PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قشنگ ترین قطعه ای که نواختید؟

nima.ma.ma
3rd February 2007, 03:37 PM
قشنگ ترین قطعه ای که نواختید؟

قشنگترین اهنگی که من زدم اهنگ Lost in Hollywood که ماله گروه System of a down بود.

Eris
3rd February 2007, 05:32 PM
قشنگ ترین قطعه ای که نواختید؟

قشنگترین اهنگی که من زدم اهنگ Lost in Hollywood که ماله گروه System of a down بود.

:laugh: من خيلي قطعه ي توپ زدم Love Story خيلي زيادن اسم يكيش يادم نيست فكر كنم مزرعه بود اسم يكيش از اون به بعد كلاسيك زدم كه هممممشششششششششش عاليييييهههههههههه:coolsmiley02:

Armin-N
3rd February 2007, 06:55 PM
:laugh: من خيلي قطعه ي توپ زدم Love Story خيلي زيادن اسم يكيش يادم نيست فكر كنم مزرعه بود اسم يكيش از اون به بعد كلاسيك زدم كه هممممشششششششششش عاليييييهههههههههه:coolsmiley02:

من موقعی که گیتار کار میکردم سبکم فلامنکو بود
اون موقع از قطعات رومبا rumba واقعا خوشم میومد
خیلی ازشون لذت میبردم
اما قطعه ای که خیلی پر محتوی و سخت بود و زدم تا اونجا که یادمه seguiriyas فالستا کلاسیک بود که بعد از زدن خیلی خوشم اومد ازش . واقعا وقتی تونستم بزنم قشنگیشو حس کردم
یادش به خیر
الان 1 ساله که دیگه دست به ساز نزدم
[Only registered and activated users can see links]

nima.ma.ma
3rd February 2007, 07:21 PM
اهنگ Holidy ماله گروه Scorpions
اهنگ قشنگیه

Anonymouse
11th January 2008, 06:33 PM
منم قطعه های زیادی رو کاور کردم اما قشنگترینشون fade to black از metallica است. البته به نظر خودم اما شاید از نظر کسی دیگه اینطور نباشه.

Afsaneh
11th January 2008, 09:47 PM
1 شب دلم گرفته بود. داشتم گریه می کردم. فی البداهه یک آهنگ زدم. به نظرم اون قشنگ ترینشون بود.

nima.ma.ma
22nd January 2008, 10:51 PM
Malmsteen, Yngwie - Arpeggios From Hell
اهنگ قشنگیه - البته بیشتر اهنگ های malmsteen قشنگن.

smart
24th January 2008, 08:02 PM
انتخواب راحتی نیست
جو ستریانی اهنگ : crush of love و اهنگ : rubina

Blondhair
30th January 2008, 10:41 PM
من بیس آهنگ Change of Season رو زدم از گروهه Dream Theat
آهنگش 23 دقیقه هستش آخرشه!

hamed_goodzila
9th February 2008, 03:20 PM
سلام به همه دوستان و دشمنان
من اولین اهنگی که یاد گرفتم slash_the god father
ولی از همه بیشتر با اهنگ Death - Spirit Crusher که زدم حال کردم درسته اولاش زیاد سوتی می دادم ولی یواش یواش راه افتادم (استادم levik بود هست خواهد بود).

Blondhair
17th February 2008, 07:12 PM
آهنگ Maybe Next Time از گروه Rainbow
بیس و کیبوردشو زدم خیلی حال کردم.

nima.ma.ma
5th March 2008, 10:24 PM
TEARS IN THE RAIN
Love Thing
از joe satriani

mind
12th March 2008, 11:46 PM
[hamed_good

نظرت راجع به voice of soul چیه ؟ اینو 2ماه ÷یش کاور کردیم
کل symbolic بجز prenial را هم همینطور
chuk for ever

Blondhair
13th March 2008, 12:25 AM
من با سولوي آخره Love Thing سترياني كه استوآرت هم ميزنه خيلي حال كردم. فقط تونستم قسمت اول + Moonlight رو با بيس بزنم(Tapping)
ادامشو تمرين ميكنم. انصافا اسلپهاي سختي داره.

Anonymouse
13th March 2008, 12:37 PM
crazy train
ozzy osbourne

Blondhair
14th March 2008, 09:19 AM
پاورهاي آهنگ War از سترياني

Crystal_Planet
29th April 2008, 05:06 PM
قشنگترین اهنگی که من زدم اهنگ CRYSTAL PLANET از JOE SATRIANI بود.

Anonymouse
29th April 2008, 11:28 PM
اره خیلی قشنگه در عین قشنگی سخت و تکنیکی هم هست معلومه که حرفه ای هستی تبریک میگم

Crystal_Planet
1st May 2008, 12:23 PM
sallam ,nazare lotfe shomast are vaghean sakhtbod chizi hodode 1 sal rosh kar kardam vali hanoz be ghashangi khodesh nemizanam.

Crystal_Planet
1st May 2008, 04:08 PM
dostan aya kasi hast ke ahang bark at the moon az ozzy osbourne ro zade bashe ? ma ke natonestim chon speed balaie dare.

Anonymouse
1st May 2008, 11:46 PM
ریتمشو که فکر کنم بشه زد یه چیز تو مایه های همون crazy train هستش ولی سولوش سخته البته نسبت به سولو های دیگه ی زک باز راحت تره
صد رحمت به این جور اسپید ها باز اینا رو میشه تصور کرد که چجوری میشه زد بعضی از سولو ها رو که من اصلا نمیفهمم یه ادم چجوری میتونه بزنه مثل این پایینی که یه تیکه از سولوی i'am alright از neil zaza هستش تا حدودی هم ناشناسه
اینو با تمپوی 140 سوییپ میزنه من تا وقتی کلیپشو ندیده بودم باورم نمیشد که اینو میشه با دست زد ساند کارت کامپیوتر هم تو زدنش کم میاره. توجه داشته باشید کل اینو تو دو میزان میزنه

Crystal_Planet
4th May 2008, 10:46 PM
?vaghean soloi vahshatnakie ,shoma che site baladid ke betonam az enjor clipha download konam

Anonymouse
4th May 2008, 11:08 PM
اگه با کیفیت بالا بخواهین باید تو موتور های جستجو سرچ کنین سایت خاصی رو هنوز کشف نکردم. ولی اگه با کیفیت معمولی بخواهین همه ی کلیپا رو از یوتوب با برنامه ی Alive YouTube Video Converter میشه دانلود کرد البته متاسفانه قیلتره من از vpn استفاده می کنم شما ببین اگه تونستی یه راه دیگه براش پیدا کن. در کل غیر از این راه راه خاصی بلد نیستم ولی امیدوارم بدردتون بخوره.

Crystal_Planet
4th May 2008, 11:23 PM
jenab Anonymouse shoma doste khobi hastid va hamchenin etelate khobi darid lotfan email khodetono benevisid ta be onvane tashakor ye clip az michael angelo(speed lives )ke omidvaram nadide bashinesho befrestam.

Anonymouse
5th May 2008, 01:24 AM
نظر لطف شماست دوست عزیز. اگرم اطلاعاتی هست در حد اندکه و در در برابر دوستان حرفه ایه سایت چیزی به حساب نمیاد که قابل تشکر باشه. ایمیل هم به صورت پیام خصوصی براتون میفرستم.

Hamid Reza K
23rd June 2008, 05:50 PM
من قشنگ ترين قطعه كه زدم جينگل برد بود خيلي دوستش دارم :head: هر روز ميزنم :whistle: :ghalb:

guitar.E.N
27th June 2008, 01:07 PM
LOVE THING و TEARS IN THE RAIN از satriani
Don't_Cry از Guns'N'Roses

Alireza
5th July 2008, 07:32 AM
سولو Slash در November Rain

yektajojo
8th July 2008, 07:16 PM
قشنگترين و بهترين به نظر من با ساز پيانو wedding of love از : :richard clyderman

death
19th September 2008, 10:25 PM
The Reckoning از ICEDEARTH و
deadriverdragon از nevermora

death
19th September 2008, 10:28 PM

navid_sabbath
1st October 2008, 05:22 PM
MetallicA:ghalb::
sanitarium
one