توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بچه ها کسی می دونه با چه نرم افزاری میشه MIDI رو به MP3 تبدیل کرد
behnam_7ender
5th July 2008, 01:34 PM
با سلام....
بچه ها کسی می دونه با چه نرم افزاری میشه MIDI رو به MP3 تبدیل کرد ؟
چنین نرم افزاری وجود داره ؟ با FL نمیشه این کارو کرد ؟
Crystal_Planet
5th July 2008, 02:47 PM
من كه فكر نمى كنم بشه،mp3 به midi شنيده بودم ولى midi به mp3 نه .
Rock is not Dead
Hosein
5th July 2008, 04:22 PM
بفرمايين، اينم يك كانورتور خوب براي اينكار:
دانلود Direct MIDI to MP3 Converter ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]
behnam_7ender
5th July 2008, 11:59 PM
مرسی عزیز...
تبدیل MP3 به MIDI که اصلا امکان نداره ..... فکر نکنم اصلا هیچ نرم افزاری چنین کاری بتونه چنین کاری بکونه
اونایی رو هم که من تست کردم فقط دنگ و دینگ می داد ....
Anonymouse
9th July 2008, 12:02 AM
عزیز یه راه باهمون ساند ریکوردر ویندوز بهت یاد بدم لذتشو ببری نه تنها midi بلکه هر فرمت دیگه ای که صداش از کامپیوترت بلند شه رو wave ضبط کنی تبدیل wave به mp3 هم که همه جا ریخته.
اول از همه میری تو ولوم کنترل ویندوز (اون بلندگوی اون پایین سمت راست) کلیک میکنی بعد از توی صفحه ی ولوم کنترل میری تو option و بعد properties روی play back کلیک میکنی و از اون منوی اون زیر wave و sw synth رو تیک میزنی
از همونجا میزنی روی recording و از منوی زیرش هم stereo mix رو تیک میزنی و بعد منوی recording رو ok میکنی
از صفحه ای که باز میشه حالت ریکورد رو میزاری روی stereo mix . ولومش رو نگاه کن کم نباشه بعدا نسبت به کار صدات کمو زیادش کن
حالا هر صدایی که تو کامپیوترت در بیاد با هر برنامه ای حتی ساند ریکوردر ویندوز هم میتونی ضبطش کنی برنامه های پخش فایل میدی هم که زیاده حتی media player ویندوز هم این کار رو انجام میده
behnam_7ender
9th July 2008, 11:35 AM
دوست عزیز اینایی که گفتی همش ماله رکورد کردن صداهایی که تو کامپیوتر پخش میشه ....
سوال من این بود که میشه با نرم افزاری mp3 رو به MIDI دورستو حسابی تبدیل کرد ؟ چون همش تبدیل به دنگو
دینگ میشه ......:no:
Anonymouse
9th July 2008, 01:44 PM
اهان mp3 رو به midi اخه اون بالا نوشته بودی midi به mp3
یه سری برنامه مثل wave to midi یا ... هستن که این کار رو انجام میدن ولی به قول خودت فقط دینگو دونگ میکنن بیشتر بدرد این میخورن که یه ملودی رو که با دهن یا یه ساز بخصوص میزنی نتش رو بهت بدن در همین حد وگرنه بدرد اینکه یه فایل صوتی خفن رو بدی بهشون میدی کنن نه
هنوز من چیزی ندیدم که بشه باهاش این کار رو انجام داد چون یه همچین برنامه ای باید بتونه صداهارو مثل گوش انسان از هم تفکیک کنه که برای این کار باید هوش مصنوعیه خیلی بالایی داشته باشه بیشتر میره تو بحث علوم کامپیوترو ... که جزو پروژه های خفن تو این 30 ساله به حساب میاد.
Hosein
9th July 2008, 02:49 PM
با سلام....
بچه ها کسی می دونه با چه نرم افزاری میشه MIDI رو به MP3 تبدیل کرد ؟
چنین نرم افزاری وجود داره ؟ با FL نمیشه این کارو کرد ؟
دوست عزیز اینایی که گفتی همش ماله رکورد کردن صداهایی که تو کامپیوتر پخش میشه ....
سوال من این بود که میشه با نرم افزاری mp3 رو به MIDI دورستو حسابی تبدیل کرد ؟ چون همش تبدیل به دنگو
دینگ میشه ......:no:
دوست عزيز شما اول تكليف رو روشن كنيد كه چي ميخوايد تا دوستاني كه زحمت ميشكن زحمتشون به هدر نره.
behnam_7ender
9th July 2008, 03:46 PM
تو قصه نخور زحمت کسی به هدر نمیره ......:devil:
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co