توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای خرید افکت
behnam_7ender
3rd July 2008, 07:54 PM
با سلام.......
من قصد خرید یه گیتار( الکتریک) یاماها و یه آمپ مارشال 15w رو دارم و بودجه من 600 تومن هستش.....
دوستم میگه آمپ خودش Distrotion و Overdrive میکنه ولی هیچ وقت شبیه آهنگهای بیرون که گوش میدی
نمیشه و برای این کار نیاز به افکت داری..... می خوام بدونم برای خرید یه افکت که بتونه یه Distrotion قابل قبول
دربیاره چقدر بودجه لازمه ؟........
قیمت ZOOM 606 چنده ؟ می تونم با چقدر تهیه کنمش ؟
Anonymouse
3rd July 2008, 10:20 PM
اگه برای تمرین میخوای تقریبا کارتو راه میندازه همون 505 ه فقط اینکه واه واه پدال داره یکمم پروسسورش قوی تره. دست دوشو اگه گیر بیاریو زرنگ باشی دورو ور 60 هم میتونی بگیری نوش باید حدود 120 130 باشه نظر منو میخوای میگم 707II بگیر خیلی حرفه ای تره باید 160 170 باشه.
ولی در کل اگه فقط میخوای 600 هم برای امپ هم برای گیتار و افکت بدی من میگم بهتره این کارو نکنی چون این جوری مجبوری یه گیتار 300 تومانیه کره ای یا چینی بگیری در صورتی که با 600 650 میتونی یه گیتار خوب بگیری افکتو امپو میشه حالا یه جوری باهاش سر کرد (کامپیوترو برنامه و ...) ولی اگه گیتارت درست حسابی نباشه بعدا تو تمرین هات و نوازندگیت و یه سری از تکنیک ها اذیتت میکنه
behnam_7ender
4th July 2008, 08:36 AM
با سلام....
کسی که گیتارو می خوام ازش بگیرم دوستمه .....این گیتار yamaha اصله اندونزیه و میگه ماله 5 یا 6 ساله پیشه
میگه گیتار خوبیه و مساوی با گیتار های Ibanez هستش که من با این پول می تونم تهیه کنم .......
راستی میگین آمپ marshall 15w چنده ؟ روی دوتا افکتی که جواب می ده ؟
Anonymouse
4th July 2008, 08:57 AM
2 3 ماه پیش 130 140 بود الان باید بیشتر شده باشه
ببین نظر منو اگه بخوای میگم مارشال نگیر چون تو این رنج فقط مجبوری سری mg بگیری که اصلا بدرد نمیخوره و رو هر حالتی هم توش صدای فسفس میاد (تازه شانس بیاری اصل گیرت بیاد اکثرا تو بازار مارشالا هندین)
اگه برای تمرین میخوای برو یه roland cube 15 بگیر همین قیمتاس شاید کمترم باشه هم کیفیت صداش نسبت به اینا بهتره هم دیگه لازم نیست یه پول اضافه پای افکت بدی با 130 140 تومان مسالت حل میشه.
برای مارشال باید 1200 به بالا پول داشته باشی وگرنه کمترش هیچ حرفی برای گفتن نداره
behnam_7ender
4th July 2008, 09:07 AM
ولی اون قیمتی که بهم داد می گفت 250 تا 300 قیمته هموون گیتارست .....
راستی با گرفتنه آمپ Roland دیگه نیاز به گرفتن افکت نیست یعنی اینقدر خوب distrotion میکنه ؟
تنوع صدا هم داره ؟ رنج قیمتش تو چه حدودیه ؟
Anonymouse
4th July 2008, 01:08 PM
این مدلش که اتفاقا تو ایران هم زیاد شده این افکتا رو به صورت دیجیتالی شبیه همون مولتی افکت روش داره
عکسشو اینجا تو پست 168 میتونی ببینی
[Only registered and activated users can see links]
قیمتشم حدود 130 140 باید باشه اگه گرون تر نشده باشه بهتر از اینه که بخوای بری یه 15w mg مارشال بگیری با یه افکت که کمه کم حدود 260 270 هم درمیاد اخرشم به هیچ دردت نمیخوره و بالاخره یه روز باید با کلی ضرر عوضش کنی.
behnam_7ender
4th July 2008, 04:42 PM
دوست عزبز اگه بتونم این آمپ رو گیر بیارم و یه افکت خوبه یا به نظرت مثه همون مارشاله هست ......
