توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیتار من
Alcatrazz
14th July 2008, 04:29 PM
یکی از دلایل زده شدن این پست این که افراد از گیتار خودشون عکس بگیرن و تو سایت بزارن و در موردش توضیح بدن این کار بیشتر به درد کسانی می خوره که از گیتار چیزی نمیدونن یا از خرید گیتار مورد نظر شک دارند ...
بعد از گزاشتن عکس و توضیحات لازمه میزان رضایت خود را نیز اعلام نمایید ...
با تشکر ...
---------------------------------
خودمم بزودی یه دوربین میاد دستم و از گیتارم عکس میگیرم ومیزارم ...
Alireza
14th July 2008, 11:53 PM
[Only registered and activated users can see links]
Crystal_Planet
15th July 2008, 12:11 AM
راضى بودم م م م م م م م م م
Alcatrazz
15th July 2008, 12:26 AM
بابا پس کو توضیحات ...
Alireza
15th July 2008, 12:45 AM
5 ~ 6 ساله که دارم خیلی ازش راضی بودم.کلی هم باهاش خاطره دارم :ghalb::ok::wubsmiley:
arash_ir00
15th September 2008, 06:18 AM
5 ~ 6 ساله که دارم خیلی ازش راضی بودم.کلی هم باهاش خاطره دارم :ghalb::ok::wubsmiley:
دوستم یه آریا گرفته خیلییییییی خیلییییییی شبیه گیتارته
لامصبا خیلی خفن کپی کردن الان که عکس سازتو دیدم فهمیدم چقدر شبیه هم هستن اگه بشه عکسشو برات میزارم خودت ببینی
Alcatrazz
15th September 2008, 12:54 PM
شرمنده ما عکس برداریمون زیاد خوب نیست ....
هم راضیم هم ناراضی ....:no::cheshmak:
navid_sabbath
3rd October 2008, 08:50 PM
گیتارم GroverJackson,یه ساله خریدمش و خیلیم ازش راضیم.هم پیکاپاش خوب جواب میده(استودیویه) هم چوبش.صدای خوبی ازش در میاد.دستشم که حرف نداره.فینگر بوردشDX ه( یعنی صدف کاری شده) و خوش دسته.فلوید روزشم تحت لیسانس جکسونه و اصلا کوک در نمیکنه.ساخته japan هستش.750 تومن خریدم.[Only registered and activated users can see links] jackson1.jpg ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] jackson3.jpg ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] jackson2.jpg ([Only registered and activated users can see links])
sorkh
3rd October 2008, 11:34 PM
درود بر دوستان
گیتارم که تابلوه Ibanez prestige rg 2550
p.c(b&n) = dimarzio/ibz
rosewood[Only registered and activated users can see links] and Settings\Mehr Rayaneh\Desktop
2/3 ماهه دارمش. راضی ام 860 خریدمش
navid_sabbath
4th October 2008, 09:26 PM
درود بر دوستان
گیتارم که تابلوه Ibanez prestige rg 2550
p.c(b&n) = dimarzio/ibz
rosewood[Only registered and activated users can see links] and Settings\Mehr Rayaneh\Desktop
2/3 ماهه دارمش. راضی ام 860 خریدمش
__________________________________________________ ____________
آه... پسر DiMarzio:head: عالیه پیکاپاش.ببینم بریجش چیه؟فکر نکنم Floyd Rose باشه چون استیلش که نمیخوره!به هر حال خیلی مبارک باشه.:thumbsupsmileyanim:
METAL_1369
29th June 2009, 10:12 AM
Ibanez GRG170DX
GFX-5 zoom
نسبت به قیمتش خیلی گیتاره خوبیه.
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co