PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار جدید شبکه ایرانسل ( MTN-IRANCELL )


ramindesign
15th February 2007, 02:46 PM
با سلام

دوستان گرامی لطفا هر خبر یا سرویس جدیدی ( البته با اعتبار ) در مورد اوپراتور ایرانسل به دستتون رسید در این قسمت بیان کنید.

mohammadreza
15th February 2007, 03:07 PM
یه سوال؟
این جی پی آر اس اش فعاله واسه همه؟
آیا اعتباریش هم جی پی آر اس داره؟
آیا اعتباریش هم بقیه ی امکانات سیم کارت دایمی اش رو داره؟
اگه داره هزینه هاش چقدره؟
و چه فرقی در هزینه ی مکالمش با ایرانسل دایمی داره؟
ممنونم

ramindesign
18th February 2007, 07:33 PM
یه سوال؟
این جی پی آر اس اش فعاله واسه همه؟
آیا اعتباریش هم جی پی آر اس داره؟
آیا اعتباریش هم بقیه ی امکانات سیم کارت دایمی اش رو داره؟
اگه داره هزینه هاش چقدره؟
و چه فرقی در هزینه ی مکالمش با ایرانسل دایمی داره؟
ممنونم

سلام

محمدرضا جان من خودم اعتباری دارم و پسرعموم دائمی

GPRS که فعلا فعال نیست ( بعضیا میگن از اول اسفند بعضیا هم میگن نیمه اسفند افتتاح میشه 9
هم دائمی و هم اعتباری هر دوتاش خواهند داشت
هر امکاناتی که واسه دائمی هست فعلا واسه اعتباریش هم هست ( MMS , GPRS , SMS &... )
فعلا که 16 تومن واسه اس ام اس
مکالمش دقیقه ای 62 تومن اعتباری و 49.9 تومن دائمی ( ولی فعلا به صورت دقیقه ای حساب میشه یعنی اگه کمتر از 1 دقیقه صحبت کنی 1 دقیقه حساب میشه و بیشتر از 1 دقیقه 2 دقیقه حساب میشه که قراره این نوع محاسبه عوض بشه )

همین

Armin-N
24th February 2007, 10:50 PM
شبکه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در ۵ شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب افتتاح و آماده استفاده شد.

پیش از این شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، کرج، ارومیه ساری، مراغه، شیراز، قم، کرمانشاه و اردبیل راه اندازی شده بود که با پیوستن پنج شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه ایرانسل به ۱۶ شهر رسید.

Armin-N
25th February 2007, 06:57 PM
درباره سیم کارت های اپراتور دوم (ایرانسل) بیشتر بدانیم!

موضوع مناقصه اپراتور دوم تلفن همراه کشور داستان بلندبالا و جنجالی است که با جایگزینی شرکت MTN آفریقای جنوبی بجای ترکسلِ ترکیه به پایان رسید و بعد از دهها ماه جنجال و بحث بر سر انتخاب شریک خارجی اپراتور دوم تلفن همراه کشور پایان یافت و حالا شرکت MTN آفریقای جنوبی در کنار صاایران و بنیاد تحت عنوان "کنسرسیوم ایرانسل" و پیمانکاران عمومی ای نظیر نوکیا، اریکسون، آلکاتل و هوواوی در حال نصب و راه اندازی شبکه خود هستند. ایرانسل باید بر اساس تعهدات ذکر شده در پروانه، در فاز اول 248 شهر کشور را با مجموع ظرفیت دو میلیون و 300 هزار شماره پوشش دهد.


اپراتوری که دوم نیست
ایرانسل پس از شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) که در زمان نگارش این گزارش حدود 10 میلیون و ششصد هزار مشترک دارد، شبکه تلفن همراه اعتباری اصفهان (اسپادان)، شبکه تلفن همراه کیش (TKC) و شبکه تلفن همراه اعتباری تالیا در واقع پنجمین شبکه تلفن همراه کشور بحساب می آید

صاحبان این شبکه شامل شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی و شرکت آفریقایی MTN میباشند که تحت عنوان "کنسرسیوم ایرانسل" فعالیت میکنند


ایرانسل براساس پروانه صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) مجوز راه اندازی شبکه و عرضه 16 میلیون سیم کارت پیش و پس پرداخته تلفن همراه را در طی 15 سال دارا میباشد.


تعرفه
طبق اعلام مدیران ایرانسل ثبت نام سیم کارت های پیش و پس پرداخته اپراتور دوم اوخر آبان یا اوائل آذرماه امسال آغاز میشود و بهای سیم کارت، جدول تعرفه خدمات و بنا بود سیاست های کلی تا پایان شهریورماه نهایی شود که هنوز اطلاع رسانی ای در این زمینه انجام نشده است.


اما آنچه که تابحال از سوی دزفولی –مدیرعامل ایرانسل- رسما اعلام شده، آن است که تعرفه مکالمه این سیم کارت ها کمی بیشتر از سیم کارت های شبکه تلفن همراه دولتی است و در تمام نقاط تحت پوشش یکسان است و هزینه ای بعنوان هزینه انتقال درصورتحساب مشترکین وجود ندارد. همچنین طبق پروانه تعرفه مکالمه سیم کارت های پیش پرداخته ایرانسل میتواند حداکثر پنجاه درصد بیشتر از تعرفه مکالمه سیم کارت های عادی باشد.


مشخصات شبکه
شبکه تلفن همراه ایرانسل که در فاز اول متعهد به عرضه 2میلیون و سیصدهزار سیم کارت در 248 شهر کشور است یک شبکه تلفن سلولی مبتنی بر تکنولوژی GSM نسل 75 / 2 (EDGE) است که در باندهای فرکانسی 900 و 1800 مگاهرتزی سرویس دهی خواهد کرد و امکان استفاده از خدمات ارزش افزوده مبتنی بر فناوری GPRS را هم برای مشترکان خود ممکن خواهد ساخت.


این نخستین بار است که یک شبکه تلفن همراه مبتنی بر فناوری EDGE (نسل دو و هفتاد و پنج) در کشور عرضه میشود چرا که تمام شبکه های تلفن همراه موجود تنها مبتنی بر فناوری نسل دوم GSM و در برخی مناطق معدود GSM نسل دو و نیم بوده اند.


شبکه ایرانسل امکان اتصال مستقیم کاربران به اینترنت، ارسال و دریافت پیام های چندرسانه های (MMS)، ارسال و دریافت ویدئو،عکس و موسیقی، تماس تصویری و دهها سرویس ارزش افزوده دیگر را تا پایان سال جاری و برای نخستین بار، در اختیار مشترکین ایرانی قرار خواهد داد.


شبکه ایرانسل در حال حاضر در شهرهای تهران، تبریز و مشهد راه اندازی شده و به شبکه های تلفن ثابت (PSTN) شبکه تلفن همراه (PLMN) متصل است و مراحل تست نهایی خود را میگذراند. البته در برخی از مناطق به علت عدم تعریف نامبیرنگ ایرانسل امکان برقراری تماس ممکن نیست که با هماهنگی های انجام شده این مشکل در حال مرتفع شدن است. همچنین به گفته علی اصغر عینی پور –معاون پشتیبانی و فنی ایرانسل- کار نسب و راه اندازی این شبکه در 40 شهر دیگر آغاز شده است و شیراز و اصفهان شهرهای بعدی ای خواهند بود که شبکه در آنها راه اندازی خواهد شد.


تاپایان امسال حدود دو میلیون و 300 هزار سیمکارت اپراتور دوم در 248 شهر کشور توزیع می‌شود و براساس برنامه های شرکت ایرانسل تعداد مشترکان‌این شرکت در سال 86 به 7 میلیون و در سال 87 به 10 میلیون نفر افزایش مییابد.
شایان ذکر است که کار واگذاری سیم‌کارت‌های ایرانسل با توجه به وجود بارگاه مقدس امام رضا(ع)، از شهر مشهد آغاز می‌شود و تا پایان امسال همه شهرهای با بیش از 21 هزار و 500 نفر جمعیت زیرپوشش شبکه تلفن همراه این شرکت قرار می گیرد.


سیم کارت های ایرانسل که با کدهای 0935 و 0936 آغاز میشوند 64 کیلوبایت ظرفیت دارند و قادرند 500 شماره تلفن را مستقل از گوشی تلفن همراه در خود ذخیره سازند.


رومینگ داخلی و بین الملل، سرویس صندوق پست صوتی، نمایشگر و عدم نمایشگر شماره تماس گیرنده، تماس نقطه به نقطه، امکان سفارشی سازی سرویس، منوی دوزبانه، سرویس اضطراری و سرویس خدمات مشترکین از جمله دیگر مشخصات خدمات این شبکه میباشند.


توزیع سیم کارت
ایرانسل اواخر آبان یا اوائل آذر را زمان آغاز توزیع فاز اول دو میلیون و 280 هزار سیم کارت اولی پیش و پس پرداخته خود اعلام کرده است. طبق پروانه صادره ایرانسل مانند اپراتور اول (شبکه تلفن همراه دولتی) حق ثبت نام از متقاضیان خود را ندارد و حداکثر 72 ساعت پس از ثبت نام و دریافت وجه میبایست بسته حاوی سیم کارت را به متقاضی تحویل دهد و پس از احراز هویت و تصدیق گواهی نشانی محل سکونت سیم کارت مشترک 24 ساعت بعد فعال و آماده استفاده میشود. البته ممکن است ایرانسل برای بازارسنجی اقدام به پیش ثبت نام بدون دریافت پول بکند.


در فاز اول شبکه فروش ایرانسل با استفاده از شبکه های توزیع و فروش موجود در بازار ایران شکل میگرد و به همین منظور با شرکت‌های ایزایران‌، پارس نیکاتل، پرشین تلکام، سام فون کمپانی دریان گستر، اتصالات، موبایل پلاس، البرز، پارس آنلاین و پارس قشم و موسسه‌ مالی و اعتباری بنیاد قرارداد فروش و توزیع سیم کارت های ایرانسل امضا شده است.


سیم کارت های پس پرداخته
بهای سیم کارت های پس پرداخته (Post Paid) ایرانسل 150 هزار تومان است. جالب اینجاست که این وجه به عنوان ودیعه مشترکین نزد ایرانسل به شمار نمی رود چراکه طبق اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی، متقاضیان سیم کارت اپراتور دوم با پرداخت 150 هزار تومان می توانند از این اپراتور سیم کارت پس پرداخته دریافت کنند که این مبلغ به عنوان حق اتصال به شمار می رود و در صورت باز پس دادن سیم کارت یا انصراف از استفاده از خدمات شبکه به متقاضیان عودت داده نمی شود.


ایرانسل تلاش میکند این اصل را که تنها تفاوت میان سیم کارت پیش و پس پرداخته تفاوت در نحوه پرداخت است در میان مشتریان خود جا بیندازد. طبق اعلام، ایرانسل در سال اول توزیع خود حدود 700هزار سیم کارت پس پرداخته توزیع خواهد کرد.


طرح پرداخت ماهیانه




ایرانسل به سیم کارت های پس پرداخته خود عنوان "طرح پرداخت ماهیانه" یا Pay Monthly داده است. بر اساس این طرح مشترکین با پرداخت هزینه ماهیانه اندکی میتوانند از تمام خدمات تلفن همراه خود استفاده و هزینه آن را بر اساس صورتحسابی که برایشان صادر میشود در پایان هر ماه بپردازند.


در پایان هرماه صورتحسابی به انضمام موارد مورد درخواست شامل ریز مکالمات، شماره های گرفته شده، مدت مکالمه و تمامی مخارج برای مشترکین ارسال میشود. مشترک میتواند تعیین نماید که صورتحساب فوق به نشانی پستی یا نشانی پست الکترونیکی اش ارسال شود و برای پرداخت آن 21 روز از تاریخ صدور مهلت خواهد داشت.



20هزارتومان حداعتباری
برای این دسته از مشترکین ایرانسل یک سقف اعتباری در نظر گرفته شده است که معادل 20هزار تومان میباشد و مشترکین تا این حد اعتباری در ماه میتوانند از خدمات ایرانسل استفاده کنند. در صورتی که مشترکی در طول یک ماه بیش از این حد اعتباری از خدمات ایرانسل استفاده کند برای ادامه برقراری تماس های خود باید "حد اعتباری" خود را افزایش دهد. مشترکین برای این کار میبایست با مرکز تماس مشتریان (Call Center) یا مراکز خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرد یا به پایگاه اینترنتی ایرانسل مراجعه نماید.
پرداخت مبلغ مورد نیاز برای افزایش حد اعتباراز طریق کانال های پرداخت طرح "پرداخت ماهیانه" ممکن خواهد بود.


البته در این طرح حد اعتبار مشتری هیچگاه بصورت لحظه ای کنترل نمیشود. در نتیجه ممکن است مشترکی از حداعتباری خود فراتر برود ولی از آنجا که کنترل شبکه ایرانسل هر 30 دقیقه یکبار انجام میگیرد لازم است مشترکین هماهنگی های لازم را با ایرانسل انجام دهند.


مشترکین طرح پرداخت ماهیانه ایرانسل میتوانند برای افزایش حد اعتبار خود با کنترل مقطعی اشتراک و حصول اطمینان از پرداخت مرتب صورتحسابها و خوش حسابی مشترکین بدون احتیاج به ودیعه اضافی صاحب اعتبار بیشتری برای مکالمه شوند.


تعرفه های طرح پرداخت ماهیانه بر اساس نرخ های مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی محاسبه و اعمال میشود که پس از نهایی شدن و در هنگام ثبت نام و آغاز سرویس دهی در زنجیره شبکه توزیع ایرانسل و وبسایت رسمی آن به نشانی [Only registered and activated users can see links] اعلام میشود.