آخه دوستمم خیلی تعریف این آمپ رو می کرد .....
Anonymouse
4th July 2008, 05:43 PM
ببین من میگم اینو بگیری که نخوای یه افکت مثل 606 یا ... رو هم بگیری حالا اگه پول زیاد داری دیگه خودت بهتر میدونی
امپ مارشال هم فقط اسم در کرده نسبت به اسمش و پولی که میدی اصلا بدرد نمیخوره مخصوصا تو این رنج ها بدون افکت که تو پالم میوت ها فقط صدای قابلمه میده
اگه میخوای مارشال mg بگیری باید حتما افکت هم بگیری وگرنه صدا ازش در نمیاد.
حتی من اگه 700 800 تومان هم پول داشتم باز مارشال نمی گرفتم یا فندر میگرفتم یا اگه گیرم بیاد رندال.
امپ های مارشال فقط رده های jcm به بالاش بدرد می خوره که اونم بالای 1200 هست.
Anonymouse
4th July 2008, 06:49 PM
برای اینکه منظورمو متوجه بشی این دوتا فایل ویدیویی رو باهم مقایسه کن
اولی امپ مارشال بدون هیچ پدالی هستش
اینا هم امپ رولند بدون هیچ پدال
البته کیفیتشون یکم پایینه ولی می تونی متوجه بشی که کدوم داره دیسترشن بهتری بهت میده
Alcatrazz
4th July 2008, 07:58 PM
اگه نظر منو بخوای رلند میکرو کیوب 30 x بگیر ....
behnam_7ender
7th July 2008, 07:26 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز...... :cheshmak:
اگه من آمپ رو به کامپیوتر نزدیک کنم نویز به وجود میاد ؟ بعضی میگن آره بعضی میگن هیچ مشکلی به وجود نمیاد
خواهشن یه جواب درست و مطمئن بدین ..........:no:
راستی اگه من صدای آمپ رو کم کنم کیفیت صدا پایین میاد ( مثلا رو دیستروشن باشه یا حالتهای دیگه ) ؟؟؟؟؟؟؟
Alcatrazz
7th July 2008, 07:48 AM
بابا بچه ها تازه رفتن بخوابن امشب بیا همه هستن ...
behnam_7ender
7th July 2008, 10:25 PM
اینم از شب هیچ کس نیست جواب ما رو بده ..........:no::blinksmiley::puke:
Anonymouse
8th July 2008, 10:53 PM
اینم از شب هیچ کس نیست جواب ما رو بده ..........:no::blinksmiley::puke:
شرمنده رفقا دو سه روز کار برام پیش اومد نبودم
با سلام خدمت دوستان عزیز...... :cheshmak:
اگه من آمپ رو به کامپیوتر نزدیک کنم نویز به وجود میاد ؟ بعضی میگن آره بعضی میگن هیچ مشکلی به وجود نمیاد
خواهشن یه جواب درست و مطمئن بدین ..........:no:
راستی اگه من صدای آمپ رو کم کنم کیفیت صدا پایین میاد ( مثلا رو دیستروشن باشه یا حالتهای دیگه ) ؟؟؟؟؟؟؟
اخه یه جورایی مربوط به امپ هم میشه تو یه سری از امپا وقتی گیتارو میگیری جلوش صدا رو تشدید میکنه وبه اصطلاح فیدبک میده ولی تو یه سری از امپ ها هم نمیشه از این کارا کرد واسه یکی از رفیقام خودمو کشتم نتونستم با امپش فیدبک بگیرم البته نویز رو تا حالا ندیدم ولی خوب شاید تجهیزات درپیتی باشه این اتفاق هم بیفته نمیدونم
صدای امپ رو اگه کم کنی کیفیتش پایین نمیاد ولی صدای بلند مخصوصا برای کارای گین بالا خیلی حال میده چون تو صدای بلند باس گیتار هم صدای باحال تری میده مخصوصا تو پالم میوت ها
Arsalan_Hammet
30th August 2008, 08:39 PM
سلام دوستان.خواستم نظرتون رو در مورد افکت digitech بپورسم که چه جوریاست.من اهواز هستم و قیمت رو 150 تومن بهم دادن.ارزون تر گیرم میاد؟چقدر؟نظرتون در مورد zoom 707II چیه؟انو دست دوم رو بهم گفتن 200 تومن.میگن خیلی چیز جالبیه.
