PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازنشستگي مديران و تقدير و تشكر از آنان

admin
2nd April 2010, 11:51 AM
سلام
در اين تاپيك بازنشستگي مديران عزيزمان و تقدير و تشكر ها اعلام خواهد شد.
كاربران و مديران محترم نيز از اين به بعد بجاي باز كردن تاپيك هاي جداگانه در همين تاپيك اقدام به تشكر كنند.

با تشكر

admin
2nd April 2010, 11:55 AM
با سلام
مدير سابق عزيزمان marjan62 ([Only registered and activated users can see links]) كه حدود يكي دو سالي براي سايت در كسوت مدير زحمت كشيد، با بهار جديد زندگيش و ازدواجش كه خبر خوشحال كننده اي براي همه ما بود، با توجه به ورود به مرحله جديدي از زندگي اش مطمئنا روند زندگي نسبت به قبل متفاوت خواهد بود و ايشان يك جمله معروف هم داشت، يك مسئوليتي رو يا قبول نمي كنم و اگر هم قبول كنم درست و كامل انجام ميدم.
به همين دليل يعني وجود مشغله هاي فراوان ديگر از مديريت در سايت استعفا دادند.

ما نيز به پاس همه زحمت هايي كه براي سايت كشيد از صميم قلب ازش تشكر ميكنيم و اميدواريم همانگونه كه ما بيادش هستيم هرچند وقت يكبار سايت خودش رو مزين كنه.

با تشكر

Dr. rezayi
2nd April 2010, 05:28 PM
انشا ا... در تمامی مراحل زندگیشون موفق باشند و مجددا شاهد حضور فعال ایشون در آینده نزدیک باشیم .

Game Over
2nd April 2010, 05:43 PM
من هم باز نشستگیشون رو تبریک می گم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشند

marjan62
5th April 2010, 10:15 AM
از همه دوستان تشکر میکنم استعفا من به معنی عدم حضورم در جی تی نیست فقط نمیتوانم مثل قبل مدیریت رو انجام بدهم و شرمنده دوستان بشوم امیدوارم جی تی روز به روز پیشرفت کنه و بتونیم یه خدمتی به همه افراد این مرز و بوم بکنیم:evil:

Parisaa
5th April 2010, 12:04 PM
مرجان جان منتظر می مونم که بازم ببینمت ... امیدوارم که زود زود به جی تی سر بزنی .. مواظب باش که نشکنه ...

admin
11th June 2010, 11:27 AM
بدینوسیله از زحمات tarane zendegi ([Only registered and activated users can see links]) تشکر میکنیم
امیدوارم در سایر مراحل زندگیشان موفق باشند

admin
6th August 2010, 02:31 AM
سلام
بدینوسیله از زحمات خالصانه دکتر رضایی Dr. rezayi ([Only registered and activated users can see links])
برای سایت جی تاک تشکر میکنیم دکتر رضایی برای سایت با نگرش علمی خودشون کمک زیادی کردن
امیدوارم در هر کجا که باشند موفق و موید باشند
آرزوی سلامت و بهروزی برای ایشان و خانواده محترمشان داریم.
با تشکر

admin
6th August 2010, 02:41 AM
بدینوسیله از زحمات كمان ([Only registered and activated users can see links]) مهربان و *red rose* ([Only registered and activated users can see links]) عزیز خالصانه تشکر میکنم
کمان و رد رز واقعا چندین سال در کنار سایت بدور از هیچ باند بازی و خالصانه در سایت زحمت کشیدند امیدوارم در زندگی و سایر مراحل کاری و جامعه موفق باشند.

از زحمات iMohammad ([Only registered and activated users can see links]) گرامی هم که مدتی در بخش موبایل همکار سایت بودند سپاسگزارم
باتشکر

saharnaz
7th August 2010, 08:15 AM
[Only registered and activated users can see links]

*red rose*
&
كمان

با بهترين آرزوها براي اين دو عزيز پرتلاش
اميدوارم هميشه شاد و موفق باشند.

Parisaa
7th August 2010, 01:37 PM
از همه دوستان عزیزی که فریدون نام برد و برای پیشرفت سایت نهایت سعی رو کردن ازشون ممنونم .. از رد عزیزم از یلدای مهربونم .. از دکتر رضایی عزیز.. از محمد نازنین .. امیدوارم که هر جا که هستن و مشغول هر کاری ،موفق و موید باشن

admin
21st August 2010, 04:58 AM
سلام
بدینوسیله بخاطر زحمات و تلاش همکاران و مدیران عزیزمون حسین گرامی، احسان مهربان، آتنای عزیز و فاطمه گرانقدر تشکر و قدردانی میکنم، امیدوارم در سایر مراحل زندیگیشان موفق و موید باشند.
ATHENA
FATEMEH
ehsankia
s.HOSSEIN.m

saharnaz
21st August 2010, 07:07 AM
s.HOSSEIN.m[Only registered and activated users can see links]

حسين گلم ممنون از تمام زحماتت...
منتظر برگشت دوباره با انرژي فراوانت هستم عزيز

ehsankia [Only registered and activated users can see links]

احسان جان ممنون از همه زحماتت...انجمن عشق و دلدادگي هميشه منتظر مطالب قشنگت هست گلم

ATHENA[Only registered and activated users can see links]
FATEMEH[Only registered and activated users can see links]

هميشه موفق باشيد دوستاي گلم

s.HOSSEIN.m
21st August 2010, 01:05 PM
تشکر میکنم از دوستان گلی که بهم لطف دارند .
اهل دلخوری نیستم پس در ابتدا میزارمش کنار ..

به دلیل برخی مشکلات دیگه نت نمیتونستم بیام .
و زمان اومدم هم وقتی برای فعالیت نبود .