یک خرید بی دردسر
تهیه و استفاده از سیم کارت های طرح پرداخت ماهیانه ایرانسل خیلی ساده است. کافی است از یکی از هزاران شعبه شبکه توزیع سیم کارت های ایرانسل یک "بسته راه اندازی پرداخت ماهیانه" خریداری نمایید که شامل یک سیم کارت و یک دفترچه راهنما خواهد بود. از آنجایی مه ایرانسل موظف به ثبت مشخصات کلیه مشترکین خویش میباشد متقاضیان میبایست از طریق یکی از فروشگاههای وابسته یا وبسایت اینترنتی ایرانسل نسبت به ثبت مشخصات خود و شماره تلفن همراه خویش اقدام نمایند. به هنگام استفاده از هریک از روش های فوق مالک میبایست مدرک شناسایی و مدرک اثبات محل سکونت خویش را به همراه داشته باشد در مورد اشخاص حقوقی هم ارائه سند ثبتی و مستند نشانی محل دفتر نیز ضروری است.
پس از تکمیل مراحل ثبت نام شماره تلفن همراه متقاضی بطور خودکار فعال و آماده استفاده خواهد شد.

لازم به ذکر است درصورتی که تلفن همراه مشترکی بیش از 90 روز در حالت تعلیق باقی بماند شماره اش قطع میشود.


خدمات ویژه
سرویسهای ارسال و دریافت پیام های کوتاه (SMS)، انتقال تماس، کنفرانس تلفنی، نمایشگر شماره تماس گیرنده، عدم نمایشگر شماره کاربر، جلوگیری از برقراری تماس و تماس بین الملل از جمله سرویس های ویژه عرضه شده توسط ایرانسل برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه میباشد.


سیم کارت های پیش پرداخته
طرح پیش پرداخت ایرانسل در تمام مناطق تحت پوشش شبکه مشترکان خویش را در دسترس نگه میدارد. در این روش مشترکین میتوانند بدون پرداخت هزینه اشتراک و آبونمان ماهیانه و یا دریافت صورت حساب و قبض در پایان هر ماه تماس های خود را برقرار نمایند.


در این روش مشترکین قادرند تا هزینه های تلفن همراه خویش را همواره کنترل نمایند چراکه "اعتبار مکالمه" و "دوره دسترسی" مورد نیاز خویش را از پیش نقدا خریداری کرده اند و پس از آن به برقراری تماس اقدام مینمایند.


خرید، ثبت و فعال سازی اینگونه سیم کارت ها هم مانند سیم کارت های "طرح پرداخت ماهیانه" از طریق یکی از فروشگاههای شبکه توزیع و خدمات ایرانسل انجام میگیرد.
طبق اعلام، ایرانسل در سال اول آغاز واگذاری های خود حدود یک میلیون و 600 هزار سیم کارت پیش پرداخته توزیع خواهد کرد. بهای بسته سیم کارت و تعرفه مکالمه سیم کارت های پیش پرداخته در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هنوز نهایی نشده ولی طبق پروانه تعرفه مکالمه اینگونه سیم کارت ها میتواند حداکثر 50درصد بیشتر از تعرفه سیم کارت های عادی باشد.


کارت شارژ
ایرانسل برای مشترکین سیم کارت های پیش پرداخته خود دو نوع کارت شارژ درنظر گرفته که از نظر میزان اعتبار ریالی و زمانی با یکدیگر متفاوت هستند: کارت شارژ ده هزار تومانی که با کسر 566 تومان مالیات 9هزار و 433 تومان اعتبار مکالمه را برای 30 روز و کارت شارژ بیست هزار تومانی که پس از کسر هزار و 132 تومان مالیات 18هزار و 868 تومان اعتبار ریالی را برای 75 روز فراهم میسازند.


سیم کارت های پیش پرداخته ایرانسل هم مانند سیم کارت های پس پرداخته در صورتی که طی 90 روز پیاپی هیچ تماس یا پیام کوتاه (SMS) ای تبادل نکنند قطع و باطل میشوند و اعتبار ریالی باقی مانده در آنها هم از بین خواهد رفت.


سرویس های ویژه
سرویس های استعلام اعتبار زمانی و ریالی، مرکز تماس، تبادل کوته پیام (SMS)، انقال مکالمه، کنفرانس تلفنی، نمایش شماره تماس گیرنده، عدم نمایش شماره کاربر، جلوگیری از برقراری تماس و سرویس تماس بین الملل از جمله سرویس های ویژه ای است که به مشترکین طرح پیش پرداخته ایرانسل عرضه میشود.

به نقل از شهرسخت افزار دات کام

ramindesign
25th February 2007, 08:05 PM
سلام

دوستان از روز شنبه 5 اسفندماه 1385 ( دیروز ) سرویس GPRS/MMS اوپراتور دوم راه اندازی شد
کسانی که شماره موبایلشون 4 و 3 هست ( 935.4****** و 935.3****** ) و از گوشی نوکیا استفاده میکنن SMS ای حاوی تنظیمات شبکه دریافت خواهند کرد که بعد از ذخیره اطلاعات میتونن از این سرویس ها استفاده کنن

شماره موبایل من 0935.400***X هست و الآن هم با همین GPRS ایرانسل به اینترنت متصل شدم
سرعتشم مثل Dial-Up هست که تا 15 فروردین قراره رایگان بشه

جهت اطلاعات بیشتر به سایت ایرانسل ( [Only registered and activated users can see links] ) مراجعه کنید.


با تشکر ، رامین

DADASHI...payam
26th February 2007, 12:02 PM
با این پیشرفت ایرانسل ...شبکه ارتباطاط سیار ایران چند وقت دیگه باید بره غاز چرونی

ramindesign
28th February 2007, 01:37 PM
شبكه اين اپراتور ‪ ۱۱‬اسفند ماه در شهرهاي بجنورد و بابل، ‪ ۱۲‬اسفند در آمل و ‪ ۲۲‬اسفند در شهر سقز فعال خواهد شد.



شبكه اپراتور دوم تلفن همراه، "ايرانسل"، ماه جاري در شهرهاي بجنورد، بابل ، آمل و سقز فعال مي‌شود.
شبكه اين اپراتور ‪ ۱۱‬اسفند ماه در شهرهاي بجنورد و بابل، ‪ ۱۲‬اسفند در آمل و ‪ ۲۲‬اسفند در شهر سقز فعال خواهد شد.
به‌گزارش خبرنگار حوزه ارتباطات "ايرنا"، بر اساس اعلام مسوولان ايرانسل، سرويس ‪ GPRS(‬اتصال به اينترنت) اين اپراتور نيز از ديروز (هشتم اسفند ماه) در "شهر قدس" (قلعه حسن خان) از توابع شهرستان "شهريار" فعال شده است.
ايرانسل فعاليتش را از ‪ ۳۰‬آبان امسال آغاز كرد و تاكنون شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، اروميه، ساري، مراغه، شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل، همدان، گرمي، مشكين شهر، خرم‌آباد و سراب به شبكه اين اپراتور پيوسته‌اند و در آنها سيم‌كارت فروخته مي‌شود.
به‌گفته "عدنان مصلايي"، مدير روابط عمومي ايرانسل، هم‌اكنون شمار مشتركان اين اپراتور به بيش از ‪ ۸۰۰‬هزار نفر افزايش يافته است.
قرار است ايرانسل در پايان نخستين سال فعاليتش، حدود يك ميليون و ‪۳۰۰‬ هزار سيم‌كارت پيش پرداختي و پس‌پرداختي واگذار كند.
ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويسهاي ارزش افزوده با اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه (‪ (GPRS‬را در ايران، بين شمار محدودي از مشتركان خود عرضه كرد.
مصلايي مي‌گويد كه هم اكنون اين سرويس به صورت عمومي در اختيار تمامي مشتركان قرار مي‌گيرد.

ramindesign
5th March 2007, 11:19 AM
از زمان آغاز بكار اپراتور دوم قرار بود تعرفه مكالمه با اين سيم كارتها بر مبناي ثانيه محاسبه شود كه تاكنون اين مورد لحاظ نشده است.


ايراسنل پس از بررسي و جلسات متعدد قصد دارد تا پايان سالجاري تعرفه مكالمه خود را بر مبناي ثانيه محاسبه كند.
از زمان آغاز بكار اپراتور دوم قرار بود تعرفه مكالمه با اين سيم كارتها بر مبناي ثانيه محاسبه شود كه تاكنون اين مورد لحاظ نشده است.
در همين رابطه محمود خسروي رئيس سازمان تنظيم مقررات به عنوان مسوول رگولاتوري به فارس گفته بود " در خصوص محاسبه تعرفه مكالمه ايرانسل به دقيقه به اين شركت تذكر داده‌ايم."
وي اظهار كرده بود:" ايرانسل نيز اين امر را پذيرفته و براي جبران آن مكالمه‌هاي مجاني در نظر گرفته است."
در اين رابطه نيز عدنان مصلايي مدير روابط عمومي ايرانسل گفت: تا پايان سالجاري تعرفه مكالمه ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل مي‌شود.
وي در خصوص جبران ضرر مشتركان در خصوص احتساب اين نوع تعرفه نيز افزود: مكالمه‌هاي مجاني را براي مشتركان در نظر گرفته ايم.
مصلايي در خصوص پوشش شبكه نيز گفت: بابل، شهر قدس( قلعه حسنخان) و شهر ري نيز بزودي وارد شبكه ايرانسل مي‌شوند ضمن اينكه 40 شهر را براي تحت پوشش قرار دادن در دستور كار قرار داده‌ايم.
ايرانسل تا پايان سال بايد 70 شهر را تحت پوشش خود قرار دهد.اين شركت در 70 شهر BTS را تمام كرده است.
مصلايي تصريح كرد: قصد داريم مشتركاني كه هيچ گاه تماس بين شهري و شهرستان ندارند از تخفيف بهره‌مند شوند.


به نقل از هموطن سلام

ramindesign
11th March 2007, 11:26 AM
محمود خسروي گفت: اپراتور دوم موظف است تمامي مبالغ اضافه گرفته شده از مشتركانش را تا آخرين ريال به آنها برگرداند.



فناوران- براساس آخرين مذاكرات انجام شده با شركت ايرانسل تا پايان هفته‌جاري محاسبه تعرفه مكالمات سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي تبديل مي‌شود.
محمود خسروي، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: اپراتور دوم موظف است تمامي مبالغ اضافه گرفته شده از مشتركانش را تا آخرين ريال به آنها برگرداند.
وي افزود: البته مديران شركت ايرانسل خود نيز به اين موضوع اصرار دارند كه هر چه زودتر مبالغ اضافي كه از مشتركان دريافت شده را به آنها بازگردانند.
وي خاطرنشان كرد: يكي از دلايلي كه تاكنون اين اپراتور اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي نكرده، پيچيده بودن اين موضوع از بعد نرم‌افزاري است. خسروي گفت: چنانچه اين اپراتور تا پايان هفته جاري اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات خود نكند رگولاتوري قطعا راهكارهاي جريمه‌اي را پيش مي‌گيرد.
وي همچنين در خصوص تعيين تعرفه سرويس‌هاي ارزش‌افزوده ارايه شده توسط اپراتور دوم گفت: بسته‌هاي پيشنهادي در خصوص نحوه محاسبه از سرويس‌هاي GPRS و MMS توسط شركت ايرانسل به رگولاتوري ارايه شده است.
وي افزود: در حال حاضرنحوه تعرفه‌گذاري بر سرويس‌هاي ارزش افزوده توسط كارشناسان سازمان تنظيم مقررات در حال بررسي است.
وي خاطرنشان كرد: تصميم‌گيري درخصوص نحوه محاسبه تعرفه استفاده از سرويس‌هاي GPRS و MMS اپراتور دوم به اولين جلسه كميسيون تنظيم مقررات در سال 86 موكول مي‌شود.
رييس سازمان رگولاتوري گفت: تمامي تلاش خود را به كار مي‌گيريم تا قبل از شروع نيمه دوم فروردين ماه سال 86 نوع محاسبه تعرفه سرويس‌هاي ارزش‌افزوده شركت ايرانسل را مشخص كني

ramindesign
12th March 2007, 11:29 AM
دزفولي گفت: پيش بيني مي كنيم با راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات تلفن همراه توسط ايرانسل و نوكيا سهم توليد داخل در شبكه اپراتور دوم ظرف سال آينده به 51 درصد برسد.



