توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قسمتی از نامه "رضا صادقی" به خدا
هستی
8th July 2007, 12:42 AM
قسمتی از نامه رضا صادقی به خدا:
... می دانم جسته و گریخته می گویم، اما فرصتم برای من و تو بودن کم است.تو همیشه می شنوی اما من همیشه در خلوت نیستم. اندکی، زبونی و کاستی القابی است که خطاب به تو در دعاهایشان به خویش می گویند، اما من می گویم انسان بزرگی هستم چون تو در من دمیده ای. اگر این گونه نیست، بگو!
شکایت تکراری «روزی کم» در شان این لحظه ما نیست . پس در فکر روزی برای من نباش. عزتم را مگیر.دعا نمی کنم، در خواست می کنم و می خواهم...
ببخش اگر روی گله ام با توست ، چون آدمیان یا طاقت گلایه ندارند یا اظهار دانایی بیشتر، مانع از شنیدنشان می شود. سخافت کلام گویندگان و سفاهت کلام دارندگان، همه در افکار پیچاپیچ من چون موجی که دیواره اسکله را به فرسایش سوق می دهد، می ماند. کاش می توانستم فریاد زنم که تو را باید برای تو خواست و نه از ترس تو. لذت شنیدن از رحم و مهربانی ات برایم صد چندان شیرین تر است تا فکر درباره ی نوع و شیوه عذابی که در دوزخم می دهی. آنقدر مرگ برایم مجهول هست که دیگر زندگی را به نام عذابت، بر خود فشار قبر نکنم. من با تو دچار فلسفه نیستم، حماقت خواستن «عمر جاودان» را هم در من نبین. من وجاهت عاشقی را می جویم، خدایا با توام...
هستی
8th July 2007, 12:44 AM
من که واقعاً لذت بردم
تبریک میگم بهش واسه این قدرت قلم
Armin-N
8th July 2007, 12:53 AM
کاش می توانستم فریاد زنم که تو را باید برای تو خواست و نه از ترس تو
خیلی نوشته زیباییه
واقعا خوشم اومد
بیشتر از اینکه از قدرت قلمش خوشم بیاد
از قدرت نفس خودش خوشم اومد
هستی
8th July 2007, 12:56 AM
آره خیلی نازه
من از اونجاش خوشم اومد که میگه: " تو همیشه می شنوی اما من همیشه در خلوت نیستم"
ایشالا کتابشم زودتر تموم شه تا دلمون بیشتر آب نشده [Only registered and activated users can see links]
Hamid
8th July 2007, 10:16 AM
من عاشق آقا رضا صادقي هستم
خيلي دوسش دارم
MAHSHID
8th July 2007, 10:19 AM
اهنگاشو دوست دارم ولی از شخصیت افسردش خوشم نمیاد
Armin-N
8th July 2007, 10:29 AM
اهنگاشو دوست دارم ولی از شخصیت افسردش خوشم نمیاد
اینکه خیلی ها دوسش دارن و بعضی ها دوسش ندارن کاملا بر میگرده به نظر شخصی فرد
اما اینکه میگید شخصیتش افسرده هست من قبول ندارم
اگه کاملا تو عمق آهنگ ها و اشعار و ریتم و ملودی کارهاش برین میبینید زندگی و ایمان و نشاط ازش میباره
اصلا قبول ندارم افسرده هست
3 - 4 سالی میشه که آهنگهاشو شب و روز گوش میدم
آهنگ هاش بهم امید میده
از صداقتش خیلی خوشم میاد
چیزی رو که میبینه رو میگه
احساسات نابی داره که من توی خواننده های دیگه کم دیدم
اول رضا جونم
بعد معین
اما از آقای صادقی بیشتر خوشم میاد چون حرفهای دلشو صادقانه توی اشعار و آهنگ هاش و تن صداش میاره
melina_007
8th July 2007, 11:29 AM
اندکی، زبونی و کاستی القابی است که خطاب به تو در دعاهایشان به خویش می گویند، اما من می گویم انسان بزرگی هستم چون تو در من دمیده ای. اگر این گونه نیست، بگو!
واي اين تيكش محشر بود...واي اگه بدونيد چقدر تحت تاثير اين چند كلمه قرار گرفتم.....
من اين خواننده رو خيلي دوست دارم....واقعا صداش و شعرهاش با بقيه فرق داره....البت براي من....