دوست دارم یه سری توضیحات بدم .
همونطور که مطمئنم میدونید من در انجمن ****و هم مدیر هستم .
مدیریتی که نه از سر فعالیتم در اونجا! بلکه به دلیل لطف و آشنایی علی بهم داده شد هر چند خودم راضی نبودم چون نمیتونستم فعالیتی داشته باشم ولی به هر حال علی بهم لطف داشت .

ماه هاست که فعالیت من به حالت سکون در اومده .
مدتی پیش با پیام خصوصی به فریدون اعلام کردم که میزان فعالیتم کم شده و شایستگی مدیریت ندارم .( چون اعتقاد دارم تا وقتی میتونم باید باشم و وقتی ار عهده کاری برنمیام بنا به مشکلات که دارم باید ....)

همزمان در ****و هم به علی گفتم در مورد مشکلاتم .

فریدون عزیز بهم لطف داشت و بهم فرصت داد تا مشکلاتم حل بشه که کمال تشکر رو دارم .
جیتی برای من فقط یک سایت اینترنتی نبوده .به عنوان خانوادم میشناسمش و هیچ وقتم خانه ای جدید برام پیدا نمیشه ..

همینجا از تمام دوستان عزیزی که بهم لطف داشتند تشکر میکنم .

نمیدونم شاید از وجودمون(وجودم) خسته شدید یا اینکه حس سنگینی به تالار میدم .
اینو از نوع پیاماتون حس کردم .

من به شخصه جیتی رو خانوادم میدونم و مکانی گرم که خیلی چیزا بهم داده توی این مدتم درست از لحاظ مدیریتی فعالیتی نداشتم ولی همیشه حضور داشتم ولی مثل اینکه دیده نشدم چون کلمات طوری در کنار هم قرار گرفته که این احساس رو میرسونه .

تمام فعالیت ما معطوف به مدیریت نبوده که حالا که مدیر نیستیم دیگه هیچ گونه فعالیتی نداشته باشیم و این باشه که بودنمون فقط به خاطر مدیریت باشه و حالا که مدیریت نیست پس ما هم نیستیم !!!!!!!

امیدوارم جیتی روز به روز پیشرفت کنه و به جایگاه اصلیش برسه .

برای تمام دوستانم آرزوی موفقیت و بهروزی دارم ..

برای مدیران عزیز که انتخاب شدن آرزوی موفقیت میکنم ..

تشکر از همه دوستان عزیزم بایت لطفشون ..

( توضیحاتمو در مورد نوع فعالیتم بنا به موضوعاتی که شاهدش هستم و خودم میدونم دادم )

Prince Honey
21st August 2010, 03:06 PM
میگم چرا همه فک میکنن کسی بازنشسته شده ، دیگه رفتنیه؟؟
بابا باز نشسته ها فقط مسئولیت فعالیت تو بخش از دوششون برداشته میشه ولی یه مسئولیت بزرگ تر رو دوششون گذاشته میشه
و اونم راهنمایی و در اختیار گذاشتن تجربیاتشون در اختیار نیروی جدیده!
مدیر های بازنشسته پدیده های جی تاک هستن که همیشه سایت بهشون احتیاج داره :)

پس از همه ی مدیرا و همکارای بازنشسته تقاضا میکنیم که کنارمون باشن و ما را از حضور سبزشون مستفیض کنن :031:

Zodiac-S
21st August 2010, 03:26 PM
فریدون حالا چقدر بهشون حقوق بازنشستگی میدی؟

admin
21st August 2010, 04:05 PM
فریدون حالا چقدر بهشون حقوق بازنشستگی میدی؟
همونقدر که تو حقوق و مزایا داری:048:

yamahdi
21st August 2010, 04:50 PM
ATHENA
FATEMEH
ehsankia
s.HOSSEIN.m

بازنشستگی پایان به بار نشستن نیست ، بلکه فصل رویش دوباره است و این بار در نقش دیگر ، نقشی که شکوفا مینماید و بالندگی میدهد به نسل بعد از خود

هر کجا هستید موفق باشید

admin
22nd August 2010, 09:53 PM
بدینوسیله از زحمات dimo عزیز تشکر و قدردانی به عمل می آید.
dimo در بخش بیماری ها و بیمارستان اطلاعات خوبی برای کاربران ساید دادند.
امیدوارم در سایر مراحل زندگی اش هم موفق باشه.

admin
22nd August 2010, 09:57 PM
نکته قابل توجه اینکه اگر مدیری بازنشسته میشه دلیل بر این نیست که کلا از سایت میره
کما اینکه برخی از دوستان استعفا میدن چون با توجه به زمانی که دارند و مثل سابق نمیتونند در اینترنت باشند به کارهای مدیریت نمیرسند به همین دلیل با عنوان کاربر پیشکسوت در سایت فعال هستند
امیدوارم این عزیزان که عنوان پیشکسوت در سایت میگیرند نیز الطاف خودشون رو پس از دوره مدیریت هم به سایت داشته باشند

با تشکر

ATHENA
6th October 2010, 11:07 PM
سلام , سلامي به قشنگي امروز, به زيباي روزي كه فرشته هامون از آسمون اومدن!
سلامي به گرمي خنده هاي شما دوستان گلم ، :024:
دنیای ما دنیای پر از اتفاق خوب و بده ، یه روزی ماه نورش خیلی زیاده یه روز خورشید هیچ چیزی تو دنیای ما غیر ممکن نیست ،
روزهامون میاد و میره این ماها هستیم که مشکلاتی داریم و غم هایی داریم منم یه مشکلی دارم طی این یه سال اخیر خیلی شدید شده
:051:
راستش همین باعث دوری من از شماها شد امیدوارم هر چی زود تر بتونم دوباره مثل قبل برگردم
:051:
از همه شماها ممنونم :024:

