توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید Electric Guitar
TAEL
11th July 2008, 03:59 AM
سلام .
محصولات زیر در نظر گرفته شده اند ، لطفا نظراتتون رو بفرمایید . (اگر محصولات مشابه در همین رنج هم سراغ داشتید ، پیشنهاد بدید)
ESP LTD EX50 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD FX260 Spalted Maple Top Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD EX260 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
Ibanez GRG170DX Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
Ibanez RG350EX Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
توضیحات دیگری هم لازم بود ، خوشحال میشم .
با سپاس
Crystal_Planet
11th July 2008, 04:35 AM
سلام .
محصولات زیر در نظر گرفته شده اند ، لطفا نظراتتون رو بفرمایید . (اگر محصولات مشابه در همین رنج هم سراغ داشتید ، پیشنهاد بدید)
ESP LTD EX50 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD FX260 Spalted Maple Top Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD EX260 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
Ibanez GRG170DX Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
Ibanez RG350EX Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
توضیحات دیگری هم لازم بود ، خوشحال میشم .
با سپاس
عزيز از نظر بنده گيتار هاى Ibanez گيتار هاى فوق العاده اى هستن .مخصوصأ مدل RG350EX .البته دو مدل Ibanez كه گذاشتى بيشتر تفاوت ظاهرى دارند.اگر مارك اصلش رو بخواى بخرى بايد هزينه زيادى بپردازى. :cheshmak:
TAEL
11th July 2008, 05:02 AM
عزيز از نظر بنده گيتار هاى Ibanez گيتار هاى فوق العاده اى هستن .مخصوصأ مدل RG350EX .البته دو مدل Ibanez كه گذاشتى بيشتر تفاوت ظاهرى دارند.اگر مارك اصلش رو بخواى بخرى بايد هزينه زيادى بپردازى. :cheshmak:
در مورد گیتارهای ESP نظرتون چیه ؟
از مدل هایی که در پست اول ذکر کردم ، توی ایران پیدا میشه یا فقط باید از خارج خرید کرد ؟ ESP ها اصل پیدا میشن ؟ Ibanez ها که فکر کنم اغلب چینی باشن . از قیمت RG350EX اطلاع دارین ؟
با سپاس
Alcatrazz
11th July 2008, 05:21 AM
یه سر به اینجا بزن
[Only registered and activated users can see links]
TAEL
11th July 2008, 02:45 PM
یه سر به اینجا بزن
ممنون . قیمت ها به دلار رو که خودم دارم . قیمت مدل های بالا رو به تومان می خواستم و اینکه آیا در بازار ایران موجوده یا نه (فقط آکبند)
Crystal_Planet
11th July 2008, 03:00 PM
ممنون . قیمت ها به دلار رو که خودم دارم . قیمت مدل های بالا رو به تومان می خواستم و اینکه آیا در بازار ایران موجوده یا نه (فقط آکبند)
همون طور كه ميدونى معدن گيتار جمهوریه اما ممكن جاهاى ديگه اى هم باشه،گيتار هاى esp هم گيتار هاى شاخى هستن اما از esp بهتر به نظر من به ترتيب FENDER, Ibanez ,GIBSON هستن .اصلش رو باور كن من هم نميدونم چه جورى از فرِع تشخيص بدى،چون اونقدر کوپ همن ميزنن آدم قاطى ميكنه.
TAEL
11th July 2008, 03:04 PM
همون طور كه ميدونى معدن گيتار جمهوریه اما ممكن جاهاى ديگه اى هم باشه،گيتار هاى esp هم گيتار هاى شاخى هستن اما از esp بهتر به نظر من به ترتيب FENDER, Ibanez ,GIBSON هستن .اصلش رو باور كن من هم نميدونم چه جورى از فرِع تشخيص بدى،چون اونقدر کوپ همن ميزنن آدم قاطى ميكنه.
من بیشتر نظرم روی ESP هست و بعد از اون هم Ibanez . (مدل های دیگه نه علاقه شو دارم و نه بودجه اش)
درسته ، جمهوری مرجع خریده اما یکی از یکی کلاهبردارتر هستن و اغلب یه سری جنس کلیشه ای دارن .
ESP توی ایران نمایندگی فروش نداره ؟ اگه رسمی هم نبود ، حداقل یه فروشگاهی باشه که فقط روی ESP کار کنه و تخصصشون ESP باشه .
توی سایت Ibanez که نمایندگی ایران رو شرکت جزیره معرفی کرده بود .
TAEL
11th July 2008, 03:05 PM
یه سوال دیگه اینکه این گیتارهای Explorer ، ویبراتو ندارن ؟
Crystal_Planet
11th July 2008, 03:14 PM
من بیشتر نظرم روی ESP هست و بعد از اون هم Ibanez . (مدل های دیگه نه علاقه شو دارم و نه بودجه اش)
درسته ، جمهوری مرجع خریده اما یکی از یکی کلاهبردارتر هستن و اغلب یه سری جنس کلیشه ای دارن .
ESP توی ایران نمایندگی فروش نداره ؟ اگه رسمی هم نبود ، حداقل یه فروشگاهی باشه که فقط روی ESP کار کنه و تخصصشون ESP باشه .
توی سایت Ibanez که نمایندگی ایران رو شرکت جزیره معرفی کرده بود .
نه من سراغ ندارم .
یه سوال دیگه اینکه این گیتارهای Explorer ، ویبراتو ندارن ؟
گيتار اكسپلور رو من كه تا حالا نديدم Vibrato داشته باشن.
TAEL
11th July 2008, 03:19 PM
نه من سراغ ندارم .
گيتار اكسپلور رو من كه تا حالا نديدم Vibrato داشته باشن.
چرا ندارن ؟ (پس با این اوصاف باید بیخیال Explorer ها بشم)
Crystal_Planet
11th July 2008, 03:22 PM
چرا يه دونه تو گالرى هم بود .
TAEL
11th July 2008, 03:26 PM
روی اونایی که ندارن ، امکان نصبش هست ؟
(راستی یه فروشگاه ایرانی پیدا کردم که مدل های خوبی دارن ، البته مدلهایی که من میخوامو ندارن : [Only registered and activated users can see links] )
Crystal_Planet
11th July 2008, 03:36 PM
متاسفانه نميدونم امكان نصبش هست يا نه.به نظر من اگه شما تازه كارى از يه گيتار مبتدى كه همه امكاناتى داره شروعِ كن.
TAEL
11th July 2008, 03:44 PM
متاسفانه نميدونم امكان نصبش هست يا نه.به نظر من اگه شما تازه كارى از يه گيتار مبتدى كه همه امكاناتى داره شروعِ كن.
زیاد تازه کار نیستم . قبلا کار کردم اما به دلیل مشغله ی کاری ، چند وقتی از گیتار الکتریک دور بودم.
یه گیتاری میخوام بگیرم که هم با بودجه ام متناسب باشه و هم تا دو سه سال پاسخگو باشه .
behnam_7ender
12th July 2008, 06:34 PM
با سلام بچه ها میشه کمک کنین ....
