PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما هنر چیست و هنرمند کیست ؟

khosro
20th October 2006, 02:48 PM
به نظر شما :هنر چیست؟و هنرمند کیست؟

DADASHI...payam
21st October 2006, 03:30 PM
به نظر من هنر نزد ایرانیان است و بس

alireza63_t2t
22nd October 2006, 12:40 AM
من مخالفم.
ایرانیا هنرمندن ولی نمیشه گفت فقط ایرانیا.

fifili
8th November 2006, 08:52 PM
هنر زاده شده ی ذهن انسان و هر کسی ازش بر خوردار نیست و اینکه با علیرضا موافقم

Sky
8th November 2006, 10:01 PM
شاملوي بزرگ ميگويد: آرمان هنر تعالي تبار انسان است. و يا : لازمه هنرمند بودن اينست كه انسان احساس را بگيرد، نگاه دارد، به خاطر بسپارد و در قالب بيان ابراز كند. برخورد احساسي يا عاطفي براي هنرمند كافي نيست. هنرمند بايد پيشه و يا كار خود را بشناسد، عشق بورزد و از آن لذت برد و تمام قواعد و فنون و تمام قراردادهايي را بفهمد كه بدان وسيله، طبيعت را ميتوان تسخير و تابع ميثاق بشري نمود.

Pegah
9th November 2006, 06:52 AM
به نظر من هنرمند کسی یه که بتونه با استفاده از ایده هایی که تو فکرشه یه چیزه تازه خلق کنه
هنر هم همون ایده های تو فکر هنرمنده !!

admin
10th November 2006, 01:29 AM
به نظر من هر شخصي ميتونه يه هنرمند به حساب بياد.

چه از اوني كه آثار هنري مثل نقاشي و مجسمه و... خلق ميكنه.
تا چه اوني كه ميره شبانگاهان ميره اموال ملت رو قارت ميكنه.
چون قارت كردنه و دزديو اينا هم تخصص ميخواد برنامه ريزي و فوتو فن خودشو داره كه همه نميتونن پس اون هم يه جور هنره كه از دست هر كسي بر نمياد.

ميشه اينجوري معني كنيم كه هنر 2جوره
هنر مفيد هنر مضر و نادرست:cowboy:

ghoghnoos
16th March 2007, 02:38 AM

چون قارت كردنه و دزديو اينا هم تخصص ميخواد برنامه ريزي و فوتو فن خودشو داره كه همه نميتونن پس اون هم يه جور هنره كه از دست هر كسي بر نمياد.

نظر منم همینه...

nili
23rd June 2007, 12:54 PM
ولی من مخالفم . درسته که دزدی کار هر کسی نیست ولی این دلیل نمیشه که دزدها هنرمند باشن .

هنرمند کسی یه که بتونه یه چیز زیبا رو خلق کنه . حالا این چیز زیبا میتونه هر چیزی باشه . حالا به نظر شما

دزدی زیباست؟؟!! در ضمن هنر همش باید مفید باشه . هنر مضر و نادرست که دیگه هنر نیست.

Afsaneh
23rd June 2007, 02:34 PM
به نظر من هنرمند یعنی کسی که بتونه برای دیگرا ن زیبایی بیافرینه.

melina_007
23rd June 2007, 03:21 PM
به نظر من هنر نزد ایرانیان است و بس

من با اين حرف موافق نيستم .پس تكليف اين همه هنرمند خارجي و غير ايراني چي ميشه؟

Gole Man
23rd June 2007, 09:41 PM
هنر يك اثر زيبا يا شگفتي آفرين يا هارمونيك است كه تحسين انسان را برمي انگيزد و هنرمند هم كسي هست كه چنين اثري را خلق مي كند

asma
25th November 2007, 09:35 PM

دقیقا همین طور است

ولی من مخالفم . درسته که دزدی کار هر کسی نیست ولی این دلیل نمیشه که دزدها هنرمند باشن .

هنرمند کسی یه که بتونه یه چیز زیبا رو خلق کنه . حالا این چیز زیبا میتونه هر چیزی باشه . حالا به نظر شما

دزدی زیباست؟؟!! در ضمن هنر همش باید مفید باشه . هنر مضر و نادرست که دیگه هنر نیست.

