توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفاً کمکم کنید
Crystal_Planet
1st May 2008, 04:26 PM
man mikham chad vagh dige az beyne in do mark yekodomo bekharam agar etelati dar in zamine darin mamnon misham.
Anonymouse
1st May 2008, 11:27 PM
اصولا esp رو برای کارای متال ازش استفاده می کنن به نظر من اگه خیلی پیرو سبک خاصی نیستید گیبسون انتخاب بهتریه ولی در کل همه ی این برند ها اگه اصل باشن گیتارهای خوبی هستن بیشتر سلیقه ایه من خودم گیتار های گیبسون رو خیلی دوست دارم به چند دلیل:
1.همه سبکی میشه باهاش کار کرد حتی کارای هوی.
2.خوشدست بودن دسته و استیل کلاسیک و شکیل گیبسون.
3.اکثر نوازنده های مورد علاقم از گیبسون استفاده می کنن مثل zakk wylde و ...
[Only registered and activated users can see links]
smart
2nd May 2008, 08:37 AM
انتخواب بستگی به خودت داره
چون شما بیشتر کارهای جوستریانی رو میزنی و کارهای ایین نوازنده باگیتاری که ترمولو اونم دوطرف نداره کار کردن مقداری سخت میشه
ejay
27th June 2008, 02:05 PM
سلام دوستان:cigar:
من می خوام الکتریک کار کنم
1 تومن هم پول دارم
چی بخرم؟
میخوام متال کار کنم!
:thumbsupsmileyanim:
Alcatrazz
27th June 2008, 05:54 PM
اگه گیتار خوب می خوای به نظر من Esp بگیر .چون الان خیلی از گیتار زن های مشهور از Esp استفاده می کنن می تونی تو خود سایت ببینی !!
در موردآمپ و شرکت های امپ هم سایر بچه های سایت می تونن کمکت کنن چون اطلاعات زیادی در مورد آمپ ندارم .
Anonymouse
27th June 2008, 06:56 PM
عزیز در مورد گیتار خیلی بهت نظر نمیدم چون همش بستگی به بودجت داره و سلیقه ی خودت که بیشتر با چه جور گیتاری حال میکنی ممکنه من بهت بگم برو جکسون بگیر بعد بری ببینی از فندر بیشتر خوشت میاد ولی در کل اگه پولشو داری برو گیبسون بگیر چون گیتاریه که هیچکسیو من ندیدم بعد از خریدش پشیمون شده باشه البته اگه اصلشو گیر بیاری که هم یه کم سخته و تجربه میخواد
ولی خلاصه سعی کن از این پولت کمه کم 700 800 شو بدی گیتار بگیری چون امپو افکتو میشه یه کاریش کرد ولی گیتارو نمیشه.
در مورد امپ هم اگه میتونی یه 400 500 دیگه بزار رو پولت یه امپ تیوب بگیر افکتم هر وقت هر چی گرفتی کارتو راه میندازه
Alcatrazz
27th June 2008, 07:48 PM
مثل اینکه این دوستمون می خواد یه گیتار کامل بخره پس من می تونم یه گیتار در همون رنج قیمت ولی کامل براش بنویسم .یعنی حال نداره بعدا دوباره پول بده واسه خرید ...
علیرضا جان گیبسون هم گیبسون های قدیم این این جدیدا اکثرا تقلبی هستند اگر هم اصلش گیرت بیاد قیمتش بالاست ...
اگه گیبسون بدرد می خورد که james hetfild و kirk hamett بعد از یه عمر کار با گیبسون نمی رفتن سراغ Esp .
اگه می خوای Esp بخری خودم در مورد خرید مدلش راهنماییت می کنم .
چند سوال داشتم که برای خرید گیتار کمکت می کنه ؟
1.تو کدوم سبک متال می خوای کار کنی سبک خاصی می خوای کار کنی یا همه چی می خوای بزنی ؟
2.ایا شکل ظاهری خیلی واست اهمیت داره ؟
اینا چند مدل از Esp هستن هر کدوم رو دوست داری بگو قیمت بزارم !
guitar.E.N
28th June 2008, 09:20 AM
اگر میخواهی الکتریک کار کنی من گیتار های IBANEZ رو توصیه می کنم. میتونی یه مدلRG2550 بگیری تو مایه های همون یه تومنه – گیبسون هم گیتاره خوبیه ولی من که حدودا یک ماه پیش قیمت گرفتم 2,5 میلیون بود. البته باز به سلیقه ی خودت بستگی داره و به سبکی که میخوای کار کنی – مثلا برای کار تو سبک Death metal یا Black metal بیشتر از گیتار های B.C rich استفاده میکنن. سعی کن با یه نفر که تو این کار وارده بری و بگیری چون تو بازار گیتار های اصل خیلی کمه. اکثرا ساخت چین و اندونزی هستن. اگه دسته دوم هم (البته تمیز) گیر بیاری تو قیمت های بالا می ارزه که بخری.
sorkh
1st July 2008, 12:22 AM
درودی بس بیکران
منم شرایط دوستمون EJAY رودارم . قیمت esp ها تو ایران با اروپا تفاوت داره؟
راستی کسی میدونه دقیقا" فرق esp با ltd چیه؟
sorkh
1st July 2008, 12:39 AM
Xerxes.King
دوست عزیز ممنون میشم اگه قیمتها رو هم بگی
Alcatrazz
1st July 2008, 02:51 AM
راستی کسی میدونه دقیقا" فرق esp با ltd چیه؟
Esp برند سازنده گیتار های Ltd هست یعنی Ltd یکی از سری گیتار های ساخته شده توسط این کمپانی هستند مثل سونی اریکسون که سری K یا W یا P داره !
قیمت ها به دلار :
ESP LTD MH-50 = $249.00
ESP AX50 = $219.00
ESP LTD Alexi 200 = $429.00
ESP LTD KH202 = $429.00
ESP EC1000VB LTD Deluxe = $879.00
ESP LTD Standard EX50 = $219.95
EX 260 Solid Body = $349.00
ESP LTD Standard EX50 = $219.95 این گیتارو یکی گذاشته بود تو اینترنت واسه فروش دست دوم بود 500 هزار تومان :whistle: دیگه خودتون حسابش کنید به تومان بقیه چند میشن :cigar:
اگه به منه میگم ایران گیتار نگیر پولتو اصراف کردی ...........
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co