PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : guitar Rig 3

Alcatrazz
26th June 2008, 02:34 PM
در این پست می خوایم در مورد سومین نسخه از نرم افزار گیتار ریگ صحبت کنیم .

در لینک زیر می توانید دموی این نرم افزار را ببینید .

[Only registered and activated users can see links]

که نسبت به نسخه قبلی کامل تر شده و دارای افکت ها و امپ های زیادی می باشد. شما با داشتن این نرم افزار و یک کارت صدای خوب دیگر نیازی به داشتن آمپ و افکت نمی باشید....

---------------------------------------------------------------------------------------------

بیشتر از این حال ندارم توضیح بدم یکی از بچه ها که حالشو داره بتوضیحه :head:

امروز بعد از ظهر میرم یه کارت صدا بخرم و با نرم افزار شروع به کار کنم اگه مشکلی داشتم یا داشتید می تونید اینجا مطرح کنید !

با تشکر ....

Alcatrazz
26th June 2008, 05:07 PM
بچه ها رفتم کل دهات رو گشتم هر کاری کردم کارت صدا گیرنیاوردم می خوام یه مدت یه هفته ای صبر کنم بعد یه CREATIVE - Audigy 2 ZS بگیرم به نظر شما کارت های خوبی هستن واسه کار با گیتار ریگ ...

اینم عکسش :

قیمتشون هم 63000 تومان هستن .

Anonymouse
26th June 2008, 06:48 PM
من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا باهاش کار نکردم که بخوام نظر قطعی بدم ولی فکر میکنم نسبت به قیمتش و کارت های دیگه بیارزه جایی چیزی دیدی حتی دست دو هم یه امار بده شاید منم یدونه گرفتم.

Alcatrazz
26th June 2008, 07:48 PM
از دست دومش که خبر ندارم ولی واقعا اگه در کار با گیتار ریگ نویز نده ارزش خریدن داره ....

راستی دمو گیتار ریگ رو دیدین ...

...نظر تون در مورد نرم افزار چیه ؟...

Alcatrazz
26th June 2008, 07:54 PM
--------------------------------------------------------------------------------

من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا باهاش کار نکردم که بخوام نظر قطعی بدم ولی فکر میکنم نسبت به قیمتش و کارت های دیگه بیارزه جایی چیزی دیدی حتی دست دو هم یه امار بده شاید منم یدونه گرفتم.

اگه بودجه دست دومشو داری می تونم واست پیدا کنم.

اگه خریداری بگو تا واست پیدا کنم ؟؟؟

Anonymouse
26th June 2008, 09:39 PM
ممنون اگه ردیف شد خبرت میکنم
گیتار ریگ 3 رو هم باهاش کار کردم بد نیست مخصوصا اگه دیسترشنو بایونیت بگیری خیلی خوب جواب میده البته اون ساندی که من باهاش کار کردم خیلی چیز جالبی نبود اگه با ساند خوب کار کنی کیفیت کار خوب در میاد.

Alcatrazz
26th June 2008, 10:25 PM
راستش ممکنه واسه بعضی جای تعجب باشه که آمپ نرم افزاری خوب جواب بده .خودم هم اولش قبولشون نداشتم ولی گیتار ریگ یه برنامه بسیار مفیده وقدرتمنده :

می تونید در ویدئو های زیر قدرت این برنامه رو ببینید .

Anonymouse
26th June 2008, 11:40 PM
این جور برنامه ها رو باید حوصله داشته باشی بشینی ور بری باهاشون تا اون صدایی رو که میخوای ازشون بگیری اگه خروجیت از امپ باشه به جای اسپیکر و دیسترشن هم از یونیت بگیری کیفیت کار از خیلی از این مولتی افکت ها بهتر درمیاد. فقط تنها مشکلی که دارن اینه که اگه یه برنامه ای چیزی پیش بیاد نمیشه کل کامپیوتر رو جابجا کرد. خوراکش اینه که یه لپتاپ داشته باشی یه ساند اکسترنالم بزنی تنگش اونوقت صداسازیت خیلی جالب میشه.
اقایون کسی قیمت ساند اکسترنال داره مدلی چیزی که بدرد بخوره میشناسین حدود 60 تا 100 تومان چیزی هست؟

Alcatrazz
1st July 2008, 07:38 PM
علیرضا جان منصرف شدم این کارت بکارم نمیاد من که دارم پول میدم میرم اینو میگیرم قیمتش هم تو تهران 70 تومانه تو سایت واسه فروش زده بود 74 هزار تومان .

creative sound card Audigy 4

behnam_7ender
3rd July 2008, 08:15 PM
با سلام بچه ها ........

کسی با نرم افزار ASIO آشنایی داره ؟

همون دیگه چون آشنایی ندارین دارین کلی پولتونو می دین واسه خرید کارت صدا در حالی که این نرم کارت صدای

onboard رو به یه کارت صدای حرفه ای تبدیل می کنه ( باورتون نمی شه نه ؟ ) ولی من خروجیشو شنیدم

حرف نداشت اونم چی روی کارت صدای onboard .....