اپراتور دوم تلفن همراه براي افزايش سهم ارزش مالي تجهيزات اصلي شبكه خود به ميزان 51 درصد، با همكاري نوكيا قصد دارد كارخانه تجهيزات تلفن همراه در كشور را راه اندازي و اقدام به انتقال تكنولوژي كند.
مدير عامل ايرانسل در پاسخ به اين سوال كه چرا سهم توليد داخل در اپراتور دوم هنوز به 51 درصد نرسيده است و اين شركت چه زماني اقدام به افزايش سهم توليدكنندگان داخلي در تجهيزات شبكه اپراتور دوم به 51 درصد خواهد كرد؟ گفت: در حال حاضر شركت چيني هواوي با همكاري شركت صنايع مخابراتي ايران( يكي از پيمانكاران ايرانسل) اقدام به راه اندازي يك كارخانه توليد تجهيزات شبكه تلفن همراه كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي ادامه داد: طرح مشتركي از سوي نوكيا و ايرانسل در اين رابطه در حال اجراست كه كليات اين طرح نيز مورد موافقت نسبي وزارت صنايع قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: طبق اين طرح نوكيا براي اولين بار با همكاري يك اپراتور ايراني اقدام به راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات شبكه موبايل همراه با انتقال تكنولوژي به كشور خواهد كرد.
دزفولي در مورد جلسه اين شركت و مدير بخش شبكع نوكيا با وزير صنايع نيز تأكيد كرد: در اين جلسه وزير صنايع تنها خواستار تسريع در خصوص افزايش سهم توليد داخل در شبكه تلفن همراه ايرانسل شد و بحث اولتيماتوم مطرح نشد.
وي تصريح كرد: تأخير در اجراي اين امر مربوط به مباحث داخلي شركت نوكيا و ادغام بخش شبكه اين شركت با زيمنس آلمان بود.
دزفولي گفت: پيش بيني مي كنيم با راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات تلفن همراه توسط ايرانسل و نوكيا سهم توليد داخل در شبكه اپراتور دوم ظرف سال آينده به 51 درصد برسد. ضمن اينكه اكنون اين ميزان به 32 درصد رسيده است.
مدير عامل ايرانسل تأكيد كرد: اين شركت تمامي پيمانكاران خود را متعهد به استفاده از تمام تجهيزات توليد داخل كرده است.
وي در مورد تغيير محاسبه مكالمه مشتركان از دقيقه به ثانيه گفت: تغييرات نرم افزاري موردنظر اين امر انجام شده و پيشنهاد تغيير محاسبه به سازمان تنظيم مقررات داده شده كه تا پايان سال جاري اين تغيير اجرايي مي شود.
دزفولي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين اپراتور به وعده خود مبني بر پوشش 70 شهر عمل مي كند يا خير؟ گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است و 20 شهر نيز به زودي وارد شبكه خواهند شد. شبكه 41 شهر ديگر نيز آماده و تنها نيازمند ارائه زيرساخت است.

منبع : هموطن سلام

mehdi665
21st March 2007, 11:58 PM
اعلام کردند 24 اسفند ایرانسل در گرگان فعال میشه و میتونیم استفاده کنیم ولی یک هفته گذشته و خبری نیست کسی اطلاع دقیقتری داره

:cap: سال نو مبارک :cap:

Armin-N
23rd March 2007, 05:54 PM
ایرانسل و پیشنهاداتی به کاربران و مسوولان

آي تي آنالايز- به هدایای نوروزی این شرکت میپردازیم که چگونه نهایت استفاده را ببریم:
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
البته اگر اس ام اس تنظیمات را دریافت کردید، برای ما هم بفرستید تا ما هم از این خدمات لذت ببریم!
نکته: برای GPRS یا MMS باید برای هر کدام 3 اس ام اس دریافت کنید:
اس ام اس اول حاوی پیامی که به زودی اس ام اس حاوی تنظیمات را دریافت میکنید.اس ام اس دوم حاوی تنظیمات اس ام اس سوم حاوی پیام یادآوری که اگر تنظیمات را ذخیره نکرده اید به Inbox بروید و save کنیدهیچ جای نگرانی نیست، زیرا شما مطمئنا اس ام اس اول و احتمالا اس ام اس سوم را دریافت میکنید اما برای اس ام اس دوم هیچ تضمینی نیست!
هنگامی که پس از این اتفاق با امور مشترکین ایرانسل تماس میگیرید، این پیام را میشنوید که طی 2 هفته آینده تنظیمات برایتان ارسال میشود و لطفا در این خصوص تماسی نگیرید. بعد از 2 هفته و تماس مجدد، باز هم از شما مهلت 2 هفته ای خواسته میشود، گویی ساعت ایرانسل خوابیده است!
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.امیدوارم این یکی با مشکلی مواجه نشه
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
اگه خانه شما جایی است که آنتن دارد، بگین ما هم بیایم اون دور و برو با استفاده از این هدیه به دوستامون که ایرانسل دارن زنگ بزنیم!
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
اگه خونتون جاییه که آنتن داره، بگین ما هم بیایم اون دور و بر با این هدیه به دوستامون زنگ بزنیم! البته اگه مجبور نشیم برای یه تماس 15 بار شماره بگیریم چون اگه بخوایم به 10 نفر از دوستامون زنگ بزنیم و با هر کدوم 10 دقیقه حرف بزنیم، یه چیزی هم بدهکار میشیم! چون هر نفر = 15 بار تماس نا موفق (هر یک برابر با 1 دقیقه) + 10 دقیقه مکالمه = 25 دقیقه تماس با 10 نفر = 250 دقیقه (حد اقل پرداخت 50 دقیقه اضافی برابر با 2495 تومان برای مشترکین سیمکارت ثابت ایرانسل که بیشترین مکالمه رایگان را دارند، برای اعتباری ها هم که ...!)قبضتون نمیاد؟ کسی هستید که صورت ریز مکالمات را هر ماه همراه قبض درخواست کرده اید و 1000 تومان نیز ماهیانه بابت آن میپردازید؟
اصلا نگران نباشید، اگه قبضتون نمیاد، ایرانسل خودش در قالب 2 اس ام اس مبلغ قابل پرداخت، تاریخ پرداخت، شماره حساب + نام بانک و کد شناسه شما را ارسال میکند و شما باید آنرا پرداخت کنید.شما اصلا حق ندارین بدونین این هزینه ها بابت چیه، حق ندارین قبضتون رو ببینید فقط باید پرداخت کنید!
1000 تومان هم بابت صورت ریز مکالمات میپردازید یعنی بابت سرویسی که آن را دریافت نمیکنید و صدایتان هم به جایی نمیرسد زیرا با تماس با امور مشترکین ایرانسل و پس از دقایقی بسیار انتظار کشیدن برای اتصال به یک اپراتور آزاد و شنیدن پیامهای رنگارنگ به زبان فارسی و انگلیسی، اپراتور به
شما میگوید که مشکل شما را ثبت کردیم و به زودی برایتان قبض میفرستیم و در ضمن میتوانید از E-Care یا همان سرویس کنترل حساب اینترنتی نیز صورت حساب خود را به صورت \"آنلاین\" مشاهده کنید.
اما روش استفاده از این E-Care چگونه است؟
اگر در میان پیام های رنگارنگ، خوابتان نبرده باشد یا برای صرف نهار و یا استحمام گوشی را کنار نگذاشته باشید، نحوه استفاده را میشنوید. (پیشنهاد میشود قبل از تماس با ایرانسل، غذای خود را میل کرده، خواب کافی نیز داشته باشید. مصرف مولتی ویتامین توصیه میشود)
میشنوید که باید یک پیام کوتاه به شماره 130 ارسال کنید و ظرف 24 ساعت، رمز عبور را از طریق پیام کوتاه دریافت میکنید. بعد ا ارسال پیام، بلافاصله از شماره 130 پیامی را دریافت میکنید که رمز عبور طی \"یک هفته\" برایتان ارسال میشود!!!
البته همانطور که گفتم، شما هر چند بار که ارسال پیام را تکرار کنید و هرچقدر هم که صبر کنید باز هم پیامی که حاوی رمز عبور باشد دریافت نمیکنید. بنابر این اگر شما از آغاز مشترک ایرانسل ام تی ام یا همان ام تی ان ایرانسل خودمان باشید:
از آبان تا کنون، 4 قبض ارسال شده و شما 4000 تومان را \"بیهوده\" به حساب ایرانسل ریخته اید ، یعنی هزینه بیش از یک ساعت مکالمه.
ایرانسل اعلام کرده که هزینه های اضافی را که به خاطر محاسبه نرخ مکالمه برحسب دقیقه به جای ثانیه از مردم گرفته به صورت مکالمات رایگان به مردم باز خواهند گرداند. اما چگونه؟ افرادی که اکنون به ایرانسل بپیوندند، اگر مشترک سیمکارت پس پرداخته شوند 200 دقیقه و چنانچه مشترک سیمکارت پیش پرداخته بشوند، 5000 تومان شارژ رایگان هدیه میگیرند که میتوانند آن را برای تماس به همه جای ایران و نه فقط به ایرانسل، استفاده کنند ( مناسبت هدیه این بار عید با شکوه نوروز است).
این در حالی است که این مکالمات رایگان نصیب مشترکان قبلی که هزینه های اضافی را متحمل شده بودند، نشده و تنها برای مشترکان جدیدی است که تا به حال یک ریال هم هزینه ای برای مکالمات خود پرداخت نکرده اند. برای مشترکان قدیمی، فقط مکالمه رایگان از ایرانسل به \"ایرانسل\" در نظر گرفته شده، آن هم از ساعت 12 نیمه شب تا 6 صبح به مدت 15 روز که مشترکان جدید نیز امکان استفاده از این مکالمات رایگان را دارند. مشترکانی که در روزهای اولیه ثبت نام ایرانسل اقدام به خرید سیمکارت کردند، از پیشنهاد انتخاب شماره طلایی نیز بی نصیب ماندند.
سرویس رومینگ بین الملل:
دیروز صبح (24 اسفند ماه سال 1385 هجری شمسی) در سایت ایرانسل در صفحه اول لینک آنرا دیدم و پس از ورود، با پیغام این سرویس به زودی در دسترس خواهد بود مواجه شدم. شب دوباره سر زدم و دیدمم اطلاعاتی به آنجا اضافه شده است.نکته جالب ابن بود که به جای 200 کشور وعده داده شده، تنها 97 کشور و 177 اپراتور موجود است.
شما باید سیمکارت خود را تغییر دهید، البته با همان شماره. درباره هزینه چیزی گفته نشده است. سپس با پرداخت ودیعه 200 هزار تومانی، و کمی تشریفات دیگر رومینگ شما فعال میشود. چرا همانند اپراتور اول، نباید بتوان به راحتی ، با همان سیمکارت و بدون تشریفات و تنها با رفتن به کشور مقصد، از رومینگ استفاده کرد و سپس هزینه آن را پرداخت؟
با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم. شخصی بدون معرفی خود، گوشی را برداشت. وقتی گفتم در باره رومینگ بین الملل سوال دارم، گفت چند لحظه گوشی و بعد صدای بوقی که حکایت از قطع شدن تماس از طرف یرانسل بود شنیده شد. باز هم زنگ زدم و باز هم همین داستان تکرار شد.
این بار خودتان در اینباره قضاوت کنید، در باره این شعار ایرانسل: ایرانسل، دارنده بزرگترین call center.....بشنوید از پوشش و آنتن دهی از اونجایی که این قضیه کاملا آشکار ، زیاد در باره اش حرفی نمیزنم. اگر به قسمت \"نقشه مناطق تحت پوشش\" در سایت ایرانسل به نشانی [Only registered and activated users can see links] بروید و روی نقشه تهران کلیک کنید، بسیاری از مناطق را تحت پوشش نشان داده که عملا این طور نیست و پس از تماس با خدمات مشترکین، متوجه میشوید که این نقشه مربوط به بعد از عید است. آری به همین سادگی، زمان تکمیل پوشش شبکه در تهران، از پایان اسفند به عید موکول شد.....
هنگامی که به سایت ایرانسل میروید و در آن به گشت و گذار میپردازید، در برخی صفحات در پایین صفحه نوشته هایی کوچک به رنگ طوسی کمرنگ میبینید که وقتی آن را میخوانید، میبینید که ایرانسل مسئولیت حرفهای خود را به عهده نمیگیرد. به عنوان مثال : [Only registered and activated users can see links]
پوشش در شهرهای دیگر:قرار بود ایرانسل تا پایان امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد و \"به هیچ وجه\" نمیتوان منکر آن شد زیرا زیرنویسهای تلوزیون، پیامهای بازرگانی، تبلیغات ایرانسل در روزنامه ها مجله ها، اتوبوس ها و بوردهای تبلیغاتی و .... همگی گواه این مدعا هستند.
حتی خبرهایی از تکمیل نصب و راه اندازی آنتن ها در تمام شهرهای استانهای مازندران و گلستان نیز از سوی مدیر عامل ایرانسل، آقای دزفولی منتشر شد.
امیدواریم این وعده رنگ حقیقت به خود بگیرد، درحالی که تنها 5 روز به پایان سال 85 باقی است.
اما ایرانسل بهترین زمان را برای این هدایای ویژه و رایگان خصوصا ام ام اس و جی پی آر اس انتخاب کرده است. از 10 اسفند تا عید، یا اس ام اس تنظیمات به مشترکان نمیرسد یا اینکه توانایی اتصال به GPRS به دلایل اختلالات یا ترافیک نیست. از 1 تا 15 فروردین هم مردم به جاهایی سفر میکنند که هنوز تحت پوشش ایرانسل قرار نگرفته است!
خدمت هموطنان عزیر نیز عرض میکنم که بهتر است با نصب دکلهای مخابراتی بر روی پشت بام منزل خود، مخالفت نکنید البته اگر خواهان پوشش خوب موبایلهای خود هستید. این دکلها زیانی ندارند، همانطور که بارها از سوی مراجع مختلف داخلی و خارجی اعلام شده است.
بحث را جدی تر دنبال میکنیم:
علت عدم پوشش کامل ایرانسل در تهران بزرگ سنگ اندازی و مانع سازی شهرداری عنوان شده است. این موضوع 3 حالت دارد:
1- ایرانسل در تکمیل پوشش دهی ناتوان است و شهرداری را بهانه می آورد
2- شهرداری واقعا به بهانه زیبایی شهر،جلوی نصب دکلهای ایرانسل را میگیرد
3- موضوع از این حالتها خارج است و به عمد، برای ایرانسل از طرف برخی افراد و سازمانها مشکل ایجاد میشود
حالت 1-: این احتمال غیر قابل قبول است، زیرا ایرانسل پیمانکارهای زبده و توانایی دارد و از لحاظ مالی نیز با مشکل مواجه نیست
حالت 2-: جناب شهردار، کار زیبایی شهر تهران از دکلهای ایرانسل گذشته و آنقدر عوامل متعدد وجود دارد که دکلهای ایرانسل اگر هم زشت کننده باشد، در قیاس با عوامل دیگر هیچ است. به عنوان مثال، سطل آشغالهای پلاستیکی شکسته ، پراکنده و به زمین افکنده شده طرح مکانیزه جمع آوری زباله، و از
آن مهمتر، موشهایی که به راحتی در همه جای شهر جولان میدهند. موارد دیگر هم زیاد و آشکار است. پس چه بهتر با بهانه های غیر منطقی و پیش پا افتاده، جلوی پیشرفت یک شبکه موبایل و نیز آسایش کاربرانش را نگیریم. بگذاریم به راحتی دکلهایش را نصب کرده، پوشش دهی خود را کامل کند و به کاربرانش خدمات با کیفیت بالا، یعنی همان چیزی که در قرارداد آن ذکر شده و اصلا به همین خاطر به وجود آمده، ارائه کند.
حالت 3-: متاسفانه، این حالت، قوی ترین احتمال را به خود اختصاص میدهد. آیا تا کنون به آسمان تهران دقت کرده اید؟ دکلهای بلند IR-TCI به هوراه ریسمانهای نگهدارنده آنها، که یک پشت بام در میان دیده میشوند! آیا اینها چهره شهر را زیبا میکنند؟! حال اگر اخیرا نیز کمی دقت کرده باشید، میبینید که پس از ثبت نام سال 85، تعداد بسیار زیادی دکل مجددا از سوی مخابرات در همه جا نصب شده است. آیا شهرداری نباید جلوی آنرا بگیرد؟ آیا فقط دکلهای ایرانسل شهر را زشت میکند؟ یا شاید شهرداری ماموریت دارد تا فقط جلوی دکلهای بخش خصوصی و \"نوپا\" را بگیرد؟
متاسفانه، دکلهای جدید IR-TCI تنها ظرف 3 روز و بدون هیچ مشکلی نصب شده اند.
یک راه حل: مسئولین محترم، اگر از روی کار آمدن بخش خصوصی پشیمان شده اید، اگر با آمدن بخش خصوصی لطمه خورده اید، اگر مشتریان خود را از دست رفته و در حال گرایش به سمت آنها میبینید، اگر ارزان شدن سیمکارت های دولتی به مزاج شما سازگار نیست، اگر گران شدن تعرفه واردات گوشی نیز مشکلات را حل نکرده، خیلی راحت به تمام این مشکلات خاتمه دهید. بخش خصوصی را منحل کرده، نگران مردم نیز نباشید. مردم همیشه در این تصمیمات و آزمون و خطاها،قربانی بوده اند و شاید به گونه ای به این ضررهای مالی وخصوصا ملی عادت دارند.
مطمئن باشید هیچ اعتراض جدی نخواهید شنید. با انحلال بخش خصوصی، خود دوباره مافیای موبایل را در ایران به طور کامل در دست گیرید و ریاست کنید.
اما اگر واقعا میل به روی کار آمدن بخش خصوصی داشته اید و همچنان این میل را دارید و هدف شما کماکان آزادی و راحتی کاربران است، اگر همکاری میکنید، رقابت نا سالم نیز نداشته باشید و سعی کنید با رقابت سالم، به مبارزه و به دست آوردن بازار بپردازید. باور کنید \"این\" به نفع شما و مردم است، نه \"سنگ اندازی\" و \"سوء استفاده از رابطه و قدرت\".

