توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین گروه راک - متال ایرانی
nima.ma.ma
14th November 2007, 02:02 PM
به نظر شما بهترین گروه راک - متال ایرانی کدوم گروهه؟
wh40k
13th December 2007, 05:34 PM
به نظر من گروه kahtmyan و آلیاژ کارشون خیلی درسته
یه آهنگم از گروه puzzle شنیدم که واقعا معرکه بود .
kyha:love is a god's trap
Darius
11th January 2008, 02:07 PM
فرزاد گلپايگاني هم بد نيست.
nima.ma.ma
23rd January 2008, 12:42 PM
ARTHIMOTH
[Only registered and activated users can see links]
FaitHleSs
23rd January 2008, 12:48 PM
من کاوه یغمایی رو قبول دارم.
محشره.
(البته این رو هم بگم که من از راک چیزی نمی دونم. کاوه علاوه بر آهنگ، اشعارش هم قشنگه...)
nima.ma.ma
23rd January 2008, 12:51 PM
EXPLODE
nima.ma.ma
23rd January 2008, 12:54 PM
Blondhair
31st January 2008, 10:14 PM
گروه باراد
نوریک میساکیان
گروه ماهان میرعرب و دارا دارایی و پیتر سلیمانپور
رعنا فرهان
smart
3rd February 2008, 06:54 PM
EXPLODE
شرمنده ببخشید فکر کنم ایین گروه مزخرفترین اهنگها رو ساخته البته ساختن که چه عرض کنیم
از همه بیشتر اسم نمی برم یکی از اعضاش که فکر میکنه از دماغ فیل افتاده ایین اقا خودش بک سولو در حد ساده ترین کارهای کرک همت نمی تونه بسازه ولی می توپه به اون بدبخت با با یکی نیست بگه همت اون سولوهایی که می زنه وشما 4تا شو کاور میکنی رو ساخته
ایین طوری که تو عکس معلومه داداشمون رفته boss gt8 خریده
Anonymouse
3rd February 2008, 08:23 PM
EXPLODE
شرمنده ببخشید فکر کنم ایین گروه مزخرفترین اهنگها رو ساخته البته ساختن که چه عرض کنیم
از همه بیشتر اسم نمی برم یکی از اعضاش که فکر میکنه از دماغ فیل افتاده ایین اقا خودش بک سولو در حد ساده ترین کارهای کرک همت نمی تونه بسازه ولی می توپه به اون بدبخت با با یکی نیست بگه همت اون سولوهایی که می زنه وشما 4تا شو کاور میکنی رو ساخته
از قدیم گفتن گربه هه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف این یارو ام حکایت همون گربه هست.
اما در عوض این اقای علی اظهاری گیتارست ارتیموس واقعا ادم با شخصیتیه یکی از دوستان اتفاقی تو جمهوری دیده بودش می گفت واقعا ادم خاکیو بی ادعاییه انگار نه انگار که لیدر گروه بزرگی مثل kahtmayan بوده.
nima.ma.ma
4th February 2008, 12:31 AM
nima.ma.ma
8th February 2008, 02:34 AM
فرزاد گلپايگاني متولد 1358 در تهران/ايران فرزند " بهزاد گلپايگاني " (نقاش و گرافيست 1364-1317) فارغ التحصیل رشته گرافیک می باشد و در زمينه موسيقي و هنرهاي تجسمي فعاليت دارد.
گرافيک و نقاشي را که براي او موروثي نيز هست را در دوران هنرستان به شکل جدي آغاز کرد و به تدريج به کاريکاتور و تصويرسازي نيز پرداخت. سبک طراحي نقاشي هاي او به اکسپرسيونيسم و سورئاليسم بسيار نزديک است. فرزاد تا کنون چند نمایشگاه طراحی و نقاشی برگزار کرده است.
.................................................. ....................
علاقه به موسيقي را مديون برادر بزرگتر خود مي باشد و موسيقي را با خريد اولين ساز خود (1373) به شکل جدي آغاز کرد. پس از چند ماهي که براي آموختن گيتار نزد استادش رفت تمريناتش را به تنهايي دنبال کرد و با کمک متدها و گوش کردن دقيق به آهنگها تجربه هاي جديد را کسب کرد و در همان ابتدا نيز علاقه زيادي به بداهه نوازي و کسب تجربه هاي شخصي داشت تا اجراي آثار نوازندگان و گروههاي ديگر.
