شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید.     close

تالارهای گفتمان جی تاک

جشنواره بهترین های جی تاک

جدیدترین موضوعات انجمنها دانلود تولبار جی تاک

بازگشت   تالارهای گفتمان جی تاک موبایل و وسایل ارتباطی همراه UIQ2 - UIQ3 - UIQ3.1
ارسال موضوع جدید  پاسخ

لینک مستقیم ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی 14th April 2008   #1

mahpa7

کاربر سایت

mahpa7 آواتار ها

تشکر از دیگران: 1
تشکر شده 2 بار در 2 پست

P1 or P990

:devil: اگه کسی هست که:
- هم مدت زمان هر چند کم پی990 داشته و حالا هم پی وان.
-زیاد نرم افزار نصب میکنه روی گوشییش
-حوصله کافی داره
لطف کنه و در مورد این دوگوشی چیزی بنویسه تا استفاده کنیم.
توی خیلی ازسایتها چیزهایی هست. (مثل موبایل پریویوو ) خوندم. اما باز بیشتر میخوام بدونم.
میدونیم که نرم افزاری با سایز 320 در 240 که قابلیت وفق دادن خودشون به سایز کوچیکتر رو ندارن توی پی 990 در حالت فیلیپ بسته دچار مشکل میشن. وقتی که فیلیپ باز میشه هم مشکل دارن چون کلیدهای جهت این جا نیست. که بشه Navigate کرد. یا مثلا خیلی از نرم افزارا با اعداد کار میکنن که در حالت در بسته مشکل گفته شده براشون هست و در حالت در باز این مشکل که مرتب بایس ALT رو فشار داد. برای خیلی از نرم افزارها هم این Alt زدن واقعا عذابه.
برای روشن شدن موضوع نرم افزار فکری و بسیار جالب ArainJenius رو در نظر بگیرید.(این بازی برای این برای من جالبه که هم سرعت عمل و تصمیم گیری افراد روتقویت میکنه و نکات بسیار ارزشمندی برای این کار به آدم یادمیده)این نرم افزار تنها روی سایز ال سی دی 320 درستکار میکنن. وقتی فیلیپ بسته اس، درصدی از تصویر نرم افزار دیده نمیشه. از طرفی چون با کلیدها کار میکنه، و نیاز به سرعت عمل در زدن کلید ها یا اعداد داره نمیشه در حالت فیلیپ بسته هم کار کرد. البته میدونم که میشه توی تنظیمات گوشی جایی روی دستکاری کرد که وقتی کلید ها رو فشار میدیم عدد ثبت بشه و نه حرف. اما این تنظیم کردن قبل از بعضی از بازیها و برگردوندن دوبارشون واقعا دردناکه!
میخوام راجع به این چیزا بحث کنه یکی.
یا مثلا اینکه چون نرم افزارای JAR برای یو آی کیو ی تاچ پنل نوشته نشدن و غالبا توی ال سی دی سه تا گزینه میندازن (به عنوان مثال سمت راست گزینه خروج هست گه وقتی کلید بال سمت راست گوشی رو فشار میدیم از نرم افزار خارج میشیم.) توی کار کردن با این گزینه ها دچار مشکل میشیم توی 990. توی بعضی از نرم افزارا وقتی گوشهپایین، سمت راست یا چپ ال سی دی TAP میزنیم همون کار انجرا میشه. ولی توی هیچ نرم افزاری کلید وسط رو ندیم کار کنه. توی درصد زیادی از نرم افزار هم تنها یکی و درصد کمی هم هیچ کدوم از این سه تا گزینه کار نمی کنن.
اینرو هم کسی که پی وان داره توضیح بده
این رو هم بگید که توی این نرم افزارای JAR آیا کلیدهای اعداد که نسبت به 990 چیدمان بهتر و به صورت گوشی های معمولی دارن تا میرید توی نرم افزار JAR این کلید ها کارشون ثبت عدد میشه یا ثبت حرف؟
--------------------------------------------------------
در نهایت میخوام یه چیزی رو بگم:
من گوشی N70 داشتم قبلا. تنها 3 ماه داشتمش ولی توی همین مدت کلی نرم افزار بسیار خوب گرفته بودم. که تازه دارم میبینم توی سایت ها اسمشون ولینک دانلودشون میاد!! همین 990 رو هم که یه ساله دارمش نمیگیم همه نرم افزارا ولی بیشتر از 70 درصد نرم افزاریی که توی 5 ماه اخیر لینک دانلودشونو بیشتر ( و نه همه ی شما) داریم میبینین من دانلود کرده بودم. البته بیشترشونو از beata.johnex.se میگرفتم. میگید اون موقع این نرم افزار نبود خودتون برید توی این سایت و ببینید نرم افزارش و مطالبش مال چه مدت پیشه. این سایت [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] مال حدود 3 سال پیشه بیشتر مطالبش! تازه از این ادا های اول عضو شید بعد نرم افزار بگیرید رو هم نداشت! و هنوز نداره این یارو که بیشتر از 50 درصد نرم افزارایی که دارین استفاده میکنید رو کرک کرده از اعضای اولیه این سایته. نمیدونم شاید یکی از سر دسته های فروم این سایت هم بود. چون به سوال جوابا که نیگاه میکنیم میبینیم غابلا به سوالا این شخص جواب داده)
از طرفی با سه تا گوشی سونی اریکسون و نوکیا و موتورولا با خیلی از مدلهاش کار کردم. یاد خونواده دارن یا دوستان. توی این میون گوشی های سونی اریکسون گرچه روشون سیمبین نصب نمیشهولی قابلیت نرم افزاریشوت به لحاظ نرم افزاری JAR بسیار عالیه. به عنوان مثال یه نرم افزار جر (تهران 85) رو 2 سال پیش نصب کردیم توی خونمون روی گوشی های موتورولا وی تری ایکس و کا 750 و ان 70. موتورولا وی تری ایکس 45 ثانیه طول میکشید تا تنها نرم افزار ور بالا بیاره.تازه عذاب ظروع میشد ون توی Navigate کردن نقشه جون آدم رو در میآورد! (همین الان برایان جنیوس رو داداشم روی وی تری ایکسش داره ولی کند اجرا میشه برنامش روی گوشیش. البته بازم بهتر از 990 منه که اصلا نمیشه بازی کرد باهاش این بازی رو! بگذریم) در حالی که ان 70 حدود 12 تا 15 ثانیه طول میکشید تا اونو بالا بیاره. جالب اینکه کا 750 زیر 5 ثانیه نرم افزارش رو میتونستی استفاده کنی!!
البته این اعداد توی گوشی های مختلف سونی و یا نوکیا متفاوت بود. مثلا یه بار همون نقشه تهران 85 رو روی 990 ام نصب کردم تا با اعداد قبلی مقایسه کنم. 15 ثانیه طول کشید. البته فکر نکنید چون توی ضعیفتر بودن این مورد گوشیم نسبت به 750 رفتم گوشیمو عوض کردما!:devil:
نمیدونم. شاید بگی سونی اریکسون های معمولی چون سیمبین ندارن زحمت هایی هم ازشون موقع بالا اومدن نرم افزار ازشون کم میشه اما نه این طور نیست. پس چرا موتورولا این طور نیست؟!
(دیرم شده باید برم وگرنه ....)

mahpa7 آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
mahpa7 ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
قدیمی 15th April 2008   #2

MAJID

عضو پيشكسوت

MAJID آواتار ها

تشکر از دیگران: 717
تشکر شده 629 بار در 319 پست

حالت
Worried

مطالبی که شما فرمودین درسته
فلیپ P990 که قسمتی از صفحه نمایش رو میپوشونه معضل بزرگیه.
برای استفاده از اعداد در حالت فلیپ باز اگه دو بار Alt رو بزنین دیگه لازم نیست هر بار بزنین.
در کل باید بگم این گوشی برای برنامه های جاوا طراحی نشده گرچه برنامه های جاوا روش بالا میاد.
برنامه ها و بازی های مخصوص این گوشی هم از لحاظ تعداد و کیفیت به نسبت بد نیست.
در مورد P1 اطلاعی ندارم.میپرسم بهتون میگم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAJID آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته