توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز عاشقانه
aris
10th July 2009, 05:37 PM
دوستان عزيز اين تاپيكو گذاشتم تا لب خندون بچه هاي انجمن عشق و دلداگي خندون تر باشه :015:
اگه مطلب طنز عاشقانه داشتين حتماً برامون بزارين..:04::04::04::03:
دل من باز چو ني مي نالد
اي خدا ، خون كدامين عاشق
باز در چاه چكيد ......... ؟؟؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
aris
10th July 2009, 05:42 PM
انواع عروس
عروس عادي : با اجازه بزرگترها بله (اين اصولا مثل بچه آدم بله رو ميگه و قال قضيه رو ميکنه.) عروس لوس: بع..........له... (عروسهاي لوس رو بايد فقط سپرد به داماد عروس زيادي مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم، برادرم، خواهرم، دايي جون، عمه جون،...، زن عمو کوچيکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسي خانوم جون ، ... ، ... (اين عروس خانوم آخر هم يادش ميره بگه بله واسه همين دوباره از اول شروع ميکنه به اجازه گرفتن ... !) عروس خارج رفته: " با پرميشن از گريت ترهاي فامیل ... آو يس (اين هم بايد به سرنوشت عروس لوس برسه تا شايد آدم بشه) عروس خجالتي: اوهوم عروس پاچه ورماليده: به کوري چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فاميل اين بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعيت داماد کاملا قابل پيش بيني است) عروس رشتي: اووو اگر اهالي محل موافقند بنده مخالفتي ندارم عروس هنرمند: با اجازه تمامي اساتيدم، استاد رخشان بني اعتماد، استاد مسعود کيميايي، ...، اساتيد برجسته تاتر، استاد رفيعي، ... ، مرحوم نعمت ا.. گرجي ، شير علي قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلين مونرو، مرحوم مارلين ديتريش، مرحوم مغفور گري گوري پک و ... آري ميپذيرم که به پاي اين اتللوي خبيث بسوزم چو پروانه بر سر آتش عروس داش مشتي: با اجزه بروبچس مُجلي نيست من که پايه ام ... (با عرض تشکر از داش اسي عزيز) عروس زيادي مؤمن و معتقد: بسم ا.. الرحمن الرحيم و به نستعين انه خير ناصر و معين ... اعوذ با... منم شيطان رجيم يس و القرآن الحکيم .... الي آخر .... ( و در آخر ) نعم (دلم به حال داماد مفلوکِ خاک بر سر ميسوزه عروس فمنيست: يعني چي؟! چه معني داره همش ما بگيم بله ... چقدر زن بايد تو سري خور باشه چرا همش از ما سؤال ميپرسن ! ... يه بار هم از اين مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسين ... (اصولا اين قوم فمنيست جنبه ندارن که بهشون احترام بذارن و يه چيزي ازشون بپرسن ... فقط بايد زد تو سرشون و بهشون گفت همينه که هست ميخواي بخواه نميخواي هم به درك...
دل من باز چو ني مي نالد
اي خدا ، خون كدامين عاشق
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
aris
10th July 2009, 05:47 PM
دختری کردسوال از مادر که چه طعم و مزه دارد شوهر؟
این سخن تا بشنید از دختر اندکی کرد تامل مادر
گفت با خود که بدین لعبت مست گربگویم مزه اش شیرین است
یا غم شوی روانش کاهد یا بلافاصله شوهر خواهد
ور بگویم مزه آن تلخ است تا ابد می کشد از شوهر دست
لاجرم گفت به او ای زیبا ترش باشد مزه شوهرها
دخترک در تب ودر تاب افتاد گفت:مادر دهنم آب افتاد!!
:031:
دل من باز چو ني مي نالد
اي خدا ، خون كدامين عاشق
aris
10th July 2009, 09:33 PM
معني عاشقانه هاي زن به شوهر :
* من عاشق رفت و آمد و معاشرت با دوستاي تو هستم : [Only registered and activated users can see links]
ايشااله خدا خودتو و دوستاتو يهو از رو زمين ور داره من از شرتون راحت شم . [Only registered and activated users can see links]
* من تو رو همين جوري که هستي دوستت دارم : [Only registered and activated users can see links]
مرده شور ببرنت ايکبيري . با اون شيکم گندت . کله ي کچلت . با اون ريش و سبيلت.
