PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بررسی و رفعه مشکلات انواع گیتار الکتریک

smart
16th January 2008, 03:52 PM
بررسی و رفعه مشکلات انواع گیتار الکتریک و انچه مربوط به نوازندگی میشه را درایین تایپک مطرح کرده تا به مشکل شما با کمک دوستان رسیدگی شود

در ضمن یکی از کارهای من در کناره نوازندگی تعمییر گیتار الکتریک هست وتا حد ممکن سعی میکنم به شما کمک کنم

smart
16th January 2008, 04:27 PM
بر اساس تجربه اولیین مشکلی که یک نوازنده با گیتار روبه رو میشه اکشنه گیتار هست (فاصله سیم از فینگر برد گیتار)

اما اکشن منا سب گیتار الکتریک چه رنجی رو داره :

کار بسیار ساده ای هست برای ایین کار شما باید بدونیید چه جوری میشه اکشن رو اندازه گیری کنید به صورت زیر میباشد:

استاندارد ایین کار فاصله سیم ( صورت ازاد وگیتار در حالت کوک) تا نوک فرت شماره 12 میباشد که با خط کش دقیق می خونیید

اما رنج استاندارد ایین عدد چقدره ؟

استاندارد ثابتی نداره بستگی به سبک وعادت نوازنده متغییر میبا شد اما میشه به صورت کمتریین (low) و بیشتریین (high) گفت

حداقل اکشن (low) : برای سیم 1.5 میلیمتر

تجربه ثابت کرده برای نوازدگی بهتر اکشن سیم بیس با ترییبل به یک اندازه باشه و نزولی نباشه ایین جوری سرعتتون هم بیشتر میشه و اگر خواستید نزولی باشه حد اکثر اختلاف action سیم بیس با تریبل حدود 0.2 میلیمتر باشه
برای مثال سیم تریبل 1.5 میل و بیس 1.7 میل

بیشتریین اکشن (high) : برای سیم 2.5 میلیمتر هست

اما برای تنظیم action قبلش باید ریلیف ( rielif) دسته گیتار + بریدج (bridge) یاید تنظیم و بعداز تنظیم اکشن ساز رو تیونیک

کنیید که در پستهای بعد توضیح میدم

smart
17th January 2008, 05:25 PM
تو ایین پست می خوام در مورد تراس رود (TrussRod ) تو ضیح بدم میدونم خیلی ها با ایین قسمت گیتار الکتریک مشکل دارن

البته ایینم اضافه کنم که همشون تراس رود نیست بلکه اسکوار رود (SQUR ROAD) هم داریم مثل گیبسونها (GIBSON) عشق من

برای ایین کار شما باید با ریلیف (RIELIF) اشنا بشید

ریلیف یا خلاصی دسته گیتار رو میگن

توجه : دسته گیتار الکتریک نباید در حالت کوک صاف صاف مثل خطکش باشه صاف بودن دسته گیتار خودش یک عیبه

برای گرفتن ریلیف گیتار باید ایین کار رو انجام بدید

1 با انگشت شصت دست راست خیلی اروم بروی سیم گیتار رو فرت 12 گذاشته واروم فشار میدهیم تا بچسبه

2 با انگشت اشاره دست چب روی سیم فرت 1رو اروم فشار داده تا به فرت برسه

3 در ایین مرحله با انگشت اشاره دست راست تون رویسیم فرت 5 یا 6 رو اروم فشار میدهیم

در مرحله 3 باید سیم با فرتها فاصله یا خلاصی داشته باشد اما یک رنج خاصی داره
اگر در مرحله سوم وقتی انگشت اشاره دست راست رو روی سیم فرت 5 یا 6 گذاشتید و خلاصی نداشت دسته گیتار شما یا خیلی صاف هست یا دسته بک وارد (BACK WARD)
واگر ریلیف خیلی زیاد بود دسته گیتار مشکله اپ وارد (UP WARD) رو داره

رنج ریلیف : یک عدد ثابت نیست ایینم مثل ACTION سیم بستگی به سبک و عادته نوازنده داره اما

1 LOW رنج 0.1 میلی متر

2 HIGH رنج 0.3 میلی متر هست

اما میرسیم کار تراس رود یا اسکوار رود :

اگر دسته گیتار شما UP WARD هست پیچ تراس رود رو سفت میکنید بعضی مواقع با سفت کردن اون قسمتی که اپ وارد هست برطرف نمیشود در ایین موقع تعمییر
تخصصی میشود

اگر دسته گیتار شما BACK WARD پیچ تراس رود رو شل میکنید حالا مشکل ایین جاست اگه چیچ تا ته شل بود چکار کنیم در ایین قسمت تعمیر تخصصی شده
وبه بدست شما نمی باشد

تمامی رنج ذکر شده باید گیتاره شما کوک باشه بعد اندازه بگیرید توسط فیلر

در پست هی بعدی تفاوت اسکوار وتراس رود رو هم میگم

smart
21st January 2008, 04:09 PM
Bridge گیتار الکتریک باید کاملا صاف و موازی بدنه گیتار باید باشه وایین کار رو باید با پیچهای پشت کاسه گیتار هست و بریدج با فنر به بدنه متصل میشه انجام داد

اما تنظیم نت در گیتار های فلید روز با پیچ پشت دسته و اونهایی که نداره با کاتر میشه انجام داد

در ایین قسمت فاصله سیم رو در دو قسمت باید بگییرید بعد کار رو شروع کنید

فرت اول رو به ارامی گرفته و فاصله س یم تا فرت دوم را اندازه میگیرید
ایین اندازه باید با سیم ازاد سردسته با فرت اول یکی باشه اگر نبود باید یکی کنید

ایین کار رو برای تک تک سیمها گیتار انجام میدهید

smart
25th January 2008, 07:05 AM
يکي از مشکلاتي که نوازندگان گيتار الکتريک با هاش روبه رو هستن وجود نويز در سيستم شون هست

ايينم اضافه کنم تماي گيتار الکتريک ها داراي نويز هستند اما بسته به نوع و متريال استفاده شده کم و زياد داره

براي برطرف سازي

1 درست کردن ارت براي امپلي فاير گيتار

2 استفاده از سيمهاي انتي نويز

براي ارت شما پشت امپلي گيتار تون روباز مي کنيد و يک سيم به قسمتهاي المينيومي که بر دها بهش متصل ميشن وصل ميکنيم و سر ديگه سيم رو
به لوله اب پنجره و... متصل ميکنيد

smart
6th February 2008, 11:14 AM
در مورد خرید گیتار الکتریک های ارزون زیر 300.000 تومان یک مطلب در مورد تکنلوژی ساخت گیتار که بالا هست یا پایین فقط با یک نگاه
سعی کنیید گیتاری که انتخواب میکنید ( محلی که دسته به بدنه گیتار متصل میشه ) ارتفاع سطح دسته گیتار با سطح بدنه گیتار زیاد نباشه حدود ایین اندازه در حد فینگر برد ( رزوود یا ابونی ) دسته یا 2 الی 3 میل بیشتر نباشه
بعضی از گیتار ها هستن تا 1 سانت + فینگربرد در کل 1.4 سانتی متر هست