Star of GT
6th October 2010, 11:13 PM
منتظرتیم آتنا خانوم

ایشالله همه ی مشکلاتت برطرف میشه و دوباره به جمع ما برمیگردی
ما همیشه منتظرتیم

saharnaz
7th October 2010, 07:47 AM
آتنا جان اميوارم روزهاي قشنگي پيش روت باشه...بدون هيچ مشكلي
منتظرت ميمنيم گلم

mehdi.asadi
15th November 2010, 09:43 AM
از تمام مديران عزيزي كه در اين تالار زحمات فراواني كشيده اند تا به حال قدر داني ميكنم و آرزوي سر بلندي براي همه عزيزان رادارم..
من الله توفيق

Star of GT
1st January 2011, 12:13 PM
طی دیروز و دیشب یک سری تغییرات در کادر مدیریتی جی تاک بوجود آمد و طی آن برخی از مدیران و همکارانی که مدت ها با ما همکاری داشتند از بین ما رفتند ، ولی این رفتن همیشگی نیست و مطمئنا با تجربه هایی که دارن به ما کمک خواهند کرد .

جا داره تا همینجا از زحمات و تلاش هایی که این عزیزان برای جی تاک کشیدن نهایت تشکر رو بکنم و امیدوارم که در همه ی لحظات زندگیشان موفق و موید باشند.

مدیران بازنشسته :
هورین ([Only registered and activated users can see links]) : امید عزیز (مدیر سابق بخش روانشناسی)

sasuke ([Only registered and activated users can see links]) : محمدرضا عزیز (مدیر سابق بخش بازی های کامپیوتری)

همکاران بازنشسته :

Zodiac-s ([Only registered and activated users can see links]) : سینای عزیز ( همکار سابق بخش اخبار سینماو تلویزیون)

Mr.Ahmad ([Only registered and activated users can see links]): احمد عزیز ( همکار سابق تالار دانش و آموزش)

mamad.f ([Only registered and activated users can see links]) : محمد عزیز (همکار سابق بخش مذهب و عرفان)

xwagax ([Only registered and activated users can see links]) : سحر خانم عزیز ( همکار سابق بخش موسیقی)

saharnaz
1st January 2011, 12:40 PM
مدیران بازنشسته عزیز :
هورین ([Only registered and activated users can see links]) : امید عزیز (مدیر سابق بخش روانشناسی)

sasuke ([Only registered and activated users can see links]) : محمدرضا عزیز (مدیر سابق بخش بازی های کامپیوتری)

همکاران بازنشسته :

Zodiac-s ([Only registered and activated users can see links]) : سینای عزیز ( همکار سابق بخش اخبار سینماو تلویزیون)

Mr.Ahmad ([Only registered and activated users can see links]): احمد عزیز ( همکار سابق تالار دانش و آموزش)

mamad.f ([Only registered and activated users can see links]) : محمد عزیز (همکار سابق بخش مذهب و عرفان)

xwagax ([Only registered and activated users can see links]) : سحر خانم عزیز ( همکار سابق بخش موسیقی)

امیدوارم هرجا هستید موفق باشید....از تمامی زحماتی که این مدت متقبل شدید ممنون دوستای گلم

شاد باشید

Parisaa
1st January 2011, 12:51 PM
مدیران بازنشسته عزیز :
هورین : امید عزیز (مدیر سابق بخش روانشناسی)

sasuke : محمدرضا عزیز (مدیر سابق بخش بازی های کامپیوتری)

همکاران بازنشسته :

Zodiac-s : سینای عزیز ( همکار سابق بخش اخبار سینماو تلویزیون)

Mr.Ahmad : احمد عزیز ( همکار سابق تالار دانش و آموزش)

mamad.f : محمد عزیز (همکار سابق بخش مذهب و عرفان)

xwagax : سحر خانم عزیز ( همکار سابق بخش موسیقی)

امیدوارم این دوستان عزیز موفق باشن ..

در طول مدتی که باهم همکار بودیم از زحماتی که کشیدین از همتون ممنون و سپاسگزارم

iŞiL
1st January 2011, 01:56 PM
امیدوارم همشون موفق باشن...دلمان گرفت[Only registered and activated users can see links]

admin
1st January 2011, 02:55 PM
من هم جداگانه از زحمات این عزیزان بهشون پیغام دادم
اینجا هم از زحماتشون تشکر میکنم بازنشسته شدن معنی خداحافظی از سایت نیست و این معنی رو نمیده امیدوارم در کنار سایت همیشه باشند

admin
1st January 2011, 11:52 PM
سلام
بدینوسیله از زحمات مهسای عزیز نیز تشکر میکنم
*Mahsa ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم همواره در طول تمامی مراحل زندگی اش موفق و موید باشه
جی تاک همیشه جایش برای همه مدیران باز هست و دست دوستی و صمیمیت دراز میکنه
با تشکر
([Only registered and activated users can see links])

Pasalari
2nd January 2011, 01:40 PM
منم به نوبه ی خودم تشکرات لازمه رو دارم برا این عزیزان
و همچنین خوشامد میگم به همکاران و مدیران جدید
امیدوارم راه های مدیران قبل رو به خوبی ادامه بدن و حتی راه های جدیدتری برای مدیریت قسمتشون به کار ببرن.
ما رو هم دلسرد نکنن...