نظر شما چیه؟چی پیشنهاد میکننید؟این افکت ها رو توی تهران چقدر میتونم پیدا کنم؟
Anonymouse
31st August 2008, 09:25 AM
اون دیجیتکی که میگی 150 احتمالا rp80 بوده تقریبا خوبه ولی کلا دیجیتک یکم افکت حساسیه امار خرابیشم نسبت به افکت های دیگه بیشتره من همون 707 رو بیشتر قبول دارم چون حرفه ای تره
فکر نمی کنم قیمت ها با اینجا تفاوتی داشته باشه من 2 3 ماه پیش 707 چینی رو 160 قیمت کردم الان نمی دونم چند شده
spiritinblack
31st August 2008, 09:32 AM
درمورد آمپهای مارشال به طور کلی سمت سریهای MG نرو به درد نمیخورن. همه کار هند هستن چون ارزونترین محصولات مارشالن داده هند بسازه که ارزون دربیاد. زیاد هم جالب نیست. اگه مارشال میخوای باید یا avt یا jcm بخری که ساخت انگگلستان باشه و صدای واقعی مارشال رو بده
من با حرف داداشم که میگه "مارشال اسم در کرده" موافقت ندارم مارشال آمپهای خوب زیاد داره ولی آمپهای ارزون آشغالی هم زیاد داره. گند زده به عنوانش یک جوری. اگه آمپ ارزون نمیداد همه توی کف گرونهاش میموندن
به نظر من هم رولند cube بگیر برای شروع خیلی عالیه
Arsalan_Hammet
31st August 2008, 01:18 PM
به نظر شما 707 دست دوم 200 تومان زیاد نیست؟میگه نو اصلاً گیر نمیاد.نظرتون چیه؟چی بگیرم؟از کجا بگیرم؟میگفت korg هم افکت خوبیه قیمتش 150 تومان هست.میگه ژاپنیه.کمک PLZ
spiritinblack
31st August 2008, 01:45 PM
707 شده 200 ؟! چه خبره ؟!!! خوب یه gfx8 بخر. نباید بیشتر از 250 باشه درسته؟
Anonymouse
31st August 2008, 02:00 PM
707 اگه ژاپنی باشه 170 180 میارزه افکت خوبیم هست
korg رو باهاش کار نکردم ولی یکی دوتا صدا که ازش شنیدم احساس کردم چیز بدی نیست مخصوصا که میگی ژاپنیه
خودت یه نگاه بهش بنداز
Anonymouse
31st August 2008, 02:51 PM
707 شده 200 ؟! چه خبره ؟!!! خوب یه gfx8 بخر. نباید بیشتر از 250 باشه درسته؟
وقتی g2 شده 200 جای تعجب هم نیست 707 هم این قیمتا بدن سره گردنس دیگه
smart
31st August 2008, 03:25 PM
اگر ایت 250 تومنه نگیر برو یک جی 7 بگیر 320 تومنه خیلی بهتره
Arsalan_Hammet
31st August 2008, 09:59 PM
اما صدای دیجیتک به نظرم خوب بود.خودش ریتم هم داشت.707 ظاهرش تمیز نبود حکماً باید توش هم تمیر نباشه
Arsalan_Hammet
31st August 2008, 10:02 PM
چون که دست دو هست زیاد به خریدش راقب نیستم.آخه وسایل الکترونیکی خطرناکه امکان خراب شدنش خیلی زیاده
Arsalan_Hammet
1st September 2008, 01:01 PM
سلام دوستان.707 قیمتش توی اصفهان 150 تومان هست.gfx8 هم قیمتش 250 تومنه.بهم پیشنهاد Gfx3 دادن نظر شما چیه؟235 قیمتشه.
