نظرسنجی درباره ی نحوه ی کار بخش ریاضی(لطفا همه شرکت کنن)
سلام به همه ی دوستان عزیزم تو جی تی
چند وقتیه که این بخش ریاضی فعالیت خودش رو آغاز کرده.ازونجایی که اکثر مطالبش رو من ارسال کردم خیلی دوست دارم بدونم نظر شما عزیزان درباره ی این بخش چیه
هر پیشنهادی هم در جهت بهبود بخش ریاضی داشتین همینجا بگین.البته پیشنهاداتتون بعد چند روز به تاپیک پیشنهادات و انتقادات بخش ریاضی منتقل میشه.ممنون از لطف شما عزیزان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و عرض ادب
به تعدادی بازاریاب جهت فروش سامانه پیام کوتاه ، گرفتن پروژه طراحی سایت و شبکه (در تهران و اطراف تهران) نیازمندیم
برای گرفتن اطلاعت بیشتر با شماره 09127994399 تماس بگیرید
نام شرکت : پارنما پردازان کابر (شماره ثبت 380863)
وب سایت شرکت : [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
Tinamo ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
من هم همین جا یه تشکر ویژه ازت میکنم که این بخشو به وجود آوردی و داری به خوبی توش فعالیت میکنی
واقعا بخش جالبیه....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در سر هوس بتان چون حورم باد
در دست هماره آب انگورم باد
گویند به من که ایزدت توبه دهد
گر او دهد من نکنم دورم باد
Zodiac-S ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
با سلام و عرض ادب
به تعدادی بازاریاب جهت فروش سامانه پیام کوتاه ، گرفتن پروژه طراحی سایت و شبکه (در تهران و اطراف تهران) نیازمندیم
خب به سلامتی فقط 2نفر آدم حسابم کردن،دست همگی درد نکنه از اینکه آدم حساب نکردین مارو.
با سلام و عرض ادب
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.