* خسته نيستم جم و جور کردن خونه را دوست دارم : [Only registered and activated users can see links]
فک کردي کلفت اوردي ؟ حاليت مي کنم . وقتي يه سوزن رفت توو پشتت اونوقت مثه چــــــــي مي موني خونه رو مرتب مي کني . [Only registered and activated users can see links]
* من عاشق خانواده تو هستم :[Only registered and activated users can see links]
چي مي شد اگه 11 سپتامبر اون اتفاقه لعنتي برا خونواده ي تو مي افتاد ؟ [Only registered and activated users can see links]
* من عاشق فوتبال هستم : [Only registered and activated users can see links]
اي گور به گور شه اوني که فوتبال رو اختراع کرد !!! [Only registered and activated users can see links]
* از اينکه مي گي چاقم اصلا دلخور نمي شم : [Only registered and activated users can see links]
الهي اون چشاي کورت دراد که مامانت به اون چاقي رو نميبيني که از بس چاقه از در گاراژ رد نميشه[Only registered and activated users can see links]
* برام مهم نيست که به زناي ديگه نيگا کني :. [Only registered and activated users can see links]
تو فقط به يکي نيگا کن تا با تخم چشات يه آشي واست بپزم يه وجب روغن روش باشه . [Only registered and activated users can see links]
* فراموش کاري زنان: [Only registered and activated users can see links]
فک کرده کاراش يادم رفته . خبر نداره از همه ي کاراش مدرک جمع کردم يه سري هم کپي گرفتم با امضاي همه ي اهالي محل . [Only registered and activated users can see links]
معني عاشقانه هاي شوهر به زن :
* اصلا چاق نيستي :. [Only registered and activated users can see links]
اي کارد بزنه اون شيکمت رو . هر چي ميارم خونه مثه جارو برقي مي کشه بالا. موقعه ي غذا خوردنم که ميشه مي گه من رژيمم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Only registered and activated users can see links]
* من از ديدن زناي زيبا توي فيلم لذت نمي برم :. [Only registered and activated users can see links]
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآاخخخخخخخخخخخخخخ خ خدا چي آفريدي ؟ [Only registered and activated users can see links]
* دربارش بعدا" صحبت مي کنيم: [Only registered and activated users can see links]
مغزم ترکيد . چقد حرف مي زنه . مثه وروره ي جادو مي مونه لامصب . [Only registered and activated users can see links]
* من به زناي ديگه فک نمي کنم :. [Only registered and activated users can see links]
آخه خدا جون اين همه زنه خوشگل آفريدي چي مي شد همشون ماله من بودن ؟ [Only registered and activated users can see links]
* من چيزي ندارم که بخوام از تو پنهون کنم :[Only registered and activated users can see links]
مگه چيزيم مونده که تو ازش خبر نداشته باشي خانم مارپل ؟ [Only registered and activated users can see links]
دل من باز چو ني مي نالد
اي خدا ، خون كدامين عاشق
saharnaz
12th July 2009, 11:57 AM
گله میکرد ز مجنون لیلی
که شده رابطمون ایمیلی
حیف از آن رابطه ای انسانی
که چنین شد که خودت میدانی
عشق وقتی بشود دات کامی
حاصلش نیست بجز ناکامی
نازنین خورده مگر گرگ ترا؟
برده یا دات کام و دات ارگ ترا؟
بهرت ایمیل زدم پیشترک
جای سآبجکت نوشتم به درک
به درک گر دل من غمگین است
به درک گر غم سنگین است
به درک رابطه گر خورده ترک
قطع آنهم به جهنم به درک
آنقدر دلخور از این ایمیلم
که به این رابطه هم بی میلم
مرگ لیلی ، نت و مت را ول کن
همه را جای OK کنسل کن
OFF کن کامپیوتر را جانم
یار من باش و بین من ON ام
اگرت حرفی و پیغامی هست
روی کاغذ بنویس با آن دست
نامه یک حالت دیگر دارد
خط تو لطف مکرر دارد
شده ام خسته ز Font و Format
شده ام دلخور از گردی آن@ ( ات )
کرد ریپلای به لیلی ، مجنون
که دلم هست از این سابجکت خون
باشه فردا تلفن خواهم کرد
هرچه گفتی که بکن خواهم کرد
زودتر پیش تو خواهم آمد
هی مرتب به تو سر خواهم زد
راست گفتی تو عزیزم لیلی
دیگر از من نرسد ایمیلی
نامه ای پست نمودم بهرت
به امیدی که سر آید قهرت
aris
12th July 2009, 04:32 PM
عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را .. :1:
عاشق،چشمش گرفته دختر همسایه را .. :190:
[Only registered and activated users can see links] and Settings\iman\My Documents\pictur\nfspdeenx0knffxrrsss.jpg
[Only registered and activated users can see links] and Settings\iman\My Documents\pictur\1tsbgunkvf7opwdavj4d.jpg
aris
12th July 2009, 07:21 PM
عشق از ديدگاه هاي مختلف:
عشق از ديدگاه آدم هايي مثل خودمان متفاوت و گاهي خنده دار است .البته اگر جدي نگيريد بد نيست نگاهي داشته باشيم به ديدگاه ادمهاي مختلف در مورد عشق و عاشقي . :024:
از ديدگاه بابا : عجب باز هم از اين حرف هاي بي ربط زدي ؟ :025:
جمله عاشقانه : خدا به راه راست هدايتت كنه جوون:52: !