علت چنیین گیتار 100% خوشدست نبوده برای تنظیم بریدج . بریدجها از حد استاندارد یالاتر امده و بریدج از حالت موازی با بدنه خارج میشه و تنظیمش خیلی سخت میشه

برای تنظیم پیکاپ . پیکاپها از بدنه گیتار خیلی فاصله پیدا میکنه و حالت ناپیداری رو میگیره

smart
15th February 2008, 05:43 PM
سیمهای گیتار مدلهای مختلفی داره اما برای خرید چه کار باید کرد وچه مدلی رو باید گرفت

شرط اول استیل نوازندگی و شرط دوم عادت نوازندگی شما هست

مدلهای سیم

دسته اول از سیمها از گیج بالایی دارن ایین سیمها بیشتر برای کارهای راک و بلوز کاربرد داره
دسته دوم از سیمها هم از گیج پایینی دارن وبیشتر به بدرد کارهای متال و سولو میخورن

دسته اول گیجهایی چون سیم 1 = 010 / سیم 1 = 011 و سیم 1 = 012

دسته دوم گیجهایی هم چون سیم 1 = 008 / سیم 1 = 009 و سیم 010

سیم 010 در تریبل در هردو دسته مشترک هست ولی در بیس نه

از دسته اول سیم 1 = 010 و سیم 6 = 049 ( بیس هش کلفتر هستن )
از دسته دوم سیم 1 = 010 و سیم 6 = 046
البته نا گفته نمونه که سیمها با گیج بالا روی دسته گیتار فشار بیشتری وارد میکنه برای همین اگر گیتار خودتون رو با سیمهای گیج پایین ریگلاژ کردین (در پستهای قبلی گفتم ) وحالا گیج سیم تون رو می خواین بالا ببرین باید دوباره ساز رو ریگلاژ کنید و بلعکس

البته بعضی ها از کوک های پایین میخوان استفده کنن بدلایلی برای ایین کار بهتره از سیمهای با گیج بیشتر استفاده کنند

Blondhair
15th February 2008, 07:18 PM
برای گیتار بیس چه جور سیمیرو پیشنهاد میکنی؟
نیکل
کرم

اندازه هاشونم اگه بگی ممنون میشن.

من خودم نیکل با گیجهای 0105 , 045 استفاده میکن.

smart
15th February 2008, 11:13 PM
بیس هم بستگی به استایل وهم صدایی که میخوای داشته باشی و همچنین بسته به سازهایی داره که در کنارشون می خوای بیس بزنی مثلا جایی که ساز هایی مثل پیانو گیتاتر کلاسیک و.. هست بهترین سیم سری steel هست نه کرم و نیکل

کرم ها برای راک بلوز جز هستن

فسفر ها برای بیس اگوستیک هستن

نیکل 2 مدل داره

xl نیکل همه کاره هست عمومی
exp نیکل ها زمان نگه داشتن نتشون خیلی بیشتره (نگه داشتن وکشندگی نتش خیلی بالاست)

کرمها از نیکل xl نرم تر هستن ( در گیج خودشون )

گیجها شونم :

4سیم ها : 035 / 095 و040 / 095 و 045 / 095 و 050 / 105

5 سیمها : 045 /130 و 040 / 125و 050 / 135

6 سیمها : 032 / 130 و 032 / 135

اطلاعاتم در مورد بیس همین قدره

Blondhair
16th February 2008, 10:20 AM
مرسی من از نیکل استفاده میکن چون راک کار میکنم چون کشندگی نتش خیلی بالاست. (EXP)
از سیم استیل اصلا خوشم نمیاد چون زبری نداره که دستو محکم کنه مثله نیکل. به نظرم اگه سیم بیس نیکل باشه بهتر میشه از تکنیکهاش مثل Slap & Popping استفاده کرد. ولی سیمهای کروم خوراک Tapping زدن هستن. سیمهای استیل باهاشون نمیشه خوب اسلپ زد. اکثرا از نیکل استفاده میکنن.

smart
19th February 2008, 07:46 PM
در ايران به علت محدوديتهايي که وجود داره اطلاعات در مورد گيتار الکتريک خيلي کمه
سايتهاي به اصطلاح تخصصي گيتار الکتريک ايراني هم همشون يکسري مطالب کلي و تکراري که حتي يک کلمه بينشون
جابه جا نمي شه ومعلوم نيست نويسنده ايين مطالب کيه رو کپي ميکنند هدف اصلي تبليقات و معرفي خودشونه
البته کساني هم که مطالبي رو ميدونند چيزي نمي نويسند چون توي يک چنيين کشوري بدست اوردن اطلاعات خيلي سخته

من هم دودل در نوشتن بودم و لي به صورت کلي ميگم

توضيحاتي که ميدم ودسته بندي هايي که کردم همش به صورت تجربه خود م هست ودر هيچ سايتي شايد ديده نشه
در مورد تقسيم بندي گيتار گيبسون لس پائول شايد تعداد موارد بيشتر باشه ومن ندونم

براي تو ضيح بايد تاريخچه گيتار الکتريک رو يک مرور کوتاه بکنيم (البته خيليهاتون بلديينش براي ياداوري ميگم )

همون طور که ميدونييد اوليين کمپانيهاي گيتار الکتريک فندر و گيبسون بودن و ايين دو کمپاني اوليين طراحي و محاسبات براي
گيتار الکتريک رو انجام دادن از نظر ساخت ايين دو کمپاني کاملا متفاوت هستن

اوليين سيتم ترمولو رو فندر طراحي کرد

اوليين پيکاپ هامبکر رو هم گيبسون

از نظر دسته گيبسون داراي اسکوار رود ولي فندر تراس رود هست

از نظر طراحي و ابعاد دسته و شکل و انحناي فينگر برد گيتار هم باهم فرق ميکنند ( فندر مثل اگوستيک ساخت و گيبسون نه پرستيج درست کرد)

فندر فينگر بردش سري هاي قديميش ميپل ولي گيبسون ابوني

فندر دسته گيتار رو با پيچ به بدنه متصل کرد ولي گيبسون يک تيکه ساخت

سردسته دسته گيتار فندر با طراح متفاوت با اگوستيک ها شکل شاخ گاو رو داشت ونسبت به دسته موازي وبراي مهار سيم
از دو زائده استفاده کرد اما گيبسون همون حالت اگوستيک رو حفظ کرد

دسته گيتار گيبسون چند تيکه ساخته شد ولي فندر يک تيکه

و..........

