|
هدفون ها و کاهش شدید ميزان شنوايي
هدفون ها و کاهش شدید ميزان شنوايي
ي مي گويد: اگرچه مشكلات شنوايي به طور معمول با روند پيري طبيعي مرتبط است، ولي با وجود اين، بيشتر از نيمي از تمام افرادي كه دچار اختلال شنوايي هستند زير 65 سال دارند. بر اساس اين گزارش، با افزايش استفاده روزافزون از دستگاه هاي پخش موزيك شخصي ( MP3players ) و هدفونها ميزان كاهش شنوايي در جمعيت آمريكايي در سنين پايين تر رو به افزايش است و در سالهاي اخير اين روند تشديد شده است.
در سال گذشته با افزايش شمار افرادي كه با مشكلات شنوايي دست به گريبان هستند، آكادمي شنوايي سنجي آمريكا در اكتبر 2008 ، يك ماه را به عنوان ماه هشدار شنوايي سنجي ملي و ماه ملي مراقبت از گوش اعلام كرده بود.
در اين گزارش، دكتر پاتريك فيني، رئيس انجمن آكادمي شنوايي سنجي آمريكا و دستيار پروفسور و رئيس شنوايي سنجي در دپارتمان گوش وحلق و بيني خاطرنشان كرد: اين راه نوين و ابتكاري تلاش آكادمي را به منظور آموزش عموم جامعه در خصوص شنوايي سنجي، كاهش شنوايي، كاهش شنوايي وابسته به صدا و اهميت آزمونهاي غربالگري شنوايي گسترش خواهد داد.
وي افزود: بيشتر مردم آمريكا كاهش شنوايي را با افزايش سن مرتبط مي دانند، اما نمي دانند چگونه كاهش شنوايي را در افراد شناسايي كرده و همچنين چه كسي توانايي شناسايي تشخيص بيماري و درمان آن را دارد.
كارشناسان شنوايي سنجي به درمان بيماران با هر رده سني از نوزادان تازه متولد شده گرفته تا كودكان، نوجوانان، بزرگسالان و افراد مسن مي پردازند. اولين گام در درمان مشكل شنوايي، ارزيابي اين موضوع توسط يك شنوايي سنج است.
به گفته محققان، كاهش شنوايي معمولاً مي تواند به واسطه تعدادي از عوامل از قبيل قرار گرفتن در مقابل سر و صدا، عفونتهاي گوشي، شرايط خاص و كاهش شنوايي وابسته به افزايش سن رخ دهد
اگر شما در محيط شلوغي همانند رستوران قادر به شنيدن صحبتهاي طرف مقابل خود بدون نگاه كردن به او نباشيد و يا اگر در گوش خود صداي زنگ مداومي را احساس مي كنيد، مشكل شنوايي داريد و بايد به يك متخصص شنوايي سنجي مراجعه كنيد.
هرچند بسياري از موارد كاهش شنوايي كه به وسيله آسيب عصب به وجود مي آيند، دايمي هستند، اما متخصص شنوايي سنجي مي تواند بهترين درمان را براي پيشرفت و ارتقاي ارتباط كه ممكن است شامل وسايل كمك شنوايي، نصيحتهاي مؤثر در زمينه شنوايي و بازتواني شنوايي باشد، به بيمار ارائه كرده و به او كمك مهمي كند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من..!من خودم هستم و یک حسه غریب که به صد عشق و هوس می ارزد....
من نه عاشق هستم نه دلداه به گیسوی بلند و نه آلوده افکار پلید...من به دنبال نگاهی هستم...که مرا ازپس دیوانگیم می فهمد
|