توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما كدام يك را پيشنهاد مي كنيد؟ ?Which one do you prefer
DJR
3rd September 2007, 03:04 PM
سلام عزيزان
شما بين5700 Xpress musicوW850وW810 كدام را پيشنهاد مي كنيد؟:)] :)] :)] :)] :)] :)] :)]
آخه راستش من يه گوشي مي خوام كه سيمبين داشته باشه&صداش عالي باشه&خوشگل مشگل باشه& قيمتش تا 300هزار تومن باشهحالا اگه شما ها چيزي جالب تر از اين ها سراغ داريدمعرفي كنيد ^:)^ ^:)^ ^:)^
در ضمن اگه با فايل هاي PDFوآفيس هم كار كنه كه ديگه اندشه
با تشكر
Hamid
3rd September 2007, 03:27 PM
دوست عزيز nokia 3250 همه ي اينها رو داره
ضمنا اون سوني اريكسون ها كه گذاشتي نه سيمبين دارن نه افيس و غيره ولي 850 wخيلي خشگله
Hamid
3rd September 2007, 03:30 PM
[Only registered and activated users can see links]
Hamid
3rd September 2007, 03:30 PM
Hamid
3rd September 2007, 03:31 PM
صداش كه عاليه
زيبا هم هست
تمام امكاناتي هم كه ميخواي داره
قيمتشم در همون حده
Armin-N
3rd September 2007, 04:40 PM
سلام
از حمید عزیز ممنون
همونطور که حمید جان گفتن w850 و w810 سیمبین نیستن
اما
5700 سیمبینه اونم از ورژن جدیدش Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1
در مورد صداش خیلی تعریف شنیدم
کیفیت و بلندی صداش از 3250 بهتره
به نظر من زیباتر هم هست
گزینه هیلی خوبیه اگه صدا و دوربین و سیستم عامل رو با هم میخوای
قیمتش هم 4ام همین ماه تو علاالدین تهران 280 بوده
یکی از چیزهایی که منو توی بیشتر گوشی های نوکیا نا امید میکنه باطری ضعیفه
این گوشی فقط سه ساعت و نیم در حالت مکالمه شارژ داره
و این یعنی در حالت گوش دادن موزیک از اسپیکر زمان خیلی کمتر
در ضمن متاسفانه نمایش فایلهای آفیس و pdf هم نداره
Armin-N
3rd September 2007, 04:42 PM
این متن رو بخون حتما به دردت میخوره
نقد و بررسي گوشي موبايل Nokia 5700
نوکیا 5700 اکسپرس موزیک گوشی دیگری از سری مدل های نوکیا است که به قابلیت های موسیقایی بسیار خوبی مجهز است و به عنوان یکی از گوشی های هوشمند نسل سوم پخش کننده موسیقی بسیار خوبی دارد. نوکیا 5700 به عنوان یک گوشی هوشمند به صورت جالبی طراحی شده است که اگر آن را بچرخانید می توانید در یکی از چهار حالت زیر کار کنید: مثلا پخش کننده موسیقی، دوربین 2 مگاپیکسلی، مکالمه تصویری و گوشی هوشمند.
نوکیا 5700 اکسپرس موزیک به تراشه صوتی مخصوص مجهز است. با استفاده از یک کارت حافظه 2 گیگابایتی MicroSD به راحتی می توانید حدود 1500 تراک موسیقی را در این گوشی ذخیره کنید. برای گوش کردن به این فایل ها نیز می توانید از هدفون بلوتوث استریو بهره ببرید. این گوشی با فایل های مختلف WMA، MP3، AAC، eAAC+ و MP4 سازگاری دارد. پخش کننده موسیقی آن نیز به اکولایزر 5 بانده و نمایشگرهای صوتی مجهز است.
نوکیا 5700 اکسپرس موزیک به شما امکان می دهد تا فیلم های خود را با کیفیتی خوب و عالی بر روی صفحه نمایش 16.000.000 رنگی تماشا کنید. این تصاویر با وضوح رنگی بسیار خوبی نمایش داده می شوند. از دیگر قابلیت های این گوشی می توان به دوربین 2 مگاپیکسلی آن اشاره کرد که بسیار کاربر پسند است و به شما امکان می دهد لحظات خاطره انگیزی را که در کنار خانواده و دوستان سپری کرده اید ثبت کنید.
