|
گوشي ماهواره اي مخصوص كوهنوردان
گوشي ماهواره اي مخصوص كوهنوردان
سايت هاي خبري از ساخت تلفن همراه جديدي با نام Smartlinq خبر داده اند كه مجهز به گيرنده ماهواره اي بسيار قوي جي پي اس مي شود و براي كوهنوردان و ماجراجويان بسيار مناسب است.
اين گوشي در بدنه بيروني خود تعداد اندكي دكمه را جا داده و مي دهد تا علاوه بر مشخص كردن مسير حركت و مقصد، مسيرهايي كه كاربر پيشتر از آن عبور كرده را نيز در اختيار داشته باشد.
براي اين گوشي كليد ويژه SOS نيز در نظر گرفته شده است تا زماني كه كاربران در كوهستان، جنگل، دريا و... گم شدند، با فشردن آن بتوانند از طريق سيستم ماهواره اي مراكز امداد و نجات را در جريان بگذارند.
اين گوشي امكانات معمول تلفن هاي همراه مانند پشتيباني از شبكه هاي مخابراتي مختلف، سيستم ويژه پخش فايل هاي صوتي و تصويري، سيستم ارتباطي بلوتوث، قابليت پشتيباني از شبكه بي سيم واي فاي و... را در خود جا داده است.
گوشي Smartlinq هم اكنون با قيمت 99/149 پوند وارد بريتانيا شده است و كاربراني كه قصد استفاده از سرويس ماهواره اي Careline Package را نيز داشته باشند بايد ماهانه 99/12 پوند پرداخت كنند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من..!من خودم هستم و یک حسه غریب که به صد عشق و هوس می ارزد....
من نه عاشق هستم نه دلداه به گیسوی بلند و نه آلوده افکار پلید...من به دنبال نگاهی هستم...که مرا ازپس دیوانگیم می فهمد
|