( بگو آخه تو چه کاره ای :07: )

*Mahsa
2nd January 2011, 03:17 PM
سلام دوستای گلم...:024:
خیلی دلم می خواست بیشتر کنارتون باشم و به عنوان یه عضو کوچیک به جی تی خدمت کنم.
اما روزگاره دیگه ، کار و زندگی و درس مجال برای سر زدن به جی تی نمیده...

امیدوارم به یادم باشید چون به یادتونم!
دوستتون دارم خیلی زیاد.
اگه خوبی بدی ازم دیدید حلال کنید.
البته این به این معنی نیست که دیگه نمیام پیشتون . چون نمیتونم دنیای جی تی رو ترک کنم...:acigar:

دوستدار تک تک دوستان گلم.
مهسا

Prince Honey
2nd January 2011, 04:48 PM
منم به عنوان یه عضو کوچولو از همتون تقدیر میکنم :031: امیدوارم جی تی رو تنها نذارید و یه روزی دوباره به عنوان یک مدیر یا مسئول ببینمتون :01:

یه تشکر از سحر عزیزم یا همون xwagax ([Only registered and activated users can see links]) میکنم
همکار بسیار خوب و کاردانی بود ، امیدوارم تو تمام مراحل زندگیش موفق باشه :03:

هورین ([Only registered and activated users can see links])sasuke ([Only registered and activated users can see links])
Zodiac-s ([Only registered and activated users can see links]) Mr.Ahmad ([Only registered and activated users can see links])mamad.f ([Only registered and activated users can see links])
xwagax ([Only registered and activated users can see links])

For Ever in GTalk Heart [Only registered and activated users can see links]

admin
7th February 2011, 02:11 AM
سلام
امروز مهدیس عزیز درخواست بازنشستگی کرد ازم
چون دیگه مثل سابق وقت نمیکرد به سایت سربزنه البته سر میزنه ولی مانند سابق گفت نمیتونه فعالیت کنه
مهدیس در همه حال به فکر جی تاک بود و بهش بدون هیچ باند بازی صاف و ساده و از صمیم قلب کمک و زحمات زیادی کشید البته این قول رو داده که به عنوان مدیر بازنشسته و کاربر همیشه در کنار سایت باقی خواهد ماند.
در همینجا از همه زحماتش تشکر و قدردانی میکنم.

demis roussos
7th February 2011, 01:43 PM
مهدیس عزیز ایشالا همیشه و در همه حال سالم و سرحال باشی و زندگی پایدار، توام با شادی داشته باشی.ممنون از زحماتت البته فکر کنم سعادت داریم بعد از این هم در خدمتت باشیم چون تو همیشه صادقانه در کنار دوستان بودی قبل از این به عنوان مدیر و هم اکنون به عنوان یه دوست خوب.
ایزد پاک در همه حال نگه دارت

عليرضا جون
7th February 2011, 05:12 PM
بازنشستگي مديران و به كار گيري مديران تازه نفس و تقدير از بازنشستگان سنت بسيار خوبيه كه در
جي تاك اجرا ميشه. بهتون تبريك ميگم. تالارهاي ديگه كارشون به فحش و فضيحت ميكشه و لي اينجا به تقدير و تشكر. قابل تقديره. و روحيه بخش.

omid
7th February 2011, 06:45 PM
منم بعنوان یک همکار از مهدیس عزیز تشکر و قدردانی میکنم ایشالله در بقیه مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی.
البته ما هم بزودی به جمع شما خواهیم پیوست
مخلص شما
امید

FaitHleSs
7th February 2011, 07:26 PM
خب به چه ذوقی اومدم، اما اسم ما که این تو نبود!
(فک کنم فقط تو تاپیک گل های پژمرده گلستان، خودم اسم خودمو آورده بودم! دی: )

واسه همه ی دوستان ارزوی موفقیت و شادکامی دارم

admin
7th February 2011, 08:29 PM
خب به چه ذوقی اومدم، اما اسم ما که این تو نبود!
(فک کنم فقط تو تاپیک گل های پژمرده گلستان، خودم اسم خودمو آورده بودم! دی: )

واسه همه ی دوستان ارزوی موفقیت و شادکامی دارم

واسه تو که خودم یادمه خودم پست داده بودم یه جایی و حتی بهت پیغام خصوصی هم زدم:026:

Parisaa
8th February 2011, 08:20 AM
مهدیس جان برات آرزوی موفقیت دارم .. امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشی

از زحماتی که در طول مدت عضویتت در جی تی کشیدی ازت ممنونم

DRP20810
28th February 2011, 07:15 PM
سلام به همه مخصوصا به بازنشستگان عزيز
منم به نوبه خودم از زحمات بي دريغ تمامي مديران بازنشته و مديران راس كار تشكر و قدر داني ميكنم و اميدوارم هر جا كه هستند خوش و خرم باشند.
با تشكر
عضو حقير

admin
6th April 2011, 02:29 AM
امروز دوستان عزیز ذیل الذکر و مدیران و همکاران زحمت کش در ایام گذشته بازنشسته شدند، بدینویسله از زحمات یکایک این عزیزان تشکر میکنیم و آرزوی سعادت در زندگی برایشان از خداوند منان خواستاریم.
بازنشسته شدن دلیل بر رفتن از سایت نیست، امیدواریم همیشه یارو یاور سایت مانند گذشته باشند و هر موقع که احساس کردند وقتشون نسبت که همینگ آزادتر هست و اشاره ای بفرماییند کادر مدیریتی جی تاک برازنده عنوان کاربریشان خواهد بود.
عزیزان بازنشسته به قرار ذیل هستند:
Arian Masoud
arash shivatir
Murcielago
mahdiss
s.HOSSEIN.m
Mr Mohamad