تقسيم بندي
گيتار گيبسون لس پائول با چهار prestige :

1 Deluxe براي ديستورشن بالا
standard 2 همه کاره
3 nys deluxe براي کارهي جز و بلوز و راک
4 Musician براي صداي کليين
به بازار عرضه کرد و براي هر مدل به نسبت راحتي نوازندگي و اجراي تکنيکها يک مدل فينگر برد با گيج و پيکاپ طراحي کرد

در نتيجه شما با گيبسون ميتوني هر سبکي رو بزني

البته گيبسون و فندر گيتار در طرح هاي مختلف تولييد کرده اند وبه انها اشاره نکردم چون خارج از ايين مطلبه

بيشتر کمپانيهاي ديگر براي ساخت گيتار از ايين دو کمپاني تقلييد کردن و يا ايين دورو با هم ترکيب کردن خودشون طرح جديدي رو ارائه دادن

گيتار هاي مدرن :

اما بعدها کمپانيهايي ديگري مثلا ايبانز گيتار هايي ساختند با طراحي جديد و به + ترکيب گيبسون با فندر

براي مثال استفاده از پيکاپ نک و ميدل سينگل کويل و بريدج هامبکر و يا دو تا هامبکر نک و بريدج و ميدل سينگل کويل
سيستم فلويد روز و همچنيين قفل نک و ويبره به پشت (بند) اضافه کردن
طراحي دسته به صورت صاف( flat) مثل کلاسيک و يا انحناي کم (اگوستيک) و يا پرستيج (گيبسون با طراحي بخصوص )

ساخت پيکاپ اکتيو و ........
[Only registered and activated users can see links]

smart
11th March 2008, 11:00 AM
بريدج گيتار الکتريک مدلهاي مختلف داره به طور کل به 3 دسته تقسيم ميشن

(1 ) non-trem bridges که خودش به تقسيم ميشه :

1 Schaller Bridge

2 Schaller Non-Tremolo

3 Wilkinson Non-Tremolo

4 SG Junior Bridge

tailpieces ( 2 که به چند دسته تقسيم ميشن :

1 Deluxe Thick Body

2 Hipshot Trilogy

3 Thin Body Trapeze

3 ) tremolos که به چند دسته تقسيم ميشن :

1 Floyd Rose Locking

2 Les Trem Stop

3 Bigsby Vibrato

4 Wilkinson Tremolo

5 Hipshot Tremolo

تمامي مدلها در کمپاني هاي مختلف باز هم به مدلهاي ريز تر تقسيم ميشن

smart
13th March 2008, 09:39 AM
اونایی که گیتار میزنن مشکلات زیاد با گز گیتارشون دارن

نصیحت من بهشون ایینکه اصلا توجه به گز نکنن و گیجی رو که در پست اکشن گیتار نوشتم رو رعایت کنند کافیه

گیج گیتار من 2میلیمتر رو فرت 12 (برای فیلر 2میلیمتر سکه 50تومنی خوبه)

یک نمونه کلیین از گیتار خودم برای تست گز ضبط کردم

دانلود :
(فایل قبلی رو اشتباهی انداخته بودم )

smart
14th March 2008, 11:13 AM
اینم نحوه تمیز کردن ولومها و سلکتورهای گیتار همون طور که گفتم وارد همون محلول میکنی و 1 ساعت میزاری بمونه
البته ایین گیتار مشکلی شبیه گیتار شما + چند مشکله دیگه داره

اسپری ها زیاد خوب جواب نمیده

الته بعد از ایین کار یک روغن کاری خفیف هم میخواد

internet
18th March 2008, 11:13 PM
سلام
برای اطمینان از تنظیم درست تراس رود و اکشن گیتارم سوالی داشتم.
آیا برای تمامی گیتار الکتریک ها تکنیک بند کامل یک مقدار سفت و مشکل اجرا می شه؟ یا اینکه دلیل اون می تونه مواردی که شما نام بردید مثل تنظیم بد تراس رود و ... باشه؟
باسپاس

smart
19th March 2008, 09:30 AM
مشکلی نیست با تمریین درست میشه وعادت میکنی

تنظیمات گیتار روی سفت بودن بند تاثیری ندار ه عوامل تاثیر گذار:
1 بالا بودن گیج سیم گیتار
2بالا بودن کوک گیتار (به شرطی که گوشی کوک کرده یاشی 9
3 ضعیف بودن پنجه که با تمریین درست میشه

تنظیمات تراس رود و اکشن بیشتر روی سرعت و تمیزی اجرای تکنیکها تا ثیر گزاره در نحوه اجرا تاثیر گزار نیست تازه اونم ازفرت 10 به پایین
ازفرت 10 به بالا ( سردسته بازهم بی تاثیره)

internet
19th March 2008, 10:08 AM
دوست عزیز
اون زمانیکه من درباره تنظیم گیتار و اکشن و ... چیزی نمی دونستم چندین بار با اجراء همین تکنیک بند روی سیم یک اون سیم پاره شد و انقدر اجراء همین تکنیک مشکل بود که انگشتانم تاول می زد.
با این تجربه من فکر کنم تنظیم نادرست خیلی روی زدن تاثیر داره و عملا زدن رو غیر ممکن می کنه.
باسپاس

smart
19th March 2008, 10:37 AM
منظور من رو شما خوب متوجه نشدی یا من بد فهمیدم

شما گفتی که بندش سفته عوامل سفت بودن رو گفتم مگر اینکه شما منظورت سفتی نبو د که اونم بهش اشاره کردم یعنی تمیزی اجرای تکنیک بله تمیزی اجرای تکنیک کا ملا به تنظیمات گیتار برمیگرده
که اگر هم تنظیم نکنی با تمریین حل میشه یعنی دستت عادت به اون گیتار ولی بهتره
وقطی گیتاری رو میگیری اون طوری که عادت داری تنظیم کنی

یک مشکلی که هست ایینکه شما یا هر کس دیگه ای روی یک گیتار ی عادت میکنی وقتی گیتار ت رو عوض میکنی یک سری مشکل برات ایجاد میشه

اون حالتی هم که شما میگی غیر ممکنه درسته اون گیتار کاملا فالشه یعنی گیتار رو همین الان از کارتون در اوردین بعضی هارو کارخانه ای تنظیم هستن خیلیها نه اینم که هر گیتار ریستی روبه راهش میکنه مگر ایینکه در حد صفر باشه که اونم اصلا ایین جور چیز هارو نمی فهمه