5700 اکسپرس موزیک بر اساس نرم افزار سری 60 سیستم عامل سیمبین کار می کند. با این سیستم عامل می توانید برنامه های خود را به شکل بسیار بهینه ای اجرا کنید و به بیان دیگر، امکان شخصی سازی گوشی شما بسیار بیشتر و بهتر خواهد بود. 5700 گوشی هوشمندی است که با چرخاندن آن در حالات مختلف به مود صفحه کلید، مود دوربین و مود موسیقی دسترسی خواهید داشت. بدنه این گوشی به رنگ سفید است و با رنگ های مختلفی مانند قرمز، خاکستری یا سیاه تزیین شده است. روی هم رفته، نوکیا 5700 گوشی زیبا و شکیلی است که مطمئنا از کار با آن لذت خواهید برد. این گوشی شباهت بسیار زیادی به مدل های نوکیا 3250 و 5300 دارد. نوکیا 5700 اکسپرس موزیک 128 گرم وزن دارد. این مقدار سنگینی برای یک گوشی هوشمند وزن بسیار مناسبی است. ابعاد آن نیز اندازه ای برابر با 17.3×50.5×108.2 میلی متر دارد. 5700 را می توانید به همراه یک باتری قابل حمل، هدست، شارژر سفری، کابل USB، سی دی نرم افزار و دفترچه راهنما تهیه کنید.
پخش کننده موسیقی این گوشی کیفیت بسیار بالایی دارد. برای آنکه با مود موسیقی کار کنید فقط کافی است قسمت پایین گوشی خود را بچرخانید تا پخش کننده موسیقی آن فعال شود. این پخش کننده به سه کلید play یا pause، stop و rewind یا fast forward مجهز است. اطلاعات مربوط به آلبوم یا آهنگ در حال پخش نیز بر روی صفحه نمایش رنگی 2.2 اینچی گوشی به نمایش در می آید. این پخش کننده کیفیت صدای استریوی Hi Fi را دارد. رادیو FM قابلیت دیگری است که در این گوشی در نظر گرفته شده است. با این رادیو نیز می توانید به موسیقی گوش کنید یا آنکه بین ایستگاه های مختلف رادیویی محبوبتان چرخ بزنید. رادیوی تصویری این گوشی نیز اطلاعات مربوط به ترانه های در حال پخش را نمایش می دهد.
در مود دوربین نیز می توان با کلید های کپچر و زوم کار کرد. دوربین این گوشی یک دوربین 2 مگاپیکسلی است که به فلاش و زوم 4 برابر مجهز است. این دوربین در حالت های افقی و پانوراما کار می کند. مود پخش فیلم این گوشی نیز عملکرد خوبی دارد. از دیگر امکانات این گوشی می توان به ویرایشگر فیلم آن اشاره کرد که به کمک آن می توانید جلوه ها و افکت های جالبی را به فیلم های خود اضافه کنید.
نوکیا 5700 اسکپرس موزیک با کارت های حافظه MicroSD™ سازگاری دارد. به این ترتیب، حافظه گوشی حداکثر تا 2 گیگابایت افزایش می یابد. باتری آن نیز حداکثر تا 288 ساعت در حالت استندبای و بر روی شبکه GSM عمر می کند. مدت زمان مکالمه با این گوشی بر روی شبکه GSM نیز حدود 3.5 ساعت در هر بار شارژ کامل باتری است. عمر استندبای آن نیز بر روی شبکه های WCDMA حدود 270 ساعت و مدت زمان مکالمه آن بر روی همین شبکه حداکثر تا 2.5 ساعت است. این گوشی به تکنولوژی باند چهارگانه مجهز است و به طور اتوماتیک بر روی این شبکه ها تغییر وضعیت می دهد. از قابلیت های اتصالاتی این گوشی می توان به بلوتوث، USB،Pop Port™ و مادون قرمز اشاره کرد. 5700 به تکنولوژی EDGE و GPRS مجهز است. به این ترتیب، امکان انتقال سریع اطلاعات فراهم خواهد آمد.
از دیگر قابلیت های این گوشی می توان به قابلیت ارسال و دریافت پیام هایی مانند SMS، MMS، ایمیل، پیام فوری یا صوتی اشاره کرد. پیام های SMS را می توانید به همراه تصویر و نمادهای گوناگون ارسال کنید. در عین حال، امکان به اشتراک گذاری این پیام ها با دیگران نیز وجود دارد. پیام های MMS نیز به شما امکان می دهند تا علاوه بر متن، صدا، عکس یا حتی فیلم را نیز انتقال دهید. ایمیل این گوشی نیز با فرمت های IMAP4، POP3، SMTP، IMAP IDLE و OMA سازگاری دارد. حتی امکان افزودن پیوست به این ایمیل ها نیز وجود دارد.
