توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سخنان نادر شاه افشار ( 1 )
مهسا بیرالوند
27th September 2010, 07:41 PM
فتح هند افتخاری نبود ، برای من دستگیری متجاوزین و سرسپردگانی مهم بود که بیست سال کشورم را ویران ساخته و جنایت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمینم روا داشتند . اگر به دنبال افتخار بودم سلاطین اروپا را به بردگی می گرفتم . که آن هم از جوانمردی و خوی ایرانی من بدور بود .
نادر شاه افشار
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مهسا بیرالوند
27th September 2010, 07:48 PM
برای اراضی کشورم هیچ وقت گفتگو نمی کنم بلکه آن را با قدرت فرزندان کشورم به دست می آورم .
نادر شاه افشار
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مهسا بیرالوند
27th September 2010, 07:49 PM
هنگامی که برخواستم از ایران ویرانه ای ساخته بودند و از مردم کشورم بردگانی زبون ، سپاه من نشان بزرگی و رشادت ایرانیان در طول تاریخ بوده است سپاهی که تنها به دنبال حفظ کشور و امنیت آن است .
نادر شاه افشار
مهسا بیرالوند
27th September 2010, 07:51 PM
برای پیشرفت سه چیز لازم است : اول پشتکار، دوم پشت کار، سوم پشت کار .
لرد آویبوری
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co