از ديد مادر : وا مگه تو امسال كنكور نداري ؟ عشق باشه واسه سال بعد
جمله عشقانه : اوا غذام سوخت .
از ديدگاه يك رياضي دان : عشق يعني دوست داشتن بدون فرمول .:020:
جمله ي عاشقانه : آه همسرم به موازات خط راه آهن دوست دارم .
از ديدگاه رحيم اقا قصاب سر كوچه: زمان ما عشق مشقي در كار نبود ننمون رفت اين شمسي را اتوماتيك وار واسمون گرفت .
جمله عاشقانه : هوي شمسي شام چي داريم .
از ديد مجيد ششلول بند در زندان : كوچيكتيم عشقي . :39:
جمله عاشقانه : خاك زير پاتيم تف نكني كه گل ميشيم .
از ديد ننه بزرگه :نزن ننه اين حرفارو راستي اين دختر بتول خانم دختر خوب و با كمالاتيه :366:
جمله عاشقانه : بريم خواستگاري .
از ديد بابابزرگ: اخه پسرم عشق واست نون و اب نميشه حالا بگو ببينم باباش چه كاره است ؟
جمله عاشقانه : برو دختر ... برج سازه رو بگير . :363:
از ديد نامزد البته بعد از خواستگاري : عزيزم تو كه عاشقي پس چرا هزينه عمل دماغم رو نميدي ؟ واسه ناهار با مريم اينا بريم بيرون راستي نامزد مريم براش ماتيز گرفته اما تو حاضر نيستي واسه من كه اين همه دوست دارم يه رنو بخري . :189:
جمله عاشقانه : عزيزم . من گوشي سوني هم ميخوام راستي دوستت هم دارم :190: .
bandeye eshgh
17th July 2009, 10:02 AM
طنز - شخصات زيست محيطي خانم هاي خاطرخواه
خانمي که خاطر خواه شما بشه و واقعاً شما رو دوست داشته باشه اگه از ايل و تبار واتو واتو هاي اصيل باشه دست به اين کارا مي زنه
سعي مي کنه ديدن شما لطمه اي به بقيه کاراش نزنه تا اونجايي که ممکنه به خاطر شما به دليل غيبت سر کلاساش يه درسش حذف بشه
اگه باهاش شوخي هاي بد بد و خودموني کنين همچين ضايعتون مي کنه اما دو دقيقه بعد خودش يه شوخي بدتر مي کنه و شما رو دچار سردرگمي مي کنه و گيجتون مي کنه
قشنگ ترين حرفي که ممکنه به شما بزنه اينه " مگه خودت خوار و مادر نداري؟
يه چيزي رو واسه شما خريده و بدون اينکه بهتون بگه اونو نشونتون مي ده و نظرتونو مي پرسه اگه خوشتون بياد مگه واسه بابام خريدم اما خوب ماله تو
تو فرهنگ لغت اين دختر يادگاري وجود نداره . اما شما مي تونيد اين کلمه رو به اين فرهنگ غني اضافه کنيد و در اصل اين يه فرصت طلايي واسه شماست
سعي مي کنه با کارايي که مي کنه صداي شما رو دربياره و اگه اين قدر احمق باشيد که اعتراض کنيد با چشماني معصوم پر از اشک (که يه برق شيطوني توشه) و لباي آويزون با گردني کج ازتون مي خواد که اونو همين طور که هست قبول کنيد
سعي مي کنه کمکتون کنه تا دوست دختراي جديدي پيدا کنيد که اگه تو اين دام بيفتيد هم اون و همه دختراي اطرافتون ، همه رو از دست دادين.(بچه ها مواظب باشين
در جمع دوستان شما رو "عزيزم" خطاب مي کنه و مثل يه مامان مواظب شماست که نکنه يه وقت يه چيزي بخواين اما تو خلوت خودتون به شما مي گه "اوي خره
هيچ وقت حتي اگه در حال مردن هم باشه سراغتونو از کس ديگه نمي گيره مگر اينکه کاري جدا از دوستيتون با شما داشته باشه که در اون صورت حتي اگه زير سنگي که زير پاي يه فيل هستش قايم شده باشين مياد فيل رو فراري ميده و سنگ رو بر مي داره و بيرونت مياره و گوشت رو مي کشه
اگه يه وقت مسئله اي پيش بياد اصلا اين زحمت رو به خودش نمي ده که خودشو قاطي کنه يا واسه شما حرص بخوره يا از شما دفاع کنه اما تو خلوت خودش روزي چهار تا ديازپام مي خوره
اگه يه وقتي از دست شما ناراحت بشه به روتون نمياره و جوري رفتار مي کنه که انگار نه انگار.اما واي به حالتون اگه يه روزي اين آتشفشان فروان کنه. (انا لله و انا عليه راجعون