من تنظیمات دقیق و استانداردها رو نوشتم تا اگر کسی درست تنظیم نکرده یا شک داره درست کنه که اشاره کردم بیشتر هم به عادت داره
که من از ریلیف بالا استفاده میکنم خیلی ها هم نه یکی از دوستانم نه برعکس منه ریلف پایین رو میپسنده
ولی در رنج خارج از رنج میشه همونی که شما گفتی سخت شدن اجرای تکنیکها وبد شدن صدا و...
حله

internet
19th March 2008, 11:47 AM
با تشکر از شما
یک سوال دیگه هم داشتم اونم راجب گزگز سیم هاست.
با وجود اینکه گیتارم کوک هستش و قفل کوک هم روی نک بسته شده ولی باز چندتا از سیمهای گیتار گزگز می کنه!
دلیل چی می تونه باشه؟
(گیتارم ibanez - grg 270 و از سیم داداریو استفاده می کنم)

smart
19th March 2008, 11:53 AM
اصلا گز گیتار مهم نیست
حالا :
اندازش مهمه با قدرت ضربه پیک
حالا بسته به عوامل بالا کمه یا زیاد
اگر با قدرت ضربه پایین کم گز نزنه حله مشکلی نیست
همه گیتار الکتریکها گز میزنه گیتار زدن خوام استیو وای رو شنیدی حتی سیم ازادش هم گز میزنه

تازه با صدا سازی ها و ترفندهای مختلف هم که میشه گز رو کاملا حذف کرد اصلا گز زدن مهم نیست

internet
19th March 2008, 01:34 PM
باسلام دوباره
داشتم گفت های شما رو دوباره مرور می کردم و شروع کردم به تست و اندازه گرفتن اکشن و ریلیف و ... که متوجه شدم قضیه به همین صورت نیست.
یکی اختلاف action سیم بیس با تریبل گیتارم چیزی در حدود 0.5 تا 0.6 میلیمتر
و هیچ خلاصی (ریلیف) بین سیم گیتار در فرت 5 یا 6 با فرت وجود نداره و کاملا به فرت چسبیده.
به نظر شما آیا با این گیتار می تونم خوب تمرین کنم و امکان عادت وجود داره؟

smart
19th March 2008, 02:05 PM
نه ایین با عادت فرق میکنه کاملا دقت کن ریلیف 100% صفر هست دسته گیتار مشکل داره یعنی مشکل بک وار رو داره
که همون طور که گفتم با شل کردن پیچ تراس رود حل میشه
برای اندازش اگر فیلر داری که هیچ اگر نه میتونی از کاغذ دفتر هم استفده کنی
یک کاغذ نازک نه کلفتهای روغنی ( به حداقل رنج برسون )

برای اکشن بازم باید دید چون سیم تریبل اوصلا چون نازک هست خطای کار داره و 0.5 میلیمتر مشکلی نداره خیلی ها ایین اختلاف رو میپسندند
حالا میخوای یک نمه خیلی کم بیس رو بیار پایین یا تریبل رو بیار بالا اگر از دقت در اندازه گیری مطمئنی به 0.2 برسونش وگر نه مشکلی نیست
چون خطای اندازه گیری در سیمهای تریبل بالاست
حالا یکی رو میبینی بیسش 4 میلیمتره و تریبلش 1 میلیمتر دیدم همچین چیزایی(البته با کمی اغراق)

البته پست قبلی یادم رفت بگم گز زدن به اکشن گیتار هم بستگی داره یک اکشن پایین 100% گز میزنه و...

smart
19th March 2008, 06:03 PM
ایین مطلب رو مینویسم تا یکسری میگن چرا smart بعضی چیز ها رو میاد میگه

من مطالبی رو می نویسم که یک نوازنده گیتار الکتریک بهش نیاز داره وباید بدونه و یکسری کار هارو باید خودش انجام بده

اما یک نکته که اینکه بریید به غول تریین تعمییر کننده های گیتار الکتریک که از یک پیکاپ
هامبکر چند جور صدا میشه گرفت ؟ یا اگه اره بلدن ؟

الان من بهتون میگم من از یک پیکاپ هامبکر بسته به نوع و طرح ساختش حداقل 4 نوع صدا ی مختلف به شما تحویل میم

ایینم بگم که پیکاپ گیتار الکتریک خیلی پیچیده هست و با یک سری کارها شما میتونیید صدای تولییدیشو عوض کنیید که کمپانی ها هم با ایین کارها پیکاپ های مختلف میسازند بدون ایینکه سیم پیچی شو عوض کنیید

internet
20th March 2008, 10:24 AM
برای رفع مشکل بک وارد (تنظیم تراس ورد) باید به چه صورت عمل کرد؟
آیا سیم ها باید بسته و در حالت کوک باشند؟
آیا سفت و شل کردن پیچ تراس رود می تونه باعث پارگی سیم ها بشه؟

smart
20th March 2008, 04:29 PM
نه سيمهارو بايد شل کني حتی سیم 3 و 4 رو کنار هم بکشی نکني نميشه چون مانع حرکت اچار و باز کردن کاور ميشه

بک وار باید پیچ تراس رود رو شل می کنی

internet
20th March 2008, 04:34 PM
چقدر باید سیم ها رو شل کرد؟

smart
20th March 2008, 04:35 PM
2 دور وسیمهای 3 و 4 هم که اونقدر که بتونی کنار بکشی چون مزاحم اچار میشه

بعدا کوک میکنی و ریلیف اتدازه میگیری به رنجه دلخواهت رسید هیچ نشد دوباره سیم رو شل میکنی

Anonymouse
5th April 2008, 04:30 PM
اقا ببین چقد کارت درسته که مطالب تاپیکتو عینا کپی پیست می کنن.

smart
5th April 2008, 10:21 PM
خیلی ممنون از اطلاع رسانی

amir_vf
6th April 2008, 06:50 PM
سلام
دوستان برای سیم گیتار باس کدام یک از مارکهای بهتر هستند؟
برای کارهای jazz کدام مناسب تر هستند ؟

dean markley / ghs / daddario

fery59
18th April 2008, 08:18 AM
هر وقت من گیتارمو کوک میکنم بعدش اگه از ترمولو استفاده کنم کوکش بهم میخوره؟

smart
23rd April 2008, 02:13 PM
اسم گیتار و مدلش رو بگو

fery59
24th April 2008, 08:54 AM
ایبانز GRX40

smart
25th April 2008, 05:15 PM
همه سیمها باهم کوک خالی میکنه یانه فقط بعضی ها

fery59
26th April 2008, 07:34 PM
فقط بعضی ها

Blondhair
28th April 2008, 08:52 PM
اگه ميخواي رو بيست سيم بندازي واسه سبك راك فقط SIT Nickel
ولي اگه ميخواي جز كار كني GHS Chrome

fery59
2nd May 2008, 06:48 AM
در باره افکت زوم بهتره یا دی جی تکت...

smart
2nd May 2008, 08:22 AM
بستگی به صدایی که میخوای داره کاملا سلیقه ای هست

ولی بعضی امکانات دیجتک حتی ارزون تریین هاش نسبت به زوم بهتره حالا بستگی به خودت داره چه مدلی از زوم میخوای بگیری حالا مدلهای بهتر ش هم تمامی امکانات دیجیتک رو داره ولی قدیمیهاش نه