با تشکر

omid
6th April 2011, 10:48 AM
امروز دوستان عزیز ذیل الذکر و مدیران و همکاران زحمت کش در ایام گذشته بازنشسته شدند، بدینویسله از زحمات یکایک این عزیزان تشکر میکنیم و آرزوی سعادت در زندگی برایشان از خداوند منان خواستاریم.
بازنشسته شدن دلیل بر رفتن از سایت نیست، امیدواریم همیشه یارو یاور سایت مانند گذشته باشند و هر موقع که احساس کردند وقتشون نسبت که همینگ آزادتر هست و اشاره ای بفرماییند کادر مدیریتی جی تاک برازنده عنوان کاربریشان خواهد بود.
عزیزان بازنشسته به قرار ذیل هستند:
Arian Masoud
arash shivatir
Murcielago
mahdiss
s.HOSSEIN.m
Mr Mohamad

با تشکر

سلام
منم به نوبه خود از تمامی مدیران فوق الذکر که زحمات زیادی برای ارتقای سایت کشیده اند و می کشند تشکر و قدردانی میکنم همه عزیزان سرورما بودند و هستند و خواهند بود
ارزوی بهترین ها را براتون دارم
موفق و سربلند باشید

hamid_sm
6th April 2011, 10:53 AM
سلام منم از تمام زحماتی که دوستان و مديران انجمن ها که تلاش زيادی برای بهبود سايت کرده اند سپاسگذارم و پست ها را به مديران جديد تبريک گفته اميدوارم در کارشان موفق باشند
با تشکر فراوان

saharnaz
6th April 2011, 11:56 AM
سلام...تشکر و قدرداني ميكنم از اين عزیزان
Arian Masoud
arash shivatir
Murcielago
mahdiss
s.HOSSEIN.m
Mr Mohamad

منتظر حضور دوباره و پرانرژي دوستاي خوبمون هستيم.

و همچنین خوشامد میگم به همکاران و مدیران جدید
امیدوارم راه های مدیران قبل رو به خوبی ادامه بدن و راه های جدیدتری برای مدیریت قسمتشون به کار ببرن.

DRP20810
6th April 2011, 04:45 PM
منم به نوبه خودم از همه دوستان و بزرگواران بازنشته تشكر و قدر داني ميكنم و اميدوارم هر روز به جي تي سر بزنن و ما رو خوشحال كنند.
سپاس فراوان از شما مديران عزيز

farhad30
6th April 2011, 05:11 PM
منم به نوبه خودم از اين دوستان معزز و بسيار مجرب قدرداني نموده و آرزوي توفيق روز افزون در تمامي مراحل زندگي برايشان دارم خدا يارو نگهدارشان باد.

هستی
7th April 2011, 12:52 AM
منم خسته نباشید می گم به همه دوستان نام برده

hamid_sm
7th April 2011, 12:56 AM
منم خسته نباشید می گم به همه دوستان نام برده

هستی خانم ببخشيد

ولی مختصر و مفيد گفتين

demis roussos
7th April 2011, 01:24 PM
منم خسته نباشید میگم به همه دوستان عزیزم مهدیس ، حسین ، محمد ، آرش ، آرین و داش خفی:2lxe53l:
البته آرش و آرین بی خبر رفتن مخصوصا" آرش که نگرانشم و هیچ کس ازش خبر نداره:053: باز آرین سر زده این چند وقت.
داش خفی نزاری بری ها سر بزن وگرنه با من طرفی :026:

هستی
7th April 2011, 01:39 PM
هستی خانم ببخشيد

ولی مختصر و مفيد گفتين

مختصر گفتم؟ اصل اون خسته نباشیدست!

hamid_sm
7th April 2011, 01:52 PM
مختصر گفتم؟ اصل اون خسته نباشیدست!

اره راس ميگی
اصل اينه که بفهمن کارشون ارزش داشته و ما برای کارشون ارزش و احترام قائل هستيم
همگی خسته نباشيد و در کل زندگيتون موفق و پايدار باشيد و البته ما رو هم فراموش نکنيد

admin
7th May 2011, 01:28 AM
بدینوسیله از زحمات سینای عزیز تشکر و قدردانی به عمل می آید.
سینا حدود یکسال و خورده ای مدیر ارشد جی تاک بود و به دلیل خدمت مقدس سربازی بطور موقت از بین ما میره و پس از برگشت دوباره ان شاالله به جمع مدیران سایت برخواهند گشت
شناسه سینا: Game Over ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر
فریدون

هستی
7th May 2011, 01:31 AM
سینا جون ایشالا زودی برگردی و بازم نارنجی ببینمت

moh3n
7th May 2011, 01:32 AM
تبریک میگم سینا جون
خدا بیامرزتت:دی
سیگار فراموش نشه:6qwup3:
چیز نشی!!

Game Over
7th May 2011, 01:32 AM
این دفعه بیام می خوا سره فریدونو بکنم زیر آب قرمز شم :6qwup3:

Prince Honey
7th May 2011, 01:36 AM
ایشالله به سلامتی بری و زود برگردی :01:
ولی گمون نکنم دیگه مدیر ارشد چیز شده به کارمون بیاد :02:

demis roussos
7th May 2011, 01:38 AM
سینا جان منم آرزوی موفقیت واست دارم تو خدمت سربازی
امیدوارم هر چه زودتر ببینمت:2lxe53l:

saghi.s
7th May 2011, 01:43 AM
به سلامتی آقا سینا. انشاالله سالم و سلامت هرچه زودتر برگردید

st@r صفا
7th May 2011, 01:47 AM
اقا سينا اميدواريم هرچه زودتر برگردي
موفق و سر بلند باشين

hamid_sm
7th May 2011, 01:51 AM
اقا سینا موفق باشی
به زودی میبینمت(تو سربازی:6qwup3:)
موفق باشی
ممنون بابت تمام کارهایی که برای بهتر شدن سایت کردی

mahlagha
7th May 2011, 01:56 AM
اینجوری که شما دارین خدافظی میکنین آدم بغضش میگیره
سفر قندهار نمیره که میره سربازی
مثل داش هانی که هم سربازی میره هم به اینجا سر میزنه هم سیگار میکشه هم چیز .....
داش سینا نگران نباش یه چشم به هم زدنی میگذره و میشه یه دنیا خاطره
هییییییییییییی کاش دخترام سربازی داشتن...
انشاالله به سلامتی....