گیتار yamaha EG112 با قیمت 250 و اصل اندونزی ...
گیتار IBanez grx40 bkn با قیمت 310 مال چین....
به نظره شما کدومو بگیرم....من از قیافیه ی یاماها بیشتر خوشم می آد
sorkh
12th July 2008, 10:40 PM
درود بر دوستان
من تقریبا" دو ساله میخام الکتریک بگیرم. با مشکلات زیادی جنگیدیم . حالا پول فراهم شده . دیروز اومدم تهران و یه سری به فروشگاهها زدم. 1.000.000 پول دارم . واقعا" پا در هوا هستم که چی کار کنم. خیلی دوست دارم سازم پیکاپش emg باشه برندش هم esp یاibanez (ساخت کره یا JAPAN). درمورد آمپ هم یا AVT 100/ 20 / 50 افکت هم میخام .خودم هم اصلا"از ساز سر در نمی ارم .امیدوارم بهم نندازن. لطفا" کمکم کنید.
Anonymouse
13th July 2008, 04:55 PM
درود بر دوستان
من تقریبا" دو ساله میخام الکتریک بگیرم. با مشکلات زیادی جنگیدیم . حالا پول فراهم شده . دیروز اومدم تهران و یه سری به فروشگاهها زدم. 1.000.000 پول دارم . واقعا" پا در هوا هستم که چی کار کنم. خیلی دوست دارم سازم پیکاپش emg باشه برندش هم esp یاibanez (ساخت کره یا JAPAN). درمورد آمپ هم یا AVT 100/ 20 / 50 افکت هم میخام .خودم هم اصلا"از ساز سر در نمی ارم .امیدوارم بهم نندازن. لطفا" کمکم کنید.
با یه تومن که گیتار کره ای و چینی رو کلا بیخیال شو چون پولتو کاملا دور میریزی ایبانز سری های rg گیتارای خوبین البته مدل بهت نمیدم چون خودمم خیلی با مدلاش اشنا نیستم ولی بهترین راهش اینه که با یه کار درست بری اگرم نیست خودت بری تو 20 تا از این مغازه ها 60 تا گیتار بگیری دستت با همشون ور بری یکم متوجه میشی چی به چیه اونوقت دیگه ساده نمیتونن بهت بندازن
امپ هم avt سریه بدی نیست اگه بخوای گیتار خوب بگیری فکر نمیکنم بتونی avt هم بگیری ولی خوب اگه گیر بیاری و بگیری نسبت به سری mg هندی خیلی بهتره ولی به پای jcm نمیرسه.
افکت هم اگه امپتو avt بگیری و دیسترشنتو از امپ بگیری هر چیزی که بگیری کارتو راه میندازه
ولی واقعا کارت درسته که دو ساله دنباله گیتار هستی. یه سالشو که من یادمه
من بودم تا حالا صد بار گرفته بودم اگه شده یه زینه دربو داغون میگرفتم دوسال مدت زیادیه یه چیز تو مایه های صبر ایوبه
دمت گرم.
behnam_7ender
13th July 2008, 06:12 PM
به نظره شما کدومو بگیرم....من از قیافیه ی یاماها بیشتر خوشم می آد...
چرا پس کسی جواب منو نمی ده ........:angrysmiley:
Anonymouse
13th July 2008, 07:32 PM
به نظره شما کدومو بگیرم....من از قیافیه ی یاماها بیشتر خوشم می آد...
چرا پس کسی جواب منو نمی ده ........:angrysmiley:
می خواستم بعد از این پست اقای sorkh بگم یه کار فوری پیشومد مجبور شدم برم شرمنده
مطمئنا من باشم جنس اندونزی رو میگیرم چون این چینیا فقط به ظاهر قضیه اهمیت میدن تکنولوژِی ساختشون بدرد .... میخوره
اریا هم گیتار خوبیه شاید بتونی یه گیتار کره ای خوب تو این رنجا گیر بیاری. درکل اول از همه امریکا بعد ژاپن بعد اگه دیگه خیلی مجبوری کره ای چینو جاهای دیگه تو این قضیه حرفی برای گفتن ندارن
sorkh
13th July 2008, 11:46 PM
دیگه زدم به سیم آخر . فردا میرم جمهوری واسه خرید. خدا به خیر کنه
Crystal_Planet
13th July 2008, 11:52 PM
بابا همشون كه آدمهاى بدى نيستن منم خودم گيتار ام رو از جمهوری خريدم. نترس................... موفق باشى. :cheshmak:
sorkh
14th July 2008, 12:05 AM
امیدوارم
راستی گیتارت چیه
میشه بگی ملحقاتت چی هستن؟ آمپ . افکت
Crystal_Planet
14th July 2008, 12:16 AM
گيتارم معروف نيست ميخواستم Gibson les paul بگيرم كه نشد .
گيتارم: kaufmann قیمت:150,000
افکت:ZOOM 505 II قیمت:100,000
آمپ:Pro Drive قیمت:150,000
smart
14th July 2008, 11:18 AM
روی اونایی که ندارن ، امکان نصبش هست ؟
(راستی یه فروشگاه ایرانی پیدا کردم که مدل های خوبی دارن ، البته مدلهایی که من میخوامو ندارن : [Only registered and activated users can see links] )
دسته ویبره اونقدر ها هم مهم نیست میتونی بدونه دسته ویبره بزنی یک مقدار کارت سخت تر میشه ولی دوباره عادت میکنی
بهتره شما گیتاری که ترمولو داره بگیری ولی احینا نشد بله قابلیت نصب داره ولی خوب هزینش زیاد میشه نمی دونم شما بودی سیستم ترمولو میخواستین یانه
smart
14th July 2008, 11:23 AM
گيتارم معروف نيست ميخواستم Gibson les paul بگيرم كه نشد .