Anonymouse
2nd May 2008, 12:43 PM
به نظر من اگه بیشتر واسه کارای با گین بالا میخوای هیچکدومشون برای کارای هوی خیلی مناسب نیستن بیشتر boss به دردت میخوره یا line6 البته line6 رو از نزدیک امتحان نکردم ببینم چجوریه ولی از خیلی ها شنیدم واسه این کارا جواب میده.
ولی در کل صدای مورد علاقتو به صورت یونیت بگیری حتی اگه یه صدا هم داشته باشی باز خیلی بهتر از این مولتی افکت ها هستش (البته نظر منه).

smart
2nd May 2008, 08:04 PM
جناب هزینه یونیت خیلی بالا هست با یک تک یونیت طرف هیچ چه کاری نمیتونه بکنه

ساده تریین و ابتدایی تریین ترکیب برای یونیت = بهتریین مولتی افکت

که ابا یک ترکیب ساده یونیت شما در کل یک صدا تولیید میکنی حالا با کم زیاد یکسری پارمترها اگه به 10 عدد برسه که در کل صدا یک چیزه

Anonymouse
2nd May 2008, 10:56 PM
درسته برای همینم تو پرانتز ذکر کردم که فقط نظر منه. با مولتی افکت میونه ی خوبی ندارم به نظرم صدای انالوگ یه چیز دیگس حتی اگه یه تک صدا باشه. بازم میگم فقط نظر منه شاید یکی از صدای دیجیتال بیشتر خوشش بیاد.

smart
3rd May 2008, 09:45 AM
من قبول ندارم با پول یک تک صدا (یونیت) یک مولتی کیفیتش هم بهتره

کيفيت صدا براي يک برنامه زنده يا يک رکرد خوبه غير از ايين يک مولتي افکت 200 الي 250تومني براي تمرين کافيه زياد هم هست همه چيز هم داره کامل بدونه در دسر

ولي کسي بياد 150.تومن بياد فقط يک تک صدا بگيره احيانا 2تا که نزديک به 300 تومن پولش ميشه

در صورتي که صداي جالبي نمي تونه در بياره نه پدال داره نه صداي کليين درستي داره و نه اکولايزر و نه ... در کل پولش رو ريخته دور

با يک يا دو يونيت شما اپشن صدا سازي خاصي نداري در اصل هيچي نداري که بخواي باهاش صداسازي کني

با اون 150 الي 300 ميتونه يک مولتي بگيره که خيلي خيلي کيفيت و اپشن صدا سازي و تنوع صدا داره + پدال هم داره

براي يونيت بايد از 600 به بالا مايه داشته باشي

Anonymouse
3rd May 2008, 03:38 PM
یه خورده شبیه همون بحثی هست که همیشه بین عکاسا هم هست یه عدشون با دوربین دیجیتال کار میکنن ولی یه عده با اینکه دوربین دیجیتال هم با کیفیت تره و هم راحت تره هم ارزون تر باز با همون دوربین های انالوگ قدیمی با اینکه نصف امکانات این دوربین های جدیدو نداره باز با همونا کار میکنن چون کلاسیک تره. این هم یه جورایی از نظرم شبیه همونه حالا شاید مسخره به نظر برسه ولی خوب دیگه نظرمه کاریش نمیشه کرد البته شرایطمم یه کم خاص تره کلا پول پای افکت نمیدم.

smart
3rd May 2008, 05:19 PM
اخه در ایین بحث من خودم یونیت رو به مولتی ترجیح میدم خودم هم از یونیت استفاده میکنم ولی بحث ایینکه با یک یا دو یونیت بهتره یا بجاش یک مولتی بگیری

چون با یک یا دو یونیت شما صدای قابل قبولی بهت نمیده بهتره بجاش یک مولتی گرفت

من از اون دسته هستم که به افکت خیلی اهمیت میدم چون دنبال یک صدای دلنشین برای گیتار هستم که شنونده بشنوه زده نشه بدش نیاد

Anonymouse
3rd May 2008, 05:40 PM
مطمئنا مولتی افکت ولی اگه من باشم فعلا یکی دوتا یونیت مورد علاقمو میگیرم چند وقت یه جوری سر میکنم حالا تا بعد خدا بزرگه بقیشم جور میشه چون مطمئنم که بعدن می فروشمش اونوقت کلی ضرر می کنم.
البته منم به افکت اهمیت میدم پول پاش نمیدم. تو ایران فقط با افکت میشه صداسازی کرد جور دیگه نمیشه هزینه بره.

Arsalan_Hammet
10th May 2008, 12:11 PM
سلام دوستان.من تازه با این فرم آشنا شدم .اگه میشه طرز تنظیم پیکاب های گیتار هم توضیح بدین

smart
12th May 2008, 12:16 PM
سلام دوستان.من تازه با این فرم آشنا شدم .اگه میشه طرز تنظیم پیکاب های گیتار هم توضیح بدین

عزیز به اگر خواستی پیام خصوصی بزار تا باهم هماهنگ کنیم حالا یا تلفنی یا حضوری بهت بگم اینجا همه چیز رو نمیشه گفت
با تشکر

aras
9th June 2008, 08:42 AM
سلام به همه ي دوستان
من يه سوال دارم لطفا جواب بديد
من مي خام گيتار الكتريك بخرم...فقط نميدونم وقتي گيتار رو ميخرم آمپلي فاير هم روي گيتار فروخته ميشه يا بايد جداگانه خريد

Anonymouse
9th June 2008, 01:48 PM
امپلی فایر روی گیتار فروخته نمیشه ولی یه سری پک ها هست که گیتارو با امپ میفروشن که البته این جور امپا فقط به درد تمرین میخورن. اگه قصد خرید داری به نظر من این پک ها رو نخری بهتره چون نه گیتارش گیتاره نه امپش امپ.

xman3
10th June 2008, 11:13 AM
سلام.من یه گیتار ایبانز rg2550 دارم که سیم های 1 تا 3 از فرت 12 به بعد تقریبا .5 پرده فالش می زنن.از طریق پیچ های بریج هم طول سیم ها را کم کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نمی شه.مشکل از کجاست؟

aras
11th June 2008, 01:08 PM
تشكر از راهنمايتون....خوب حالا يه سوال ديگه .......قيمت آمپلي فاير در چه حد.....(چه جوري هست) گرون يا ارزون

aras
11th June 2008, 01:19 PM
قيمت آمپلي فاير چقدره

Anonymouse
11th June 2008, 07:06 PM
سلام.من یه گیتار ایبانز rg2550 دارم که سیم های 1 تا 3 از فرت 12 به بعد تقریبا .5 پرده فالش می زنن.از طریق پیچ های بریج هم طول سیم ها را کم کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نمی شه.مشکل از کجاست؟

ممکنه دسته ی گیتارت کج شده باشه . از همون اول که خریدی اینطوری بود یا بعدا اینجوری شد؟
گیتارتو ازش استفاده میکردی این طوری شد یا اینکه یه مدت به دیوار تکیش دادی بعدا اینطوری شد؟

تشكر از راهنمايتون....خوب حالا يه سوال ديگه .......قيمت آمپلي فاير در چه حد.....(چه جوري هست) گرون يا ارزون

بستگی به بودجه ای که برای این کار کنار گذاشتید داره. امپ گیتار از 100 تومان شروع میشه تا 4 میلیون. اگه رنجه خریدتو بگی شاید راحت تر بتونم راهنماییت کنم.

xman3
11th June 2008, 10:15 PM
من یه 4 سالی هست این گیتار را خریدم.هر روز هم تمرین می کنم.این مشکل را این اواخر پیدا کرده.

Anonymouse
12th June 2008, 08:13 AM
من یه 4 سالی هست این گیتار را خریدم.هر روز هم تمرین می کنم.این مشکل را این اواخر پیدا کرده.

نمی دونم دقیق مشکلت از کجا میتونه باشه اینجوری نمیشه نظر داد باید دید ولی حالا صبر کن یکی از دوستان تو کار تعمیر گیتار الکتریکه یه مدتیه کار براش پیش اومده بیاد بهتر میتونه راهنماییت کنه.

aras
18th June 2008, 02:18 PM
مارك هاي مناسب آمپلي فاير چيه؟؟؟؟

Alcatrazz
18th June 2008, 04:07 PM
Marshal.Fender.Roland.Diesel.Seccess و کلی دیگه ...

Anonymouse
18th June 2008, 06:29 PM
مارك هاي مناسب آمپلي فاير چيه؟؟؟؟

درکل تو خرید گیتار و تجهیزاتش همه چیز سلیقه ایه شما باید ببینی کدومش بیشتر به کارت میاد با صدای کدوم بیشتر حال میکنی. من خودم از امپای مارشال با اینکه خیلی معروفه و کلی هم اسم در کرده خوشم نمیاد چه تو مدل های پایینش سری mg و چه تو سری های گرونتر ترجیح میدم یه امپه randall بگیرم (البته اگه گیر بیاد)
اگه برای تمرین میخوای درحد 130 140 تنها چیزی که میتونی بگیریو کارتو راه بندازه roland cube 15 هست غیر از اینم من چیز بهتر ندیدم.

smart
24th June 2008, 03:41 PM

5 پرده تمام كه يعني حئوئا 2 پرده فالش

يا 5 تا نيم پرده كه بازهم حئوئ 2.5 ميشه

ئر هر صورت مشكل گيتار جئي كار شما نيست وبايد حتما گيتار رو ديد پيام بزار

xman3
4th July 2008, 05:17 PM
من منظورم نیم پرده بود نه 5 پرده

smart
14th July 2008, 03:10 PM
نیم پرده چیزی نیست راحت درست میشه

ak 47 fire
26th July 2008, 08:59 PM
hi baro bax
man mikham ye gibson bekharam nazareton rajebesh cheye?:whistle::whistle::head:

Anonymouse
26th July 2008, 09:19 PM
خدای گیتاره
بخر ببر حالشو ببر
البته اگه اصله امریکا باشه

sorkh
28th July 2008, 03:51 PM
درود بر اساتيد
آقامن بالاخره گيتار الكتريك خريدم . باورتون ميشه ؟ خودم كمكم داره باورم ميشه .:coolsmiley02:
يه prestige Ibanez rg 2550 خريدم .البته ميخواستم يهcort بگيرم . پيكابهاش emg بود .خلاصه كه
آمپم هم marshall mg100dfx اينجوريه.
نميدونم به خورده گيتار گزميزنه . يه بار هم دادم واسم رگلاژ كرد بازم گزداره چيكار كنم .

Anonymouse
28th July 2008, 04:11 PM
اقا مبارکا باشه پس بالا خره غول اخرشو کشتی
گز گیتار تو اکشن های پایین اصلا مهم نیست اگه اکشن گیتارت بالا هستش و زیاد گز میزنه در حدی که یه جاهایی سیم خفه بشه شاید مساله باشه ولی تو اکشن های پایین یه ذره دو ذره گز زدن مهم نیست
البته اینم بگم گیتارو نباید برای ریگلاژ دست هر کسی بدی طرف اینکاره نباشه ممکنه یه کاری کنه گیتارت بدتر شه
بهتر بود میذاشتی موقعی که رفتی کلاس میدادی به استادت برات ریگلاژ میکرد باز اونا وارد ترن

cold fire
28th July 2008, 10:55 PM
salam modelaye flying v chetoran?
taideshon mikonin
rasti gheimatesh chande
mamnoon

cold fire
28th July 2008, 11:04 PM
rastesh kheyli sedash bahale
az hameye guitaristaye in jam tashakor mikonam
:grrr::devil:

Alcatrazz
29th July 2008, 10:43 AM
اول برو 80 مقاله در مورد گیتار الکتریک بخون

تا بفهمی اون صدا از گیتار بلند نمیشه از آمپو افکته :tonguesmiley:

صدای خود گیتار شبیه صدای سنتور و سه تار :head:

behnam_7ender
31st July 2008, 11:09 PM
بچه ها میشه این بگین محتوای این کتاب در باره ی چیه ؟

پارتیتور برای ارکستر راک نوشته ی جو ستریانی

Anonymouse
31st July 2008, 11:34 PM
ببین پارتیتور یه کتابیه که اهنگها رو برای همه ی نوازنده های ارکستر تنظیم شده توش داره برای مثال تو این کتاب فلان اهنگ جو ستریانی برای یه سری از سازها مثل درام گیتار الکتریک و... تنظیم شده

Arsalan_Hammet
8th August 2008, 12:26 PM
سلام دوستان.صدای گیتار من تفکیک نداره یعنی وقتی همه سیمها رو میزنی صدای واضح به گوشت نمیرسه.مشکل از پیکاب هاست یا تنطیم نیستن؟

Arsalan_Hammet
8th August 2008, 06:00 PM
در ضمن گیتارم آریا هست.سری STG .حتی وقتی گیتارو به آمپ خالی وصل میکنی.باز صداش واضخ نیست زیاد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

smart
8th August 2008, 07:30 PM
50% الی 60 % مشکل از پیکاپ

و بقیه امپ و افکت

Arsalan_Hammet
12th August 2008, 10:04 PM
سلام.یعنی باید تنظیم بشه یا عوض بشه؟اگه باید عوض بشه چه پیکابی خوبه جاش بندازم؟

smart
16th August 2008, 03:26 AM
باید پیکاپ عوض شه

ولی بستگی داره که گیتارت ارزش عوض کردن پیکاپ داره یانه

اگر نداره بهتره گیتار رو عوض کنی

My Dying Bride
28th August 2008, 01:28 AM
سلام
من یه افکت zoom مدل g1x دارم .مشکلم اینه که صدای واه با پدال در نمی اد.

cold fire
7th September 2008, 02:29 PM
salam be hamegi
rastesh ye soal daram inke modelaye jackson flying v ya gibson flying v modelaye khoobian?
:thumbsupsmileyanim:

Crystal_Planet
8th September 2008, 12:41 AM
salam be hamegi
rastesh ye soal daram inke modelaye jackson flying v ya gibson flying v modelaye khoobian?
:thumbsupsmileyanim:

عزيز لطفا فارسى تايپ كنيد.
اين مدل يكى از بهترين مدل هاى گيبسون .
اما فكر نميكنم گير بيارى.