هر وقت بهش احتياج داشته باشي کمکت مي کنه فجيع همه جوره .چون ديگه در اين مورد نمي تونه جلوي خودشو بگيره. (بابا ناسلامتي عاشقه ها
يکسري جملات و کلمات جدي به شما مي گويد ، مثلاً "اي کاش يکي پيدا مي شد من عاشقش بشم". اگه باهوش باشين مي فهميد اين موقع بايد چي کار کنيد
اگه امکانش را داشته باشه به شما زنگ مي زنه که با شما صحبت کنه و واسه اين کارش هزار تا بهونه و دليل محکم پيدا مي کنه
توي صورتت خيره مي شه اما يهو ميگه چرا ابروهاتو ور مي داري؟ خيلي ضايع تابلوه! يا چرا موهات رو اين قدر کوتاه کردي؟
وقتي با هم با دوستانتون هستيد ، شاد و شنگول هستش ، مي خنده و سعي مي کنه تو را هم بخندونه و شاد کنه. اما اگه تو يه مکان خلوت باشيد اگه از ديوار صدا در اومد از اونم صدا مي شنويد
اگرامکانش باشه تا سر کلاس يا دم در خونه تو را تعقيب مي کنه بدون اينکه متوجه بشين
اگه با هم هستين، احساس راحتي ميکني و دلت مي خواد بپري يه ماچ گنده و آبدار از لپاش بگيري. (اوووي چايي نخورده زود پسرخاله مي شي ها
خيلي راحت دست تو رو ميگيره و راحتم ول مي کنه اما سعي نکن دست اون به زور تو دستات نگه داري که فکر مي کنه داره زندونيه تو مي شه و تو حکم يه زندون بان رو واسش پيدا مي کني
برات نامه ميده يا ايميل مي فرسته و از کاراي ضايع که انجام داده يه داستان طنز برات مي نويسه تا تورو بخندونه. تمام اين کارا رو به اين دليل انجام مي ده که خودشو بهتر به تو بشناسونه
اگر ازش بخواي که يک جايي برويد که او معمولاً نمي ره ، يا ارش بخواي کاري انجام بده که معمولاً انجام نمي ده سرتون حسابي منت مي زاره اما تو دلش با دمش گردو مي شکنه. ( تو جون بخواه کيه که بده
هيچ وقت و هرگز (تاکيد مي کنم) از کسي راجع به علاقه شما نسبت به خودش نمي پرسه
هيچ وقت و بازم هرگز دو ساعت آسمون ريسمون نبافين که ازش بپرسين شما رو دوست داره يا نه؟ يا دوستاتونو بفرستين جلو.هرگز. بهتر اين کارو تو يه جاي خلوت و بدون هيچ مقدمه اي ازش بپرسين البته ممکنه سک سکش بگيره.اما اگه همچين چيزي باشه فوراً و با پرويي تمام مي گه که عاشق شما شده خيلي خفن. البته اين کارم بهتره بعد از چند ماه يا حتي يک سال بعد از آشنايتون انجام بدين.البته بازم اگه خودتون اونو دوست دارين
و در آخر ، يک مرتبه حس مي کني که تازگي ها خيلي به شما بي محلي مي کنه و سعي مي کنه ازتون دوري کنه ولي شما دلت بيشتر براش تنگ مي شه.در اين صورت حتماً جفتتون تو دام هم افتاديد. مبارکه. شيريني ما يادتون نره
aris
21st July 2009, 12:27 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) یکی از مسایل مهم بشریت یا لااقل نیمی از بشریت چگونگی پیشگیری از خیانت مردان است که البته امیدواریم هیچ کس دچار آن نشود اما از لحاظ علمی دانشمندان خیانت شناس معتقدند در ایجاد خیانت وجود سه عامل موثر است:
وجود همسر :028:
وجود انگیزه :027:
وجود آلت ارتکاب جرم :012:
تقریبا تمام کارشناسان بر این نکته توافق دارند که برای وقوع خیانت وجود همسر شرطی ضروری است زیرا تحقیقات نشان می دهد افراد مجرد هیچگاه با خیانت همسر روبرو نمی شوند. انگیزه هم شرط مهمی است و تجربه ثابت کرده است افراد بی انگیزه معمولا به جای خیانت خودکشی می کنند. سومین شرط مهم هم وجود آلت جرم است اما در مورد این جرم به خصوص مشکل اینجاست که نمی توان تمام آلات جرم را به طور مطلق حذف کرد. بعضی از آلات جرم مثل وقت آزاد و پول اضافی را هم فقط تا اندازه ای می شود محدود کرد بنابر این بحث را با نحوه کنترل این عوامل ادامه می دهیم.
