توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات نوازندگان ویولن (الکتریک و اکوستیک)
Anonymouse
22nd January 2008, 04:32 PM
دوستان نوازنده اگه سوالی در زمینه نوازندگی ویولن دارن اینجا مطرح کنن.
Pretty_Angel
27th January 2008, 09:54 AM
البته این سوال درباره ی نوازندگی نیست!
میخواستم بدونم نت اهنگ ها ی مختلف( سرود جمهوری اسلامی ایران. اهنگ های خارجی و ...) رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
Anonymouse
27th January 2008, 11:35 AM
بهترین راه برای پیدا کردن نت سایتهایی هست که اعضای اونجا فایل های موزیک خودشون رو به اشتراک می زارن مثل سایت [Only registered and activated users can see links] که البته واسه ما ایرانیها بستنش مگه اینکه vpn داشته باشید.یه سایته دیگه هست [Only registered and activated users can see links] که می تونید از اینجا هم دریافت کنید البته فایل ها رو باید با برنامه ی guitar pro باز کنید که از اینترنت میشه اخریش رو گیر اورد ولی برای دریافت نتهای ایرانی بدرد نمی خوره. اگه کارتون خیلی واجبه اسم چیزی که می خواهید بذارید اگه تو ارشیوم باشه براتون می زارم.
Pretty_Angel
2nd February 2008, 12:37 PM
ممنون از راهنمایی تون!!
برای مثال سرود جمهوری اسلامی ایران رو شما دارین؟
Anonymouse
3rd February 2008, 07:09 PM
شرمنده من چون سبکم ایرانی نیست (کلاسیکه) نت های ایرانی ندارم اما می تونین کتاب موسیقیه ملی ایران اثر عطا الله خرم رو بگیرید اکثر این اهنگارو داره شاید اینم داشته باشه.
guitar.E.N
28th June 2008, 02:53 PM
کتابی که اهنگ های سبک ایرانی رو داشته باشه زیاد هستش : مثل کتاب سی تصنیف ( برای ویالن) یا کتاب غوغای ستارگان و...
اهنگ های قشنگی دارن(البته سرود جمهوری اسلامی توشون نیست)
*شیوا*
28th August 2008, 09:19 PM
ممنون از راهنمایی تون!!
برای مثال سرود جمهوری اسلامی ایران رو شما دارین؟
من سبکم ایرانیه!!
سرود جمهوری اسلامی که الان وجود داره با ویولن....:blinksmiley: فک نکنم چیز جالبی از آب در بیاد....منم به عنوان نوازنده ی ویولن ایرانی هیچ جا نتش رو ندیدم.
اما بهتره به جای اون از کتاب های بی قرار و هوای یار استفاده کنین که اولی 54 و دومی 40 آهنگ معروف ایرانی و اللخصوص محلی رو در بر داره و مرجع عالی ای هستش...
هر دو هم توسط سعید زرنیخی تنظیم شده ن:cheshmak:
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By
Kimiahost Co