Anonymouse
8th September 2008, 03:33 PM
ببین fling v فقط شکل سازه نظره منو می خوای به اینا توجه نکن چون ممکنه یه گیتار خیلی خوب رو به خاطر ظاهرش از دست بدی

death
16th September 2008, 09:39 AM
سلام میخواستم بهم کمک کنید یه گیتار دیدم IBANEZ RGT42DX میگفت 800 تومن خیلی با حال بود میخواستم ببینم خوبه یا نه و یکی دیگه هم IBANEZ RG350 دیدم میگفت 450 تومن اینیکی چه طوره اگه ممکنه با سرعت جوابمو بدین با تشکر ..................الیته من اینهارو تو شمال کشور دیدم تو تهران نیستم.
:ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:: ghalb::ghalb::ph34r-smiley::ph34r-smiley::ph34r-smiley::thanks:

navid_sabbath
25th September 2008, 06:21 AM
اول برو 80 مقاله در مورد گیتار الکتریک بخون

تا بفهمی اون صدا از گیتار بلند نمیشه از آمپو افکته :tonguesmiley:

صدای خود گیتار شبیه صدای سنتور و سه تار :head:

navid_sabbath
25th September 2008, 06:24 AM
سیمهای گیتار مدلهای مختلفی داره اما برای خرید چه کار باید کرد وچه مدلی رو باید گرفت

شرط اول استیل نوازندگی و شرط دوم عادت نوازندگی شما هست

مدلهای سیم

دسته اول از سیمها از گیج بالایی دارن ایین سیمها بیشتر برای کارهای راک و بلوز کاربرد داره
دسته دوم از سیمها هم از گیج پایینی دارن وبیشتر به بدرد کارهای متال و سولو میخورن

دسته اول گیجهایی چون سیم 1 = 010 / سیم 1 = 011 و سیم 1 = 012

دسته دوم گیجهایی هم چون سیم 1 = 008 / سیم 1 = 009 و سیم 010

سیم 010 در تریبل در هردو دسته مشترک هست ولی در بیس نه

از دسته اول سیم 1 = 010 و سیم 6 = 049 ( بیس هش کلفتر هستن )
از دسته دوم سیم 1 = 010 و سیم 6 = 046
البته نا گفته نمونه که سیمها با گیج بالا روی دسته گیتار فشار بیشتری وارد میکنه برای همین اگر گیتار خودتون رو با سیمهای گیج پایین ریگلاژ کردین (در پستهای قبلی گفتم ) وحالا گیج سیم تون رو می خواین بالا ببرین باید دوباره ساز رو ریگلاژ کنید و بلعکس

البته بعضی ها از کوک های پایین میخوان استفده کنن بدلایلی برای ایین کار بهتره از سیمهای با گیج بیشتر استفاده کنند

__________________________________________________ ___
بخاطر تاپیک اشتباهی که گذاشتم از همتون عذر میخوام,ولی پست #7 جواب منو نمیده.من مارک خوبو سوال کردم.میدونین سته سیمام خیلی بده و زود از ته سدل بریدج پاره میشه.و الا خودم در مورد شماره ی سایز ضخامت سیما اطلاعات داشتم.اگرم لطف کنین در مورد سیمای فنری هم توضیح بدین.متشکرم.:ok:

Alcatrazz
25th September 2008, 06:54 AM
اتفاقا صدای گیتار اول از پیکاپ رد میشه.اگه دوتا ESP رو به یه جور افکت و آمپ وصل کنی ولی با پیکاپای متفاوتوصداش خیلی فرق داره.تازه صدای گیتار الکتریک به چوبشم ربط داره.

آقای متفکر ایشون عرض کردن خود گیتار صداش قشنگه ... آخه مگه 6 تا سیم فزرتی که کارشون ارتعاش هست قشنگی صدا داره .....

death
25th September 2008, 01:59 PM
:blinksmiley:گیتار ibanez RGT42DX بهتره یا ibanez S520EX اگر جواب سوال منو میدونید جواب بدیم با تشکر...............
برای کشور کره هستند اولی 800 تومن و دومی 700 تومن .

navid_sabbath
25th September 2008, 09:49 PM
آقای متفکر ایشون عرض کردن خود گیتار صداش قشنگه ... آخه مگه 6 تا سیم فزرتی که کارشون ارتعاش هست قشنگی صدا داره .....

navid_sabbath
26th September 2008, 09:16 PM
:blinksmiley:گیتار ibanez RGT42DX بهتره یا ibanez S520EX اگر جواب سوال منو میدونید جواب بدیم با تشکر...............
برای کشور کره هستند اولی 800 تومن و دومی 700 تومن .
__________________________________________________ _____________
(بر طبق کاگالوگ)چون زبانش انگیلیسیه,انگیلیسی تایپ میکنم.حالا آقای death که متاسفانه اخراج شدند
ولی در کل برای همه میگم.

Model List Avial finish Body material Neck Mate-Rial Neck Type

S520EX $799.99 Black Mahogany 3pc-Maple Wizard 2

RGT42DX $933.32 White Mahogany 5pc-Maple/walnun Wizard 2(neck-tru
__________________________________________________ ____________________

No Fret/Type Fret Board Inlay(tarhe noghte gozari roo fret-board) Bridge

22Jumbo Bound rosewood S Special on 12th fret Zr

24Jumbo Bound rosewood Deluxe Sharktooth Edge 3
__________________________________________________ ____________________
Neck Pickup Bridge pickup Case List

IBZ INF 1(H) IBZ INF 2(H) M100C $139.99

IBZ INF 1(H) IBZ INF 2(H) M100C $139.99
------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
ولی در کل یه پیشنهادی میکنم(هر کی که خواست).برو تو لینکه:گیتار الکتریک - istgah.com ([Only registered and activated users can see links] %DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9)
(istgah ([Only registered and activated users can see links]) سرچ کن:گیتار التریک).دوتا آیبانزه خوشگل داره برای فروش:RG2550E و PRESTIGE 2570 که پیکاپاشون DiMarzio :head:اصله که واقعا شاخن:cigar:)دسته دو در حده نو.زنگ بزن به فروشنده هاش ببین اگه نفروخته بودن, برو گیتارارو ببین که هم گیتارای خفنین هم قیمتشون خوبه(700 800 تومان:tajob:).

