نقل قول:
به نظر شما برای من یادگیری کار با لینوکس سخت یا وقت گیره یا اینکه نه از طریق همون چیزایی که تو ویندوز می دونم می تونم راحت روی لینوکس مسلط بشم؟
اصلا" نمیشه ویندوز رو با لینوکس مقایسه کرد...
چون کارایی که میشه تو لینوکس کرد رو به هیچ وجه نمیشه تو ویندوز کرد یا کارایی که میشه تو ویندوز کرد که نسبتا" راحتم هست نمیشه تو لینوکس انجام داد.
و نمیشه گفت که با چیزایی که تو ویندوز بلدم، میشه با اون تجربیات با لینوکسم کار کرد.
اگه خودتون به تنهایی پشت سیستم عامل لینوکس بشینید و برای بار اولم باشه، اصلا" نمیفهمید از کجاش باید شروع کنید.
چون پیچیده تر از ویندوز به نظر میاد و...
در ضمن اگه یه منبع، مثلا" کتاب یا از طریق مقالات و آموزش های اینترنتی هم میشه لینوکس رو یاد گرفت.
اونقدرام مشکل نیست.
واسه کسی مشکله که بار اولش باشه که با سیستم عامل روبرو میشه که اونم طبیعیه...
نقل قول:
اگه میشه در مورد mac هم اگه چیزی می دونید تذکر بدید آخه کمتر کسی رو دیدم از این سیستم عامل استفاده کنه یا از اون حرف بزنه بیشتر حرفها همه جا یا لینوکسه یا ویندوز....
والا به شخصه من با این سیستم عامل کار نکردم، یعنی از نزدیک ندیدم.
زیادم درموردش نمیدونم، چیزایی که ازش میدونم از اینترنت کسب کردم.
مثلا":
همه فک میکنن که Microsoft Windows یعنی سیستم عاملی که مایکروسافت داده بیرون، اولین سیستم عاملی هست که دارای محیط گرافیکی ان.
در صورتی که این شرکت اپل بود که با ارائه اولین سیستم عامل گرافیکی مکینتاش در سال 1984 راه استفاده از ماوس رو در کامپیوترهای شخصی باز کرد.
چون در اون زمان، سیستم عامل های موجود به صورت خط فرمان ( یعنی command line که شبیه محیطی که در سیستم عامل های DOS دیدین ارائه می شد ).
و قبلنا چیزی به نام ماوس وجود نداشته و به غیر از ارائه یک محیط گرافیکی جذاب و پویا، میتونیم راز موفقیت اپل رو تو این ببینیم و بدونیم که سیستم عامل رو با سخت افزار ارائه داد.
برای مثال شرکت مایکروسافت فقط تولید کننده سیستم عامل ویندوزه، در حالی که سخت افزار کامپیوتر توسط شرکت های کاملا مجزا و مستقل تهیه و عرضه می شه
ولی در مورد اپل سخت افزار و سیستم عامل هر دو توسط شرکت اپل طراحی می شه.
یعنی سیستم عامل مکینتاش فقط با سخت افزارهای ساخت شرکت خودش ( اپل ) کار میکنه...
و خیلی چیزای دیگه که در این بحث نمیگنجه..
نقل قول:
راستی نظرتون در مورد ویندوز ویستا چیه؟!؟!
ویندوز ویستا؟؟
از نظر زیبایی خوبه البته تا حدی...
من که تا اینجا ازش راضی نبودم، امیدوارم بهتر روش کار کنن و مشکلاتشم حل کنن.
به نظر من بیشترین مشکلاتش، مشکل امنیت هست...
حالا دیگه نمیدونم افکار کاربرانی که با ویندوز کار میکنن چیه؟!!!