گيتارم: kaufmann قیمت:150,000
افکت:ZOOM 505 II قیمت:100,000
آمپ:Pro Drive قیمت:150,000
کافمن گیتاره خوبیه از کمدوم مدلاشه پیکاپ اکتیو 24 فرته ویبره گوه ای ؟ اگر ایین مدلی باشه کره ای هم هست عالیه
Crystal_Planet
14th July 2008, 01:21 PM
کافمن گیتاره خوبیه از کمدوم مدلاشه پیکاپ اکتیو 24 فرته ویبره گوه ای ؟ اگر ایین مدلی باشه کره ای هم هست عالیه
عزيز تو مطمئنى كه گيتار خوبیه؟چون تو اينترنت search كردم اصلا هيچ نام و نشونى ازش نديدم.اگه ميخواى گيتارم رو ببينى برو تو آلبوم تصاويرم.:thumbsupsmileyanim:
sorkh
14th July 2008, 04:15 PM
درود بر دوستان کسی میدونه گیتار های cort چطور گیتار هایی هستن؟
smart
15th July 2008, 07:52 AM
عزيز تو مطمئنى كه گيتار خوبیه؟چون تو اينترنت search كردم اصلا هيچ نام و نشونى ازش نديدم.اگه ميخواى گيتارم رو ببينى برو تو آلبوم تصاويرم.:thumbsupsmileyanim:
کافمن گیتار قدیمیهایه برای المان دیگه نمیزنه مثل گیتار eko
تا 4 الی 5 سال پیشش کرها هم مزد که خوبه
جدیدا چین میزنه
ادرس عکس گیتار رو میشه بگی
Anonymouse
15th July 2008, 03:24 PM
اقا این گیتار اکوستیکت خیلی خوشگله دقیق مشخصاتش چیه توش معلومه ولی کیفیتش یه جوریه که نمیشه خوند
Crystal_Planet
15th July 2008, 03:51 PM
کافمن گیتار قدیمیهایه برای المان دیگه نمیزنه مثل گیتار eko
تا 4 الی 5 سال پیشش کرها هم مزد که خوبه
جدیدا چین میزنه
ادرس عکس گیتار رو میشه بگی
پشتش نوشته ساخت كره. برو به آدرس زير:
Crystal_Planet
15th July 2008, 03:54 PM
اقا این گیتار اکوستیکت خیلی خوشگله دقیق مشخصاتش چیه توش معلومه ولی کیفیتش یه جوریه که نمیشه خوند
نميدونم مدلش چيه اما اسمش Pao Chia
Anonymouse
15th July 2008, 11:42 PM
اوه pao chio
خیلی گیتارای خوش صدایین حتی مدل های ارزونشم باز خیلی خوش صدان
گرفتم دستم
نسبت به یاماها c70 و... که خیلی طرفدار دارن خیلی گیتارای بهترین
behnam_7ender
18th July 2008, 05:07 PM
بچه ها سلام..... :cigar:
آیا نوسان برق ممکنه که به گیتار یا افکت یا آمپ صدمه بزنه یا مشکلی درست نمی کنه ؟
اگه دچار مشکل میشه باید چی کار کنم آخه برق اینجا بدجور قوی و ضعیف میشه .....
Anonymouse
18th July 2008, 09:27 PM
ببین درکل تجهیزات گیتار خیلی تجهیزات صدمه پذیری نیستن امپو گیتار که فکر نمیکنم مشکلی براشون بوجود بیاد افکتم اگه یونیته و انالوگه باز خیلی نسبت به این چیزا حساس نیست ولی اگه مولتی هستش بخاطر اینکه شبیه پروسسور های کامپیوتریه ممکنه روش تاثیر بذاره
البته خوب نوسان برق هم داریم تا نوسان برق
اگه یه موقع زیاد بره بالا ممکنه صدمه بزنه
fery59
23rd July 2008, 05:17 PM
کدوم یکی از این ایبانز ها بهتره به ترتیب بنویسید
SA 120 EX
SA 260 FM
SA 160
ART 100
مچکرم...
moeinsh
6th August 2008, 12:29 AM
سلام دوستان خسته نباشيد اقا من چند ماه پيش رفتم يك گيتار الكتريك ibanez grx40 رو خريدم 400.000 ولي يك ام دروپيت هم روشه به نظر شما اشتباه كردم نظرتون در مورد اين گيتار چيه ممنون
death
16th September 2008, 09:36 PM
ibanez RGT42DX دیدم 800 تومن بره کره خوبه یا نه :thumbsupsmileyanim:
sandman
19th October 2008, 01:14 AM
سلام به همگي
من تو گيتار و موسيقي در حد صفر هم نيستم اما از گيتار الكتريك خيلي خوشم مياد ميخوام ياد بگيرم براي شروع چه گيتاري بگيرم
بودجه هم 300 يا شايد 400 تومن هستش
ممنون
Anonymouse
19th October 2008, 11:29 AM
ببین فعلا با این پولت فقط گیتار بگیر بیخیال افکتو ... یه مدت با گیتار ریگ کار کن بعد اگه مایه بیشتر اومد دستت بقیشم بگیر
واسه شروع میتونی ایبانز بگیری مدلشم خودت تحقیق کن ببین چی بهتره من با ایبانز خیلی اشنا نیستم
ltd یا ... هم فکر کنم بتونی بگیری دقیق از بازار خبر ندارم ولی در کل بهت بگم خرید گیتار و کلا تجهیزات گیتار سلیقه ایه باید خودت تحقیق کنی ببینی با چه مدل صداها و تجهیزاتی بیشتر حال می کنی بعد اقدام به خرید کنی این جوری خریدت بهتر میشه
موفق باشی
abcsajjad
5th November 2008, 08:47 AM
سلام به همگي
من تو گيتار و موسيقي در حد صفر هم نيستم اما از گيتار الكتريك خيلي خوشم مياد ميخوام ياد بگيرم براي شروع چه گيتاري بگيرم
بودجه هم 300 يا شايد 400 تومن هستش
ممنون
سلام به همه بروبچ فوروم گلستان تلک
سجاد هستم کاربر تازه فوروم توی گوگل دیدم تاپیک گیتار الکتریک باز کردید اومدم عضو شدم [Only registered and activated users can see links]
اگه اجازه بدین در جواب دوستمون من یه چیزی بگم
من هم تو همین مایه ها میخواستم گیتار بگیرم که خیلی گشتم مناسب ترین گیتاری که پیدا کردم IbanezRG370DX هستش با همون گیتار RG350ex در امکانات یکی هستش ولی چون گیتار RG350ex طرح استیو وای هستش یه خورده گرون تر هستش وگرنه امکاناتش همونه در ضمن این محصول جزو پرفروش ترین محصولات آیبانز هم هست قیمتش رو هم از تهرون پرسیدم 450 ، 440 تومن میگفتش ولی اگه چونه بزنی 380 هم میتونی بگیری !!!
ساز فروشی ها خیلی منفعت دارن هر چقدر تخفیف بگیری نه اون ضرر کرده نه تو !!!!!!!!
در ضمن بی خیال امپ و افکت شو با نرم افزار و اسپیکر کامپیوترت و ضبط و ... فعلا کار کن تا بعد که یه خورده راه افتادی بگیری
abcsajjad
5th November 2008, 08:54 AM
در ضمن مال اندونزی بودش 440 میداد . یه چیزی هم بگم دسته ایبانز یه خورده کلفت تره یکی از استاد گیتارهای شهرمون FARZAD AJORY's official website |Iranian Rock|Metal band ([Only registered and activated users can see links]) که خودش هم ایبانز میزنه میگه دسته گیتار های ایبانز یه خورده کلفت تره که انگشت گذاری روی اون یه خورده مشکل تر میشه البته خوبه ها بد هم نیست ولی یه خورده سخت تره
گیتار های فندر دسته اش فوق العاده راحت و خوش دست هستش ولی چون از سینگل کویل استفاده شده نویز هم خواهد داشت
گیتار های گیبسون که من عاشقشم دسته اش هم خوبه و خوشدسته و نویز هم نداره چون از پیکاپای هامباکر توش استفاده شده :cgar:
abcsajjad
5th November 2008, 09:01 AM
بچه ها حالا من یه سوال دارم ازتون
من گیبسون میخوام بگیرم حوالی 600 فوقش 700 مایه دارم ولی تنها چیزی که من از گیبسون عیب میگیرم (البته عیب هم نیست) اینه که اکثر مدل هاش ویبراتور ندارن !! درسته که با دست هم میشه اون افکت رو داد ولی برای بعضی تکنیک ها یابد دسته ویبراتور داشته باشی .
من یه گیبسون دیدم ویبراتور داره ! میخوام قیمتشو بدونم ولی مدلشو نمی د ونم چیه میشه به من کمک کنین ؟
فداتون بشم ! دستم به دامنتون یکی کمکم کنه ! [Only registered and activated users can see links]
Alcatrazz
5th November 2008, 01:52 PM
من یه گیبسون دیدم ویبراتور داره ! میخوام قیمتشو بدونم ولی مدلشو نمی د ونم چیه میشه به من کمک کنین ؟
فداتون بشم ! دستم به دامنتون یکی کمکم کنه ! اول اینکه به سایت خودت خوش اومدی ...
دوم : تا اونجایی که من میدونم گیتار های ترموله دار گیبسون قدیم ندیم بود حالا رو فکر نکنم باشه !!!
مثلا مدل Les Paul Ultra
قیمتش هم 650 دلاره ...
Anonymouse
5th November 2008, 09:54 PM
منم با epiphone موافقم میشه گفت فرقی با لس پاول نداره و زیر نظر همون لس پاول گیتار میزنه از اونجایی هم که زک وایلد میگیره دستش میشه فهمید که فرقی با لس پاول نداره به نظر منم انتخاب خوبی میتونه باشه
abcsajjad
6th November 2008, 06:21 PM
اول اینکه به سایت خودت خوش اومدی ...
دوم : تا اونجایی که من میدونم گیتار های ترموله دار گیبسون قدیم ندیم بود حالا رو فکر نکنم باشه !!!
مثلا مدل Les Paul Ultra
قیمتش هم 650 دلاره ...
مرسی از لطفتون [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ها ! گفتی دیگه نمیاد ؟ [Only registered and activated users can see links]
والا دردم همینه که عکسشو دیدم ولی مدلشو نمی دونم ! [Only registered and activated users can see links]
اینم عکسش :
اخه استادم میگفت نسبتا ارزونه ؟ البته نسبتا ؟! جمعه صبح میرم پیشش بازم یه مصلحت مشورتی میکنم باهاش البته امریکا هم نبود مسئله ای نیست ژاپنشو میگیرم فک نکنم فرق چندانی داشته باشه حالا les paul هم نبود نبود مسئله ای نیست لا اقل چیزی بخرم که رو سر مال نخوره چیز درست و حسابی یی باشه
Epiphone نمیگیرم به خاطر اینکه ساز چون چندان معروف نیست اگه یه مدت دیگه بخوام بفروشم خریدار چندان نخواهد داشت چون همه دنبال دست دوم Esp و Gibson و Ibanez و fender هستن
abcsajjad
6th November 2008, 06:30 PM
منم با epiphone موافقم میشه گفت فرقی با لس پاول نداره و زیر نظر همون لس پاول گیتار میزنه از اونجایی هم که زک وایلد میگیره دستش میشه فهمید که فرقی با لس پاول نداره به نظر منم انتخاب خوبی میتونه باشه
چی بگم والا
abcsajjad
6th November 2008, 07:17 PM
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] بچه ها اینو ببینین همونیه که من میخوام
ویبراتور هم داره خوشکل هم هست رنگشم محشره [Only registered and activated users can see links] بچه ها تو رو خدا یکی مدل اینو واسه من پیدا کنه قیمتش هم میخوام !
[Only registered and activated users can see links] 1024_5263.JPG
abcsajjad
6th November 2008, 07:44 PM
اهان اسمشو پیدا کردم Epiphone Goth Les Paul Studio
اینم عکسای دیگه اش
بچه ها اگه میشه زحمت قیمتش هم شما بکشید من چیزی پیدا نکردم
دستتون درد نکنه
(من شانس ندارم قیمتش 12 میلیون باشه تعجب نمی کنم !!!)
abcsajjad
6th November 2008, 08:29 PM
اه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links] سیصد و پنجاه دلاره پولش ولی .... [Only registered and activated users can see links] 24 فرته !![Only registered and activated users can see links]
بچه ها تو رو خدا به من یه گیتار لس پاوول 600 تومنی معرفی کنین ویبراتور داشته باشه و رنگش سیاه باشه
اگر هم لس پاوول نبود هم نبود
فقط طرح sg نباشه ![Only registered and activated users can see links]
Anonymouse
7th November 2008, 09:47 AM
Epiphone نمیگیرم به خاطر اینکه ساز چون چندان معروف نیست اگه یه مدت دیگه بخوام بفروشم خریدار چندان نخواهد داشت چون همه دنبال دست دوم Esp و Gibson و Ibanez و fender هستن
بابا epiphone به این معروفیه تازه باز اگه بتونی تو این رنجا گیر بیاری من که تا حالا چیزی زیر 1200 ازش ندیدم
یه نگاه اینجا بنداز خودت متوجه میشی فرقی با لس پاول نداره چه از نظر خوشدست بودن چه از نظر معروف بودن
.:. fancymusic.com .:. ([Only registered and activated users can see links])
Configuración Zakk Wylde
Guitarras
-Gibson Les Paul Zack Wylde Signature
-Giboson Les Paul Custom
-Epiphone Les Paul Zack Wylde Signature
نظر منو بخوای میگم پول پای لس پاول نده چون مثل مارشال نصفه پوله گیتارتو باید بدی پای اسمش اونم تو بازار ایران
من خودم یه ltd طرح گیبسونو تو این بازار به لس پاول ترجیح میدم مگه اینکه بگردی یه کسیو پیدا کنی که یه قدیمیه سالمشو تو این رنجا بده بهت که حتما کسیم که یه همچین چیزی داره :
1:عمرا نفروشه
2:عمرا به این راحتیا گیرت نمیاد
3:عمرا سالم نیست وگرنه نمیفروخت
نکته: مگه اینکه یارو یه چیزیش شده باشه که همچین چیزیو بفروشه که در این صورت احتمالش میشه 1 در میلیون (چون طرف باید هم خل باشه هم لس پاول داشته باشه هم اشنا باشه هم قصد فروش داشته باشه) اونم با شانس هایی که ما داریم مطمئنا گیر ماها نمیاد
Alcatrazz
7th November 2008, 10:54 AM
با اجازه علیرضا ...
والا دردم همینه که عکسشو دیدم ولی مدلشو نمی دونم ! [Only registered and activated users can see links]
اینم عکسش :
این عکس گواه چند چیزه در واحه اول Fake (دست ساز ) بودن گیتاره ....:yes:
به دلایل زیر :
والله من که تاحالا ندیده بودم گیبسون بیاد Bridge فلوید رز ببنده رو Les Paul ...:puke:
و ضایع تر از همه نحوه قرار گیری پیچ ها روی shape هست :دی
خودتون مقایسه کنید ....
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
3.هیچوقت از این مدل پیکاپ که در عکس بالا (pickup Neck) مشاهده میکنید استفاده نکرده ...:20:
و ...
__________________________________________________ _______
در مورد این عکسی هم که دادی به احتمال زیاد یا Fake یا Custom ....
که بازم احتمال Fake بودن میدم چون هیچ شرکت معتبری نمیاد گیتار Custom 360 دلاری بسازه :268:
اهان اسمشو پیدا کردم Epiphone Goth Les Paul Studio
پس به این نتیجه میرسیم که Fake هست چون اگه Custom بود حتما بغلش مینوشتن Custom ....
بچه ها تو رو خدا به من یه گیتار لس پاوول 600 تومنی معرفی کنین ویبراتور داشته باشه
:117: خدا وکیلی دیگه اینو نگو کل حال Les Paul به ترموله نداشتنشه ...
از اون حرفا زدی ...
__________________________________________________ _____
در ضمن با این بودجه ای که دارید اینقدر سراغ گیتار های ترموله دار نرید ...
به خدا ترموله اون چیزی نیست که بعضی ها فکر میکنن ...
90 % آهنگ ها رو میشه بدون ترموله نواخت ...
Alireza
7th November 2008, 12:23 PM
مهم ترین نکته برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن گیبسون :
abcsajjad
8th November 2008, 05:51 PM
اصلاح کنم توی پست اول به جای 22 نوشتم 24 !!:tonguesmiley:
بعدش قیمتشم گشتم نوشته بود 349 دلار و خورده ای اینجا 450 یا 500 تومن میشه
بعدش هم بعد از این ارسالم فهمیدم نه افی فون هم جزور مارک های معروفه ولی من نمیشناختمش [Only registered and activated users can see links] هر حرفی هم که گفتین درست و متینه .
جمعه هم رفتم پیش استادم بهش اون عکسی رو که گذاشته بودم رو نشون دادم اونم گفت پیکاپا تابلوئه که عوض شده
تا من هم اسم افی فون رو نیاورده بودم پیشش گفت افی فون بگیر گفتم اخه با گیبسون چه فرقی داره گفت چندان فرقی نداره همون گیبسونه افی فون هم یه مدلشه مثل Esp که مدل Espltd داره هستش اونم یه نوعشه و ... گفتش دسته اینا کلفته و همین هم خوبه باعث میشه انگشت شصت کامل روی فرت بخوابه و اذیت نشه خودم هم گیتار دومیلیونو نیمی ایبانزش رو گرفتم دستم (البته 5 6 سال پیش یک و خورده ای گرفته بود الان 2.5 هستش) جاتون خالی یه خورده زدمش (البته من بگم من 4 ساله که کلاسیک کار کردم ولی تو همون کتاب اول ولش کردم :دی چون اصلا نوع سبکم رو خوب انتخاب نکرده بودم بگذریم) دسته اش رو دیدم یه خورده خشکه ودش هم میگفت دسته های ایبانز یه خورده خشک تره و انگشت گذاری یه خورده سخت تر میشه بعد یه اگوستیک داشت اونو برداشتم اون دستش کپل بود بعد دیدم توی این دسته خیلی احساس راحتی میکنم انگشتا خیلی خوب تر و بهتر میچرخه و ... بعضی ها میگن دسته گیبسون چون کپله بده و از این حرفا ولی این کپل بودنش یه مزیته چون من خودم احساسش کردم دیدم که چقدر این یه مزیت مثبت به حساب میاد . ولی اون عکسای افی فون رو هم که گرفته بودم بهش نشون دادم گفت پیکاپش چندان جالب نیست خوبه ولی بهتر از این هم میتونه باشه بعد یه خورده ور زدیم اخرش هم به این نتیجه رسیدم که افی فون هم بیخیال شیم چون با بودجه 700 تومنی حیفه بدیم 450 تومن به اون مدل افی فون که من میخوام و ... .
عکسا رو زده بودم تو گوشیم داشتم نشون میدادم یه عکس ESpltd داشتم که رفیقم اونو خریده بود قبلا استادم می گفت که اون پیکاپ سلکتور اون مدل یه خورده جاش ناجوره گفت اگه با اون مشکل نداشته باشی همونو بخر استادم گفت دوستم هم عین این ساز رو داشته من هم زدم ساز جمع و جور و بسیار خوشدستی من هم سولو های البومم رو با گیتار اون زدم دسته اش هم خوبه پیکاپا هم EMG هستش و تا الان تقلبیشو من ندیدم مثلا ندیدم چین ای ام جی بزنه !! همه اش اصله کرک همت هم از اون پیکاپا استفاده میکنه گفت اون سازا امتحانشو پس داده . یه چند تا ازش ادرس ساز فروشی از تهرون رو گرفتم اسم فروشگاه هم ستاره ابی بودش توی جمهوری امروز صبح زنگ زدم مدلشو گفتم قیمتشو گرفتم اگه میشه نظرتونو بهم بگین
مدل : ESP Ltd GES-F250-BLK-B
قیمت : حدود 630 هزار تومن
ساخت : اندونزی
عکسش هم اینه :
abcsajjad
8th November 2008, 05:54 PM
از بچه ها کسی Ltd داره می خواستم دسه اش رو توضیح بدین و بگین چطوریاست ؟
Alcatrazz
8th November 2008, 06:06 PM
اولا که افی فون نه اپی فون ...
اینم مشخصاتش :
Bolt-On
25.5” Scale
Basswood Body
Maple Neck
Rosewood Fingerboard
Locking Nut
43mm Neck Width
Extra Thin Flat Neck Contour
24 XJ Frets
Black Nickel Hardware
ESP Tuners
Double-Locking Bridge
ESP LH-301 (B&N) p.u.
Finish: BLK
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
abcsajjad
8th November 2008, 07:02 PM
اینم مشخصاتش :
Bolt-On
25.5” Scale
Basswood Body
Maple Neck
Rosewood Fingerboard
Locking Nut
43mm Neck Width
24 XJ Frets
Black Nickel Hardware
ESP Tuners
Double-Locking Bridge
ESP LH-301 (B&N) p.u.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
حالا همون که شما گفتین ...
این که گیتار کرک همت هستش ؟![Only registered and activated users can see links]
مگه اون چشه ؟
چه تفاوتی با هم دارن ؟
abcsajjad
8th November 2008, 07:04 PM
اینم مشخصاتش :
Bolt-On
25.5” Scale
Basswood Body
Maple Neck
Rosewood Fingerboard
Locking Nut
43mm Neck Width
24 XJ Frets
Black Nickel Hardware
ESP Tuners
Double-Locking Bridge
ESP LH-301 (B&N) p.u.
حالا همون که شما گفتین ...
این که گیتار کرک همت هستش ؟![Only registered and activated users can see links]
مگه اون چشه ؟
چه تفاوتی با هم دارن ؟
اخه اونی که من میخوام امتحانشو پس داده نمی دونم اون چطوری باشه ؟
abcsajjad
8th November 2008, 07:23 PM
ببین بچه ها مشخصات ESPLtd-250 اینجا هستش
The ESP Guitar Company :: LTD Standard Guitars - F Series ([Only registered and activated users can see links])
مشخصات Ltd KH-202 هم اینجا هستش
The ESP Guitar Company :: Kirk Hammett Signature Series ([Only registered and activated users can see links])
من فرق بخصوصی ندیدم
این هم قیمت های اف 250 که توی گوگل نوشته بود :
ESP LTD F-250 Electric Guitar Black $419.00
ESP LTD F-250 Electric Guitar $418.99
ESP F-250 LTD Series Guitar $419.00
این هم قیمت KH202 :
ESP LTD KH-202 Kirk Hammett Signature Electric ... $419.00
ESP LTD KH-202LH Kirk Hammett Signature ... $524.00
ESP LTD KH-202 Kirk Hammett Signature Electric ... $429.00
البته اون دومی LH هستش که گرون تره به استثنای اون
چون گیتار مدل کرک همت هستش (KH) امکان اینکه گرون تر باشه بیشتره
برای مثال گیتار های سری جو ساتریانی ایبانز یه خورده ممکنه گرون تر از گیتار هایی با همون مشخصات باشه
یا گیتار های سری استیو وای همچنین و ...
من اینطور احتمال میدم نظرات شما رو هم میخوام :ok:
Alcatrazz
8th November 2008, 07:35 PM
آره گیتار ***ک همت هست ....
1.مثه مدلی که شما گفتی بدترکیب نیست (نظر شخصی)
2.فرت بوردش پهن و راست کاره سولو زدنه ...
3.دو روز دیگه خواستی بفروشی به خریدار میگی گیتاریه که همت باهاش میزد یادگاری دادش به من :دی ....
5.همیشه سری SIGNATURE یه برند هر چند مدل پایینش باشه نسبت به بقیه سری های هم نوع بهتره ....(شک نکن)
6.بقول بچه ها شرف داره ...:دی
__________________________________________________ ___________________________________
من هم سولو های البومم رو با گیتار اون زدم دسته اش هم خوبه پیکاپا هم EMG هستش
ا ه ه ههههههههه بابا تهرون که دیگه شده آشغال دونی هر چی جنس Fake و تقلبی ....
آخه Ltd f250 کجاش پیکاپ Emg داره تو خوده سایت Esp زده پیک آپ هاش ESP LH-301 (B&N) ....
__________________________________________________ _____________
اینم لینک دانلود ویدئو JD Brake از World Music Supply در مورد Ltd k.h 202 ...
حتما دانلودش کن ...
abcsajjad
8th November 2008, 09:11 PM
آره گیتار ***ک همت هست ....
1.مثه مدلی که شما گفتی بدترکیب نیست (نظر شخصی)
2.فرت بوردش پهن و راست کاره سولو زدنه ...
3.دو روز دیگه خواستی بفروشی به خریدار میگی گیتاریه که همت باهاش میزد یادگاری دادش به من :دی ....
5.همیشه سری SIGNATURE یه برند هر چند مدل پایینش باشه نسبت به بقیه سری های هم نوع بهتره ....(شک نکن)
6.بقول بچه ها شرف داره ...:دی
__________________________________________________ ___________________________________
ا ه ه ههههههههه بابا تهرون که دیگه شده آشغال دونی هر چی جنس Fake و تقلبی ....
آخه Ltd f250 کجاش پیکاپ Emg داره تو خوده سایت Esp زده پیک آپ هاش ESP LH-301 (B&N) ....
1 - به هرکی نشون دادم خوشش اومده و اون سری کرک همت رو هم به هر کی نشون دادم بدش اومده (نظر شخصی من هم نیست) (نظر مفیدی نبود)
2 - فرت بورد و ... یکیه همچین فرقی که شما بگی نداره (شاید یه خورده مفید بود)
3 - مزخرفه 100%
4 - هم که ننوشتی !:tonguesmiley:
5 - اگه فرق تو گیتار و نوع لوازم استفاده شده هستش اینا 90% (به استثنای بدنه) شبیه هم هستن
6 - این هم مثل گزینه سوم
خوشتیپ اگه تو عکسشو دیدی استادم باهاش کارها کرده خاطرت باشه کار میگم کار میشنوی اونم نه هر استادی در ثانی یه خورده تو عکس دقت کنی میبینی ای ام جی هستش
Alcatrazz
8th November 2008, 10:17 PM
عزیزم ما که بخیل نیستیم برو f250 بگیر با pickup Emg ... :116:
شما که نه حرف منو قبول میکنید نه حرف خود سایت سازنده باید همین Fake های 100 دلاری چینی رو بهتون 600 هزار قالب کنن :130:
خوشتیپ اگه تو عکسشو دیدی استادم باهاش کارها کرده خاطرت باشه کار میگم کار میشنوی اونم نه هر استادی در ثانی یه خورده تو عکس دقت کنی میبینی ای ام جی هستش
اگه استاد شما کار ها کرده:131: ,من ..... لا الله الا الله الان پروژه رو لو داده بودم ....:devil:
Alireza
9th November 2008, 03:29 AM
این عکسی که گذاشتی دوست عزیز به نظر یک ساز چینی Fake هست.
همونطور که حسین گفت همچین پیکاپی روی این ساز نیست...
abcsajjad
9th November 2008, 05:25 PM
عزیزم ما که بخیل نیستیم برو f250 بگیر با pickup Emg ... :116:
شما که نه حرف منو قبول میکنید نه حرف خود سایت سازنده باید همین Fake های 100 دلاری چینی رو بهتون 600 هزار قالب کنن :130:
اگه استاد شما کار ها کرده:131: ,من ..... لا الله الا الله الان پروژه رو لو داده بودم ....:devil:
بابا من با کسی که دعوا ندارم [Only registered and activated users can see links]
استغفر ا... ما مگه گفتیم بخیلی ؟ [Only registered and activated users can see links]
اون عکس مال سازی بود که من عکسش رو از سایت ای اس پی گرفتم اجازه بدین عکسشو بگیرم لینکشو بدم برین ببینین
abcsajjad
9th November 2008, 06:10 PM
مال اونی که ای اس پی گذاشته کوچیکه اگه برین تو این لینک مشخصات F250 رو نوشته و با پیکاپ EMG هستش
Google Image Result for [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] a%3DG)
در ضمن همون طور که میدونید ULTIMATE GUITAR TABS ARCHIVE | 300,000+ Guitar Tabs, Bass Tabs, Chords and Guitar Pro Tabs! ([Only registered and activated users can see links]) یه سایت معروفه و خارجیه اونا هم مثل ما مسلمون نیستن که ساز چینی بندازن ! برخلاف ایران که ...
اگه اینم باور نمی کنین با اونی که تو سایت ای اس پیه مقایسه کنین یا برین تو گوگل یه Ltd F250 سرچ کنین زوم کنین رو پیکاپا بالاخره که همه ی ساز ها که رو نت هستن تقلبی نیستن که !!
abcsajjad
9th November 2008, 06:18 PM
خب که چی ؟
قطعه ها همونه مونتاژ فرق میکنه
اینکه نشد دلیل
:whistle:
Alcatrazz
9th November 2008, 06:33 PM
سایت های فروش f250
Buy ESP LTD F-250 Electric Guitar online at Musician's Friend ([Only registered and activated users can see links])
BirdlandMusic.Net ESP LTD F250 Electric Guitar Black - Free shipping ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]$(channel)$-_-ESP-_-Electric%20Guitars-_-ESP%20LTD%20F-250%20Electric%20Guitar&source=ZWFRWXX&mr:trackingCode=DB98E9E6-EAAC-DD11-AE27-0019B9C043EB&mr:referralID=NA
ESP LTD F-250 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD F-250 Electric Guitar - Black ([Only registered and activated users can see links])
BirdlandMusic.Net ESP LTD F250 Electric Guitar Metallic Silver - Free shipping ([Only registered and activated users can see links])
__________________________________________________ _________________________
شاید سری قبل از 2007 --------------در F250 از پیکاپ EMG-ESP LH-300 استفاده میکردن ...
ولی در حال حاضر از ESP LH-301 استفاده میکنن ...
abcsajjad
9th November 2008, 07:10 PM
سایت های فروش f250
Buy ESP LTD F-250 Electric Guitar online at Musician's Friend ([Only registered and activated users can see links])
BirdlandMusic.Net ESP LTD F250 Electric Guitar Black - Free shipping ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]$(channel)$-_-ESP-_-Electric%20Guitars-_-ESP%20LTD%20F-250%20Electric%20Guitar&source=ZWFRWXX&mr:trackingCode=DB98E9E6-EAAC-DD11-AE27-0019B9C043EB&mr:referralID=NA
ESP LTD F-250 Electric Guitar ([Only registered and activated users can see links])
ESP LTD F-250 Electric Guitar - Black ([Only registered and activated users can see links])
BirdlandMusic.Net ESP LTD F250 Electric Guitar Metallic Silver - Free shipping ([Only registered and activated users can see links])
__________________________________________________ _________________________
شاید سری قبل از 2007 --------------در F250 از پیکاپ EMG-ESP LH-300 استفاده میکردن ...
ولی در حال حاضر از ESP LH-301 استفاده میکنن ...
این هم از اون حرفا بود ها !!!
اهان حالا شد . توی این لینکی که تو گذاشتی این لینک :
اگه اون نوشته انگلیسیشو بخونی نوشته :
When ESP first introduced the F250 body design in 1999, it was just for bass players. The requests poured in from guitarists to build one for them, too, and now, ESP brings the radical body angles, sculpted body edges, and extreme overall design to guitar players. A double-locking Floyd Rose licensed tremolo, EMG HZ humbuckers, and 24 XJ frets combine to make this a very aggressively styled guitar. Other features include a basswood body, maple/rosewood neck, arrowhead neck inlays and black hardware.
خودش نوشته دیگه EMG هستش شاید ESP LH-301 همون EMG-ESP LH-300 یا یه نوعی از همون باشه
حالا مطمئن شدم که از پیکاپای EMG توش استفاده شده خودتون هم یه بار نوشته رو ببینین تا مطمئن بشید توی اون گیتاری که شما معرفی کرده بودین سری کرک همت هم از این نوع پیکاپا بود
دیدن حالا !! [Only registered and activated users can see links]
Alcatrazz
9th November 2008, 07:25 PM
شما بجای خوندن اشعار بالا که شجره نامه اون گیتاره که از چه سالی شروع به ساخت شد و دارای چه پیکاپ و مشخصاتی بوده ... اون پایین رو میخوندی که مشخصات گیتار F250 که واسه فروش گذاشته ....
abcsajjad
9th November 2008, 07:34 PM
شما بجای خوندن اشعار بالا که شجره نامه اون گیتاره که از چه سالی شروع به ساخت شد و دارای چه پیکاپ و مشخصاتی بوده ... اون پایین رو میخوندی که مشخصات گیتار F250 که واسه فروش گذاشته ....
خوشتیپ شما مثل اینکه فقط شجره نامه اش رو خوندی !!! اون جایی رو که من نوشتم داشت مشخصات گیتار رو توضیح میداد که توش EMG نوشته بود مثل اینکه باید از اون هم بزرگترش میکردم
اون بالا نوشته EMG
LH301 هم یه نوع EMG هستش مثل EMG LH300
Alcatrazz
9th November 2008, 07:50 PM
مثه اینکه صحبت کردن با شما هیچ فایده ای نداره ...
هر جور خودت صلاح میدونی .
فقط وقتی گیتارتو گرفتی اینجا بیا (تو سایت) یه آماری بده ...
یه تست بگم انجام بده ... اونموقع میفهمی Fake یا نه ...
abcsajjad
9th November 2008, 08:22 PM
من حرفی رو که 100% بی ابهام باشه رو قبول میکنم
دلایل من اینه :
1 - توی هر سایتی عکسو سرچ کنین و زووم کنین روش میبینین روش نوشته ESP-EMG (امتحانش مجانیه همه جنس ها که رو اینترنت هستن چینی نیستن که)
2 - از نزدیک استادم این مدل ساز رو دیده و باهاش نوازندگی کرده و اون تایید کرده که این پیکاپا 100% EMG هستن
3 - توی سایتی که خودتون لینکشو دادین نوشته EMG Humbaker نوشته ومشخصات دقیق پیکاپ هم نوشته LH 301
4 - اون پیکاپی که شما میگین EMG-ESP LH-300 همون LH301 هستش که دیگه EMG-ESP رو ننوشته روش نوشته LH301
شما یه بار اینایی رو که من گفتم امتحان کنین بعد اگه دلیل قانع کننده ای داشتین بگین مطمئن باشین اگه مطمئن باشم که EMG نیست قبول میکنم ولی در مقابل میخوام که اگه شما هم مطئن شدید بی خودی گیر ندید :ok:
حالا تو تستت رو بگو ...
Alcatrazz
9th November 2008, 08:28 PM
برو بگیر بعد تستو میگم ...:cgar:
abcsajjad
9th November 2008, 08:32 PM
حتما همون تست های متداول پیکاپ رو میگی ....
حالا دلیل تو چیه ؟
arash_ir00
9th November 2008, 08:34 PM
برو بگیر بعد تستو میگم ...:cgar:
خب بگو تست رو
بعد از خرید چه فایده ای داره بگی ؟
البته اگه قصد کمک داری !!
Alcatrazz
9th November 2008, 09:08 PM
قصد کمک که داریم ولی این تستو بعد از خرید گیتار میشه کرد ...:دی:devil:
زیاد روش فکر نکنید ..تا حالا خودتون چند بار این موضوع براتون پیش اومده ولی روش دقت نکردید ....
arash_ir00
9th November 2008, 09:20 PM
ای باب
خب بگو چیه دیگه !!
abcsajjad
9th November 2008, 09:43 PM
من حالا حالا ها نمی خرم سال آینده این موقع یا زمستون میخرم .
پس تا اون موقع نگهدارش چون ممکنه بگی تموم بشه ؟!![Only registered and activated users can see links]
در ضمن سوال منو جواب ندادی ؟:cgar:
نکنه زیر لفظی می خوای ؟[Only registered and activated users can see links]
abcsajjad
11th November 2008, 10:35 AM
حالا بچه ها نظر شما ها چیه ؟
گیتار خوبیه ؟
abcsajjad
11th November 2008, 04:52 PM
این تاپیک چرا توش جنبنده نیست !!!!؟:013:
Alcatrazz
11th November 2008, 05:07 PM
من نظرمو دادم هر طور میل خودته ...
abcsajjad
12th November 2008, 09:34 AM
به نظر من با این حرفا دیگه جایی نمی مونه
ولی سایر بچه ها چه نظری دارن ؟
arash_ir00
13th November 2008, 07:32 PM
من که ناواردم وگرنه حتما نظریه کارشناسی می دادم
abcsajjad
14th November 2008, 01:42 PM
من که ناواردم وگرنه حتما نظریه کارشناسی می دادم
ممنون
راستی شما گیتار هم میزنی یا عشق گیتاری
جناب Alcatrazz شما چطور ؟
اگه دارین چه مدلیه ؟!!
arash_ir00
14th November 2008, 05:58 PM
ممنون
راستی شما گیتار هم میزنی یا عشق گیتاری
جناب Alcatrazz شما چطور ؟
اگه دارین چه مدلیه ؟!!
بیشتر گیتار منو میزنه
والا یه مدتی هست با یه گیتار aria ور میرم یه صداهایی در میاد ازش
خوش خوشکم میشه :01:
:06:
abcsajjad
14th November 2008, 07:47 PM
:02: گیتار تو رو میزنه !!! :02:
موفق باشی [Only registered and activated users can see links]
abcsajjad
20th November 2008, 11:17 PM
تو فورومی به این گندگی دیگه کسی نیست یه جوابی بده به ما !!!!
Alcatrazz
21st November 2008, 03:28 PM
جناب Alcatrazz شما چطور ؟قبلا داشتم ولی الان نه .
نیما فهیمز
22nd November 2008, 10:21 PM
سلام
من یه گیتار آیبانز rg 350 dx سفید بسیار تمیز دارم که میفروشمش و قیمتش هم 250000 تومنه وباید بگم آکبند این گیتار 450000تومنه
با تشکر
تلفن 26215678
09123047850
نیما فهیم زاده
نیما فهیمز
22nd November 2008, 10:27 PM
من یه گیتار آیبانز rg 350 dx سفید بسیار تمیز دارم که میفروشمش و قیمتش هم 250000 تومنه وباید بگم آکبند این گیتار 450000تومنه
با تشکر
تلفن 26215678
09123047850
نیما فهیم زاده
abcsajjad
23rd November 2008, 08:19 AM
با تشکر
تلفن 26215678
09123047850
نیما فهیم زاده
من قبلنا می خواستم ولی الان میخوام Ltd بگیرم
ولی حیفه ها 250 تومن بفروشی 350 قیمتشه شاید هم بالاتر :020:
abcsajjad
25th November 2008, 09:39 AM
بچه ها سال پیش دوستم از همین مدل Ltd-f250 گرفت بهش افلاین کردم مدل پیکاپت چیه گفت EMG
parmida_sheitoonak
25th November 2008, 11:14 AM
سلام سلام:04:
بچه ها من میخوام یه گیتار ibanez rg350 بگیرم به نظر شما چه جوریه؟ خوبه ؟بده?متوسطه؟ آشغاله؟;):015:
بعد یه سوال: ترموله چیه اونوقت؟:">
abcsajjad
25th November 2008, 03:55 PM
سلام سلام:04:
بچه ها من میخوام یه گیتار ibanez rg350 بگیرم به نظر شما چه جوریه؟ خوبه ؟بده?متوسطه؟ آشغاله؟;):015:
بعد یه سوال: ترموله چیه اونوقت؟:">
مال نیما رو میخوای بگیری ؟
خوب گیتاریه
یه گیتار متوسطه بد نیست حرفه ای هم نیست حالت متوسط داره خوبه بگیرش
ترمولو بار یعنی خرک یا اکشنه + ویبراتور (البته اگه داشته باشه)
ویبراتور هم میدونی دیگه چیه ؟ همون که یه میله اس
rozitamaloos
26th November 2008, 10:39 AM
مال نیما رو میخوای بگیری ؟
خوب گیتاریه
یه گیتار متوسطه بد نیست حرفه ای هم نیست حالت متوسط داره خوبه بگیرش
ترمولو بار یعنی خرک یا اکشنه + ویبراتور (البته اگه داشته باشه)
ویبراتور هم میدونی دیگه چیه ؟ همون که یه میله اس
نه بابا این که نمیخواد بخره دوستش میخواد بره canadaگیتارش رو میخواد بده به پارمیدا::06:خدا شانس بده:010:
میگه: اگه به درد بخوره ازش بگیرم وگرنه یکی بخرم
abcsajjad
26th November 2008, 11:05 AM
نه بابا این که نمیخواد بخره دوستش میخواد بره canadaگیتارش رو میخواد بده به پارمیدا::06:خدا شانس بده:010:
میگه: اگه به درد بخوره ازش بگیرم وگرنه یکی بخرم
به به خدا از اين دوستا هم به ما قسمت كنه !!!!!
بگو اگه مولتي افكتم داره واسه منم ارسال كنه [Only registered and activated users can see links]
abcsajjad
3rd December 2008, 08:32 AM
بچه ها من ميخوامم يه گيتار ESP LTD بگيرم مدل F250
اينم پروفايلش :
F-250
• Neck-Thru-Body
• 25.5” Scale
• Agathis Body
• Maple Neck
• Rosewood Fingerboard
• Locking Nut
• 42mm Neck Width
• Extra Thin U Neck Contour
• 24 XJ Frets
• Black Nickel Hardware
• ESP Tuners
• Double-Locking Bridge
• ESP – EMG - LH-301 (B&N) p.u. w/ Push-Pull Coil Tap on Tone Control
• Finish: BLK, MS
نظر شما چيه ؟
arash_ir00
3rd December 2008, 05:16 PM
بچه ها من ميخوامم يه گيتار ESP LTD بگيرم مدل F250
اينم پروفايلش :
F-250
• Neck-Thru-Body
• 25.5” Scale
• Agathis Body
• Maple Neck
• Rosewood Fingerboard
• Locking Nut
• 42mm Neck Width
• Extra Thin U Neck Contour
• 24 XJ Frets
• Black Nickel Hardware
• ESP Tuners
• Double-Locking Bridge
• ESP – EMG - LH-301 (B&N) p.u. w/ Push-Pull Coil Tap on Tone Control
• Finish: BLK, MS
نظر شما چيه ؟
چند می خوای بگیریش ؟
abcsajjad
4th December 2008, 08:14 AM
مونتاژ اندونزي رو ميده 630 هزار تومن
البته كم كم 60 هزار تومن ازش تخفيف ميگيرم كه شايد حدود 570 تومن فقط گيتار خرج برداره
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co