Armin-N
24th March 2007, 12:21 AM
رد پیشنهاد اصلاح تعرفه ایرانسل

پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد.

مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
خسروی، گفت: ایرانسل می‌تواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه (که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است) را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرد: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان می‌شود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمی‌شود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد می‌آورد، با تلاش هیات‌مدیره ایرانسل و تغییرات نرم‌افزاری از سوی آن‌ها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمی‌شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پایان گفت: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.
ايرانسل از آنچه توليد داخل بوده استفاه كرده‌است
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات،اعلام كرد ايرانسل گزارشي درباره چگونگي اجراي بند ‪۶‬ماده واحده مجلس پيرامون خريد ‪۵۱‬درصد تجهيزات از داخل ارايه كرده كه براساس آن دستگاه‌هاي توليد داخل را خريداري كرده‌است.
"محمود خسروي" روزسه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا افزود: وقتي در زمان كسب حق امتياز اپراتور دوم و بعد از آن توليد داخلي تجهيزات شبكه تلفن همراه وجود ندارد ، نمي‌توان به متولي اعلام كرد از ‪۵۱‬ درصد توليد داخل استفاده كند.
معاون وزير ارتباطات گفت: بنا بر اين ، ايرانسل خود انتقال فناوري را آغاز كرده است و از جمله در قراردادي كه با شركت " هوابي" چين داشته، آن را ملزم كرده كه خط توليد خود را بعد از مدتي به ايران بياورد.
به گفته وي، " با اينكه ساله‌اي سال است كه بيش از يك سوم شبكه تلفن همراه ايران از نوكيا تامين مي‌شود، تنها ايرانسل بوده كه‌مديرعامل‌اين شركت را به ايران آورده و اعلام كرده اگر مي‌خواهد درشبكه ايرانسل شركت كند بايد فناوري خود را به ايران انتقال دهد و در ايران توليد كند".
هفته گذشته از وزير صنايع و معادن نقل شد كه گفته است چون ايرانسل به اين بند از ماده واحده عمل نكرده، ممكن است قرارداد آن معلق شود.
خسروي گفت: در ايران همه جلوي كار را مي‌توانند بگيرند ، اصل مطلب اين است كه بتوان زمينه انجام كاري را فراهم كرد.
وي افزود: وزارت صنايع ابتدا بايد خط توليد داخلي تجهيزات تلفن همراه راراه بيندازد و اين خط توليد گواهينامه تاييد بگيرد، آنگاه اگر كسي به تعهدش در قبال استفاده از تجهيزات داخلي عمل نكرد، قابل بازخواست است.
معاون وزير ارتباطات همچنين گفت: به‌رغم اينكه اپراتور دوم تلفن همراه مانند كودك تازه متولد شده‌است و نياز به‌مراقبت دارد، ولي وجودش خيرو بركت -هاي زيادي مثل رقابتي شدن فضاي كار، پايين آمدن تعرفه‌ها و خدمات جديدتر و بهتر (مثل اينترنت از طريق تلفن) دارد و مشتري‌مداري وقتي مفهوم مي‌يابد كه رقابتي باشد.
وي ادامه داد: پروژه اپراتور دوم بدون يك ريال هزينه كردن ايران، حدود يك ميليارد دلار سرمايه خارجي وارد كشور كرده و بين چندهزار نفر بصورت مستقيم،از نصب‌كنندگان تجهيزات گرفته تا توزيع‌كنندگان سيم‌كارت، كار ايجاد كرده واين گونه صحبتها مقداري روي سرمايه‌گذاران خارجي و مردم تاثير دارد.

Armin-N
24th March 2007, 12:28 AM
تنظیمات سرویس Gprs ایرانسل

مشترکین گرامی،

شبکه GPRS ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات GPRS برای مشتریان آغاز گردیده است. همانطور که در آگهی های قبلی به اطلاع شما رسانده ایم، به دلیل خاصیت این فناوری پیشرفته و لزوم توجه به پیچیدگی تنظیمات گوشی، این تنظیمات به تدریج و در طی دو هفته آینده برای مشتریان ارسال می شود.
دور اول ارسال تنظیمات GPRS برای تمامی مشترکین با گوشی های سازگار انجام گرفته است. لطفا منتظر دریافت تنظیمات MMS تا 25 اسفندماه 1385 باشید.
*اگر تنظیمات اتوماتیک GPRS را دریافت نکرده اید، از تاریخ 25 اسفند می توانید از سرویس "درخواست تنظیمات" استفاده کنید.
برای اولین بار در ایران اینترنت 24 ساعته در تلفن همراه شما!
درهنگام حرکت و رفت و آمد، بدون هیچ زحمتی می توانید به شبکه جهانی اینترنت متصل باشید.
(General Packet Radio Service) GPRS سرویسی است که از طریق آن شما همیشه و همه جا آنلاین بوده و می توانید از اینترنت استفاده نمایید. شما می توانید از طریق لپ تاپ، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی خود در کمترین زمان به اینترنت متصل شوید.
چگونه می توان به GPRS متصل شد؟
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع اینجا را کلیک کنید. ).
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
توجه:
درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):

Value
Item

Irancell-GPRS
Connection Name

GSM-GPRS/GPRS
Bearer

mtnirancell
APN

[Only registered and activated users can see links]
Home Page

10.131.26.138
WAP *****

9201
Port

CO-WSP
Service

10.131.26.138
HTTP *****

8080
Port

HTTP
Service

این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.
نحوه دسترسی به اینترنت
پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.
این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.
رایانه دستی (PDA) و GPRS
با داشتن یک PDA و سرویس GPRS، جهان در دستان شماست. می توانید ایمیل تان را چک کرده و گشتی در اینترنت بزنید. امروزه رایانه های دستی به سرعت در حال فراگیر شدن هستند بطوریکه بسیاری از وب سایت ها نسخه هایی از صفحات خود را بطور ویژه برای کاربران PDA طراحی نموده اند تا صفحات بطور کامل با اندازه صفحه رایانه دستی شما سازگار باشند.
حتی برای مرور آن دسته از وب سایت هایی که نسخه ویژه PDA ندارند نیز مشکلی وجود نخواهد داشت. صرفاً مجبورید در صفحه کمی بالا و پایین بروید تا کل صفحه را مشاهده کنید.
آشنایی با GPRS
GPRS در واقع روش نوینی برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است. با استفاده از GPRS:
اینترنت از آن شماست!
با قابلیت GPRS تلفن همراهتان می توانید 24 ساعته به اینترنت متصل باشید.
اینترنت همه جا، همه وقت
اطلاعات بر سرانگشتان شما جاریست! دیگر محدود به دفتر کار، میزتان یا رایانه تان نیستید.
همیشه آنلاین هستید!
بطور دائمی به اینترنت متصل هستید و صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازید. بنابراین نگران هزینه آنلاین بودن خود نباشید.
سرعت و راحتی اینترنت
مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است. همیشه اولین چیزی که روی گوشی شما ظاهر می شود، متن ها و لینک های موجود در صفحه است تا سرعت شما برای دسترسی به داده های مورد نظرتان افزایش یابد.
هزینه منطقی
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.
لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.
نحوه استفاده از سرویس GPRS پس از اتمام هدایای نوروزی در تاریخ 15 فروردین 1386 اعلام خواهد شد

ramindesign
2nd April 2007, 06:15 PM
با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
هر سال نو هزاران نفراز طریق تماس یا ارسال پیلم کوتاه با دوستان خود در تمام دنیا ارتباط برقرار میکنند.

اکنون بیش ا ز یک میلیون مشترک در حدود 50 شهر کشور از خدمات شبکه تلفن همراه ایرانسل استفاده می کنند.

این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (SMS) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!

در پاسخ به استقبال مشترکین از این خدمات، ایرانسل دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (MMS) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (GPRS) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.

ما در راستای برنامه توسعه شبکه ایرانسل در سراسر کشور، تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد. همچنین سرویس رومینگ بین المللی ایرانسل با 177 اپراتور در 97 کشور جهان پیش از آغاز سال جدید فعال گردیده و که بزودی این تعداد به بیش از 200 کشور افزایش خواهد یافت. فهرست اپراتورها و کشورهای طرف قرارداد در وبسایت ایرانسل ([Only registered and activated users can see links]) قابل مشاهده می باشد.

ایرانسل بزودی سرویس های جدیدی را به مشترکین خود ارائه می نماید:

· (سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.

· (سرویس پیام گیر صوتیVoice Mail) نیز بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.

· (سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.

همچنین ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود.


منبع : ایرانسل ([Only registered and activated users can see links])

Alone ♥ Queen
3rd June 2008, 01:06 PM
سایت اینترنتی [Only registered and activated users can see links] -که در زمینۀ فروش آنلاین کارت شارژ ایرانسل فعالیت دارد- سرویس ارسال کد شارژ ایرانسل را به صورت sms هم در بخش فروش خود راه اندازی کرده است.

این سرویس جدید پس از پرداخت پول به صورت اینترنتی، کد شارژ ایرانسل را به وسیله sms برای خریدار ارسال می‌کند.

شیوه خرید این گونه است که خریدار با سیستم GPRS موبایل خود به آدرس [Only registered and activated users can see links] مراجعه و کارت شارژ ایرانسل مورد نظر خود را انتخاب می‌کند. سپس برای پرداخت به سایت بانک سامان ارجاع داده می‌شود. خریدار در این مرحله، اطلاعات کارت بانک شتاب خود را وارد و هزینه کالا را پرداخت می‌کند.

پس از این که پرداخت صحیح انجام شود، این فروشگاه کد شارژ ایرانسل را بر روی صفحه نمایش موبایل خریدار نمایش می‌دهد و یک نسخه از آن هم به ایمیل خریدار ارسال می‌شود که با راه اندازی سرویس جدید، sms نیز به موارد مذکور افزوده می‌شود.

با استفاده از قابلیت ارسال کد شارژ توسط sms در این سایت، می‌توان برای افراد دیگر هم کارت شارژ خرید و یا به آن‌ها هدیه داد. به این ترتیب که کاربر در هنگام خرید، شماره موبایل شخص دیگری را وارد می‌کند. در این صورت پس از اتمام خرید، کد شارژ به شماره آن شخص sms خواهد شد.

eCharge.ir اولین سایتی است که از سیستم پرداخت با موبایل بانک سامان استفاده می‌کند و امکان خرید کارت شارژ ایرانسل از این سایت، توسط GPRS موبایل نیز مهیاست.