هنر فقط زیبایی نیست پس همین دزدی که گفتی فقطی یه روش جدیدبرای دزدی پیدا میکنه اکش رو چی میزاری
همه هنر داره بعضی ها از این هنر بهطور مفید استفاده میکنند ولی بعضی ها از این هنر در راه های خلاف استفاده می کنند

sam.iran
25th November 2007, 09:51 PM
کسی که ذهن پویا وقوی وفکرعالی داشته باشدودرراه درست بکاربگیرد.

farhad k
29th November 2007, 02:15 PM
من هم مثل سایر دوستان هنر رو مختص قومی خاص نمی یبینم
هنر یه ارتباطه ،
یه ارتباط روانی که هنرمند با طبیعت برقرار می کنه و نمود این ارتباط همون چیزیه که خلق می کنه ؛ یکی با ساز ، یکی با صدا ، یکی با بوم و رنگ و یکی با کاغذ و قلم ؛ به هر حال هنرمند فردیه که صدای اصیل طبیعت رو می شنوه !! باهاش حرف می زنه و اون رو خلق می کنه ؛ اما به قول ویکتور هوگو : هنر آزادیه ؛
تا انسان از قید ها و بند ها آزاد نشه نمی تونه دست به زایش بزنه ....

Amir_A
26th March 2008, 11:28 AM
هنر عبارتست از انعکاس تجارب هر نسل طبق قواعد و شرایط زمان و مکان یابه عبارت دیگر هنر ترجمان زندگی یا بیان زندگی از نقطه نظری خاص است یعنی روح والای فرد برگریده ای بنام هنرمند درک خاص خود را از زندگی بنام هنر خلاصه می کند

taranom
30th March 2008, 06:43 PM
هنر: اقيانوس احساس
هنر: چشمه عشق
..........................

sam.iran
31st March 2008, 01:04 AM
هنر اوج اندیشه واحساس آدمی است.

Ali
3rd April 2008, 08:58 AM
هنر چیزی جز زیبایی نیست .

فعالیت هنری هم یعنی انسان ، احساسی رو که قبلا تجربه کرده در خودش بیدار کنه و با برانگیختن اون به وسیله حرکات و اشارات و خط‌ها و رنگ‌ها و صداها و نقش‌ها و کلمات ، جوری که بقیه هم بتونن همون احساس رو تجربه کنن ، اون رو به سایرین منتقل کنه .

maryam99
23rd August 2008, 12:38 AM
هنر ساخته وپرداخته ي دست هنرمند است كه مي آفريند آنچه را كه ديگران نمي توانند :coolsmiley02:

Armin-N
23rd August 2008, 01:00 AM
توویکی پدیا مطلب جالبی نوشته :

هنر آفرینش انسان است. به توان ، اثر و کاری که از تصور و آفرینش انسان شکل یافته است، هنر می گویند. امر هنری الزاما با زیبایی همراه نیست یا زیبایی شناسی یکتایی ندارد ولی همواره با خلاقیت انسان همراه است.

این تعریف به نظرم میتونه بهترین تعریف هنر باشه

arathornson
30th August 2008, 10:24 AM
به نظر من هنر یعنی اینکه بتونی روحت رو به چیزی تزریق کنی.اگر نقاشی به رنگ روح بدی......اگر مجسمه سازی به سنگ و اگر کارت سینماست به تصویر.
چون هنر چیزی نیست که فقط وابسته به توانایی دست یک نفر باشه.چون اگه به اون باشه جاعلین سند و اسکناس باید از همه هنرمند تر باشن!
توی هر کاریم اگر بتونی این روح رو تزریق کنی هنر رو خلق کردی مثلا اگر به واژه ها روح دادی می تو نی شعر بنویسی. واسه همینه که خیلی ها در زمینه های مختلف هنری فعالیت می کنن ولی همه هنر مند نیستن چون هنر مند کسی است که هم روح بزرگی داشته باشه هم بتونه روح خودش رو به اشیا بی جان تزریق کنه.برای همینه که شعر حافظ یا مجسمه های میکل آنژ اینقدر زندن.

Sepehr021
30th August 2008, 12:02 PM
هنر هر چیزیه که با لذت بوجود اومده باشه و هنرمند هم کسی که از کارش لذت می بره
به نظر من اصلا لازم نیست که مو و ریش بلند داشت تا هنرمند بود. هر کسی می تونه هنر مند باشه حتی اون تعمیر کار ماشین که شاید تو عمرش حتی یه تابلوی نقاشی ندیده باشه.
از نظر من هنر مترادف با لذت

arathornson
30th August 2008, 12:20 PM
دقیقا نمن منظورم همینه وقتی روحه خودت رو ب چیزی تزریق می کنی ( مترادف با لذت بردن) داری یه چیزی رو زنده می کنی. البته منظورم از هنر این تعارف آکادمیک نیست . این چیزی که من می گم خیلی بزرگتر از اون تعاریف کتابیه.