توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sms
FaTiii
14th June 2009, 10:15 PM
جایی ندیدم که فقط sms و جوک باشه
مجبور شدم
یک پست جدید بزنم
مدتی میگذرد از تو ندارم خبری
چه کنم ناله من هیچ ندارد اثری
شب و روز از غم تو سخت پریشان حالم
نه نشانی زتو آمد نه پیامی جانم
ابراز علاقه ترکه به نامزدش
کاش مغزداشتم ضربه مغزی شدم قلبمو میدادن به تو
لیمو نخور ترش کنی
مارو فراموش کنی
آدامس بخور باد منی
ما رو همش یاد کنی
اتل متل رفاقت دل به تو کرده عادت
برات دعا میکنم اینه رسم رفاقت
وقتی قرار شد من بی قرار تو باشم
و تو تنها قرار زندگیم باشی
از هرچی قرار غیره تو باشه خواهم گذشت
اگه دیگه منو ندیدی حلال کن آخه قراره طی یک عملیات شهادت طلبانه فدات شم
FaTiii
14th June 2009, 10:16 PM
به کعبه گفتم تو از خاکی منم خاک چرا باید به دور تو بگردم؟! ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی برو با دل بیا تا من بگردم
----------------------------------------
عشق کلامی از نور است که دستی نورانی آن را بر برگی از نور نگاشته است...
یارب دل دوستان پر از غم نکنی با تیر بلا قامت ما خم نکنی ای چرخ تو را به قرآن سوگند یک مو ز سر عزیز ما کم نکنی
گفتم به گل زرد چرا رنگ منی افسرده و دلتنگ چرا مثل منی من عاشق اویم که رنگم شده زرد تو عاشق کیستی که همرنگ منی...
باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت گرم و پررنگ نوشت... روی هر سنگ نوشت تا بخندند همه که اگر عشق نباشد دل نیست
FaTiii
14th June 2009, 10:18 PM
کسی که الفبا رو اختراع کرد یه اشتباه بزرگ کرد چون بین من و تو فاصله انداخت
کاش غرورم را که در پستوی سادگی ام پنهان بود میافتی , اما تو این صداقت را بهانه ای قرار دادی برای در هم شکستن غرورم
پرسید :
کدام راه نزدیک تر است ؟
گفتم:
به کجا؟
گفت:
به خلوتگاه دوست !
گفتم :
مگر فاصله ای هست بین دل و آنکه دل ما منزل اوست
سرنوشت خود را به دست بگیر , در غیر این صورت دیگران آن را به دست خواهند گرفت.
دوست واقعی کسی است که دستان تورا بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
از سر کوی تو کو به ملامت برود /
نرود کارش و آخر به خجالت برود.
FaTiii
14th June 2009, 10:19 PM
;س ام اس های سرکاری مخصوص نیمه شب
بچه ها می گن تو اهل سینمایی … ما سر یه چیز دعوامون شده … مگه راکی همون رمبو نیست ؟!؟ البته اگه خوابی لازم نیست الان اس ام اس کنی، فردا صبح هم بگی مشکلی نیست. ولی ما رو بی خبر نذار
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
باز هم ضایع شدم! گوشیت سایلنت بود!
میخواستم ببینم شبها که میخوای بخوابی، گوشیتو خاموش میکنی که سر کارت نزارن؟
شده خواب ببینی که وقتی خوابیدی تو خواب داری خواب میبینی که خوابی و داری می خوابی و خواب خوابو میبینی که در اون حالی که تو خواب داری خواب خواب رو میبینی تو خواب همونطور که خوابی یکی دیگه هم مثل خودت خوابه و تو خوابش خوابه خوابو میبینه و همین طور که خوابیده تو خواب به تویی که خوابی بگه:چقدر سرکاری؟
این SMS تنها برای بیدار کردن شما ارسال شده و هیچ ارزش دیگری ندارد حالا می تونی بری بخوابی شب بخیر……
پاشو سرت از رو متکا افتاده پایین
اس ام اس نیمه شب
از اونجایی که شتر در خواب بیند پنبه دانه،گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه، وظیفه خودم دونستم بیدارت کنم! آخه داشتی بالشتتو می خوردی!