[Only registered and activated users can see links]
راه های کنترل :012:
برای کنترل احتمال خیانت مردان باید دو عامل مهم یعنی وقت آزاد و پول اضافی را کنترل کنید.
سعی کنید هر قدر می توانید برای همسرتان کار بتراشید تا فرصت سر خواراندن هم نداشته باشد. :023:
هر روز یک لیست خرید بلند بالا تهیه کنید و وقتی همسرتان به خانه برگشت بلافاصله اولین سفارش خرید را به او بدهید.
یادتان باشد هرگز کل لیست را یک جا به او تحویل ندهید.
وقتی همسرتان خرید اول را انجام داد و به منزل برگشت بگویید: آخ عزیزم یادم رفت فلان چیز را هم باید بخری و بعد سفارش دوم را بدهید. بسته به اینکه فاصله مرکز خرید تا منزلتان چقدر باشد میتوانید بین 10 تا 85 سفارش را در لیست روزانه اتان بگنجانید. اگر این روش را درست انجام داده باشید بایستی آخر شب همسرتان نای خوابیدن هم نداشته باشد و این مساله علاوه بر پیشگیری از خیانت فواید دیگری هم خواهد داشت.
عامل دوم یعنی پول اضافی از عامل اول هم مهمتر است.
از قدیم گفته اند مردها وقتی شلوارشان دو تا بشود فوری به فکر خیانت می افتند.:025: ریشه این ضرب المثل حکیمانه به دوره غار نشینی باز می گردد. در آن دوره زنها برای پیشگیری از خیانت همسرانشان هر وقت از غار خارج می شدند شلوار همسرشان را با خود می بردند تا او قادر به خروج از غار نباشد اما کم کم عده ای مردان منحرف پیدا شدند که به فکر افتادند یک شلوار یدک داشته باشند و به همین دلیل اضافه کاری می کردند تا بتوانند یک دست شلوار اضافی بخرند. این مساله نقطه آغاز خیانت در تاریخ جهان و همین طور ایجاد پول اضافی و نظام سرمایه داری بود و به همین دلیل است که در جوامع منحط سرمایه داری سطح فساد بالاتر است. راه حل مقابله با این حیله مردانه بسیار ساده است باید انقدر خرج بتراشید وجنس قسطی بخرید تا همسر عزیزتان هر قدر هم اضافه کاری کند و جان بکند پولی اضافه برایش باقی نماند.:01::01::01:
راه های کشف جرم :06:
تجربه ثابت کرده است غافل شدن از مردها حتی طی زمانی به مدت 8 دقیقه هم برای ارتکاب و پاکسازی اثار جرم کفایت می کند.
بنابر این لازم است هر گاه برای مدتی بیش از 4 دقیقه منزل را ترک کردید هر گونه تغییر فیزیکی و شیمیایی در وضعیت منزل را به دقت مورد توجه قرار دهید.
به عنوان مثال تغییر مکان اشیایی نظیر لیوان آب نشانه مهمی است از اینکه همسر عزیزتان بدون نظارت شما آب خورده است بنابر این لیوان را از لحاظ وجود آثار مشکوکی نظیر رژ لب به دقت مورد ملاحظه قرار دهید. اگر روی لیوان آثار رژ لب پیدا کردید کار تمام است و این مدرک در تمام دادگاه های صالحه جهان دلیل محکمه پسندی به حساب می آید در این صورت فورا واکنش سریع نشان داده و مچ همسر خیانتکارتان را بگیرید و بازجویی را به این شکل شروع کنید:
به به ایشون رژ مسی میزنن؟
چه با سلیقه!
