PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت عمار آقایی به «از یاد رفته» با ایفای نقش پسر فروتن

moh3n
5th November 2011, 06:59 PM
[Only registered and activated users can see links]

عمار آقایی از سختی ها و دشواری های بازی در سریال «از یادرفته» گفته است.

عمار آقایی در سریال «از یاد رفته»، نخستین نقش تلویزیونی خود را تجربه كرد؛ این بازیگر كه نقش جوانی محمدرضا فروتن را در این سریال ایفا كرد، با اشاره به نقش دوره ی جوانی «مرتضی» گفت: من تا قسمت سیزدهم سریال بازی داشتم و بعد كه وارد پنج سال بعد شدیم، محمدرضا فروتن نقش مرتضی را بازی كرد؛ من هم از قسمت بیستم سریال با نقش علی ـ پسر مرتضی ـ به سریال برمی گردم.

او از سختی ها و دشواری های بازی در سریال «از یادرفته» گفته است.

بازیگر نقش مرتضی درباره ی حضور در تیم «از یاد رفته» و پیوستن به گروه بازیگران این سریال خاطرنشان كرد: زمانی كه فریدون حسن پور و گروه «از یاد رفته» برای انتخاب بازیگر و تست گرفتن از بازیگران در گیلان و مازندران حضور داشتند، من در لاهیجان زندگی می كردم و به توصیه ی یكی از دوستانم برای شخصیت مرتضی تست دادم، اما اصلا به آن فكر نمی كردم. در آن زمان از من تست گرفتند. یك ماه بعد زنگ زدند و گفتند كه باید برای تست گریم و لباس به شهسوار بروم و بعد كه جلوی دوربین رفتم، قرار بود تست باشد تا مشخص شود بازی كنم یا نه؛ اما این تست به یك كاراكتر تبدیل شد كه تا پایان پروژه ادامه پیدا كرد.

عمار آقایی درباره ی سختی ها و حجم سنگین بازی در یك سریال گفت: خیلی برایم جالب بود كه این همه سختی و عذاب در كار وجود داشت؛ به خصوص تصویربرداری صحنه های مزرعه واقعا سخت بود و از آن جایی كه من تجربه ی بازیگری نداشتم به حدی برایم وحشتناك بود كه گاهی سرصحنه غش می كردم ولی با این كه سخت بود، شرایط را به قدری دوست داشتم كه هر روز با اشتیاق سرصحنه می رفتم.

بازیگر نقش مرتضی افزود: من در طول كار واقعا از جانم مایه گذاشتم. فریدون حسن پور هم كمك كرد و گروه نیز با من همكاری بسیاری كرد، چون اولین كارم بود و مقداری طول می كشد تا یك آدم تازه كار با شرایط، هماهنگ و آدابته شود.

آقایی با اشاره به شرایط دشوار تصویربرداری در مزرعه، عنوان كرد: خیلی اوقات مجبور بودیم پابرهنه سرصحنه برویم چون چكمه در گل ، گیر می كند و نمی توان با آن راه رفت و به همین دلیل در خیلی از پلان ها پابرهنه بودیم؛ حتی برای استفاده از دستگاه «تیلر» كه در مزرعه كار می كند، از قبل آموزش دیده بودیم كار با این دستگاه و یاد گرفتن آن خیلی سخت و سنگین بود. در یك پلان پای من به دستگاه گیر می كند و درگل كشیده می شوم. در این پلان پای من را به دستگاه بسته بودند و آن را دو بار تمرین كردیم . شرایط آن زمان به قدری سخت بود كه آن را هیچگاه فراموش نخواهم كرد.

این بازیگر تاكید كرد: مرتضی را خیلی دوست دارم و در برخی مواقع خیلی به خود من نزدیك می شود؛ به طور كلی توانستم با او ارتباط زیادی برقرار كنم. البته فریدون حسن پور نیز شرایط خاصی را برایم فراهم كرد. در طول كار، فقط خود او بود كه در صحنه با من حرف می زد و حتی اگر با كسی دیگر صحبت می كردم دعوایم می كرد؛ این امر باعث شد كه آدم ساكتی باشم و نقشم در بیاید و این ویژگی ها را حتی در كاراكتر مرتضی ببینیم.

آقایی با بیان اینكه از بازی اش در نقش «مرتضی» راضی است، گفت: مرتضی تغییرات زیادی می كند او هر چه دارد از گلرخ دارد و اگر در شرایط واقعی هم این اتفاق برای كسی بیفتد ناراحت می شود.

وی سپس به كارگردانی فریدون حسن پور و توانایی بازی گرفتن او از نابازیگران اشاره و عنوان كرد: او آدم خاصی است و باعث می شود فردی كه برای اولین بار بازی می كند استرس نداشته باشد. بسیاری از بازیگران بخش شمال، نابازیگر هستند. حتی خود من وقتی برخی صحنه ها را می بینم با خودم می گویم آیا این من هستم كه بازی كرده ام. خیلی ها كه از من تعریف كرده اند، به این مساله اشاره كرده اند.

این بازیگر در پایان از حضورش در یك فیلم سینمایی با نام «من و زیبا» به كارگردانی فریدون حسن پور كه تصویربرداری آن در شمال انجام می شود خبر داد و افزود: من در این فیلم نقش پسر یكی از اهالی محل را كه یكی از نقش های اصلی است بازی می كنم. قبل از آن هم در «سوت پایان» نیكی كریمی منشی صحنه و در فیلم «دوستان خوب» فریدون حسن پور ، دستیار كارگردان بودم.

خبرگزارى ايسنا (ISNA - Iranian Students' News Agency ([Only registered and activated users can see links]))

هليا
5th November 2011, 07:16 PM
با اینکه دیالوگ هاش رو خیلی خشک بیان میکرد اما اینقدر معصومانه بازی میکرد بازیش به دل آدم می نشست از اون قسمتی که به جاش محمد رضا فروتن اومد با اینکه خونواده ما همه فروتن رو دوست داشتن اما همه گفتیم هی وای جای هنرپیشه قبلی واقعا خالیه خوشحال شدم پس دوباره برمی گرده :015:

هستی
5th November 2011, 07:23 PM
خیلی خنکه
ولی ته چهره اش به فروتن می زنه