ببخشید که دیر وقته ولی یه سوال داشتم که خیلی وقت میخواستم ازت بپرسم که الآن یادم اقتاد : ایران به کشورهای دیگر نفت میفروشه بشکشو پس میگشیره یا با بشکه میده؟!؟!؟!؟
ا;س ام اس عاشقانه
شبها چراغ دلت رو روشن بزار تا فرشته ها راه پاکی رو گم نکنند ، شبهای بی فرشته سنگین میگذره مثل شبهای بی تو …
—————————
وقتی عشقت تنهات گذاشت … نگران خودت نباش که بدون اون چی کار کنی ، شرمنده ی دلت باش که بهت اعتماد کرد !
—————————
هر قطره ی اشک نشان دل شکستگی است ، هر سکوت نشانه ی تنهایی است ، هر لبخند نشانه ی مهر است و … هر ا;س ام اس نشانه ی یاد شما در دل من !
—————————
زندگی کودکیست ، اگر می خواهید به خواب نرود همیشه او را سرگرم کنید !
—————————
### o-<-< ###
می دونی این چیه ؟
این منم خوبیدم رو ریل قطار ، تا اس ام اس ندی پا نمی شم .
—————————
داش سام علیک !
با اجازت روغن ماشینتو خالی کردم و به جاش خون جیگرمو ریختم ، تا هر وقت استارت زدی به عشقت بسوزم .
FaTiii
15th June 2009, 09:29 PM
عاشقانه هاي متفرقه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
زخم زندگیت منم ...همه به زخمهایشان دستمال می بندند.....تو اما.....به زخمت دل بسته ای!!!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ایکاش به زمانی بر میگشتم که تنها غم زندگیم شکستن نوک مدادم بود ...
چشم هاي من
اين جزيره ها
كه در تصرف غم است
اين جزيره ها كه از چهار سو
محاصره است
در هواي
گريه هاي "نم نم" است
همه چیز را فروختم جز آن صندلی که جای تو بود ! شاید آن روز که برگشتی خسته باشی ....
شاید روزی بیاید
که حالِ من هم خوب شود ...
هوا خوب شود
باران خوب شود ،
عشق خوب شود ،
و تو ... خوبِ من شوی
و من ... ؛
خوب شوم ...
از کویر آمدهام چشمم از خاطره ریگ پُر است ابر من باش و دلم را بتکان
بيچاره سنگ كه از دست كودكي رها مي شود
نمي داند دل كودك را بشكند
يا دل قناري را
دیدن لبخند آنهایی که رنج میکشند ، از اشکهایشان دردناکتر است
هیچ فکر کردی اگه هر ماه قبض کارکرد قلبمون رو میدادن
کدوم یکی از ما عاشقتر بودیم !؟
همیشه میخواستم مالک قلبت باشم ، نه مستاجرش !
روزگار استاد فراموشیست ، امیدوارم که تو شاگرد روزگار نباشی . . .
ندارم به جز دل مکانی برایت ، اگر عیب این خانه تنگی نباشد . . .
روح سحری ناز دمیدن داری ، مثل غزلی تازه ، شنیدن داری
ای قصه روزهای تلخ تنهائی من ، آنقدر ندیدمت که دیدن داری . . .
به دل میگم یه روز میاد ، اینم یه خود فریبیه
از عشق اون قسمت من همیشه بی نصیبیه . . .
کاش حوله ای بودم آویزان بر میخ ، تا هر روز صبح
قبل از همه صورتت رو میبوسیدم . . . !