Armin-N
8th July 2007, 11:40 AM
درسته
واقعا نوشتش محشره
از صبح تا حالا 7 - 8 بار خوندمش
هستی
8th July 2007, 12:21 PM
خوشحالم خوشتون اومد.
تو صداش یه بغضیه
من عاشق او غم و بغضم
Armin-N
8th July 2007, 12:45 PM
خوشحالم خوشتون اومد.
تو صداش یه بغضیه
من عاشق او غم و بغضم
دقیقا
منم موافقم که تو صداش یه بغض نهفتست
اما این نشان دهنده افسردگی نیست
اون سراسر پر امیده
كمان
9th July 2007, 07:22 AM
ميبينم كه به قول بچه ها به جز صداي قشنگش دست به قلم خوبي هم داره. احسن به تو رضا
من عاشق اين اهنگشم كه ميگه
دورم از تو اما با تو لحظه ها رو زنده هستم
melina_007
9th July 2007, 10:41 AM
خوشحالم خوشتون اومد.
تو صداش یه بغضیه
من عاشق او غم و بغضم
اره واقعا اون بغض ته صداش همه رو عاشق خودش كرده....واقعا صداش عاليه....;)
Afsaneh
9th July 2007, 10:06 PM
به نظر من هم قشنگ می خونه. و یک بغض عجیب تو صداشه.
هستی
9th July 2007, 11:22 PM
قسمتی از نامه رضا صادقی به خدا._2:
به یغما بردند ارواح خبیثه، رویای رنگین خواب کودکانه ام. من پی حرفی از تبار نجابتم. القاب، اعداد و منصب ها همه و همه ما را از سپاس تو وانهاده. تو در منی و من از تو. جز این باید به چه چیز بیندیشم که مستوجب عنایت تو باشم؟ بی تفاوت از کنار هر کودک و پیر می گذریم و می گووییم:" سکه ندارم." اگر من بر دستان او نرسم و از تو تمنای بزرگ کنم، آیا این شرم آور نیست؟
لیاقت را تعیین می کنیم حتی در زنده بودن گدایی که به شوق تخدیر زنده است. مگر من کی ام که جایگاه بود و نبود را به یقین تعیین کنم. مگر نه که تو این گونه خلقش کردی، پس چرا تعبیر بودنش را ناصحانه افشا می کنند؟
من در حد عشق تو نیستم اما می خوام تو در عشق من جاری شوی. این چه معصیتی می تواند باشد؟ می خواهم تو شاهد آواز من باشی. حال که نمی شود از تو پنهان کرد با تو درمیان می گذارم. این است حقیقت من. تو آنگونه که منم، بر من اشکار شدی. نمی خواهم در سنگینی مفاهیم سخت گمت کنم، لالایی تو من را کفایت می کند.
دیری است در حوالی من جشن بزرگ بالماسکه شروع شده است و رقص کنان به چهره یکدیگر می خندند و خود نیز می دانند چهره پلیدشان بسی مضحک است. واژه کم دارم برای بیان زشتی این زمانه خودساخته. اصلاً چه خوب شد که واژه کم دارم.شاید توجیهی یافتم برای نگفتن آشکارهای زشت. می خواهم زیبا بگویم؛ با وجود پلیدی ها خوب است یا نه؟ راستی آن بالا هوا چطور است؟ خوش به حالت که از هوای اینجا نفس نمی کشی . دلم از خودم هم گرفته، می دانم می دانی! نماز من همان حضورم در قلب آکنده از قبحم را در خور حضور تو نمی دانم. عزیزم، نوازشم کن... .
هستی
10th July 2007, 12:56 AM
به نظر من مثل قبلیه عالی بودش
Armin-N
10th July 2007, 01:25 AM
راستش سعی کردم الان بخونم
اما مخم جواب نمیده
فردا میخونم
ممنون هستی عزیزم
Armin-N
10th July 2007, 04:34 PM
این قسمتش رو هم خوندم امروز
واقعا فوق العادست
هم طرز فکرش و چیزایی که تو سرشه
هم قلمش
بسیار زیباست
باز هم ممنونم هستی جونم
این طور که پیداست ادامه داره
درسته؟
هستی
10th July 2007, 05:20 PM
این قسمتش رو هم خوندم امروز
واقعا فوق العادست
هم طرز فکرش و چیزایی که تو سرشه
هم قلمش
بسیار زیباست
باز هم ممنونم هستی جونم
این طور که پیداست ادامه داره
درسته؟
خواهش می کنم
حتماً ادامه داره ولی من فقط همین 2تا نامه اش رو داشتم
اگه بازم گیرم اومد میزارم.