سلیقه اش را دوست داری نه؟
با کلاسه؟
من املم دیگه نه؟
صبح تا شب تو این خونه جون میکنم باید هم بری سراغ خانمهای لب مسی
اگر روی لیوان هیچ نشانه ای پیدا نکردید علامت نگران کننده تری محسوب می شود. عدم وجود هیچ گونه نشانه و سرنخ نشان می دهد طرف بسیار کارکشته و حرفه ای است.
زجر دادن :042:
پس از مرحله بالا نوبت به پروسه زجر دادن می رسد که باید با کمال دقت و بی رحمی انجام شود.
بسیار مهم است که در این مرحله در برابر توضیحات به اصطلاح منطقی و قابل قبول همسرتان دچار احساسات کاذب نشوید و کار را با جدیت ادامه دهید. روش زجر دادن کلاسیک بر اساس مقایسه استوار است.
با توجه به مثال کشف رژ لب روی لیوان پروسه زجر دادن به این صورت اجرا می شود:
خب پس رژ مسی میزنه؟
بهش میاد؟
لبهاش قلوهایه یا شتری؟
لبهاش ظریفه؟
لبهای من قشنگتره یا اون؟....
بعد کار مقایسه را به دقت در مورد سایر نواحی بدنتان هم با صبر و حوصله کامل انجام دهید.
در طول این پروسه جوابهای به اصطلاح منطقی مردها که مثلا " رژ کدومه؟ دستم کثیف بود لیوان اینجوری شده" یا "چی میگی؟ زن کدومه؟ باز قاط زدی؟ " و از این قبیل توجیهات بی اساس نباید شما را از پیگیری فرایند زجر دادن دلسرد کند. به یاد داشته باشید مردها سر و انتهای یک کرباس می باشند.
حل مساله :020:
در این مرحله قاطعانه از همسرتان بخواهید تا زمان دریافت حکم دادگاه منزل را ترک کرده و شبها در پارکینگ بخوابد.:012: روز بعد در اولین فرصت دادخواست طلاق بدهید و تمام داراییهای منزل را نصف کنید. وقتی این مرحله با موفقیت به انجام رسید فرایند پیشگیری از خیانت کامل شده است و می توانید مطمئن باشید که هرگز به شما خیانت نخواهد شد.:01:
aris
25th July 2009, 02:45 PM
شكسپير : اگر كسي را دوست داري رهايش كن سوي تو برگشت از آن توست و اگر برنگشت از اول براي تو نبوده
دانشجوي زيست شناسي : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... او تكامل خواهد يافت
دانشجوي آمار : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... اگر دوستت داشته باشد ، احتمال برگشتنش زياد است و اگر نه احتمال ايجاد يك رابطه مجدد غير ممكن است
دانشجوي فيزيك : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ...اگر برگشت ، به خاطر قانون جاذبه است و اگر نه يا اصطكاك بيشتر از انرژي بوده و يا زاويه برخورد ميان دو شيء با زاويه صحيح هماهنگ نبوده است
دانشجوي حسابداري : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... اگر برگشت ، رسيد انبار صادر كن و اگر نه ، برايش اعلاميه بدهكار بفرست
دانشجوي رياضي : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... اگر برگشت ، طبق قانون ۷=۴+۳ عمل كرده و اگر نه در عدد صفر ضربش كن
دانشجوي كامپيوتر : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... اگر
برگشت ، از دستور كپي - پيست استفاده كن و اگر نه بهتر است كه ديليت اش كني
دانشجوي خوشبين : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن... نگران نباش بر مي گردد
دانشجوي عجول : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ... اگر در مدت زماني معين بر نگشت فراموشش كن
دانشجوي شكاك : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ...اگر برگشت ، از او بپرس " چرا " ؟ [Only registered and activated users can see links]
دانشجوي صبور : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ...اگر برنگشت ، منتظرش بمان تا برگردد
دانشجوي رشته صنايع : اگر كسي را دوست داري ، به حال خود رهايش كن ...اگر برگشت ، باز هم به حال خود رهايش كن ، اين كار را مرتب تكرار كن.......
saharnaz
29th September 2009, 10:19 AM
عشق از نگاه مردم
عشق از ديد حاج آقا: استغفرالله باز از اين حرفای بی ناموسی زدی؟! (جمله عاشقانه: خداوند همه جوانان رو به راه راست هدايت کنه)
عشق از ديد يک رياضيدان: عشق يعنی دوست داشتن بدون فرمول! (جمله عاشقانه: آه عزيزم به اندازه سطح زير منحنی دوستت دارم)
عشق از ديد رحيم گوشکوب بقال سر کوچه: والا زمان ما عشق مشق نبود. ننمون رفت اين فاطی اتوماتيک رو واسمون گرفت! (جمله عاشقانه : هوی فاطی شام چی داريم ؟)
عشق از ديد مرتضي ايدزي (در زندان): اوچيكتيم عشقي!