به آسمون سپردم چشم از تو بر نداره ، مراقب تو باشه
سرت بلا نیاره ، تا تو نخوای نتابه ، دلت گرفت بباره
همیشه با تو باشه تو رو تنها نذاره
FaTiii
15th June 2009, 09:31 PM
وقتی كه می رفتی، بهار بود
تابستان كه نیامدی، پاییز شد
پاییز كه برنگشتی، پاییز ماند
زمستان كه نیایی، پاییز می ماند
تو را به دل پاییزی ات
فصلها را
به هم نریز
تو صادقانه گفتی در خانه قلبت هیچ جایی برای من نیست
من بر قلب سنگی ات بوسه می زنم که با من صادق بود
مطمئن باش ، برو ...
ضربه ات كاری بود ، دل من سخت شكست ...
و چه زشت به من و سادگیم خندیدی
به من و عشقی پاك ، كه پر از یاد تو بود ...
و به این قلب یتیم
كه خیالم می گفت تا ابد مال تو بود ...
تو برو تا راحت تر
تكه های دل خود را آرام سر هم بند زنم
دل كه رنجید از كسی خرسند كردن مشكل است
شیشه بشكسته را پیوند كردن مشكل است
خیلی ها نفرین میکنن ... تلافی میکنن... اما نه ... نفرین من ...
الهی اونی که دوستش داری تنهات نذاره ...
تلافی من .... میرم تا به اون برسی ...
سره راهت نباشم ... راستی ... قد من
دوست داره ...
یك روز فكر میكردم اگر او را با غریبه ای ببینم شهر را به اتش میكشم اما امروز برای دیدنش حاضر نیستم حتی كبریتی روشن كنم
دلم را مبتلایت کرده بودم
خودم را خاک پایت کرده بودم
ندانستم که بی مهری وگرنه
همان اول رهایت کرده بودم !
به تو سپرده بودمش ، با هزار و یک امید ....
وحالا برای هزار و یکمین بار
دلم را می برم تا شکستگی اش را گچ بگیرند !!!
گاهی شکستن دلی کمتر از آدم کشی نیست .
چند روزیست که این دل میشکند.
اه....
تو همیشه میشکنی و من همیشه فراموش میکنم مگر تو انها را زنده کنی.
اما نمیدانم چرا این دفه نمیتوان فراموش کنم.
شاید دگر از قلبم،تکیه نباشد برای محبت و فراموشی آن.
نمی بخشمت .... بخاطر تمام خنده هایی كه از صورتم گرفتی .... بخاطر تمام غمهایی كه بر صورتم نشاندی .... نمی بخشمت .... بخاطر دلی كه برایم شكستی .... .. بخاطر احساسی كه برایم پرپر كردی ..... نمی بخشمت .... بخاطر زخمی كه بر وجودم نشاندی ..... بخاطر نمكی كه بر زخمم گذاردی .... و می بخشمت بخاطر عشقی كه بر قلبم حك كردی
دل عشق پر از رنگ و ریا دوست نداشت
یک لحظه تو را زمن جدا دوست نداشت
ای آیینه دار خلوتم باور کن
اندازه ی من کسی تو را دوست نداشت
گفتی نفرین میکنی ؟
گفتم نه ...فقط از خدا می خواهم که هیچ کس اندازه من دوستت نداشته باشه....
هنوزم از خدا می خواهم که هیچ کس اندازه من دوستت نداشته باشه.....
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ، خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
با خیالِ تو هنوزم مثه هر روز و همیشه هر شبِ حافظه ی من پرِ تصویر تو میشه...
سكوت دردناكترین پاسخ من به بیرحمی های توست!
دلم شكسته تر از شیشه های شهر شماست
شكسته باد آن كه دلش این چنین می خواست...
ای آنکه به تقریرو بیان دم زنی از عشق...
ما با تو نداریم سخن خیرو سلامت.
دلمو شکستی بازم دوبـــاره ه
اما بدون چوبه خدا صدا ندااره ه
تنها آرزوم اینه که یه روزم برسه
چشمای تو مثه ابرااااااا ببــــاره
من منتظرت شدم ولی در نزدی
بر زخم دلم گل معطر نزدی
گفتی كه اگر شود می آیم اما
مرد این دل و آخرش به او سر نزدی
از قدیما گفتن کوه هرگز به کوه نمیرسه دل بسوزون ولی بدون آدم به آدم میرسه
دیگه بی تو نمی میرم...