Hamid
10th July 2007, 08:01 PM
اينم يه تيكه از آهنگاي باحال حاج رضا:
گفتم نرو پر پر ميشم
گفتي ميخوام رها باشم
گفتم آخه عاشق شدم
گفتي ميخوام تنها باشم
MAHSHID
10th July 2007, 09:33 PM
میخوام نامه رو بخونم ولی خوب ........... سخته:
هستی
10th July 2007, 11:42 PM
اينم يه تيكه از آهنگاي باحال حاج رضا:
گفتم نرو پر پر ميشم
گفتي ميخوام رها باشم
گفتم آخه عاشق شدم
گفتي ميخوام تنها باشم
من اینجاش رو دوست دارم:
گفتم تمنا می کنم
گفتی می خوام خوردت کنم
گفتم بیا، بشکن تنو
گفتی فراموش کن منو
آره، گفتی فراموش کن منو
...
...
melina_007
11th October 2007, 09:53 PM
بچه ها كسي بقيه نامه رو پيدا نكرد....خيلي مشتاقم بخونم....:-/
هستی
9th February 2011, 12:41 AM
وای ببینین چی پیدا کردم.
یکی از پستای قدیمیم
نامه ی رضاست
گفتم دوباره تاپیک و بیارم بالا واسه اونا که نخوندن
roya81
17th July 2011, 02:51 PM
خیلی عالی بود ممنون هستی عزیز که این متن رو برامون گذاشتی :023:
DRP20810
17th July 2011, 03:36 PM
ميتونم ادعا كنم كه از اولين آهنگ هاي رضا صادقي وقتي توي رستوران ها يا هتل ها برگزار ميشد رو تصويري دنبال ميكردم (1373)تا به همين امروز اما تا به حال نديدم كه كسي بتونه اين خواننده و شاعر دوست داشتني كشورمون رو وصفش كنه كه واقعا سخته.
دوستان گفتن رضا صادقي شخصيت افسرده اي داره كه اصلا اين طور نيست و خود آقا رضا صادقي عزيز هم اين رو تكذيب كرده و گفته كه من واسه دلم و از ته دلم ميخونم و همش آروم ميشم نه افسرده نه غمگين و نه هيچ حس بد ديگه اي.
واقعا دوباره جون گرفتم اين تاپيك رو ديدم از هستي خانم هم تشكر ميكنم.
امضاء خود من هم امضاء آخرين كارشه كه خيلي برام مورد احترامه.
هليا
17th July 2011, 04:06 PM
قسمتی از نامه رضا صادقی به خدا:
... می دانم جسته و گریخته می گویم، اما فرصتم برای من و تو بودن کم است.تو همیشه می شنوی اما من همیشه در خلوت نیستم. اندکی، زبونی و کاستی القابی است که خطاب به تو در دعاهایشان به خویش می گویند، اما من می گویم انسان بزرگی هستم چون تو در من دمیده ای. اگر این گونه نیست، بگو!
شکایت تکراری «روزی کم» در شان این لحظه ما نیست . پس در فکر روزی برای من نباش. عزتم را مگیر.دعا نمی کنم، در خواست می کنم و می خواهم...
ببخش اگر روی گله ام با توست ، چون آدمیان یا طاقت گلایه ندارند یا اظهار دانایی بیشتر، مانع از شنیدنشان می شود. سخافت کلام گویندگان و سفاهت کلام دارندگان، همه در افکار پیچاپیچ من چون موجی که دیواره اسکله را به فرسایش سوق می دهد، می ماند. کاش می توانستم فریاد زنم که تو را باید برای تو خواست و نه از ترس تو. لذت شنیدن از رحم و مهربانی ات برایم صد چندان شیرین تر است تا فکر درباره ی نوع و شیوه عذابی که در دوزخم می دهی. آنقدر مرگ برایم مجهول هست که دیگر زندگی را به نام عذابت، بر خود فشار قبر نکنم. من با تو دچار فلسفه نیستم، حماقت خواستن «عمر جاودان» را هم در من نبین. من وجاهت عاشقی را می جویم، خدایا با توام...
مرسی واقعا زیبا بود
nooshin_omega
21st August 2011, 01:45 PM
لذت شنیدن از رحم و مهربانی ات برایم صد چندان شیرین تر است تا فکر درباره ی نوع و شیوه عذابی که در دوزخم می دهی
این بشر معرکه ست
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co