نوکیا 5700 گوشی هوشمندی است که بر اساس سیستم عامل سیمبین سری 60 کار می کند. این گوشی به شما امکان می دهد تا از انجام مکالمه های تصویری لذت ببرید. یکی دیگر از قابلیت هایی که در این گوشی دیده می شود امکان شماره گیری با استفاده از تلفظ نام فرد مورد نظر است که بسیار فوق العاده عمل کرده است. از دیگر امکانات این گوشی می توان به بلندگوی هندزفری و هشدار ویبره آن اشاره کرد.
مشخصه های اصلی:
• حالت چرخشی با قابلیت تغییر وضعیت بین مودهای مختلف گوشی
• پخش کننده موسیقی کارآمد سازگار با فرمت های MP3، AAC، AAC+، eAAC+ و WMA
• صفحه نمایش 2.2 اینچی 16.000.000 رنگی QVGA
• دوربین 2 مگاپیکسلی مجهز به فلاش و زوم دیجیتال 4 برابر
• حافظه داخلی 64 مگابایتی، قابلیت افزایش حافظه حداکثر تا 2 گیگابایت با استفاده از کارت MicroSD™
• بلوتوث
• 3G HSCSD
• وزن: 115 گرم
• ابعاد: 17.3× 55.5× 108.2 میلی متر
• مدت زمان مکالمه: 3.5 ساعت بر روی شبکه GSM
• مدت زمان استندبای: 288 ساعت بر روی شبکه
GSM
به نقل از دیجی کالا.کام
Armin-N
3rd September 2007, 04:46 PM
چند تا عکس دیگه میذارم واست تا ببینی
مقایسه ظاهری با 3250
جعبش
DJR
3rd September 2007, 10:11 PM
ر
در ضمن متاسفانه نمایش فایلهای آفیس و pdf هم نداره
,سلام ولي در اين آدرس نوشته كه داره؟:(
به هر حال از همه ممنون من خودم 5700 رو بيشتر دوست دارم ولي W850 تو خوشگلي يه چيز ديگست.
راستي از لحاظ بلندي صدا كدوم بهتره؟ 5700ياw850 ?L-) L-)
DJR
3rd September 2007, 10:30 PM
دوست عزيز nokia 3250 همه ي اينها رو داره
ببين عزيز جون اينجا يعني سايت نوكيا مي گه كه 3250 پي دي اف وآفيس نداره/:) >-) >-) >-)
اين چه طورياس؟L-)
Armin-N
3rd September 2007, 11:02 PM
در مورد زیبایی w850 شک نکن
گوشی خودم هم همینه
وقتی 400 تومن بود خریدمش
صداش هم عالیه
کیفیت صداش هم فوق العادست
متاسفانه صدای 5700 رو نشنیدم که مقایسه کنم
در مورد 3250 هم درسته
نه فایلهای آفیس رو باز میکنه نه pdf
DJR
4th September 2007, 03:05 PM
اااااااااااااااااااااا يعني از اون موقع كه 400 تومن بود تا الان داريش؟L-)
پس فكر كنم تا حالا از جا در اومده.........:-< :-<
شايد بچه خوبي بودي و ازش نگهداري كردي.../:)
آخه بعضيا يه گوشي مي گيرن] وظرف يه هفته باباي گوشي رو احضار مي كنن آخه مگه پول علف خرسه؟ بعدش هم مي گن تقصير گوشي بود! از اولش خراب مراب بود!!!
حالا اگه شما هم همين طوري پدر گوشي رو در آوردي!:-/ ببخش قصد من فقط شوخيه و اينكه يه كم با هم بخنديم;) ;)
DJR
4th September 2007, 03:10 PM
فهميدم اون سايته غلط كرده بود 5700 پي دي اف وآفيس نداره رفتم تو جي اس ام نگاه كردم
Hamid
4th September 2007, 03:25 PM
درسته دوست عزيز
بهترين سايت واسه انتخاب گوشي همون سايت جي اس امه
بهترين مشاوره رو بهت ميده البته بعد از آرمين جان ;)
Armin-N
4th September 2007, 08:54 PM
اااااااااااااااااااااا يعني از اون موقع كه 400 تومن بود تا الان داريش؟
پس فكر كنم تا حالا از جا در اومده.........