Hamid
3rd June 2008, 01:33 PM
خداییش دم ایرانسل گرم
همراه اول داره خون مردم رو تو شیشه میکنه

Alone ♥ Queen
10th June 2008, 02:25 AM
برندگان ویلاهای ایرانسل مشخص شدند


با برگزاری نخستین مرحله قرعه‏کشی جشنواره شگفتی‏های ایرانسل، برندگان دو دستگاه ویلای ایرانسل در شمال کشور و جزیره کیش مشخص شدند.

مشترکانی که در فاصله 20 فروردین تا 3 خرداد ماه سال جاری پس از تکمیل ثبت‏نام، نخستین تماس را از سیم‏کارت دایمی، اعتباری و یا پیام‏رسان خود برقرار کرده بودند، در این قرعه کشی شرکت داده شدند.

بر این اساس "امیر پشامی" از قزوین با خرید یک سیم‏کارت اعتباری ایرانسل برنده یک دستگاه ویلا در شمال کشور و "احمد تاجمهر" از ارومیه نیز با خرید یک سیم‏کارت اعتباری ایرانسل برنده یک دستگاه ویلا در جزیره کیش شدند.

بر اساس این گزارش، در ادامه جشنواره شگفتی‏های ایرانسل، مشترکان تا 31 خرداد ماه با خرید، تکمیل ثبت‏نام و برقراری نخستین تماس از سیم‏کارت‏های دایمی، اعتباری یا پیام رسان ایرانسل خود، در قرعه‏کشی 10 دستگاه پژو 206 شرکت داده خواهند شد.
گروه خبريgsm

iranianboy
10th June 2008, 01:27 PM
سلام ايرنسل بد نيستا .......... فقط وقتي حرف ميزني خيلي واست فيش مياد من هم ايرانسل دارم هم همراه اول ........ ايرانسل 10 دقيقه ميحرفي 10 تومن مياد

Hosein
10th June 2008, 01:40 PM
سلام ايرنسل بد نيستا .......... فقط وقتي حرف ميزني خيلي واست فيش مياد من هم ايرانسل دارم هم همراه اول ........ ايرانسل 10 دقيقه ميحرفي 10 تومن مياد

احتمالا شما 100 دقيقه حرف حرف زديد و يا بيشتر كه 10 تومن اومده.
چون من 10 دقيقه كه صحبت ميكنم 600 تومن مياد!

Alone ♥ Queen
12th June 2008, 12:40 AM
عرضه سرویس شارژ الکترونیکی ایرانسل آغاز شد

سرویس شارژ الکترونیکی (E-charge ) برای نخستین بار در ایران و توسط ایرانسل عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، شارژ الکترونیکی روشی ساده، سریع و مطمئن است که با استفاده از آن مشترکان سیم‏کارت‏های دایمی ایرانسل می‏توانند به آسانی و از طریق فروشندگان طرف قراداد با ایرانسل، اقدام به پرداخت صورتحساب و یا سپرده نموده و مشترکان سیم‏کارت‏های اعتباری نیز می‏توانند به راحتی و بدون نیاز به به خرید کارت شارژ، سیم‏کارت خود را شارژ نمایند.

مشترکان سیم‏کارت‏های اعتباری ایرانسل برای افزایش اعتبار خود کافی است با مراجعه به نزدیک‏ترین فروشنده مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارایه خدمات شارژ الکترونیکی باشد، از بین مبالغ 10،5 و یا 20 هزار تومانی، هر یکرا که مایل باشد، انتخاب و با پرداخت مبلغ به فروشنده به همان میزان، اعتبار سیم‏کارت خود را افزایش دهند، مشترکان سیم‏کارت‏های دایمی ایرانسل هم می‏توانند بدون نیاز به به مراجعه به بانک و تنها با مراجعه به نزدیک‏ترین فروشنده مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارایه خدمات شارژ الکترونیکی باشد، اقدام به پرداخت صورتحساب و یا سپرده برای سیم‏کارت خود نمایند.

از مزایای استفاده از خدمات شارژ الکترونیکی می‏توان به امنیت بالا در روند انجام تراکنش و کاهش امکان وقوع موارد تقلب از جمله کارت‏شارژهای تقلبی، ایجاد فرصت‏های شغلی برای علاقه‏مندان با برخورداری از تنها یک دستگاه تلفن همراه و مهمتر از همه تسهیل روند انجام کلیه تراکنشهای مذکور و در نتیجه صرفه‏جویی در وقت، هزینه و انرژی اشاره کرد.

پس از انجام هر تراکنش، پیام‏ کوتاهی برای فروشنده و مشترک ارسال می‏شود که تکمیل مراحل تراکنش شامل شارژ مجدد، پرداخت صورتحساب و یا سپرده را اطلاع می‏دهد. هر عملیات شارژ الکترونیکی، در صورتی تکمیل شده تلقی می‏شود که طرفین، "پیام کوتاه تایید" دریافت نموده باشند. در این پیام، اطلاعات مربوط به تراکنش انجام شده، از جمله تاریخ و زمان دقیق انجام تراکنش، مبلغ منتقل شده، شماره تلفن دریافت‏کننده اعتبار یا وجه، میزان موجودی حساب مشترکان سستم و کد تراکنش (TID ) ارسال می‏شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی ایرانسل درحال حاضر 212 فروشنده برگزیده ایرانسل در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، تبریز، اهواز، کیش، رشت، ارومیه، ساری، همدان، گرگان، بابل، کاشان، شیراز، بابلسر، چالوس، سنندج و مشهد آماده ارایه این خدمات به مشترکان ایرانسل هستند که فهرست نام و نشانی آنان از طریق وب‏سایت [Only registered and activated users can see links] قابل مشاهده است.
تمامی مراحل شارژ الکترونیکی، تحت نظارت دقیق ایرانسل صورت می‏گیرد و این سرویس یکی از ساده‏ترین، سریع‏ترین و در عین حال مطمئن‏ترین روش‏ها برای انجام تراکنش است.

منبع:گروه خبري gsm

Alone ♥ Queen
14th June 2008, 11:19 PM
16 اتومبیل ایرانسل در مسابقات بزرگ سرعت "جام ایرانسل" اهدا شد

مسابقات اتومبیلرانی سرعت قهرمانی ایران با عنوان "جام ایرانسل" روز جمعه 24 خرداد ماه در پیست اتومبیلرانی و موتورسواری مجموعه ورزشی آزادی در کلاس‌های پراید استاندارد، کلاس 206-1600، کلاس 1600 جی تی، کلاس 1400 جی تی و کلاس آزاد برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در حاشیه این مسابقات که با حضور تعداد زیادی از علاقه مندان به رشته اتومبیلرانی، نمایندگان ایرانسل و نمایندگان رسانه‌های جمعی برگزار شد، جوایز جشنواره زمستانی ایرانسل اهدا شد.

براساس این گزارش، در حاشیه این مسابقات، جوایز یک دستگاه خودروی چیرمن، پنج دستگاه پژو پارس و 10 دستگاه MVM به 16 برنده جشنواره زمستانی ایرانسل که در فاصله اول دی ماه 86 تا 19 فروردین 87 نخستین تماس را از سیم کارت دائمی، اعتباری و پیام رسان خود برقرار و ثبت نام خود را تکمیل کرده بودند، اهدا شد.

بدین ترتیب به قید قرعه یک دستگاه خودروی چیرمن به یک مشترک سیم کارت اعتباری ایرانسل از تهران، پنج دستگاه خودروی پژو پارس به مشترکینی از شهرهای مشهد مقدس، زنجان، اصفهان، تهران و اهواز که همگی از مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل بودند اهدا شد. همچنین 10 دستگاه خودروی MVM به قید قرعه به مشترکینی از شهرهای تبریز، اردبیل، قرچک، محلات، رباط کریم، شیراز، زنجان، تهران، کهکیلویه و جویبار اهدا شد که همگی آنها نیز صاحب سیم کارت اعتباری ایرانسل بودند.



ایرانسل در ادامه جشنواره بهاره خود که با عنوان جشنواره شگفتی های ایرانسل برگزار شده است به قید قرعه به 10 نفر از مشترکینی که تا پایان خرداد 87 نخستین تماس را از سیم کارت خود برقرار و ثبت نامشان را تکمیل کرده باشند 10 دستگاه پژو 206 اهدا می‌کند.

همچنین مشترکین ایرانسل صرفنظر از زمان خریداری سیم کارت، به ازای هر بار که سیم کارت اعتباری یا پیام رسان خود را به مبلغ 5 هزار تومان شارژ و استفاده و یا صورتحساب سیم کارت دایمی خود را به همین مبلغ پرداخت کنند، یک امتیاز برای شرکت در قرعه کشی جایزه باورنکردنی یک هواپیمای شخصی دونفره همراه با آموزش و مجوز پرواز کسب می‌کنند.



برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جوایز ایرانسل به نشانی [Only registered and activated users can see links] مراجعه کنید.



منبع:گروه خبری GSM

FaitHleSs
15th June 2008, 10:55 AM
خداییش دم ایرانسل گرم
همراه اول داره خون مردم رو تو شیشه میکنه
همراه آول واسه آدمای همیشه در سفر و معتادای به موبایل مثل زندگی می مونه...

تا جزو یکی از این دو دسته نباشید منظور رو نمی گیرید...

Winter Girl
15th June 2008, 10:34 PM
حرف هر دوتونو یه جورایی قبول دارم
بعضی وقتا ایرانسل کفر آدما در میاره
در این مواقع همراه اول به دادت میرسه
ایرانسل به در خونه نشینا میخوره

Alone ♥ Queen
16th June 2008, 12:47 PM
سیم‌کارت؛ هدیه ایرانسل به مناسبت روز زن


شبکه تلفن همراه ایرانسل اعلام کرد به مناسبت بزرگداشت روز زن به خریداران سیم‏کارت‏های دایمی و اعتباری خود یک سیم‏کارت اعتباری هدیه می‏دهد.

به گزارش روابط‏عمومی ایرانسل، سیم‏کارت هدیه به وسیله پست به نشانی کلیه خریدارانی که نخستین تماس خود را در فاصله زمانی 27 خرداد تا 4 تیر سال جاری برقرار کرده باشند ارسال می‏شود.

بر این اساس لازم است مشترکان ابتدا از طریق ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 2112 کدپستی 10 رقمی ثبت شده خود را استعلام کنند و در صورت صحت، با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن دیگر به 2115، کدپستی ثبت شده را تایید نهایی کنند.

سیم‏کارت هدیه ایرانسل کاملا رایگان بوده و جهت دریافت آن نیازی به پرداخت هیچ‏گونه وجه اضافی نیست.

محدودیتی در تعداد سیم‏کارت‏هایی که هر فرد می‏تواند خریداری کند وجود ندارد ولی به علت محدودیت در تعداد کل سیم‏کارت‏های هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم‏کارت نیز نهایتاً 5 سیم‏کارت هدیه برای هر فرد ارسال می‏شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت سیم‏کارت هدیه و همچنین شرایط لازم برای شرکت در قرعه‏کشی 10 دستگاه پژو 206 و یک هواپیمای تفریحی دو نفره به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [Only registered and activated users can see links] مراجعه کنید.

Hosein
16th June 2008, 02:26 PM
اگه به ايرانسل وقت و فضاي كافي بدن ديگه چيزي از همراه اول نميمونه! برا همين نميدن.
چون ايرانسل قول داده بود تا اخر تابستون كل راههاي كشور رو پوشش بده.
متاسفانه مسائله پشت پرده نميزاره حتي انتن دهيش رو قوي كنه. وگرنه يه شركت خارجي عمرا جلو درپيت اول كم بايره.

Hamid
21st June 2008, 11:52 AM
سلام به همه
فورا نياز به اطلاعات طرح تابستانه ي ايرانسل دارم خيلي فوري
دو روزه طرح بهارم تموم شده دارم بيچاره ميشم
داش ژيام مديريت رو تبريك ميگم در صورت اطلاع لطفا واسم پيغام خصوصي بزن يا همين جا بگو

Alone ♥ Queen
24th June 2008, 05:00 PM
طرح سیم‏کارت هدیه ایرانسل تا 7 تیر ماه تمدید شد


4 تير 87

طرح سیم کارت هدیه ایرانسل که از تاریخ 27 خرداد و به مناسبت فرا رسیدن روز زن به اجرا در آمده است تا هفتم تیر ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عومی ایرانسل، مشترکانی که از 27 خرداد تا 7 تیر ماه سال 87 نسبت به تکمیل ثبت نام و ارایه کد پستی 10 رقمی صحیح خود حداکثر تا 10 روز پس از برقراری نخستین تماس اقدام کنند، در طرح سیم‏کارت هدیه ایرانسل شرکت داده می‏شوند.

مشترکان می‏بایست با خرید هر یک از سیم‏کارت‏های اعتباری و دایمی ایرانسل نسبت به ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 2112 برای استعلام کدپستی 10 رقمی خود اقدام کنند.

سیم‏کارت هدیه ایرانسل کاملاً رایگان بوده و جهت دریافت آن نیاز به پرداخت هیچ مبلغ اضافی نیست.

مشترکان برای اطلاع از وضعیت سیم‏کارت هدیه خود، کافی است که از سیم‏کارت خریداری شده، یک پیام کوتاه بدون متن به 138 ارسال کنند.

اطلاعات بیشتر درباره نحوه دریافت سیم‏کارت هدیه و همچنین شرایط لازم برای شرکت در قرعه کشی یک هواپیمای تفریحی دو نفره و 10 دستگاه پژو 206 جشنواره شگفتی‏های ایرانسل بر روی پایگاه اینترنتی این شرکت به نشانی[Only registered and activated users can see links] قرار دارد.