توئم با بی کسیت سر کن
تو حقت بدتر از اینه که دل تنگم بمونی...
گفتمش دل می خری؟ پرسید چند؟ گفتمش دل مال تو تنها بخند! خنده کرد و دل زدستانم ربود. تا به خود بازآمدم، او رفته بود! دل زدستش روی خاک افتاده بود! جای پایش روی دل جامانده بود...
خودت رفتی ولی عشقت نرفته... من عاشق تر شدم هفته به هفته
از تو دلگیرم...از عاشقی سیرم...درسته بی تو میمیرم...ولی ایندفعه میرم
چو کس با زبان دلم آشنا نیست
چه بهتر که از شکوه خاموش باشم
چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر
که از یاد یاران فراموش باشم
حیف این چشمهام که برای چون توی بی ارزشی اشک ریخت!
و چه ساده دلم که هنوزم دوست داره
از دست رفیقان عقرب صفت دوستی با مار كبری آرزوست
هر کي دلتو شکست صداشو در نيار يه روز دلش مي شکنه صداش در مياد
کسي چه مي داند شايد، اين قدر همديگر را دوست نمي داشتيم اگر از دور به تماشاي روح هم نمي نشستيم . کسي چه مي داند اگر آسمان ما را جدا نمي کرد شايد، اين قدر به هم نزديک نبودي
FaTiii
15th June 2009, 09:44 PM
اینم اس ام اس های سرکاری
عزیز دلم اگه تمومه تمومه تمومه دنیا جمع بشن بخوان تورو از من بگیرن
میگم چرا شما زحمت كشیدین!!!
خودم می آوردمش !
.................................................. .....................
هر وقت دلت واسم تنگ شد متن زیر رو بخون
.
.
.
ای کلک چه زود دلت برم تنگ شد.
.................................................. ......................
هرگز ندیدم بر لبی لبخند زیبای تو را
هرگز نمی گیرد کسی در قلب من جای تو را
.
.
هیجان زده نشو پشت خاور نوشته بود
.................................................. ....................
این پیام جهت بالا بردن کلاس شما در جمع است
بعداز خواندن الکی بحندند
.................................................. ...................
عشق من از وقتی رفتی خونه تاریکه …
چراغ خونه خاموشه …
.
.
لامصب فیوز کنتورو رو چرا بردی با خودت آخه
.................................................. ................
.
.
.
.
من که با تو تعارف ندارم
اگه چیزی بود همون بالا می گفتم دیگه !!!
.................................................. ...............
یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ متر مفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره، برو سر خونه زندگیت
.................................................. ..............
اخبار اعلام کرده زیباترین کره خر دنیا گمشده
.
.
.
.
. بچه نشو ! برگرد
الهی شمع بشی، پروانه شم، دورت بگردم … بعدش فوتت کنم، خاموش بشی، هرهر بخندم
FaTiii
16th June 2009, 11:32 AM
کاش بدونی نبودنت، یا تا ابد ندیدنت، بهونه ای نیست برای از یاد بردنت
—————————
تقدیم به کسى که درکنارم نیست، اما حس بودنش به من شوق زیستن مى دهد
—————————
در پارکینگ خاطراتم چشماتو پارک کردم. بعدش هم دلت رو پنچر کردم تا از دلم نری!
—————————
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی می کنند
—————————
زیاد فکر نکن، امروز همون روزیه که دلم برات تنگ شده!
عشق یعنی اینکه وقتی میخوای برسونیش، رادیو پیام رو روشن کنی و ببینی کدوم مسیر پر ترافیک تره!
—————————
قشنگ ترین لحظه هایم را با سخت ترین دقایقت عوض می کنم تا بدانی عاشق ترین پروانه ات بودم و مجنون ترین دیوانه ات هستم.