شما چی پیشنهاد میکنید؟به 150 و زور زیاد 200 تومن چه افکتی کارمو راه میندازه؟که حداقل بشه باهاش آهنگ ظبط کرد؟
ممنون:cheshmak:
III
1st September 2008, 03:18 PM
سلام به همه اساتید
من 5 ساله گیتار کلاسیک کار میکنم و 1 ساله که گیتار الکتریک دارم ولی هنوز امپ و افکت نگرفتم
300 پول دارم می خوام اگه بشه هم امپ و هم افکت بگیرم (البته دست دوم باشه بهتره تا مارک بهتری گیرم بیاد)
امپ 30 وات و یه افکت کار راه انداز
راستش بهم یه افکت دیجیتک ارتی 100 دست دوم 95 تومن پیشنهاد شده
می خوام راهنماییم کنید با 300 تومن امپ و افکت با چه مارک هایی بهتره؟
افکتو گرونتر بگیرم یا امپو؟(البته فعلا تصمیمم امپ گرونتر و افکت ارزونتره)
لطفا منو راهنمایی کنید:blinksmiley:
Alcatrazz
1st September 2008, 06:11 PM
فکر مولتی رو از کلت بکن بیرون ... که پشیمون میشی اگه میتونی یه G2.1 پدال دار بگیر بزن به pc یه مدت بعد پول که اومد دستت برو آمپ بخر ...
behrad110
23rd November 2008, 08:52 PM
سلام بچه ها
من تازه کار هستم و یه افکت zoom gfx8 گرفتم اما صداش با صدای آهنگهایی که متداول هستش فرق میکنه از Distrotion اش هم راضی نیستم
به نظر شما مشکل از قدیمی بودن افکت هستش یا من نمیتونم ازش صدا بگیرم؟ اگه مشکل از افکت هستش آیا لازمه عوضش کنم ؟
لطفا کمکم کنید depress شدم :010:
T.Stetina
24th November 2008, 02:20 PM
سلام بچه ها
من تازه کار هستم و یه افکت zoom gfx8 گرفتم اما صداش با صدای آهنگهایی که متداول هستش فرق میکنه از Distrotion اش هم راضی نیستم
به نظر شما مشکل از قدیمی بودن افکت هستش یا من نمیتونم ازش صدا بگیرم؟ اگه مشکل از افکت هستش آیا لازمه عوضش کنم ؟
لطفا کمکم کنید depress شدم :010:
نه عزیزم GFX-8 فوق العاده است.از من می شنوی قدرشو بدون من تو کرج در به در دنبالشم گیرم نمیاد.
صدای Fuzz این افکت حرف نداره ولی از دیستورشنش خبر ندارم. البته به آمپ هم بستگی داره
شنیدم کاوه یغمایی از این افکت استفاده می کنه
راستی اگر هم نخو استی بیا با هم تعویض کنیم من G2.1 U - Zoom دارم. خلاصه در خدمتم
behrad110
25th November 2008, 09:56 AM
نه عزیزم GFX-8 فوق العاده است.از من می شنوی قدرشو بدون من تو کرج در به در دنبالشم گیرم نمیاد.
صدای Fuzz این افکت حرف نداره ولی از دیستورشنش خبر ندارم. البته به آمپ هم بستگی داره
شنیدم کاوه یغمایی از این افکت استفاده می کنه
راستی اگر هم نخو استی بیا با هم تعویض کنیم من G2.1 U - Zoom دارم. خلاصه در خدمتم
اگه این طوره پس حتما من در این زمینه بی سوادم که نمیتونم ازش صدا بگیرم.البته امپ هم تعریفی نداره samic هستش ولی ارزون هم نخریدمش. در ضمن اگه کاوه از این effect استفاده میکنه پس چرا جنس صدای آهنگاش با اون چیزی که من میبینم تو این افکت فرق میکنه؟
behrad110
25th November 2008, 10:23 AM
سلام
اول کسب رخصت از بچه های قدیمی انجمن
من تازه با این انجمن آشنا شدم بچه های فعالی داره دمتون گرم.