Alone ♥ Queen
28th June 2008, 05:50 PM
ویترین ایرانسل راه‌اندازی شد


8 تير 87

فاز نخست پورتال چند رسانه‌ای ایرانسل با نام تجاری "ویترین" به عنوان اولین شبکه عرضه محصولات الکترونیکی از طریق تلفن همراه در ایران راه اندازی شد.



به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با ویترین ایرانسل تلفن همراه دیگر تنها یک وسیله برای مکالمه و یا ارسال پیام کوتاه نیست و مفهوم شبکه تلفن همراه در زمینه‌های تازه‌ای چون سرگرمی، بازرگانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات مطرح می‏شود.



فاز اول ویترین ایرانسل از امروز، شنبه هشتم تیرماه 1387، و همزمان با آغاز دور تازه جشنواره تابستانی ایرانسل راه‏اندازی شد.

در حال حاضر دو سرویس "خدمات متنی" و "ارسال پیام کوتاه از طریق وب" در قالب ویترین به تمامی مشترکان عرضه می‏شود.



بنابر اعلام ایرانسل، با استفاده از خدمات مبتنی بر متن (Text-based Services) دریافت پیام‌های درخواستی، ثبت نامی و زنگ‌های تک صدایی (Monotone) بر روی بستر SMS ممکن می‏شود.

در سرویس پیام‏های درخواستی در ازای ارسال درخواست از سوی مشترک پیام‏هایی نظیر آخرین خبرها، پیش بینی وضع هوا، اوقات شرعی شهرهای ایران، لطیفه، تفأل به حافظ، سخن بزرگان و پیام های دیگر برای مشترک از طریق پیام کوتاه ارسال می‏شود.

در سرویس پیام‏های ثبت نامی یک سری پیام کوتاه برای مدت زمان معین و یا به محض وقوع رویدادهای خاص مانند به ثمر رسیدن گل در بازی فوتبال برای مشترک ارسال می‏شود. به عنوان نمونه مشترک می‏تواند با سفارش بسته "اخبار فوری" به مدت یک هفته هر روز، آخرین اخبار را به صورت پیام کوتاه دریافت کند.



ارسال پیام کوتاه از طریق وب (Web SMS) هم یکی دیگر از سرویس‌های عرضه شده در ویترین ایرانسل است. با استفاده از این سرویس، مشترکان ایرانسل می‏توانند بدون نیاز به تلفن همراه و از طریق اینترنت به سایر مشترکان ایرانسل و نیز تمامی افرادی که در ایران و دیگر نقاط جهان از خدمات تلفن همراه استفاده می‏کنند، پیام کوتاه ارسال کنند.



از نیمه تابستان امسال در ویترین ایرانسل محصولات چند رسانه‏ای (Multimedia) عرضه خواهد شد که در آن محصولات مختلفی نظیر تصاویر پس زمینه، زنگ‌های متنوع تلفن همراه، بازی، نرم افزار و محصولات متعدد دیگر برای مشترکین ایرانسل قابل دریافت خواهند بود.



بهای محصولات ویترین ایرانسل بسیار مقرون به صرفه و ارزان در نظر گرفته شده است تا تمامی مشترکین بتوانند با هر میزان بودجه از این تسهیلات استفاده کرده و در همه حال امکان دسترسی ساده به اطلاعات و سرگرمی را داشته باشند.

هزینه استفاده از خدمات ویترین از اعتبار مکالمه مشترکین سیم کارت اعتباری کسر شده و به صورتحساب مشترکین سیم کارت دایمی افزوده می شود.



همچنین ایرانسل در مدت برگزاری جشنواره تابستان 87 خود به تمامی مشترکینی که با تکمیل ثبت نام به برقراری نخستین تماس از سیم کارت دائمی، اعتباری و یا پیام رسان خود اقدام کرده و یا تمامی مشترکینی که از سرویس ویترین ایرانسل زنگ تلفن همراه خریداری کنند، یک زنگ تلفن همراه هدیه می‏دهد.

مشترکان برای دریافت این هدایا کافی است به نشانی اینترنتی vitrin.irancell.ir مراجعه کرده و پس از ورود به سیستم، از میان محصولات پیشنهادی که با علامت رایگان مشخص شده‏اند، یکی را انتخاب کرده تا برایشان ارسال شود.



همچنین تمامی مشترکان قدیم و جدیدی که از محصولات الکترونیکی ویترین ایرانسل خریداری کنند، در قرعه کشی هفتگی یک دستگاه تلفن همراه نوکیا مدل 5310 شرکت داده می‏شوند.



ایرانسل در پایان اطلاعیه خود اعلام کرده است: مشترکان با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 8440 می‏توانند به‏طور خودکار فهرست 10 محصول پرطرفدار ویترین را از طریق پیام کوتاه دریافت کنند.



علاقه‏مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سرویس جدید ویترین ایرانسل و نحوه کاربرد آن می‏توانند به [Only registered and activated users can see links] و یا بروشور و اطلاعیه های ویژه این سرویس مراجعه نمایند.

Alone ♥ Queen
5th July 2008, 02:44 AM
تغییر تعرفه پیامک به ایرانسل هم ابلاغ شد

12 تير 87


تمام اپراتورهای تلفن همراه موظف به اجرای هرگونه تغیراتی که مورد تصویب محمل‏های قانونی قرار می‏گیرد خواهند بود و بحث کاهش و افزایش قیمت پیامک‏ها برای همه اپراتورها درسطح کشور قطعی است.

احمد فرهادی، مدیر کل تنظیم مقررات، تدوین، تعیین تعرفه و اتصال متقابل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‏وگو با ایسنا اظهار کرد: بحث افزایش تعرفه پیامک لاتین و کاهش تعرفه پیامک فارسی را به ایرانسل به عنوان اپراتور دوم ابلاغ کردیم و آن‏ها نیز موظف‏اند مصوبه هیات وزیران را بر اساس مفاد پروانه خود اجرا و تمهیدات و بسترهای لازم فنی را ایجاد کنند.

مشاور عالی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: تعرفه پیامک اپراتور دوم تلفن همراه 16 تومان است که آن‏ها بر اساس این مصوبه می‏توانند تعرفه خود را افزایش دهند که این افزایش طبق مفاد پروانه می‏تواندتا 20 درصد بیش‏تر از تعرفه اپراتور اول یعنی 222 ریال باشد که تا کنون این افزایش صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: تالیا نیز که به عنوان پیمانکار اپراتور اول محسوب می‏شود مانند اپراتور اول تلفن همراه عمل می‏کند و موظف به اجرای این مصوبه است.

فرهادی خاطر نشان کرد: برای اجرای این مصوبه چند ماهی به اپراتورها فرصت داده شده بود که این فرصت درتاریخ یکم تیر ماه به اتمام رسید و از این تاریخ افزایش تعرفه پیامک‏های لاتین باید از سوی کلیه اپراتورها از جمله اسپادان اصفهان و اپراتور تلفن همراه کیش مطابق مفاد پروانه نیز اعمال و تمهیدات لازم فراهم می‏شود.

شایان ذکر است که چند روز پیش، معاون سازمان تنظیم مقررات خبر از لازم‏الاجرا نبودن تعرفه‏های جدید در مورد سایر اپراتورها داده بود و تأکید کرده بود که مصوبه دولت در خصوص تغییر نرخ پیامک برای اپراتورهای خصوصی نبوده و این اپراتورها موظف نیستند که این تعرفه را اجرا کنند.

gsm

Alone ♥ Queen
21st July 2008, 11:31 PM
شارژ 2 هزار تومانی سیم کارت های ایرانسل ممکن شد


31 تير 87

امکان افزایش 2 هزار تومانی اعتبار سیم کارت های اعتباری ایرانسل بدون نیاز به خرید کارت شارژ و وارد نمودن شماره رمز از طریق سرویس شارژ الکترونیکی ایرانسل ممکن شد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با استفاده از سرویس "شارژ الکترونیکی" (E-Charge) که برای نخستین بار در ایران توسط ایرانسل ارایه شده است، مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری می‌توانند از بین اعتبارهای 2، 5، 10 و یا 20 هزار تومانی هر یک را که مایل باشند انتخاب و بدون نیاز به خرید کارت شارژ و و وارد کردن شماره رمز آن، اعتبار سیم کارت خود را افزایش دهند.



با استفاده از سرویس شارژ الکترونیکی ایرانسل مشترکان سیم‌کارت‌های دایمی هم می‌توانند بدون نیاز به مراجعه به بانک، صورتحساب تلفن همراه خود را پرداخت و یا به حساب سیم‌کارت دایمی خود سپرده واریز کنند.

بنابر این گزارش از مزایای استفاده از خدمات شارژ الکترونیکی ایرانسل می‌توان به امنیت بالا در روند انجام تراکنش و کاهش امکان وقوع موارد تقلب از جمله کارت شارژهای تقلبی اشاره کرد.

ایجاد فرصت‌های شغلی برای علاقمندان با برخورداری از تنها یک دستگاه تلفن همراه و مهمتر از همه تسهیل روند انجام کلیه تراکنش‌های مذکور و در نتیجه صرفه جویی در وقت، هزینه و انرژی از دیگر مزایای این طرح به شمار می‌رود.

پس از انجام هر تراکنش، پیام کوتاهی برای فروشنده و مشترک ارسال می‌شود که تکمیل مراحل تراکنش شامل شارژ مجدد، پرداخت صورتحساب و یا سپرده را اطلاع می‌دهد.

هر عملیات شارژ الکترونیکی، در صورتی تکمیل شده تلقی می‌شود که طرفین، "پیام کوتاه تأیید" دریافت کرده باشند.

در این پیام، اطلاعات مربوط به تراکنش انجام شده، از جمله تاریخ و زمان دقیق انجام تراکنش، مبلغ منتقل شده، شماره تلفن دریافت کننده اعتبار یا وجه، میزان موجودی حساب مشترکان سیستم و کد تراکنش (TID) ارسال می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی ایرانسل درحال حاضر 216 فروشنده برگزیده ایرانسل در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، تبریز، اهواز، کیش، رشت، ارومیه، ساری، همدان، گرگان، بابل، کاشان، شیراز، بابلسر، چالوس، سنندج و مشهد مقدس آماده ارایه این خدمات به مشترکان ایرانسل هستند. که فهرست نام و نشانی آنان از طریق وب سایت ایرانسل به نشانی [Only registered and activated users can see links] قابل مشاهده است.

Alone ♥ Queen
21st July 2008, 11:34 PM
مکان انتقال اعتبار بین مشترکان ایرانسل

31 تير 87


با راه اندازی سرویس جدید "خط به خط"، برای نخستین بار در کشور امکان انتقال اعتبار بین مشترکان شبکه تلفن همراه ایرانسل فراهم شد.



به گزارش روابط عمومی ایرانسل از اول مرداد ماه مشترکان سیم کارت‌های اعتباری ایرانسل می‌توانند در هر لحظه و هر کجا از اعتبار موجود در سیم کارت خود برای سایر مشترکان سیم کارت‌های اعتباری ایرانسل شارژ بفرستند و یا صورتحساب سیم کارت دایمی ایرانسل دیگران را پرداخت کنند.



بنابر این گزارش آغاز راه‌اندازی این سرویس جدید که برای نخستین بار در کشور عرضه شده است همراه با یک دوره آزمایشی یک ماهه از اول مرداد تا اول شهریور سال جاری خواهد بود.



مشترکان سیم کارت‌های اعتباری ایرانسل برای انتقال اعتبار از خط خود کافی است طی یک پیام کوتاه که در آن به ترتیب شماره دریافت کننده اعتبار، مبلغ اعتبار مورد نظر (به ريال) و شماره رمز 5 تا 8 رقمی را از چپ به راست با علامت ":" بين آنها و بدون فاصله نوشته و از خط ایرانسل خود به شماره 1112 ارسال کنند.



به عنوان نمونه برای انتقال مبلغ 10000 ریال به شماره 09351234567 با رمز 12345678 کافی است متن ذیل طی یک پیام کوتاه به 1112 ارسال شود:

09351234567:10000:12345678



به این ترتیب، درصورتیکه دریافت‌کننده اعتبار، مشترک سیم کارت اعتباری باشد، مبلغ ارسال شده به شارژ سیم کارت وی اضافه می‌شود و درصورتیکه دریافت‌کننده اعـتبار، دارنده سیم کارت دائمی باشد، تا میزان اعتبار ارسال شده از صورتحساب او تسویه می‌شود. به عبارت دیگر، مشترکان ایرانسل با یک پیام کوتاه می‌توانند سیم کارت اعتباری فرد دیگری را شارژ یا صورتحساب سیم کارت دایمی سایر مشترکان را پرداخت کنند.



پس از ارسال اعتبار، يك پيام كوتاه به گيرنده و فرستنده ارسال می‌شود كه در آن تاريخ و ساعت تراكنش، شماره گيرنده و فرستنده و مقدار اعتبار اعلام می‌شود.



رمز ورود باید در همان نخستین باری که مشترک با استفاده از این سرویس اقدام به ارسال اعتبار می‌کند، تعیین شود. به عنوان مثال با ارسال پیام کوتاهی با محتوای 09351234567:2000:12345678 به شماره 1112 مبلغ 2000 ریال به سیم کارت شماره 09351234567 منتقل می‌شود و رمز سرویس خط به خط مشترک ارسال‌کننده هم عدد 12345678 ذخیره می‌شود.



در صورت نياز مشتركان می‌توانند رمز سرويس خط به خط خود را با ارسال پیام کوتاهی مبتنی بر فرمت تکرار رمز جدید:رمز جدید:رمز قدیمیPIN : به شماره 1112 تغيير دهند. به عنوان مثال با ارسال متن PIN:12345678:55555:55555 به شماره 1112 از اين پس شماره رمز سرویس خط به خط فرستنده از 12345678 به 55555 تغيير داده شده است و برای ادامه استفاده از سرويس خط به خط می‌باید از رمز جديد استفاده شود.