navid_sabbath
28th September 2008, 04:08 PM
بخاطر تاپیک اشتباهی که گذاشتم از همتون عذر میخوام,ولی پست #7 جواب منو نمیده.من مارک خوبو سوال کردم.میدونین سته سیمام خیلی بده و زود از ته سدل بریدج پاره میشه.و الا خودم در مورد شماره ی سایز ضخامت سیما اطلاعات داشتم.اگرم لطف کنین در مورد سیمای فنری هم توضیح بدین.متشکرم.:ok:

death
29th September 2008, 10:20 PM
چه کار کنيم که صداي گيتار از طريق نرم افزار از اسپيکر خارج شه در نرم افزار guitar rig 3
کمک کنید اگر ممکنه:no:
گیتار هم ibanez rgt 42 dx هست

Anonymouse
29th September 2008, 10:39 PM
چه کار کنيم که صداي گيتار از طريق نرم افزار از اسپيکر خارج شه در نرم افزار guitar rig 3

ببین دقیق منظورتو نگرفتم یعنی چی؟
همین جوری تو حالت عادی خوب وقتی اسپیکر رو وصل کنی خوب صداش از اسپیکر میاد دیگه؟
ولی اگه امپ نداری به نظر من میتونی با یه هدفون خوب کار کنی کیفیت صدات خیلی بهتر از اسپیکره در ضمن اسپیکرت هم بیچاره نمیشه

sorkh
30th September 2008, 01:30 AM
درود دوستان من به ibanez RG2550 دارم . دسته ویبراتورش شله یعنی وقتی بالا میارم و استفاده میکنم همونجا نمیمونه میره پایین .چیکار باید کرد؟

navid_sabbath
30th September 2008, 03:36 PM

Alcatrazz
30th September 2008, 03:43 PM
درود دوستان من به ibanez RG2550 دارم . دسته ویبراتورش شله یعنی وقتی بالا میارم و استفاده میکنم همونجا نمیمونه میره پایین .چیکار باید کرد؟

همه ی گیتار های ترموله دار اینجورین ...
اگه می خوای سفتش کنی اون مهره ای که دسته رو گیتار وصل کرده تا ته بپیچون ... سفت میشه ... ولی فایده ای نداره چون بازم شل میشه ....

میتونی بری جوشش بدی تا دیگه شل نشه ...:whistle:

navid_sabbath
1st October 2008, 05:01 PM
__________________________________________________ ________
اع!!!!!!!!!!!:tajob:.....نه بابا یه وقت جوش ندیا.اگه بخوای برای گیتارت هارد کیس بخری(که خیلی هم مهمه!) چی؟اگه گیتارو بخوای بذاری تو هارد کیس باید ویبراتو بارو باز کنی.تازه گیتاره خیلی از حرفه ای ها همینطوره!نگران نباش,خیلی مشکل حادی نیست:thumbsupsmileyanim:.حتی موقع dip زدن هم خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه.عادت میکنی.

siavash_eddie
21st November 2008, 08:26 PM
درود
آیا این درسته که نصب و استفاده دسته ویبره برای گیتار مضره و پیکاپ های گیتار رو خراب میکنه؟

Anonymouse
22nd November 2008, 09:58 AM
درود
آیا این درسته که نصب و استفاده دسته ویبره برای گیتار مضره و پیکاپ های گیتار رو خراب میکنه؟

من باور کن اولین باره که یه همچین چیزیو میشنوم
ببین اخه این همه شرکت های معتبر دارن ویبره میزارن رو گیتار تو هرکدوم از این شرکت ها هم کلی ادم اینکاره فعالیت می کنن اگه یه همچین چیزی صحت داشت خوب مطمئنن تا حالا ده بار دسته ویبره جمع شده بود

siavash_eddie
22nd November 2008, 10:59 AM
من باور کن اولین باره که یه همچین چیزیو میشنوم
ببین اخه این همه شرکت های معتبر دارن ویبره میزارن رو گیتار تو هرکدوم از این شرکت ها هم کلی ادم اینکاره فعالیت می کنن اگه یه همچین چیزی صحت داشت خوب مطمئنن تا حالا ده بار دسته ویبره جمع شده بود

اتفاقاً برا من هم غیر منطقی بود .... جالبیش اینجاس که این حرفو استاد یکی از دوستام بهش گفته بود

mahmoodlw
22nd November 2009, 11:52 AM
يکي از مشکلاتي که نوازندگان گيتار الکتريک با هاش روبه رو هستن وجود نويز در سيستم شون هست

ايينم اضافه کنم تماي گيتار الکتريک ها داراي نويز هستند اما بسته به نوع و متريال استفاده شده کم و زياد داره

براي برطرف سازي

1 درست کردن ارت براي امپلي فاير گيتار

2 استفاده از سيمهاي انتي نويز

براي ارت شما پشت امپلي گيتار تون روباز مي کنيد و يک سيم به قسمتهاي المينيومي که بر دها بهش متصل ميشن وصل ميکنيم و سر ديگه سيم رو
به لوله اب پنجره و... متصل ميکنيد
من از گيتار آريا و زوم اا 505 و اسپيكر معمولي استفاده ميكنم وقتي از ديستورشن استفاده ميمنم نويز زيادي بوجود مياد. چطور ميتونم اين نويز برطرف كنم. مرسي

ErMia13
2nd May 2010, 01:21 AM
ببخشین منم یکم کمک میخوام..
منم سازم یکم تو بعضی از فرتا گز میکنه، یکم باهاش ور رفتم و تراس رودو اکنشو دسکاری کردم ولی خوب خوب نشد.
من واقعاً به اکشن پایین احتیاج دارم، باید چیکار کنم؟؟؟؟
(در ضمن من سازم فلویدروز داره)

ErMia13
2nd May 2010, 01:32 AM
ببخشین منم یکم کمک میخوام..
منم سازم یکم تو بعضی از فرتا گز میکنه، یکم باهاش ور رفتم و تراس رودو اکنشو دسکاری کردم ولی خوب خوب نشد.
من واقعاً به اکشن پایین احتیاج دارم، باید چیکار کنم؟؟؟؟
(در ضمن من سازم فلویدروز داره)

ErMia13
2nd May 2010, 01:39 AM
فرت های جامبو سرعت نوازندگی رو کم میکنه ؟؟؟؟؟

k.u
28th January 2011, 04:44 PM
سلام !من یه گیتار آیبانز rg350dx دارم صداش توی رت های پایین مخصوصا موقعی که بند میکنم زود خفه میشه یعنی با یه نویز زشت صداش تموم میشه به نظر شما مشکل چیه؟

shahryar sobhani
14th February 2012, 10:39 AM
سلام
من یه گیتار الکتریک مدل LTD EC50 دارم..در تنظیم ارتفاع پیکاپم مشکل دارم...میدونم فواصل استاندارد هم داره..ولی اون چیزایی که من توی نت پیدا کردم جواب نداده...
ایا راهی هست که بشه تنظیمش کرد؟