آثار فرزاد گلپایگانی به سبک متال تلفیقی می باشند و از خصوصیات آهنگهای او می توان به اجرای تکنیکی گیتار الکتریک (هفت سیم) ، استفاده از کوکهای شرقی برای گیتار آکوستیک ، استفاده و تلفیق موسیقی شرقی ، ایرانی و کلاسیک با متال ، تنوع فضای آهنگها در یک آلبوم و ... اشاره کرد.
فرزاد در آلبومهایش موسيقي را نوشته و اجرا ، تنظيم ، صدابرداري ، میکس ، مستر و طراحی جلد را شخصا انجام داده است. گیتار الکتریک و آکوستیک و گیتار باس را نواخته و برای سازهای کوبه ای و کیبورد نت نوشته و بوسيله نرم افزارهاي کامپيوتري اجرا کرده است. البته نوازندگان دیگری نیز در آهنگهای او می نوازند و از سال 85 آواز را به کارهای خود اضافه کرده است.
نام آهنگهاي فرزاد اعدادی است که در واقع ترتیب آهنگهای ساخته شده در ليست او می باشند. دليل اين کار اهميت برداشت موسيقايي از آنها است تا برداشتي تحت تاثير نامشان.
.................................................. ....................
کنسرتهای گروه فرزاد گلپایگانی :
- 4 ، 5 و 6 تیر 1382 (تالار فارابی دانشگاه هنر تهران)
- 18 و 19 دی 1382 (تالار فارابی دانشگاه هنر تهران)
- 20 و 21 دی 1382 کنسرت خیریه بم (تالار فارابی دانشگاه هنر تهران)
- 1 ، 2 و 3 مهر 1383 (تالار فارابی دانشگاه هنر تهران)
- 30 مهر 1385 (Dekade زندام/هلند)
- 18 دی 1385 (تالار آوینی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران)
Arassam
13th February 2008, 12:58 PM
بدون شك اگر سبك محسن ناجو راك باشد اين عنوان نسيب او ميشود (گروه سفير عرش به علت معني گراي در كنار موزيك زيبا نيز قابل توجه است)
TomCat
23rd July 2008, 01:39 AM
best iranian rock=kaveh yaghmaei & ohaum & public Voice
best iranian metal=farshid arabi & kahtmayan
TomCat
23rd July 2008, 01:51 AM
اما در عوض این اقای علی اظهاری گیتارست ارتیموس واقعا ادم با شخصیتیه یکی از دوستان اتفاقی تو جمهوری دیده بودش می گفت واقعا ادم خاکیو بی ادعاییه انگار نه انگار که لیدر گروه بزرگی مثل kahtmayan بوده.
لیدر kahtmayan که همایون میباشد نه علی.:no:
sorkh
28th July 2008, 03:24 PM
گروه kahtmayan كاراي خوبي دارن . وقتي كاراشون رو ميشنوم به موسيقي ايران اميدوارميشم.
TomCat
30th July 2008, 12:59 PM
best iranian Heavy Metal:thumbsupsmileyanim:
spiritinblack
13th August 2008, 12:51 PM
EXPLODE
ما داشتیم تو اینترنت راجع به اکسپلود جستجو می کردیم که رسیدیم به اینجا! :thumbsupsmileyanim: دیدم این حرفا رو پشت سرشونه گفتم جواب بدم.
آقا آلبوم اولشون اصلا کیفیت میفیت نداره صداشون ولی این که نوشتی لیدرشون از دماغ فیل افتاده رو داری بد میگی عزیز جون خوب نیست آدم اینطوری حرف بزنه پشت سر مردم من از شاگرداشم خیلی هم آدم باحالیه. در ضمن کرک همت رو هم خیلی دوست داره کسی ندیده به همت توپیده باشه
تازه برو کارهای کاورش رو گوش کن از سیمفنی اکس و دریم تئاتر هم کاور میکنه چی میگی نمیتونه بزنه؟
البوم دومشون رو هم من یه کمش رو شنیدم خیلی خیلی بهتر از اولیه تو استودیو ضبطش کردن
قربون همه متال بازها سینا
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co