براساس این گزارش شماره رمز 5 تا 8 رقمی انتخابی در حکم تضمین امنیت هر تراکنش است. لذا لازم است مشترکان مراقبت‌های لازم را در این خصوص اعمال کنند. همچنین در صورتیکه 3 مرتبه دستور خط به خط با رمز اشتباه ارسال شود، این سرویس برای مشترک مسدود شده و برای فعال‌سازی مجدد آن می‌بایست مشترک با مرکز خدمات مشترکان ایرانسل تماس بگیرد.



کمترین حد مجاز برای انتقال اعتبار در هر تراکنش با استفاده از سرویس خط به خط ایرانسل 1000 ریال و بیشترین حد مجاز آن 10 هزار ریال است. سقف انتقال روزانه اعتبار با استفاده از این سرویس 50 هزار ریال و در هر ماه 100 هزار ریال برای هر یک از مشترکان ایرانسل تعیین شده است.



در حال حاضر به ازای هر بار استفاده از سرویس خط به خط ایرانسل مبلغ 500 ریال کارمزد از اعتبار موجود در حساب فرستنده اعتبار کسر می‌شود.



برای اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس خط به خط ایرانسل و نحوه تعیین و تغییر رمز عبور به [Only registered and activated users can see links] مراجعه کنید.

FaitHleSs
22nd July 2008, 04:42 PM
جل الخالق

Alone ♥ Queen
3rd September 2008, 11:32 PM
عرضه محصولات ویژه ماه مبارک رمضان در ویترین ایرانسل

13 شهريور 87

عرضه محصولات ویژه ماه مبارک رمضان در پورتال چند رسانه ای "ویترین" که نخستین شبکه عرضه محصولات الکترونیکی از طریق تلفن همراه در ایران است، آغاز شد.



به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مشترکین سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل می توانند با ارسال سفارش خود از طریق پیام کوتاه به شماره 8282 و یا پورتال ویترین به نشانی [Only registered and activated users can see links] محصولات ویژه این ماه مبارک را از طریق پیام کوتاه و با فونت فارسی بر روی تلفن همراه خود دریافت کنند.

براین اساس در گروه پیام های ثبت نامی، مشترکین با ارسال کد ثبت نام SUB RAMF از طریق پیام کوتاه به شماره 8282 برای یک هفته هر روز ترجمه دعای روزهای ماه مبارک رمضان را دریافت خواهند کرد و با ارسال کد ثبت نام SUB RAMA برای یک هفته هر روز متن دعای روزهای این ماه مبارک از طریق پیام کوتاه برایشان ارسال خواهد شد.

با ارسال کد ثبت نام SUB RAMS به همین شماره برای یک هفته هر روز هنگام غروب مناجات شب های این ماه مبارک و با ارسال کد ثبت نام SUB RAMP برای یک هفته هنگام سحر متن مناجات سحرهای ماه مبارک رمضان به وسیله تلفن همراه برای مشترک ارسال می شود.

همچنین با ارسال کد ثبت نام SUB RAMN به شماره 8282 برای یک هفته هر روز نمازهای مستحبی این ماه مبارک برای مشترکین ارسال خواهد شد.
هزینه ثبت نام و دریافت محصولات ذکر شده به مدت یک هفته 210 تومان میباشد که در سیم کارت های اعتباری از اعتبار مشترک کسر و در سیم کارت های دائمی به صورتحساب آنها اضافه می شود.

همچنین دریافت محصولات فوق با ارسال کد تمدید ثبت نام توسط مشترک قابل تمدید برای یک هفته دیگر می باشد.



در گروه پیام های درخواستی با ارسال عبارت RAMF به شماره 8282 می توانند ترجمه دعای روز جاری و با ارسال عبارت RAMA متن عربی دعای روز را از طریق پیام کوتاه دریافت کنند.

با ارسال عبارت RAMS مناجات شب های ماه مبارک و با ارسال عبارت RAMP مناجات سحرهای این ماه برای متقاضی ارسال می شود.

همچنین در صورت ارسال عبارت RAMH احادیث مرتب با این ماه عزیز و با ارسال عبارت RAMN به شماره 8282 نمازهای مستحبی روزهای ماه مبارک رمضان برای مشترک به وسیله پیام کوتاه ارسال می شود.



هزینه دریافت محصولات بالا 35 تومان به ازای هر بار سفارش میباشد که این هزینه شامل هزینه ارسال درخواست به شماره 8282 و ارسال محصول مورد تقاضا خواهد بود.



برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات و محصولات ویترین به پورتال این سرویس به نشانی [Only registered and activated users can see links] و یا بروشورها و اطلاعیه های ویژه این سرویس مراجعه فرمایید.

منبع:gsm

Alone ♥ Queen
10th September 2008, 02:41 AM
شبکه ايرانسل به مدت چند ساعت اختلال خواهد داشت

اپراتور دوم تلفن همراه کشور با ارسال پيام کوتاه به مشترکان خود، اختلال اين شبکه را از ساعت 24 امشب به مدت چند ساعت اعلام کرده است.

بنابراین گزارش اين اختلالات در شرايطي آغاز مي شود که اپراتور دوم از روز گذشته سيم کارت هاي جديد خود را با کد 0937 به بازار عرضه کرده است.
اگرچه اين گونه اختلالات طي ماه هاي اخير در شبکه تلفن همراه ايرانسل بارها ديده شده و نارضايتي بسياري از مشترکان را نيز در پي داشته است اما آنچه که در اين ميان متفاوت از قبل بوده، آن است که اپراتور دوم اين بار اختلالات اين شبکه را به گردن گرفته و اعلام کرده است که به دليل برخي تغييرات ، احتمالا شبکه از ساعت 24 شب به مدت چند ساعت با اشکال مواجه مي شود.
چند روز گذشته نيز قطع ارتباط شبکه خدمات و مرکز تماس اين اپراتور ، مشترکاني را که براي استعلام موجودي صورتحساب خود و يا شارژ مجدد سيم کارت هاي اعتباري نياز به برقراري تماس با اين شبکه داشتند را با مشکل مواجه کرده بود.
از سويي ديگر عرضه سيم کارت هاي ارزان قيمت و بدون برنامه ريزي براي مشترکان اين اپراتور، اعتراض بسياري از کارشناسان و مشترکان را برانگيخته و سبب شده تا نارضايتي از نوع سرويس دهي اين شبکه، اختلالات مکرر و نيز مزاحمت هاي تلفني براي مشترکان اين اپراتور و نيز مشترکان ديگر اپراتورها افزايش يابد و تبديل به يک معضل شود.
تاکنون کدهاي 0935 و 0936 تنها دو پيش شماره سيم کارت هاي اين اپراتور بوده اما از روز گذشته 9 ميليون شماره جديد با کد 0937 در شبکه ايرانسل تعريف شده است.

منبع:gsm

DADASHI...payam
18th September 2008, 11:53 AM
برندگان 10 دستگاه ریوی ایرانسل مشخص شدند


23 شهريور 1387


گروه خبری GSM : دومین دوره قرعه کشی جشنواره تابستان87 ایرانسل ویژه تیر و مرداد ماه به منظور انتخاب برندگان 10 دستگاه خودروی ریو در محل شرکت ایرانسل برگزار شد.

در این مراسم که با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، سازمان صدا و سیما، مدیرعامل ایرانسل و اصحاب رسانه برگزار شد، برندگان 10 دستگاه خودروی ریو از بین مشترکان ایرانسل و به قید قرعه مشخص شدند.

مشترکانی که در این بخش از جشنواره تابستانی ایرانسل یعنی از هشتم تیر تا 31 مرداد ماه سال جاری نسبت به خرید هر یک از سیم کارت های دائمی، اعتباری و یا پیام رسان ایرانسل اقدام کرده و ثبت نام خود را تکمیل و اولین تماس خود را برقرار کرده بودند، در این قرعه کشی شرکت داده شدند.







بدین ترتیب، "مریم پورقاسمی"، "اسماعیل فلاحتی نژاد"، "مهین کریمی زانیانی"، "آرمان شیرعلی پور"، "محرمعلی افشاری"، "آرزو ذوالفقاری کاه کش"، "علی بشته شیرانی"، "یونس محمدیان ارلانی"، "محمدحسن غفاری" و "محرم محمدلو" دارندگان سیم کارت های اعتباری ایرانسل از شهرهای شیراز ، اسلامشهر، شهرکرد، اهواز، تهران، کرمان، مرند، پاکدشت و تبریز برندگان 10 دستگاه خودروی ریو شدند.

پیش از این نیز به قید قرعه به 10 نفر از مشترکینی که در فاصله هشتم تیر ماه تا 31 تیر ماه نسبت به خریداری سیم کارت های ایرانسل اقدام ، ثبت نام خود را تکمیل کرده و نخستین تماس را نیز برقرار کرده بودند، 10 دستگاه خودروی MVM اهدا شد.

براساس این گزارش، در ادامه جشنواره تابستان 87 ایرانسل، مشترکینی که تا 31 شهریور ماه سیم کارت ایرانسل خریداری و ضمن تکمیل ثبت نام نخستین تماس خود را برقرار کنند در قرعه کشی 10 دستگاه خودروی فولکس گل شرکت داده می شوند.

اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره تابستان 87 ایرانسل و سایر خدمات این اپراتور تلفن همراه کشور در سایت اینترنتی صفحه اصلی ([Only registered and activated users can see links]) قابل مشاهده می باشد.

Alone ♥ Queen
24th September 2008, 11:15 PM
مالیات فروش و عوارض ایرانسل کاهش یافت

3 مهر 87

مبلغ مالیات فروش و عوارض محصولات ایرانسل از اول مهر ماه سال 87 از شش به سه درصد کاهش می یابد.

در راستای تحقق یکی از اهداف اصلی ایرانسل، یعنی ارتقای سطح رضایت مشترکین و نیز پیرو قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده، این شرکت با اتخاذ سیاست های جدید قیمت گذاری، مالیات فروش و عوارض محصولات خود را به سه درصد کاهش می دهد.

بر این اساس، نرخ های جدید برای مشترکین بیش از پیش مقرون به صرفه شده و هیچگونه هزینه اضافه ای برای آنها در بر نخواهد داشت بطوریکه در پی اجرایی شدن این تغییرات، مشترکین می توانند با همان پنج هزار تومانی که پیش از این برای خریداری یک کارت شارژ 5 هزار تومانی می پرداختند، یک کارت شارژ 5 هزار تومانی با اعتبار مکالمه بیشتر یعنی 48 هزار و 544 ریال به جای 47 هزار و 170 ریال خریداری کنند.

بدین ترتیب اعتبار موجود در کارت شارژهای ایرانسل از یک مهر ماه با احتساب 3 درصد مالیات بر ارزش افزوده برای شارژهای بیست، پنجاه، یکصد و دویست هزار ریالی به ترتیب 19.417، 48.544، 97.087و 194.175 ریال خواهد بود.

Alone ♥ Queen
3rd November 2008, 11:18 AM
ايرانسل امروز هديه مي دهد


13 ابان 87

ايرانسل به مناسبت فرارسيدن 13 آبان، روز دانش آموز، سيم كارت و اعتبار به مشتركان خود هديه مي دهد.

به گزارش روابط عمومي ايرانسل، تمامي مشتركاني كه از 10 مهر تا پايان 13 آبان ماه جاري ثبت نام خود را تكميل كرده و نخستين تماس را از سيم كارت خود برقرار كرده باشند، يك سيم كارت هديه دريافت خواهند كرد.

همچنين صرف نظر از تاريخ ثبت نام به كليه مشتركيني كه حداكثر تا پايان روز 13 آبان ماه ثبت نام خود را تكميل كرده و نخستين تماس را از سيم كارت خود در همين روز (13 آبان) برقرار كنند 10هزار تومان اعتبار رايگان اهدا مي‌شود.

براساس اين گزارش، اعتبار هديه ويژه روز دانش آموز تنها به سيم كارت هايي كه تا روز 13 آبان ثبت نامشان تكميل شده و نخستين تماس از آنها در 13 آبان برقرار شود تعلق مي‌گيرد.

مشتركان براي دريافت سيم كارت هديه كافي است پس از تكميل ثبت نام و فعال سازي و برقراري نخستين تماس در همان روز 13 آبان، ابتدا يك پيام كوتاه بدون متن از خط ايرانسل خود به 2112 بفرستند تا بدين ترتيب كد پستي كه در سيستم ايرانسل براي پرونده مشترك ثبت شده است، از طريق پيام كوتاه براي وي ارسال شود. مشترك بايد حتما اين كد را كنترل كرده تا با كد پستي 10 رقمي كه در قبوض تلفن، آب، برق يا گاز درج مي شود، يكسان باشد زيرا اين كد نشان دهنده آدرس محلي است كه سيم كارت هديه به آن ارسال خواهد شد.

بنابراين در صورتي كه كد پستي صحيح بود، مي بايست براي تائيد آن، يك پيام كوتاه بدون متن از خط خود به 2115 فرستاده و به اين ترتيب كد پستي محلي را كه بايد سيم كارت هديه به آن ارسال شود، به ايرانسل اعلام كند.

اگر كد دريافتي صحيح نبود، مشترك مي بايست سريعا به محل خريداري سيم كارت مراجعه كرده و كد پستي را تصحيح و مراحل ذكر شده را دوباره تكرار كند.