عشق از ديد ننه بزرگم: نزن ننه اين حرفارو! راستي اين دختر بتول خانوم خيلي دختر خوب و با كمالاتيه! (جمله عاشقانه : بريم خواستگاري ...)
عشق از ديد دوست دخترم: عزيزم تو كه عاشقمي پس چرا هزينه جراحي دماغمو نميدي؟! واسه ناهار هم بريم سورنتو... ناديا و دوستشم ميان... دوست ناديا واسش يه ماتيز گرفته! تو حتي حاضر نيستي واسه من كه اينهمه دوستت دارم يه پرايد بخري؟! (جمله عاشقانه: عزيزم گوشي سوني ميخوام... راستي دوستت هم دارم!)
عشق از ديد غلام شوفر: رادياتور عشق من از برايت جوش آمده! باور نداري بر آمپرم بنگر! (جمله عاشقانه: عزيزم دوست دارم! بووووو بوووووو بوووووغ)
عشق از ديد دختراي ترشيده: خدا جون يعني ميشه بياد خواستگاريم؟! (جمله عاشقانه : يا شابدالعظيم ۱۰۰۰ تومن نذرت كه بياد خواستگاريم)
عشق از ديد بابام: آخه پسر عشق واست نون و آب ميشه؟! حالا بگو ببينم باباش چي كارست؟ (جمله عاشقانه: برو دختر حاج آقارو بگير)
عشق از نگاه ننم: وا مگه تو امسال كنكور نداري؟! عشق باشه واسه بعد! (جمله عاشقانه : اوا غذام سوخت)
saharnaz
30th September 2009, 12:00 PM
عشق ،يعني که تکان خورده و سرپا بشويم
زورکي هم که شده در دل هم جا بشويم
دست در دست هم اصلا ندهيم و نرويم
مگر آن وقت که ديوانه و تنها بشويم
عينک تيره و تيپ و هيجان و بلوتوث
همه جا چشم به راه اس ام اس ها بشويم
عشق ، يعني من و تو ، هيچ نگوييم به هم
زير عينک خرکي محو تماشا بشويم
تکيه بر هيچ نهادي ندهيم و خودمان
خودکفايي بنماييم و متکّا بشويم
گر که ديديم که پولي به زمين افتاده ست
متفاهم ، متبسّم شده ، دولّا بشويم
عشق ، يعني که فقط عاشق پيتزا نشويم
گاه برياني و گاهي لازانيا بشويم
نتواند احدي تفرقه ايجاد کند
جمعمان را بزند برهم و منها بشويم
آنقَدَر کم شود اين فاصله هامان که شود
جلوي تاکسي ِ شهري من و تو ، "ما " بشويم
عشق ، يعني من وتو راز دل هم باشيم
نه که مشهور تر از وامق و عَذرا بشويم
من وتو ؟...نه !...تو و من ...ما ؟...تو و من ؟...نه !...من وتو
بختمان يار شود آدم و حوّا بشويم
چشش از ميوه ي ممنوع ؟ - همين باد حلال !
با همين طنز دلي صاحب فتوا بشويم
عشق ، يعني دل من با دل تو جور شود
"بشوم " با " بشوي " جمع شود ، تا " بشويم "
من وتو پنجره هستيم پر از گرد وغبار
شيشه را پاک نماييم که زيبا بشويم
- نه که آن پنجره باشيم به ماشين ِ طرف
وقت آشغال پراني همه جا وا بشويم –
آنقَدَر صبر که شايد علفي سبز شود
پاي هم پير شويم و متوفّي بشويم !