pmohammadsadeg
7th May 2011, 02:02 AM
داش سینا ایشالله همیشه موفق باشی
خیلی ببخشید واسه زخمتهایی که بهت دادیم

admin
7th May 2011, 02:25 AM
سلام
برای پریسا خانم نیز امشب جداگانه تاپیک تشکر زده شد در این بخش

DRP20810
7th May 2011, 02:35 AM
سینا جان برو خدمت یه خورده اندک ماهی ازت بکشن تا یاد بگیری که الکی اخرا ج نکی:02: اقا به سلامت برگردی.

mehdi.asadi
7th May 2011, 07:50 AM
آقا سينا

انشاالله

سربازي برات ساده بگذره

و زود

تمام شه و دوباره بيايي

براي كمك رساني

در جي تاك

من الله توفيق

ايام بكام

Reza.T
7th May 2011, 10:06 AM
سلام
داداش سینا با اینکه باشما دیرآشنا شدم ولی خدایی ناراحتم که اینجور میخوام ازت دور بشم.
دررابطه با اون موضوع هم که فرمودی :
من تو اون پست عرض کردم شاید ازنظر اون شخص لایق اونکاربودم.
چون دوس ندارم باخیال ناراحت بری.
امیدوارم به ما سربزنی :023:

arnavaz
7th May 2011, 10:23 AM
سلام.
آقا سینا ممنون از زحماتی که کشیدین
ایشالله همیشه سالم و سلامت باشین

admin
7th May 2011, 10:40 AM
بدینوسیله از زحمات گرانقدر iŞiL ([Only registered and activated users can see links]) آیدای عزیز تشکر و قدردانی به عمل می آید
آیدای عزیز به نوبه خودش برای سایت زحمات زیادی کشید که برای هیچ کس از کاربران و مدیران قدیمی پوشیده نیست.
از همینجا آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشان در زندگی و کارهاشون دارم و با توجه به اینکه دیگر وقتشون اجازه نمیده به جی تاک به عنوان مدیر برسند بازنشسته شدند.

با تشکر
فریدون

Rosalinda
7th May 2011, 11:45 AM
خسته نباشید میگم خدمت سینا و آیدای عزیز
موفق باشید و بازم تشریف بیارید

هليا
7th May 2011, 12:11 PM
خدا بهمراهت سینا جون ایشالله زود تموم بشه پرانرژیتر ار همیشه برگردی:024:

Game Over
7th May 2011, 12:45 PM
ممنون دوستان واقعا ممنون که انقدر به فکر منید:024:

Prince Honey
7th May 2011, 01:09 PM
وااااااااای آبجی آیدا هم باز نشسته شد :010:
مدیر خیلی شایسته ای بود
آرزوی موفقیت لازم نیست واسش چون مطمئنم همیشه موفق خواهد بود:01:
، امیدوارم بی وفا نشه و سر بزنه بهمون :024:

صمیمانه تشکر میکنم بخاطر همه کمک هایی که به من و جی تاک کردی !

داداش کوچیکت
Prince Honey ([Only registered and activated users can see links])

ღZAHRAღ
7th May 2011, 03:27 PM
انشالا موفق باشید....

Game Over
7th May 2011, 03:41 PM
آیدا جان یکی از زحمت کش ترین مدیران جی تی بود

امیدوارم هر جا که هستی موفق و موید باشی

و در آخر امیدوارم سر به تنت نباشه:6qwup3:

demis roussos
7th May 2011, 03:43 PM
منم به آیدای عزیز خسته نباشید میگم هر جا هستی موفق باشی

Prince Honey
7th May 2011, 03:59 PM

یادش بخیر اون بعد از ظهر که آیدا قهر کرده بود و تو داشتی ....:02:
چقدر خندیدم :02:

Lord of Seasons
7th May 2011, 04:03 PM
به امید بازگشت هر چه زودتر سینا جون
اللهم عجل رجعت سینا سریعا

Moein
7th May 2011, 04:47 PM
منم خداقوت به همه ی مدیران زحمت کش و قدیمی عزیز میگم. انشالله دوباره برگردید تا شاهد حضور پرانرژی ومفیدتون در سایت باشیم.

omid
7th May 2011, 06:05 PM
منم به نوبه خود از زحمات پریسا خانم سینای عزیز و آیدا خانم تقدیر و تشکر میکنم
زحمات این عزیزان برا هیچکس پوشیده نیس

خسته نباشید

iŞiL
28th May 2011, 11:33 AM
بدینوسیله از زحمات گرانقدر iŞiL ([Only registered and activated users can see links]) آیدای عزیز تشکر و قدردانی به عمل می آید
آیدای عزیز به نوبه خودش برای سایت زحمات زیادی کشید که برای هیچ کس از کاربران و مدیران قدیمی پوشیده نیست.
از همینجا آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشان در زندگی و کارهاشون دارم و با توجه به اینکه دیگر وقتشون اجازه نمیده به جی تاک به عنوان مدیر برسند بازنشسته شدند.