براساس اين گزارش، مشتركاني كه از 10 مهر تا 13 آبان 87 ثبت نام خود را تكميل كرده و در طرح ويژه روز دانش آموز شركت مي كنند، علاوه بر دريافت 10 هزار تومان اعتبار رايگان از ايرانسل و يك سيم كارت اعتباري هديه با يك هزار تومان اعتبار اوليه، در قرعه كشي جوايز جشنواره عيد تا يلداي ايرانسل ويژه مشتركين جديد شركت داده مي شوند.

جزئيات بيشتر درباره اين طرح بر روي سايت اينترنتي ايرانسل به نشاني [Only registered and activated users can see links] قرار داده شده است.

Alone ♥ Queen
10th November 2008, 11:49 AM
سیم كارت و اعتبار؛ هدیه ایرانسل به مناسبت سالروز ولادت با سعادت امام رضا (ع)

20 ابان 87

ایرانسل به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع)، سیم کارت و اعتبار به مشترکان خود هدیه می دهد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، کلیه مشترکینی که از 10 مهر تا پایان آبان ماه ثبت نام خود را تکمیل و نخستین تماس را از سیم کارت اعتباري يا دائمي خود برقرار کرده باشند، یک سیم کارت هدیه دریافت خواهند کرد.

همچنین صرف نظر از تاریخ ثبت نام، به کلیه مشترکینی که حداکثر تا پایان روز 20 آبان ماه، ثبت نام خود را تکمیل کرده و نخستین تماس را از سیم کارت دائمی و یا اعتباری خود در همین روز (20 آبان) برقرار کنند 5 هزار تومان اعتبار رایگان اهدا میشود. 5 هزارتومان اعتبار هديه علاوه بر 5 هزار تومان اعتبار اوليه اي است كه در حال حاضر در كليه سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل عرضه می شود.

براساس این گزارش، اعتبار هدیه ویژه سالروز ولات امام رضا (ع) تنها به سیم کارت هایی که تا روز 20 آبان ثبت نامشان تکمیل شده و نخستین تماس از آنها در 20 آبان برقرار شود تعلق میگیرد
همچنین مشترکان برای دریافت سیم کارت هدیه کافی است پس از تکمیل ثبت نام و فعال سازی و برقراری نخستین تماس، ابتدا یک پیام کوتاه بدون متن از خط ایرانسل خود به شماره 2112 بفرستند تا بدین ترتیب کد پستی که در سیستم ایرانسل برای پرونده ایشان ثبت شده است، از طریق پیام کوتاه برای آنان ارسال شود. مشترک می بایست حتما این کد را کنترل کرده تا با کد پستی 10 رقمی که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز درج می شود، یکسان باشد زیرا این کد نشان دهنده آدرس محلی است که سیم کارت هدیه به آن ارسال خواهد شد.

بنابراین در صورتی که کد پستی صحیح بود، مشترک می بایست برای تائید آن، یک پیام کوتاه بدون متن از خط خود به شماره 2115 فرستاده و به این ترتیب کد پستی محلی را که باید سیم کارت هدیه به آن ارسال شود، تایید نهایی نماید.اگر کد دریافتی صحیح نبود، مشترک می بایست سریعا به محل خریداری سیم کارت مراجعه کرده و کد پستی را تصحیح و مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کند.

براساس این گزارش، در فرصت باقيمانده مشترکینی که تا 30 آبان 87 ثبت نام خود را تكمیل نموده اند، در قرعه کشی جوایز جشنواره عید تا یلدای ایرانسل ویژه مشترکین جدید که شامل اعتبار هدیه در هر روز برای 100 نفر و دو خودروی مرسدس بنز کلاس A ويژه آبان و آذر می شود، شرکت داده می شوند

Alone ♥ Queen
5th December 2008, 12:38 PM
ایرانسل شنبه سیم كارت و اعتبار هدیه می دهد

15 اذر 87
ایرانسل اعلام کرد به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو به تمامی خریداران سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل، سیم کارت و اعتبار هدیه می دهد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، تمامی مشترکانی که از 10 مهر ماه ثبت نام خود را تکمیل و نخستین تماس را از سیم کارت اعتباري يا دائمي خود برقرار کرده باشند، از طریق پست یک سیم کارت هدیه دریافت خواهند کرد.

همچنین صرف نظر از تاریخ ثبت نام، به تمامی مشترکینی که حداکثر تا پایان روز 16 آذر ماه، ثبت نام خود را تکمیل کرده، مدارک شناسایی خود را شامل کپی شناسنامه و یا کارت ملی به ایرانسل ارسال کرده و نخستین تماس را از سیم کارت دائمی و یا اعتباری خود در همین روز (16 آذر) برقرار کنند، 5 هزار تومان اعتبار رایگان اهدا می شود.

این اعتبار هديه که ظرف 48 ساعت به حساب مشترک واریز می شود، علاوه بر 5 هزار تومان اعتبار اوليه اي است كه در حال حاضر در تمامی سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل عرضه می شود.

این اعتبار هدیه تنها به سیم کارت هایی که تا روز 16 آذر ثبت نامشان تکمیل شده و نخستین تماس از آنها در همین روز برقرار شده باشد تعلق می گیرد.

براساس اعلام روابط عمومی ایرانسل، محدودیتی در تعداد سیم کارت خریداری شده توسط یک فرد وجود ندارد ولی در صورت خرید بیش از 5 سیم کارت نیز حداکثر 5 سیم کارت هدیه به هر فرد تعلق می گیرد.

همچنین مبلغ 5 هزار تومان اعتبار رایگان ویژه روز دانشجو، مشمول 1456 ریال مالیات بر ارزش افزوده می شود.

براساس این گزارش، مشترکان برای دریافت سیم کارت هدیه، کافی است پس از تکمیل ثبت نام، ارسال مدارک و برقراری نخستین تماس، ابتدا یک پیام کوتاه بدون متن از خط ایرانسل خود به شماره 2112 بفرستند تا بدین ترتیب کد پستی که در سیستم ایرانسل برای پرونده ایشان ثبت شده است، از طریق پیام کوتاه برای آنان ارسال شود.

مشترک می بایست حتما این کد را کنترل کرده تا با کد پستی 10 رقمی که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز درج می شود، یکسان باشد زیرا این کد نشان دهنده آدرس محلی است که سیم کارت هدیه به آن ارسال خواهد شد.

بنابراین در صورتی که کد پستی صحیح بود، مشترک می بایست برای تائید آن، یک پیام کوتاه بدون متن از خط خود به شماره 2115 فرستاده و به این ترتیب کد پستی محلی را که باید سیم کارت هدیه به آن ارسال شود، تایید نهایی کند.

اگر کد دریافتی صحیح نبود، مشترک می بایست سریعا به محل خریداری سیم کارت مراجعه کرده و کد پستی را تصحیح و مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کند.

بر اساس این گزارش، در فرصت باقيمانده مشترکانی که تا 30 آذر 87 ثبت نام خود را تكمیل و نخستین تماس خود را برقرار کرده اند، در قرعه کشی جوایز جشنواره عید تا یلدای ایرانسل ویژه مشترکان جدید که شامل 10 هزار تومان اعتبار هدیه روزانه برای 100 نفر و یک خودروی مرسدس بنز کلاس A ويژه آذر ماه می شود، شرکت داده می شوند.

جزئیات بیشتر درباره این طرح بر روی سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی صفحه اصلی ([Only registered and activated users can see links]) قرار داده شده است.

Alone ♥ Queen
17th January 2009, 11:39 AM
تخفیف ایرانسل برای مکالمه با دوستان و آشنایان

28 دی 87

با عرضه سرویس جدید "فهرست طلایی" و برای اولین بار در ایران، مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل می‌توانند هزینه مکالمه با دوستان و آشنایان خود را کاهش دهند.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مشترکین برای ایجاد فهرست طلایی ویژه خود کافیست تا 5 شماره ایرانسل را به دلخواه انتخاب کرده و در "فهرست طلایی" خویش وارد کنند تا از آن پس و با استفاده از این سرویس، هزینه تمامی تماس‌های تلفنی با این 5 شماره، با 10 درصد تخفیف محاسبه شود.

با راه اندازی این سرویس جدید، کلیه مشترکین ایرانسل می‌توانند برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره‌های ثبت شده در سرویس فهرست طلایی خویش، دستورالعمل‌های مربوطه را از طریق منوی کدهای دستوری (USSD) *130*3*4# برای مشترکین سیم کارت‌های دائمی و *140*3*4# برای مشترکین سیم کارت‌های اعتباری وارد نموده و دنبال کنند.
براین اساس، برای هریک از شماره‌هایی که در فهرست طلایی ثبت می‌شود، مبلغ 3883 ریال با احتساب مالیات بر ارزش افزوده و عوارض بابت هزینه ثبت شماره، در صورتحساب بعدی مشترکین سیم کارت دائمی درج شده و یا از اعتبار مکالمه مشترکین سیم کارت اعتباری کسر می‌شود.شایان ذکر است که به هنگام استفاده از سرویس رومینگ ایرانسل، هزینه تماس با شماره‌های مندرج در فهرست طلایی مانند هزینه تماس با شماره‌های عادی محاسبه خواهد شد.

براساس این گزارش، مشترکین سیم کارت‌های ایرانسل در قالب بخشی از جشنواره زمستان 87، علاوه بر سرویس فهرست طلایی، با استفاده از طرح‌های تعرفه رنگی با قابلیت فعال‌سازی روزانه، هفتگی و یا ماهانه، طرح تعرفه تخفیف پله‌ای و اعتبار هدیه میتوانند هزینه‌های ارتباطی خود را تا میزان قابل توجهی کاهش دهند.

Alone ♥ Queen
10th April 2009, 10:19 AM
رومینگ بین الملل سیم کارت‌های اعتباری ایرانسل فعال شد

20 فروردین 88


برای نخستین بار در ایران امکان استفاده از سیم کارت های اعتباری ایرانسل در کشورهای خارجی فراهم شد.
به گزارش دیده‌بان‌آی‌تی‌ایران، پیش از این، امکان استفاده از سرویس رومینگ تنها برای مشترکین سیم کارت های دایمی ایرانسل در حدود 200 اپراتور جهان فراهم شده بود و از این پس سیم کارت های اعتباری ایرانسل نیز قابلیت دریافت و برقراری تماس را در کشورهای طرف قرارداد رومینگ ایرانسل خواهند داشت.
مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل برای استفاده از سرویس رومینگ بین الملل باید ثبت نام سیم کارت خود را تکمیل و مدارک خود را به ایرانسل ارسال کرده باشند و همچنین از داشتن اعتبار کافی در سیم کارت و یا به همراه داشتن کارت شارژ کافی اطمینان حاصل کنند.
براساس این گزارش، مشترکین سیم کارت های اعتباری می توانند علاوه بر خرید کارت شارژ، از سرویس های پیشرفته شارژ ایرانسل از جمله شـارژ ایـنترنـتی (Web Recharge)، سـرویـس شـارژ الـکتـرونـیکـی (e-Charge) و سـرویـس خـط به خـط (P2P) در زمانی که در خارج از کشور ایران هستند، استفاده کنند، ضمن آنکه مشترکین برای استفاده از دو روش آخر یعنی شارژ الکترونیکی و خط به خط می توانند از نزدیکان خود در داخل ایران کمک بگیرند.
مشترکین برای افزایش اعتبار سیم کارت خود، چه در ایران و چه در خارج از کشور کافی است شماره رمز کارت شارژ خود را از طریق کد #شماره رمز 12رقمی*141* شماره گیری کنند.
همچنین جهت مشاهده موجودی سیم کارت اعتباری خود در ایران یا کشورهای طرف قرارداد با ایرانسل کافی است کد #1*141* را از گوشی تلفن همراه خود شماره گیری کنند.
براساس این گزارش، مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل برای فعال سازی سرویس رومینگ بین الملل، کافی است کد دستوری #7*1*2*3*140* را از خط خود شماره گیری کنند. پس از آن هنگامی که مشترک از ایران خارج شده و به محدوده رومینگ بین الملل وارد می شود، سیم کارت وی به طور خودکار در وضعیت رومینگ قرار می گیرد.
اگر گوشی وی قابلیت تبدیل خودکار به حالت رومینگ را نداشته باشد، کافی است گوشی یکبار خاموش و روشن شود تا در وضعیت رومینگ قرار گیرد. البته بعضی اوقات به دلیل تفاوت باند فرکانسی در کشور مقصد، مشترکین ممکن است مجبور به استفاده از گوشی دیگری باشند.
مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل در زمان استفاده از سرویس رومینگ بین الملل، برای تماس با شماره های کشوری که در آن هستند لازم است همانند برقراری یک تماس بین شهری در ایران عمل کنند و برای تماس با هر شماره در خارج از کشوری که در آن هستند، لازم است همانند برقراری یک تماس بین المللی شماره گیری نمایند.
در وضعیت رومینگ بین الملل و در هنگامی که مشترک خارج از ایران قرار دارد، در صورتی که تمام تماس های وی به پیام گیر صوتی منتقل نشده باشد، هر شخصی می تواند با شماره گیری شماره تلفن وی با مشترک تماس بگیرد.
در پایان سفر، هنگامی که مشترک به ایران باز می گردد، سیم کارت وی با وارد کردن کد دستوری #8*1*2*3*140* به حالت عادی باز خواهد گشت.
اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس رومینگ بین الملل سیم کارت های دایمی و اعتباری ایرانسل و اپراتورهای طرف قرارداد در سایت اینترنتی رسمی ایرانسل به نشانی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) قرار گرفته است.

عرفان جهانی
5th October 2010, 05:55 PM
در مناطقی جی پی ار اس ایرانسل برای مدتی قطع می شود اگر به پشتیبانی ان ها خبر ندهیم وصل هم نمی شود دلیل آن چیست؟