—————————
کاش قطره ای اشک بودم که در چشمانت متولد می شدم و بر گونه هایت زندگی می کردم و بر لبانت می مُردم تا بدانی چقدر عاشق تو هستم.
FaTiii
16th June 2009, 11:34 AM
اس ام اس هاي عاشقانه و لاو
در روز بارانی ، چتر نشانه فداکاری است ......
پس چتری باش برای آنکه دوستش داری ، در روزهای بارانی اش
چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
تماشاي تو زيباست اگر بگذارند
به من عاشق مسكين به حقارت منگر
دل ما وسعت درياست اگر بگذارند
2تا گل بگير دستت،يكي دست راست،يكي دست چپ
ولي من گل وسطي رو دوست دارم!
اگه گفتي امروز چه روزيه؟
.
.
بگو ديگه؟؟
.
.
زياد فكر نكن!!!
امروز همون روزيه كه دلم برات تنگ شده!!!!!!!
دایا! چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت
جامعه مثل آب نمک است شنا کردن در آن بد نیست اما بلعش وحشتناک است
دو تراژدی دردناک در زندگی وجود دارد : یکی اینکه در عشقت ناکام شوی و دیگر اینکه به وصال عشقت برسی
چه فکر کنی می توانی و چه فکر کنی نمی توانی ، درست فکر میکنی
اگر مردم را به حال خود گذاشتی تو را به حال خود خواهند گذاشت
در نمک باید چیز غیب و مقدسی وجود داشته باشد چیزی که هم در اشک و هم در دریاست
من هرگز نمی نالم...قرنها نالیدن بس است...میخواهم فریاد بزنم...!اگر نتوانستم سکوت میکنم
هر چیزی که تو را نکشد مطمئناً قوی ترت میکند
این جهان پر از صدای پای مردمی است که همان طور که تو را می بوسند طناب دار تو را می بافند
FaTiii
16th June 2009, 11:36 AM
آنکه می گرید یک درد دارد و آنکه می خندد هزار و یک درد
گذشت زندگی یک چیز را بارها ثابت می کند و آن این است که گاهی احمق ها درست میگویند
هر انسان بیشتر از آنکه از دشمنان خود ضربه ببیند از دوستان نادان خود میبیند
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟
کاش غرورم را که در پستوی سادگی ام پنهان بود میافتی , اما تو این صداقت را بهانه ای قرار دادی برای در هم شکستن غرورم
به نور نگاه کن سایه ها پشت سرت خواهند بود
پرسید :
کدام راه نزدیک تر است ؟
گفتم:
به کجا؟
گفت:
به خلوتگاه دوست !
گفتم :
مگر فاصله ای هست بین دل و آنکه دل ما منزل اوست
اگه آفتاب میسوزونه بی خیال آخه تو سایه بونی
اگه آدم ها وفا ندارند بی خیال آخه تو مهربونی
اگه من واست میمیرم بی خیال ، آخه تو لایق تر از اونی که میدونی . . .
در مکتب ما بی وفائی کار نیست / شمع اگر عاشق نباشد تا سحر بیدار نیست . . .
شونه هام وقف سرت وقف تموم گریه هات / چشم من وقف نگات ، وقف تموم خنده هات
گوش من وقف صدات ، وقف تموم قصه هات / دل من وقف وفات ، وقف تموم غصه هات
عمر من هدیه به تو ، وقف تمام لحظه هات . . .[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تو ساعت باش و من فقط یه ثانیه
تا در هر دقیقه 60 بار دورت بگردم . . .[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
با اینکه از تنهائی میترسم ، اما دوست دارم تو قلب تو تنهای تنها باشم !