تو گوگل سرچ کنین بیشتر متوجه خواهید شد .....

behnam_7ender
3rd July 2008, 08:35 PM
با سلام....

فرض کنیو که تنظیمی که می خواهیمو روش اجتم دادیم حالا واسه اجرا کردن آهنگ با گیتار حتما باید این نرم افزار

روی صفحه ی نمایش بالا باشه با میشه minimum کرد نرم افزارو ؟

GBM
4th July 2008, 01:24 AM
آیا به نظر شما دوستان عزیز ,خرید نسخه کامل گیتار ریگ 3 (guitar rig 3 kontrol edition) ,نسبت به کارایی که دارد,مقرون به صرفه است؟ یا اینکه نسخه دانلودیش رو با یک کارت صدای معمولی؟
چون ریگ کنترل که همراه نسخه اصلی عرضه میشه یک کارت صدای تخصصی این کار است.
متشکرم

Anonymouse
4th July 2008, 06:29 AM
با سلام بچه ها ........

کسی با نرم افزار ASIO آشنایی داره ؟

همون دیگه چون آشنایی ندارین دارین کلی پولتونو می دین واسه خرید کارت صدا در حالی که این نرم کارت صدای

onboard رو به یه کارت صدای حرفه ای تبدیل می کنه ( باورتون نمی شه نه ؟ ) ولی من خروجیشو شنیدم

حرف نداشت اونم چی روی کارت صدای onboard .....

تو گوگل سرچ کنین بیشتر متوجه خواهید شد .....

یه چیزایی در موردش شنیدم و اینکه asio رو جدیدا رو اکثر کارت گرفیک ها به اسم asio for all از 5 سال پیش تا حالا نسب کردن. ولی در مورد اینکه بشه باهاش گیتار ریگ رو بخوبی اجرا کرد تا حالا نشنیده بودم یه سرچی میکنم ممنون

آیا به نظر شما دوستان عزیز ,خرید نسخه کامل گیتار ریگ 3 (guitar rig 3 kontrol edition) ,نسبت به کارایی که دارد,مقرون به صرفه است؟ یا اینکه نسخه دانلودیش رو با یک کارت صدای معمولی؟
چون ریگ کنترل که همراه نسخه اصلی عرضه میشه یک کارت صدای تخصصی این کار است.
متشکرم

از اونجایی که نرم افزار تو ایران مفته مطمئنا مقرون به صرفه هست و برای تمرین خوبه مخصوصا الان که تجهیزات گیتار خیلی کمیابه و گرونه یه جورایی صرف نمیکنه که اون پدالشو که حالا دقیق نمیدونم تو ایران باشه یا نه رو تهیه کرد چون فقط به در واه پدال میخوره و واه پدال هم سخت افزاری و به صورت یونیت انالوگ نتیجه ی بهتری بهت میده تا نرم افزار و حتی مولتی افکت البته ساندشو دقیق نمیدونم چیه و چه فرقی با ساند معمولی داره تا بهت نظر بدم
در کل برای تمرین و یکی دوتا ریکورد معمولی چیز خوبیه مخصوصا اگه خروجیه ساند کارت رو به امپ گیتار وصل کنید کیفیت صداتون تا حدی خوبه (البته به غیر از دیسترشن و واه)

Anonymouse
4th July 2008, 06:54 AM
دقیقا منظورتو از minimum نفهمیدم
اگه منظورت کوچیک کردن صفحه هست فکرکنم بشه ربطی بزرگو کوچیکی صفحه نداشته باشه کاره خودشو میکنه.

behnam_7ender
4th July 2008, 08:45 AM
با سلام....

ببین دوست عزیز بالای هر پنجره سه تا مربع داره یکیش که واسه بستنه.... یکیش واسه تغییر سایز....

و یکیشم واسه minimize کردن برنامه یا پنجره .......منظورمو گرفتی ؟ میتونه به کارش ادامه بده ؟

میشه وقتی داریم باهاش کار می کنیم از یه نرم افزاره دیگه مثه guitar pro آهنگ MIDI پخش کرد

دچار مشکل نمیشه صدا ؟

Anonymouse
4th July 2008, 09:00 AM
فایل میدی رو به احتمال زیاد میتونی کنارش باز کنی فقط شاید نتونی با یه برنامه ی دیگه ریکورد کنی. من با گیتار ریگ خیلی کار نکردم در حد 3 4 بار تست صدا بود ولی به احتمال زیاد ریکورد رو هم بتونی با خودش انجام بدی

behnam_7ender
4th July 2008, 09:24 AM
نرم افزار ASIO داخل نت ریخته تازه حجمشم در حد کیلو بایت هستش ....