بچه ها من نمیتونم افکتم رو set کنم و یه جورهایی ازش صدا بگیرم اخه من 6-7 ساله اسپانیش کار میکردم و تو الکتریک فوق العاده مبتدی هستم
یه خواهش و یه پیشنهاد دارم . از بچه ها اگه کسی لطف کنه یه تالار درست کنه و توش طرز کار وset کردن و صدا سازی effect خودش و یا افکت هایی که باهاش اشنایی داره رو آموزش بده فکر کنم خیلی طرفدار پیدا کنه
فقط خواهشا اول با gfx8 شروع کنید که من خفا گیرم
من یه جور صدا میخوام که خیلی زیاد تو آهنگ ها میشنوم و قبل از این که effectبگیرم فکر میکردم همه effect این صدا رو تولید میکنن اما الان نمیتونم ایجادش کنم
مثلا solo ای که توی آهنگ قصه امیر واسه سیاوش قمیشی هستش
مممنون
نفستون گرم:04::05:
spiritinblack
25th November 2008, 11:07 AM
بابا صدایی که توی آلبومها میشنوید صدای آمپ های خفنه با مولتی ها عین اون صدا رو نمیشه دراورد ولی کمی شبیهش رو چرا
rozitamaloos
26th November 2008, 10:02 AM
ا .ا منم دقیقا همین مشکل بهراد رو دارم gfx8 خریدم اما نمیتونم ازش استفاده کنم:04: با این تفاوت که اسپانیش مسپانیش هم کار نکردم
یکی از دوست هام که خودش تازه تو این فروم عضو شده گفت میتونم اینجا کمک بگیرم
خلاصه دلیل عضویت من تو این فروم حل مشکلم هستش یکی به دادم برسه
Anonymouse
2nd December 2008, 01:44 PM
اول از همه اینکه بهترین راه برای بدست اوردن صدایی که میخواهید تولید کنید ور رفتنه
باید بشینید انقد به افکتتون ور برید تا با همه ی اپشنهاش اشنا شید من خودم از gfx8 استفاده نمیکنم که دقیق بهتون بگم چه جورییه ولی باید اول از همه با ماهیت این افکت ها(مثل distortion و delay و eq و ...) اشنا بشید که چجوری تولید میشن بعد دیگه کار با یه مولتی فکر نمیکنم براتون سخت باشه
arash_ir00
2nd December 2008, 06:42 PM
سلام به همه اساتید
من 5 ساله گیتار کلاسیک کار میکنم و 1 ساله که گیتار الکتریک دارم ولی هنوز امپ و افکت نگرفتم
300 پول دارم می خوام اگه بشه هم امپ و هم افکت بگیرم (البته دست دوم باشه بهتره تا مارک بهتری گیرم بیاد)
امپ 30 وات و یه افکت کار راه انداز
راستش بهم یه افکت دیجیتک ارتی 100 دست دوم 95 تومن پیشنهاد شده
می خوام راهنماییم کنید با 300 تومن امپ و افکت با چه مارک هایی بهتره؟
افکتو گرونتر بگیرم یا امپو؟(البته فعلا تصمیمم امپ گرونتر و افکت ارزونتره)
لطفا منو راهنمایی کنید:blinksmiley:
دوست عزیز خوش اومدی
اگر بتونی فعلا صبر کنی تا اول یه آمپ خوب بگیری خیلی بهتره
من هم مثل شما بودم و اشتباه کردم یه آمپ و یه افکت گرفتم ولی الان فهمیدم اگر صبر میکردم یه آمپ خوب بگیرم دیگه شاید به افکت هم احتیاج نداشتم
البته احتمالا باید دنبال دست دوم باشی چون نو خیلی قیمتش بالاست و به این راحتی هم گیر نمیاد
abcsajjad
2nd December 2008, 07:28 PM
يكي يه زحمتي بكشه جواب سوال منم تو اين تاپيك بده
گلستان تاک ([Only registered and activated users can see links])
pediHetfield
9th December 2008, 07:21 PM
سلام به برو بچ گيتاريست
آقا من يه گيتار fender مدل67 Telecasterدارم يه امپ ibzG10و افکت ها هم 707وgfx8هستش
خود گيتار خوبه اما امپم خيلي ضعيفه افکت هم که معموليه حالا ميخوام بين امپ و افکت يکيش رو عوض کنم اما ميخوام يه چيزي باشه که ديگه نياز به تعويضش نداشته باشم .تا بعدا پول دستم اومد اون يکي رو هم عوض کنم به نظر شما کدوم رو عوض کنم و چه مدلي بگيرم .حداکثر هم ميتونم 1.500 تا 1.600 هزينه کنم
در ضمن اگه براي خريد يه tools حرفهاي کم هستش چقد بايد بزارم روش.