saharnaz
6th October 2009, 02:33 PM
saharnaz
6th October 2009, 02:39 PM
عشق به روايت جاهلان
بازم همون دوره ی بی سواتی ......................... قربون اون حرفهای عشق لاتی
قربون اون مخلصتم فداتم................................. قربون اون من خاك زیر پاتم
قربون اون حافظ روی تاقچه ............................قربون حسن یوسف تو باغچه
قربون مردمی كه مردم بودند.........................اهل صفا اهل تبسم بودند
قربون اون دوره ی تر دماغی ........................قربون اون تصنیف كوچه باغی
قربون دوره ای كه خوش بینی بود.................تار سیبیلا چك تضمینی بود
مردای ناب و اهل دل نداره .........................شهری كه بوی كاه گل نداره
بوی خوش كباب و نون سنگك ....................عطر اقاقیا و یاس و پیچك
بوی خیار تازه توی ایوون ..........................تو سفره ای پر از پنیر و ریحون
بوی سلام گرم مرد خونه ........................تو حوض خونه رقص هندوونه
بوی خوش كتابهای كاهی .......................تو امتحان كتبی و شفاهی
قدم زدن تو مرز خواب و رویا ......................خدا خدا خدا خدا خدایا
حرفهای گریه دار نمی پسندین ................میخواین یه جك بگم كمی بخندین
خوشابه حال اون كه تو محلش ................هوای عاشقی زده به كلش
كسی كه قلبش اتصالی داره ..................می دونه عاشقی چه حالی داره
با این كه سخته باز دلنشین ...................تپش تپش وای از تپش همین
عاشق شدن شیدایی داره والا...................خاطر خواهی رسوایی داره والا
وقتی طرف تو كوچه پیدا میشه .................توی دلت یه باره غوغا میشه
صدای قلبت اونقدر بلند ...........................كه دلبرت می شنوه و می خنده
دین و مرام و اعتقادت میره .......................اون كه می خواستی بگی یادت میره
می خوای بگی فدات بشم الهی ...............میگی كه خیلی مونده تا سه راهی
می خوای بگی عاشقتم عزیزم .................میگی كه من آقا آقا چی چیزم
می خوای بگی بیام به خواستگاری ............میگی هوای خوبی داره ساری
كوزه ی ضربه دیده بی ترك نیست ................حال طرف هم از تو بهترك نیست
می خواد بگه برات می میرم اصغر...................میگه تمنا می كنم برادر
می خواد بگه بیا به خواستگاریم......................میگه كه ما پلاك شصت و چهاریم
اول عشق و عاشقی نگاه ..............................نگاه مثل آب زیر كاه
بین شماها عشق و میشه فهمید...................از تو نگاها عشق و میشه فهمید
عشق اخوی آتیش زیر دیگه ...........................نگاه آدم كه دروغ نمیگه
نگاه میگه عاشقتم به مولا ............................به قلب من خوش اومدی بفرما
saharnaz
24th October 2009, 03:15 PM
اینم از عشق توی مسنجر!
شدم با چت اسیر و مبتلایش
شبا پیغام می دادم از برایش
به من می گفت هیجده ساله هستم
تو اسمت را بگو، من هاله هستم
بگفتم اسم من هم هست فرهاد
ز دست عاشقی صد داد و بیداد
بگفت هاله ز موهای کمندش
کمان ِابرو و قد بلندش
بگفت چشمان من خیلی فریباست
ز صورت هم نگو البته زیباست
ندیده عاشق زارش شدم من
اسیرش گشته بیمارش شدم من
ز بس هرشب به او چت می نمودم
به او من کم کم عادت می نمودم
در او دیدم تمام آرزوهام
که باشد همسر و امید فردام
برای دیدنش بی تاب بودم
زفکرش بی خور و بی خواب بودم
به خود گفتم که وقت آن رسیده
که بینم چهره ی آن نور دیده
به او گفتم که قصدم دیدن توست
زمان دیدن و بوییدن توست
ز رویارویی ام او طفره می رفت
هراسان بود او از دیدنم سخت
خلاصه راضی اش کردم به اجبار
گرفتم روز بعدش وقت دیدار
رسید از راه، وقت و روز موعود
زدم از خانه بیرون اندکی زود
چو دیدم چهره اش قلبم فرو ریخت
توگویی اژدهایی بر من آویخت
به جای هاله ی ناز و فریبا
بدیدم زشت رویی بود آنجا
ندیدم من اثر از قد رعنا
کمان ِابرو و چشم فریبا
مسن تر بود او از مادر من
بشد صد خاک عالم بر سر من
ز ترس و وحشتم از هوش رفتم
از آن ماتم کده مدهوش رفتم
به خود چون آمدم، دیدم که او نیست
دگر آن هاله ی بی چشم و رو نیست
به خود لعنت فرستادم که دیگر
نیابم با چت از بهر خود همسر
بگفتم سرگذشتم را به «نیما»
به شعر آورد او هم آنچه بشنید
که تا گیرند از آن درس عبرت
سرانجامی ندارد قصّه ی چت
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co