راستی نمیشه وقتی گیتار به کامپیوتر وصل می کنی صدا رو دیستروشن کرد ؟ میشه در این باره بیشتر توضیح بدین

میشه با کارت صدای nboard هم نتیجه ی خوب گرفت ؟

Anonymouse
4th July 2008, 01:14 PM
حالا گذشته از دیسترشن که جای بحث زیاد داره بقیه ی افکت ها رو میشه تا حدودی ازش گرفت
دیسترشن هم میشه ها ولی خوب بهتره که از کامپیوتر نگیری
برای ساند انبرد هم بهترین برنامه ای که من دیدم و بد هم نبود fx box هست میتونی از این لینک پست 309 کرک شده دانلودش کنی.

Alcatrazz
4th July 2008, 08:11 PM
بهنام جان می تونستی این سوالتو تو تاپیک مختص گیتار ریگ بگی نیازی به زدن پست جدید نبود .

فرض کنیو که تنظیمی که می خواهیمو روش اجتم دادیم حالا واسه اجرا کردن آهنگ با گیتار حتما باید این نرم افزار

روی صفحه ی نمایش بالا باشه با میشه minimum کرد نرم افزارو ؟

اره میشه مینیمم کرد .:head:

میشه وقتی داریم باهاش کار می کنیم از یه نرم افزاره دیگه مثه guitar pro آهنگ MIDI پخش کرد

دچار مشکل نمیشه صدا ؟
اره میشه ولی مشکل داره تنها راهش اینه از نت ها پرینت بگیری ...:head:

.................................................. ...........................

حالا حالا ها بیخیال گتار ریگ 3 بشین چون هنوز کرک نشده ...:no:

GBM
5th July 2008, 02:35 PM
تموم کارت صداهایی که شما نشون میدین بدون نو یز نیستن و درصدی نویز دارن
مشکل کار کردن با گیتار ریگ غیر اورجینال هم همین جاست .چون کارت صدای شما تا خیر زمانی داره کیفیت کارتون رو واقا" پایین میاره و نو یز هم اعصابتون رو خط خطی میکنه.
کارت صدای خوب هم اگه کسی بخواد بگیره ,قیمتش فکر نکنم پایین باشه
پس همه چیز بستگی به کارت صدا داره.
در مورد خروجی هم که Anonymouse به من جواب داد.من نمیدونم چطور خروجی استریوی کارت صداش رو به آنالوگ آمپش وصل کرده که از صداش راضیه؟
البته در مورد دیستورشن و وا پدال درست میگه چون این دو هیچوقت به صورت دیجیتال و مجازی کارایی زیادی ندارن.
متشکرم.

Anonymouse
8th July 2008, 11:44 PM
من فکر کنم خروجی همه ی تجهیزات صوتی انالوگ باشه فقط نحوه ی پردازش صداشونه که باهم فرق داره دقیق نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه ولی من خودم اکثر این وسایل ها رو به هم وصل کردم و از همشون صدا گرفتم برای مثال:
mp3 پلیر به امپ گیتار. خروجی امپ به linein. خروجی یونیت افکت انالوگ به اسپیکر کامپیوتر. خروجی گیتار به ضبط برای دیسترشن و خروجی ضبط به اسپیکر کامپیوتر و حتی ضبط ماشین و ... همشونم کار کردن
البته در مورد خروجی استریو باید بگم که شما باید اول خروجی استریتون رو مونو کنیدو بعد به امپ وصل کنید به این صورت که دو تاسیم left و right رو به هم وصل کنید و به قسمت شیلد کابل گیتار وصل کنید. تبدیلش رو هم اکثرا همه جا دارن
البته این قضیه ی تاخیر صدا تو گیتار ریگ رو که بر میگرده به کارایی کارت صدا همونطور که بقیه ی دوستان هم اشاره کردن میشه یه جورایی نرم افزاری حلش کرد شاید به کیفیت ساند کارت های گنده نرسه ولی خوب بهتر از صداییه که تاخیر و نویز داره
تو پست بعدی سعی میکنم راجع بهش توضیح بدم

Anonymouse
9th July 2008, 07:28 PM
خیلی از دوستان که ساند انبرد دارن با نرم افزار guitar rig مشکل دارن یه راه بگم تا حدودی بتونید مشکلشو حل کنید
اول از همه مشکل تاخیر صدا هستش
برای رفع این مشکل باید از سایت زیر جدید ترین نسخه ی asio 4 all رو دانلود کنید

بعد از دانلود و نصب برنامه asio 4 all و guitar rig برای اولین بار که برنامرو اجرا می کنید این صفحه ظاهر میشه

اگه نشد بعد که برنامه run شد برید تو قسمت file>Audio+MIDI Settings و بیاریدش

از صفحه ای که باز میشه قسمت device output رو بگذارید asio 4 all اونوقت مشکل تاخیر صداتون حل میشه
مشکل دیگه هم نویزه که میتونید از قسمت component>vol با دو اپشن noise gate و noise reduction تا حدی از بین ببریدش از قسمت output تو صفحه ی اصلی هم master رو کم کنید جاش ولوم خود امپ یا اسپیکر رو زیاد کنید یکمی هم از نویزتون اینجوری کم میشه
موفق باشید