PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست همکاری از اعضای محترم جي تاك

saharnaz
10th August 2010, 07:31 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[/URL]

ضمن عرض سلام و احترام به دوستان عزیز و گرامی و اعضای محترم انجمن

[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

از تمام عزیزان درخواست میشود که در کنار استفاده از مطالبی که در سایت وجود دارد در تایپکها نیز مشارکت نموده و در مورد تاپیکها و مطالب ارسالی نظرات خود را اعلام نمایند .

سپاس و تشکر شما از کسی که زحمت ارسال مطلبی را متقبل میشود ، نتیجه ای فوق العاده را به همراه خواهد داشت زیرا تشویق و در کنار آن پیشنهاد و انتقاد بسیار مفید و سازنده خواهد بود .

فعالیت های شما عزیزان سه نتیجه بسیار مهم را رقم خواهد زد :
1 – افزایش سطح علمی و تخصصی خود شما
2 – کمک به دیگر عزیزان و دوستان برای رفع مشکلات و سوالاتی که با آن روبرو هستند.
3- پر بار نمودن شاخ و برگ این انجمن که نتیجه اش بوجود آمدن یک مرجع کامل در زمینه علوم و رشته های مختلف است .

من ابتدا بعنوان یک عضو از مدیران زحمت کش این انجمن کمال تشکر و سپاس را دارم و از طرف دیگر به عنوان یکی از مدیران انجمن از حضور و فعالیت شما اعضای محترم و عزیز تشکر و قدردانی می نمایم .
و آرزوی موفقیت و پیروزی و شادکامی را برای همه ی شما عزیزان دارم

سحرناز

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

saharnaz
3rd May 2011, 07:13 AM
با سلام خدمت همه دوستان

خواهشا از ارسال مطالب تکراری خود داری نمایید چون هم زیبا نیست و هم باعث کاهش بازدید از مطالب دوستانتان می شود
هرچند شما در ارسال مطلب آزاد هستید و هرچقدر دوست دارید می توانید مطلب ارسال کنید.
ابتدا موضوع مورد نظر خود را جستجو [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])کنید و در صورت پیدا نکردن مطلب اقدام به زدن موضوع جدید نمایید.

باتشكر