|
افشارزاده: حسین رضازاده باید پاسخگوی ماجرای دوپینگ باشد
هنوز وزنه برداری ایران زخم های مربوط به فاجعه دوپینگ 11 وزنه بردارش را التیام نداده است که دوباره نمونه دوپینگ دو وزنه بردار سنگین وزن ایران در رقابت های آسیایی مثبت اعلام شد.
بنابر آخرین گزارش ها از اعلام نتایج دوپینگ مسابقه های وزنه برداری در قاره آسیا نام دو وزنه بردار ایران در این لیست وجود دارد. محسن داوودی قهرمان دسته 94+ کیلوگرم نوجوانان آسیا و بهترین وزنه بردار این دوره از رقابت ها نمونه دوپینگش مثبت اعلام شده است.
همچنین نمونه A رشید شریفی قهرمان دسته 105+ کیلوگرم رقابت های قهرمانی آسیا در قزاقستان نیز مثبت اعلام شده است. شریفی با تایید این خبر می گوید: «من هیچ داروی غیرمجازی استفاده نکرده ام. من در اختیار تیم ملی بودم و هیچ دارویی که بدون اطلاع مربیان تیم ملی باشد استفاده نکرده ام. فکر می کنم اشتباهی شده است من امیدم به خدا است و امیدوارم نمونه B منفی باشد.»
اما بهرام افشارزاده رئیس فدراسیون وزنه برداری می گوید: «ما به اصل گرفتن چنین آزمایشاتی از ملی پوشان اعتراض داریم و نمی دانیم که چرا چنین بحث هایی مطرح شده است.» وی در مورد اینکه برخی ملی پوشان دوپینگ خود را قبول کرده اند، گفت: «در این زمینه رضازاده باید جواب دهد و پاسخگو باشد.»
منبع:tabnak.ir
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 .gif)
بهار عشق شکوفا نمی شود بی تو
بیا که غنچه ی دل وا نمیشود بی تو
بر آی از افق ای آفتاب صبح امید که شب رسیده و فردا نمی شود بی تو
|