در اين بخش مي توانيد اخبار مربوط به مراوه تپه را بفرستيد تا بقيه هم باخبر شوند! اولين خبر را من ميگم:
همزمان با هفته دولت در روستاي عرب قاري حاجي مراسم كلنگ زني مجتمع آموزشي با اعتباري بالغ بر 15 ميليارد ريال برگزار شد با اجراي اين طرح مشكلات تحصيلي بسياري از دانش اموزان اين روستا و روستا هاي همجوار مرتفع خواهد شد.:)]
در اين بخش مي توانيد اخبار مربوط به مراوه تپه را بفرستيد تا بقيه هم باخبر شوند! اولين خبر را من ميگم:
همزمان با هفته دولت در روستاي عرب قاري حاجي مراسم كلنگ زني مجتمع آموزشي با اعتباري بالغ بر 15 ميليارد ريال برگزار شد با اجراي اين طرح مشكلات تحصيلي بسياري از دانش اموزان اين روستا و روستا هاي همجوار مرتفع خواهد شد.:)]
از فعالیت در بخش مراوه تپه ازتون تشکر میکنم
admin ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
كاهش بي سابقه دماي هوا
در چند روز گذشته منطقه مراوه تپه نيز مثل بقيه شهر هاي استان شاهد كاهش دما و بارش برف بود كه اين افت دما در 20 سال گذشته بي سابقه بود.اين كاهش دما و قطع گاز وارداتي از كشور تركمنستان بسياري از شهرهاي استان را با مشكل مواجه كرد البته به دليل اينكه منطقه مراوه تپه هنوز از نعمت گاز برخوردارنيست مردم اين شهر از اين جهت مشكلي نداشتند اما سرماي هوا موجب تركيدگي لوله هاي اب شد واب بسياري از منازل قطع شد. راه ارتباطي مراوه به كلاله نيز به سرعت بازگشايي شد.(خلاصه اينكه عجب هواي سردي بود...):)]
مراسم بزرگداشت شاعر شهير تركمن مختومقلي فراغي جمعه 27ارديبهشت برگزار مي گردد. طبق روال سالهاي گذشته شب پنجشنبه 26 اريبهشت مراسم شب شعر و در روز جمعه مراسم اصلي و رسمي برگزار خواهد شد.آرامگاه فراغي در 30 كيلو متري شهر مراوه تپه در روستاي آق تقه قرار دارد. از تمامي دوستداران مختومقلي جهت شركت در اين مراسم پرشكوه و بزرگترين اجتماع تركمنان دعوت به عمل آمده است.
سلام دوستان. حتما خبر دارین که سایت شهرداری مراوه تپه هم فعالیتش رو شروع کرده . آدرس سایت رو براتون میذارم دیدنش خالی از لطف نیست [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.