تهيه‌كننده تصورم بر اين است كه اگر قرار است تله فيلمي با مناسبت ساخته شود، حتما بايد از مشاور صنف مربوطه دعوت شود؛ چرا كه اگر مشاور باشد، قطعا يك تله فيلم مي‌تواند اثرگذارتر و موفق‌تر باشد.

اين تهيه‌كننده‌ ‌درباره‌ي اينكه چقدر سعي شده در اين فيلم مشكلات سازمان هواپيمايي از قبيل برج مراقبت،‌ پروازها و ... عنوان شود؟ توضيح داد: طبق نامه‌اي كه از سوي مراقبت پرواز براي ما ارسال شده از اينكه گوشه‌اي از مشكلات مراقبت پرواز را به واقعيت كشيديم، تقدير كردند و خوشحاليم از اينكه توانستيم قدم كوچكي در رفع مشكلات اين قشر بر داريم.

به گزارش ايسنا،‌ تله فيلم برج مراقبت به تهيه كنندگي و نويسندگي امير حسين شريفي و كارگرداني كاظم معصومي از شبكه سه سيما به روي آنتن رفت.

اين تله فيلم به صورت مستند گونه تهيه شده است و بازيگران نقش اصلي آن محمد حاتمي‌، روناك يونسي و شهرزاد ابراهيمي هستند.