FaTiii
16th June 2009, 11:37 AM
اگر می توانستم مجازاتت کنم از تو می خواستم به اندازه ای که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشی
وقتی از مادر متولد شدم..صدایی در گوشم طنین انداخت كه بعد از این با تو خواهم بود. به او گفتم تو كیستی؟ گفت :غم! فكر كردم غم عروسكی خواهد بود كه من بعدها با اون بازی خواهم كرد. ولی بعدها فهمیدم!! كه من عروسكی هستم در دستان غم
برای شكستن من یه اخم كافیه... نیازی به فریادت نیست، واسه اشك ریختنم سكوت تو كافیه... نیازی به قهر نیست، برای مردنم حرف رفتنت كافیه... نیازی به انجامش نیست!
یه قفل خریدم زدم به قلبم میدونی چرا؟
چون گنج بزرگی توش دارم،اون گنج
همین الان داره اس ام اس من رو میخونه
هيچ كس اشكي براي ما نريخت هر كه با ما بود از ما مي گريخت چند روزي هست حالم ديدنيست حال من از اين و آن پرسيدنيست گاه بر روي زمين زل مي زنم گاه بر حافظ تفاءل مي زنم حافظ ديوانه فالم را گرفت يك غزل آمد كه حالم را گرفت: ما زياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم
زندگي دفتري از خاطرهاست ... يک نفر در دل شب ، يک نفر در دل خاک ... يک نفر همدم خوشبختي هاست ، يک نفر همسفر سختي هاست ،چشم تا باز کنيم عمرمان مي گذرد... ما همه همسفريم.
در کنار ساحلت من قايقي شکسته ام... تو همان ساحل عشقي که بهت دل بسته ام...
پروانه به دور شمع گشت و پرش سوخت... من به دور تو گشتم جگرم سوخت...
آنقدر زير لبم نام تورا زمزمه كردم... كه لبم سوخت ولي نام تورا توبه نكردم...
غلط است هر كه گويد دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد !
دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من؟
الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من!
FaTiii
16th June 2009, 11:39 AM
امروز بهترین ساعتم رو شکستم... چون لحظه های بی تو بودن را به رُخم می کشید.
من از ساعت متنفرم، که جای خالی تو را به رخ دلتنگی هایم می کشد!
از بچگی بهم یاد دادند که هر ساعت 60 دقیقه است و هر دقیقه 60 ثانیه...
ولی کسی نگفت که هر ثانیه بدون تو 100 ساله.
تق، تق، تق، کیه؟من گدای دوره گردم... اومدم دورت بگردم.
اي نگاهت رونق فرداي من ، در تو معنا مي شود دنياي من
اي كلامت بهترين اثبات عشق ، با تو ماندن آرزوي روياي من
خيال مي کردي قلب من تاب شکستن نداره منتظري بازم دلم پيش دلت کم بياره مرام من تو عاشقي يکدلي و صداقته وقتي ميگم نوکرتم اين آخر رفاقته
زنده باد آن کس که گاهي يادي از ما ميکند / از خجالت ما غريبان را غرق دريا ميکند
حال ما ميپرسد و از مهرباني هاي خود / اين دل رنجور ما را عطر گل ها ميکند . . .
گويند سلام طلائي ترين کليد براي صعود به تالار آشنائي هاست
پي صميمي ترين سلام تقديم تو باد . . .
شايد نشود به گذشته بازگشت و يک آغاز زيبا ساخت ، ولي ميشود هم اکنون
آغاز کرد و يک پايان زيبا ساخت . . .
زندگي چيدن سيبي است که بايد چيد و رفت / زندگي تکرار پائيز است بايد ديد و رفت . . .
شلوار چهار سالگيت رو بپوش ! ببين چقدر تنگ شده برات
اندازه همون دلم تنگ شده برات !