شايد بچه خوبي بودي و ازش نگهداري كردي...
آخه بعضيا يه گوشي مي گيرن] وظرف يه هفته باباي گوشي رو احضار مي كنن آخه مگه پول علف خرسه؟ بعدش هم مي گن تقصير گوشي بود! از اولش خراب مراب بود!!!
حالا اگه شما هم همين طوري پدر گوشي رو در آوردي! ببخش قصد من فقط شوخيه و اينكه يه كم با هم بخنديم
نه عزیز
من با گوشی کشتی نمیگیرم
گوشی رو بعنوان گوشی و گاهی واکمن استفاده میکنم
هنوز هم عالیه و مثل روز اولشه
در ضمن
از هیچ گونه قاب محافظی هم استفاده نمیکنم چون متنفرم از قاب
اینم بگما
تا حالا 10 - 12 بار از دستم روی انواع سطوح افتاده
از آسفالت بگیر تا کف اتوبوس و ماشین
فهميدم اون سايته غلط كرده بود 5700 پي دي اف وآفيس نداره رفتم تو جي اس ام نگاه كردم
gsm.ir منظورتونه؟
اگه منظورتون اونه باید بگم مزخرف ترین سایت واسه اطلاعات موبایله
من همیشه اولین جایی که میرم جی اس ام آرنا هست
اگه شما هم منظورت اینه من که هر چی گشتم چیزی ننوشته بود
اطلاعات میخواید مثل من اول از همه برید به gsmarena.com
اگه فارسی میخواید digikala.com بد نیست
بهترين مشاوره رو بهت ميده البته بعد از آرمين جان
لطف داری حمید جان
Pasalari
4th September 2007, 08:57 PM
درسته دوست عزيز
بهترين سايت واسه انتخاب گوشي همون سايت جي اس امه
بهترين مشاوره رو بهت ميده البته بعد از آرمين جان ;)
100% تأیید میشه...;)
ramindesign
4th September 2007, 09:30 PM
GSM.ir موقعی شاید! خوب بود
ولی از زمانی که هک شد (حالا نمیدونم درست شده یا نه) دیگه اصلا بهش اعتماد نمیکنم!
چندین گوشی که شاید 2 ماهه وارد بازار شده رو هنوز نوشته وجود نداره
و بعضی گوشی ها که هنوز وارد اروپا و ... نشده بودن رو مینوشت که اومدن!!
یعنی در اینجاست که این سخن تایید میشه!!
gsm.ir منظورتونه؟
اگه منظورتون اونه باید بگم مزخرف ترین سایت واسه اطلاعات موبایله
GSMArena.com
mobile-review.com
و ...
البته digikala.com هم که آرمین خان معرفی کردن برای کسایی که انگلیسیشون ضعیفه میتونه انتخاب و مرجع خوبی باشه و امکانات سایت هم خوبه که میتونید به راحتی اون چه رو که میخواید پیدا کنید!
Armin-N
4th September 2007, 10:34 PM
درسته رامین جان
مرسی
mobile-review.com هم عالیه
ولی بیشتر به درد کسایی میخوره که گوشی مورد نظر رو انتخاب کردن و میخوان عکس ها و کارایی و عملکرد گوشی رو بیشتر ببینن و آشنا بشن
DJR
6th September 2007, 02:56 PM
منظور من از سايتي كه غلط كرده بود shop.ir هستش كه اگه در قسمت گوشي ها بريد و منبع اون رو نگاه كنيد مي بينيد كه همون سايت gsm arena هستش ولي از خودش چرت و پرت در آورده
در مورد سايت جي اس ام هم كه اگه الان بريد توش مي نويسه "ضمن تبريك نيمه شعبان به علت زياد شدن منگول )mangool( هايي كه از اين سايت دارن ديدن ميكنن سايت خرابه" آخه يكي نيست به تو بگه كه اگه سايتتون مشكلات عديده داره چرا يه مدت نمي بنديدش تا مشكلاتتون رو حل كنيد؟((((خيلي ببخشيد ها اگه بريد تو بعضي از قسمت هاش مي بينيد كه مشكلات برنامه نويسي داره!!!))))
من براي قيمت گوشي و اين جور آت واشغال جات به دنبال مجله خوب عصر ارتباط مي رم مخصوصا كه راهنماي خريد موبايلش هم دراومده درسته كه فقط در مورد بعضي از گوشي ها توضيحات مفصل داده ولي در كل مجله ي خوبيه
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co