با تشکر
فریدون

مرسی فریدون!:024:

خسته نباشید میگم خدمت سینا و آیدای عزیز
موفق باشید و بازم تشریف بیارید

مرسییی!!میبینم که تو هم که بازنشسته شدی خفی خفی!nish

ممنون دوستان واقعا ممنون که انقدر به فکر منید:024:

تو هنوز زنده ای؟!:053::053:

وااااااااای آبجی آیدا هم باز نشسته شد :010:
مدیر خیلی شایسته ای بود
آرزوی موفقیت لازم نیست واسش چون مطمئنم همیشه موفق خواهد بود:01:
، امیدوارم بی وفا نشه و سر بزنه بهمون :024:

صمیمانه تشکر میکنم بخاطر همه کمک هایی که به من و جی تاک کردی !

داداش کوچیکت
Prince Honey ([Only registered and activated users can see links])

داداشییییییییییییییی:023::023:
تو که میدونی وضعیتمو و اینکه چقدر درگیرم!مرسی...شرمنده ام نکن دیگه!nish
مطمئن باش اگه نرسم سر بزنم هم به یادتون هستم!تو یکی رو که عمرا فراموش کنم!:024:
من که کاری نکردم عزیزم...فدات شم:023:

مرسی سینا جان!:023:
.....

تو درست بشو نیستی سینی!!فعلا برو آشتو بخور!دلتم بسوزه!! منم دارم میرم از اونجا بای بای میکنم برات!:02::02::acigar:

منم به آیدای عزیز خسته نباشید میگم هر جا هستی موفق باشی

مرسی عزیز...:024:

یادش بخیر اون بعد از ظهر که آیدا قهر کرده بود و تو داشتی ....:02:
چقدر خندیدم :02:

وااای یادش بخیر!چه روزهایی داشتیم ها....واقعا دلم بعضا تنگ میشه...:027::027:
بایدم میخندیدی!من چقدر حرص خوردم ولی!nish
سینی!دلم برات تنگ شده...با وجود اینکه به خونت تشنم!:283::283::024:

منم به نوبه خود از زحمات پریسا خانم سینای عزیز و آیدا خانم تقدیر و تشکر میکنم
زحمات این عزیزان برا هیچکس پوشیده نیس

خسته نباشید

مرسی امید جان:03:

حقير نيز به نوبه از اين دوستان عزيز(Game Over ([Only registered and activated users can see links])-iŞiL ([Only registered and activated users can see links]) - Parisaa ([Only registered and activated users can see links]))و استادان معزز بنوبه خود تقدير نموده و اميدوارم در ادامه زندگيشون پيروز و موفق گردند

مرسی عزیز..:03:

بازم از همه دوستانی که لطف داشتن ممنونم...:05::03:

yamahdi
28th May 2011, 12:00 PM
با عرض معذرت از تاخیر پیش آمده منم به نوبه خود از زحمات پریسا خانم سینای عزیز و آیدا خانم تقدیر و تشکر میکنم

admin
27th September 2011, 11:08 PM
بدینوسیله از زحمات دوستان ذیل الذکر برای مدتهای فراوان زحمت کشیدند تشکر و قدردانی به عمل می آید.
و ایشان به درجه بازنشستگی میرسند.
بدیهی است بازنشسته شدن به معنای خداحافظی از سایت نبوده لذا این دوستان همیشه در کنار سایت خواهند بود
فقط با توجه به مشغله کاری و زندگی که برای همه مون پیش میاد حضورشون مانند سابق نیست که هم با این مورد و هم عرصه رو برای دوستان جدید باز میکنند که در کنار کادر مدیریتی سایت باشند.

saharnaz عزیز مدیر ارشد ما بودند و کمک خیلی زیادی برای سایت کردند امیدوارم در باقی مراحل زندگی و کاری اش موفق باشه

parisa نیز بعد از دوره ارشدی مدتی به عنوان ناظر سایت در کنار سایت بود و کمک کرد که آرزوی سلامتی و خوشبختی برای پریسای عزیز هم دارم

yalda saadaat نیز همکار سایت بود که ازایشان نیز تشکر میکنیم

Powerful تو بخش ورزش خیلی زحمت کشید هرچند این اواخر دستش صدمه دیده بود ولی به نظر با توجه به مشغله زندگی و درسیش کمتر میتونه برسه به سایت که درخواستش رو اعلام کرد.

admin
26th October 2011, 04:10 PM
سلام
بدینوسیله از زحمات مدیر عزیزمانsaghii تشکر و قدر دانی به عمل می آیاد.ایشان با توجه به اینکه دیگه نمیتونن مثل سابق به سایت برسن بازنشسته جی تاک میشن.
از همه زحماتت سپاسگزاریم ساقی جان.

ضمن اینکه از همکار عزیزمانst@r صفا نیز که چند روز گذشته اعلام کرده بودن بخاطر درس هاشون مثل سابق به سایت نمیتونند برسن ایشان نیز عضو پیشکسوت سایت میشوند.

از زحمات این عزیزمون نیز تشکر میکنیم.