مرسي و ممنون
pediHetfield
17th December 2008, 09:02 AM
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه من میخوام توی این هفته یکیش رو بخرم
alisafaei_amin
21st December 2008, 04:39 PM
مطمئنی مدل گیتارت همینه که گفتی . این سری از fender تو دبی 3.500 هستش تو ایرانم که من ندیدم. به هر حال آمپ با گیتار هم خوانی نداره.
در مورد سوالت هم خب باید بگم به خیلی چیز ها بستگی داره مثلا اینکه تازه کاری یا چند سالی هست که کار میکنی. نکته بعدی اینکه اگه حرفه ای هستی می خوای تو استدیو رکورد بگیری یا میخوای اجرای زنده داشته باشی مثلا اگه فقط میخوای رکورد بگیری به آمپ با وات بالا نیازی نداری و افکت بیشتر کمکت میکنه اما اگه میخوای اجرای زنده داشته باشی هیچ چیز جای یک امپ خوب رو نمی گیره.
این هایی که پرسیدم رو مشخص کن تا بهت بگم چی بخری و چه مدلی
james hetfield
13th August 2011, 09:18 PM
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم
مطالب واقا خوبی دارید.من خودم 6 ماهه که گیتار الکتریک کار میکنم سبک هوی متال
و دارم از مطالبتون استفاده میکنم.این نقل قول هاتون رو که خوندم با خیلی از آمپها و افکت ها آشنا شدم
به وقت نیاز امیدوارم کمکم کنید.
james hetfield
15th August 2011, 06:51 PM
سلام دوستان
من یه 5/6مهی میشه دارم متال کار میکنم حالا احساس میکنم به یه آمپ و افکتoverdrive نیاز دارم
میشه با توضیح و راهنمایی و پیشنهاداتون کمکم کنید
ممنون میشم
james hetfield
15th August 2011, 06:56 PM
سلام دوستان
من یه 5/6مهی میشه دارم متال کار میکنم حالا احساس میکنم به یه آمپ و افکتoverdrive نیاز دارم
ممنون میشم
james hetfield
15th August 2011, 06:57 PM
سلام دوستان
من یه 5/6ماهی میشه دارم متال کار میکنم حالا احساس میکنم به یه آمپ و افکتoverdrive نیاز دارم
ممنون میشم
james hetfield
15th August 2011, 06:58 PM
یکی جواب بده
james hetfield
15th August 2011, 06:59 PM
سلام دوستان
من یه 5/6ماهی میشه دارم متال کار میکنم حالا احساس میکنم به یه آمپ و افکتoverdrive نیاز دارم
ممنون میشم.
james hetfield
15th August 2011, 07:00 PM
سلام دوستان
ممنون میشم,
sadeqq
15th August 2011, 07:11 PM
تاپبک ۴ سال پیشه :050: یعنی متروکه :2lxe53l:
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co