عصري است غروب آسمان دلگير است ، افسوس براي دل سپردن دير است
هر بار بهانه اي گرفتيم و گذشت ، عيب از من و توست ، عشق بي تقسير است
هر دو بالم را شکستي باورم را پس بده / مانده خالي خالي هستي ام را پس بده
دفتر شهر را پر پر کن اما خوب من / اشک هاي بيت بيت دفترم را پس بده
FATEMEH
23rd June 2009, 10:24 AM
بزرگترين مشغله فكري كودكاناينه كه چرا داداش كايكو دستمال قدرتشو تو جيب خودش نميذاشت. :021:
---------------
به غضنفر میگن بستنی کیم رو چه جوری می خورن؟
میگه: میذارن لای بربری ، سیخشو در میارن ! :021:
-------------------
سنگ قبرم را نمی سازد کسی
مانده ام در کوچه های بی کسی
سوختم خاکسترم ([Only registered and activated users can see links]) را باد برد
بهترین دوستم مرا از یاد برد
------------------------
دوست خوب و مهربون خیلی زود از دست میره ولی یه دوست بد و نامهربون تا ابد واست میمونه, دلم میخواست اونی که دوسش داشتم بد بود
FATEMEH
23rd June 2009, 10:25 AM
فاصله تابش خود را بر دیگران تنظیم کن ، خداوند خورشید را در جایی نهاد که گرم کند ولی نسوزاند .:024:
FATEMEH
23rd June 2009, 10:26 AM
جز توکل بر خدا ، سرمایه ای در کار نیست ، هرکه را باشد توکل ، کار او دشوار نیست .
----------
با دل عاشق بد نکن ، ای آدم نا مهربون ، سنگدل و بی وفا نشو ، یه دل داری اینم نشون .
FATEMEH
23rd June 2009, 10:27 AM
ای کاش زندگی مثل فوتبال بود ، که خوشی را پاس ، جدایی را شوت ، بی وفایی را فول ، غم را آفساید و محبت را گل می کردیم .:024:
FATEMEH
23rd June 2009, 10:28 AM
هرکی دلتو شکوند صداشو در نیار ، یه روز دلش میشکنه صداش در میاد .
----------------------------------
عشق را دوست دارم ولی نه در قفس ، بوس را دوست دارم نه در هوس ، تو را دوست دارم تا آخرین نفس .
مهم این نیست که قطره باشی یا اقیانوس ، مهم این است که آسمان در تو منعکس شود .
اگرچه دوری ز اینجا ، تو یعنی اوج زیبایی ، کنارم هستی و هر شب به خوابم باز می آیی ، اگر هرگز نمی خوابند دو چشم سرخ و نمناکم ، اگر در فکر چشمانت شکسته قلب نمناکم ، ولی یادم نخواهد رفت ، که یاد تو هنوز اینجاست ، میان سایه روشن ها ، دل شیدایی من تنهاست ، نباید زود می رفتی و تنها کوچ می کردی .
نگاهت چشمه ساری است که مرا با خود به رویا می برد ، لبانم که از خستگی و سنگینی سکوت تکیه بر هم داده اند ، تا غروب مهربانی عشق تو را سجده می کنند .
:024:
FATEMEH
23rd June 2009, 10:30 AM
دریا هرچه دور شود ساحل باز هم کنار دریا می ماند ، ساحلتم دریای من .:024::024:
FATEMEH
23rd June 2009, 10:32 AM
به نام ستاره ی شب تاریکم
یک شب خوب تو آسمون ، یک ستاره چشمک زنون ، خندید و گفت کنارتم تا آخرش تا پای جون ، ستاره ی قشنگی بود آروم و ناز و مهربون ، ستاره شد عشق منو منم شدم عاشق اون ، اما زیاد طول نکشید عشق منو ستاره جون ، ماهه اومد ستاره رو دزدید و برد نا مهربون ، ستاره رفت با رفتنش منم شدم بی هم زبون ، حالا شبا به یاد اون چشم میدوزم به آسمون .:024::024::024::024::024:
rezapishgam
25th June 2009, 11:58 AM
زندگی برگ بودن درمسیرباد نیست
امتحان ریشه هاست
ریشه هم هرگزاسیرباد نیست
زندگی چون پیچکیست که
انتهایش میرسد پیش خدا.
مانند پرنده باش
که روی شاخه ی سست وصاف
لحظه ای مینشیندوآواز می خواند
واحساس میکند که شاخه میلرزد
ولی به آواز خواندنش ادامه میدهد.
زیرا مطمئن است که بال وپرپروازدارد.
دراین دنیا که حتی ابرهم نمیگریدبه حال ما
همه ازمن گریزانند تو هم بگذرازاین تنها
قبل ازاینکه اخم کنی
مطمئن شوهیچ راهی برای خندیدن وجود ندارد..
انگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد.
به یاد من باش.
که من همیشه به یاد توام.
ازطرف بهترین دوست تو"خدا"
سوره بقره ایه152
زندگی قصه مرد یخ فروشی است که
از او پرسیدند:فروختی؟گفت:نخریدند ،
تمام شد.
دعا بهترين هديه رايگاني است كه مي توان به هركس داد و پاداش بسيار برد
یاروماه رمضون ميره خونه دوستش مي خوابه دوستش بهش ميگه سحر صدات کنم؟
ترکه مي گه نه همون غضنفر صدام کني بهتره
ميخوام اتوبوس بسازم ....
اتوشو دارم اما بوس ندارم ..
يه بوس ميدي ؟
لازم دارم.
به يارو ميگن از اينکه همسرت را عزيزم خطاب ميکني چه احساسي داري ؟؟
ميگه احساس گناه !!!!!!!!!
ميگن چرا ؟
ميگه آخه اسمش يادم نيست.
زن از شوهرش مي پرسه:
عزيزم!
تو زن خوشگل دوست داري يا زن با شعور؟
شوهرش مي گه: هيچ کدوم عزيزم!
من تو رو دوست دارم !!!!
لطفا اول به آتش نشاني زنگ بزن و بعدشم خودتو به پليس معرفي کن
آخه دلمو بد جوري سوزوندي .
خواص گوسفند :1-بو مي دهد 2-سبزي مي خورد 3- گاهي مي خوابد 4
-پرواز نمي کند 5-اس -ام-اس های سر کاري را با دقت مي خواند
به یارو ميگن با بقيه جمله بساز ميگه ما ديشب پيتزا داشتيم
ميگن كو بقيش ؟ميگه: تو يخچال؟
تنها يادگاري (( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) اين آخرين چيزيه که از تو برام مونده، جاي پاهات رو ديوار اطاقم،
يادت به خير، عجب مارمولکي بودي
طرز تهيه زن:براي تهيه اين عنصركافي است.مقداري اكسيد اسكناس و نيترات پژو 206را در يك سولفات ويلا
مخلوط كرده ودوكاخ طلاي 18عيار براي مهريه و كمي كلريدالماس به عنوان شير بها اضافه كرد
دیشب مهستی رفته به خواب شماعی زاده
شماعی زاده ازش پرسیده پل صراط چه جوریه؟راحت میشه رد شد؟؟
مهستی گفته:نـــــــــــــــــــ ـــــــه..حسن..خیلی خطرناکه حسن
یارو داشته کيسه هاي سنگين سيمانُ رو کولش حمل مي کرده.
يکي ازش مي پرزه جرا از فرغون استفاده نمي کني؟
ترکه جواب مي ده والا از فرغون هم استفاده کردم
ولي چرخاش پشتمُ زخم مي کنه.
به دليل بالارفتن سكه فردا روز جهانيه به اجرا گذاشتن مهريه است
.به اين فكر كنيد كه ديه ارزانتر از مهريه است.
دخترا خيلي موجودات عجيبي هستن :
اگه بهشون محل نذاري ميگن سردي
اگه بذاري مرد نيستي ،
اگه به حرفش گوش كني زن ذليلي
اگه گوش نكني خود خواهي ،
اگه بوسش نكني خائني
اگه بوسش كني ميگن داري سوء استفاده ميكني ،
اگه به يه دختر ديگه نگاه كني چشم چروني
ولي اگه اون به پسر نگاه كنه قصدي نداره ،
اگه تو دير كني بد قولي
ولي اگه اون دير كنه بهت ميگه زنها رونمي شناسي اينجوري شيرين تر ميشن
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co