آقا چند تا سوال:
1- چرا هر چند وقت یه بار مسیر ذخیره عکسها دوباره برمیگرده رو حالت دیفالت؟
2- در حالت فلیپ بسته نمیشه کاری کرد که عکس بگیره؟
3- این آیکن شناورش همیشه روی همه برنامه ها نمیاد تا عکس بگیریم.مثلا از بازی بیلیارد دومیه که گذاشتم تو قسمت بازی ها نمیشه عکس گرفت چون آیکن برنامه محو میشه.
4- بعضی وقتها جای آیکن شناور رو در عکس خراب میکنه مثل اسکرین شاتی که من از بازی Quick block گذاشتم.
در پایان حسین خان شما که این همه تاکید داری که برنامه ها با اسکرین شات معرفی شن چرا برای این که خود برنامش تو این مایه هاست و از اوجب واجباته اسکرین شات نذاشتی؟:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
آقا چند تا سوال:
3- این آیکن شناورش همیشه روی همه برنامه ها نمیاد تا عکس بگیریم.مثلا از بازی بیلیارد دومیه که گذاشتم تو قسمت بازی ها نمیشه عکس گرفت چون آیکن برنامه محو میشه.
4- بعضی وقتها جای آیکن شناور رو در عکس خراب میکنه مثل اسکرین شاتی که من از بازی Quick block گذاشتم.
در پایان حسین خان شما که این همه تاکید داری که برنامه ها با اسکرین شات معرفی شن چرا برای این که خود برنامش تو این مایه هاست و از اوجب واجباته اسکرین شات نذاشتی؟:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
ممنون.
اسكرين شات گزاشته شد:cheshmak:
بقيش هم چون خيلي وقت پيش با برنامه كار نكردم نميتونم جواب بدم.:no:
آقا چند تا سوال:
ممنون.
اسكرين شات گزاشته شد:cheshmak:
بقيش هم چون خيلي وقت پيش با برنامه كار نكردم نميتونم جواب بدم.:no:
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.