Reza
26th October 2011, 04:30 PM
واقعا از اینکه داش احسان رو کم میبینیم ناراحت شدم امیدوارم به بهترین ها برسه

واقعا یکی از گلهای جی تی بود

هستی
26th October 2011, 04:31 PM
منم ممنونم از ساقی عزیز و صفا
ایشالا که خوش باشن و ما رو هم یادشون نره:015:

demis roussos
26th October 2011, 04:55 PM
ایشالا هر جا هستین سالم و سرحال باشید

Prince Honey
26th October 2011, 10:29 PM
تشکر و قدر دانی میکنم از صفا و ساقی عزیز :03:
انشالله موفق باشن و کاراشون هم خوب پیش بره با امید به اینکه روزی دوباره بتونن پر رنگ تر از گذشته باهامون همراه شن :015:

Simon70
26th October 2011, 10:53 PM
این بنده ی حقیر نیز از زحمات مفید این دو دوست عزیز سپاسگذارم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق و موید باشند

Rojaa
26th October 2011, 10:57 PM
موفق باشید؛

الهی جاده زندگیتان هموار
آسمان چشمانتان صاف و دریای دلتان همیشه آرام و زلال ..
و هیچ وقت خسته از دنیا نباشید . . .

st@r صفا
26th October 2011, 11:59 PM
سلام

منم از تمام دوستانم ممنونم لطف کردین و این چیزو خودم به اقا فریدون اعلام کردم

واز ایشونم تشکر میکنم

ولی برمیگردم nish

pmohammadsadeg
27th October 2011, 12:44 AM
منم ازشون تشکر میکنم
ایشالله هر جا که هستن موفق باشن

admin
28th October 2011, 10:51 PM
سلام
بدینوسیله از زحمات مدیر عزیزمان Paeez ([Only registered and activated users can see links]) عزیز که مدت زیادی برای جی تاک زحمت کشید تشکر و قدردانی میکنم.
این عزیز از چند مت قبل که کنکور داشتند باهاشون صحبت کرده بودم الان هم بخاطر دانشگاهشون اعلام کردند مانند گذشته نمیتونن در جی تاک باشند به همین منظور نیز درخواست استعفا از مدیریت دادند و ما نیز به پاس زحماتشون ایشان را بازنشسته میکنیم.

از طرف خودم و تمامی کادر مدیریتی جی تاک از این مدیر عزیزمون تشکر و قدردانی میکنم و برایش آرزوی موفقیت در سایر مراحل زندگی و تحصیلی اش دارم

admin
20th January 2012, 01:51 AM
بدینوسیله از زحمات پیمان عزیز
DRP20810 ([Only registered and activated users can see links])
تقدیر و تشکر میکنم
امیدوارم در سایر مراحل کاری و زندگی موفق و خوشبخت باشه
متشکریم ازت پیمان

admin
17th February 2012, 10:38 PM
بدینوسیله از زحمات خالصانه امید عزیز omid مدیر ارشد مان تشکر و قدردانی می نمایم.
امیدوارم در سایر امور کاری و زندگیشان موفق و موید باشند
امید در کنار سایت خواهد بود منتها با سمت جدید
با تشکر از ایشان

Prince Honey
3rd March 2012, 03:10 PM
دوست خوبمون صالح عزیز (demis roussos ([Only registered and activated users can see links])) از سمت مدیریت انجمن هنر های نمایشی بازنشسته شدند .

بابت زحمات شبانه روزی و فعالیت هاشون تشکر و قدردانی میکنیم.
انشالله که تو تمام مراحل زندگیشون موفق و سربلند باشند.
همچنین امیدواریم جی تی رو تنها نذارن تا همگی از تجربیاتشون مستفیض بشیم .

به نمایندگی از مدیریت سایت و سایر مدیران ارشد بازنشستگیت رو تبریک میگم.
خسته نباشی صالح عزیز .

Prince Honey
20th March 2012, 01:52 AM
دوست خوبمون سحر عزیز (Sahar ([Only registered and activated users can see links])) از سمت مدیریت انجمن عکس ها و تصاویر ([Only registered and activated users can see links]) بازنشسته شدند .

البته به قول خودش بازنشستگی نیست بلکه یه مرخصی طولانی مدته برای رسیدگی به دروسش
انشالله که موفق باشن هم تو درس ها و هم تو تمام مراحل زندگیشون.

بابت زحمات شبانه روزی و فعالیت هاشون تشکر و قدردانی میکنیم.
همچنین امیدواریم روزی دوباره بتونیم تو کادر مدیریت ببینیمشون .

به نمایندگی از مدیریت سایت و سایر مدیران ارشد بازنشستگیت رو تبریک میگم.
خسته نباشی سحر جان .

Prince Honey
3rd April 2012, 02:50 PM
بدینوسیله از زحمات زهرا عزیز(ღZAHRAღ ([Only registered and activated users can see links])) مدیر و همکار E-Books & Magazine ([Only registered and activated users can see links]-books-magazine) تشکر و قدردانی می نمایم.

امیدواریم در سایر امور کاری و زندگیشان موفق و موید باشند
زهرای عزیز یک سری مشکلات شخصی گریبان گیرش شده که متاسفانه دیگه نمیتونن به ما همراه باشند
آرزو میکنیم هر چه زودتر مشکلاتشون بر طرف و حل بشه.

با تشکر از ایشان.
ممنون از همه ی خوبی هات زهرای عزیز.

Prince Honey
8th May 2012, 11:46 AM
تقدیر و تشکر از عزیزان بازنشسته.

با تشکر از زحمات moh3n ([Only registered and activated users can see links]) در انجمن هنر های نمایشی .
انشالله در تمام مراحل زندگی موفق باشه و از این پس هم جی تاک رو تنها نذاره .
================================================== ==
دو عزیز هم به علت درس و امتحانات مدتی در کنار ما نیستند و موقتاً بازنشسته شدند .
سپاس از Moein ([Only registered and activated users can see links]) عزیز که در سمت مدیر ارشد زحمات بسیاری برای جی تاک کشید و زحماتش از کسی پوشیده نیست
همچنین دوست خوبمون Mr Mohamad ([Only registered and activated users can see links]) در انجمن موسیقی.

انشالله در درس هاشون موفق و پیروز باشند و به چیزی که شایسته اش هستند برسند .
به امید دیدار دوباره در تیم مدیریت .