نقل قول: نوشته اصلی توسط
هورین 
سلام به دوستان خوب خودم :
برای یکی از دوستان خوب ما در جی تاک یک مشکل مالی پیش آمده و دوست ما که یک دختر خانوم ترم سومی در رشته ادبیات هستن می خواهند کاری پیدا کنند ؟
خوشبختانه تونستیم تا حدودی مشکل را حل کنیم
اما سوال مهم اینه :
چه کاری برای یک دانشجوی دختر مناسبه ؟
تو بازار ایران چه فرصت ها و خطراتی برای دختر خانوم ها وجود داره ؟
حتما توی این بحث مشارکت کنید عزیزان و نظرتون را بیان کنید چون دوستان شما به مشاوره و تجربیات همه شما احتیاج دارن
در ضمن اگر ایده کارآفرینی برای جوان ها دارید حتما بیان کنید
سلام
موضوع اشتغال واقعا موضوع مهمیه و کمتر دیدم که در فرومی به این دسته از موضوعات پرداخته بشه.
من خودم یه دخترم و 21 سالمه و دانشجو ام.
و خیلی علاقه و همینطور نیاز دارم که استقلال مالی داشته باشم.
با توجه به رشته تحصیلیم (سلولی-مولکولی) تا دکتری نگیرم نمی تونم شغلی متناسب با رشته ام رو پیدا کنم ، چرا که علم و دانش کافی جهت تحقیق و پژوهش و یا تدریس در دانشگاه رو ندارم.
خب تا ان موقع ( البته در صورتیکه تصمیم قطعی بگیرم که می خوام تا ان مرحله ادامه بدم!) باید یه شغل جهت تامین نیازهای مادی ام پیدا کنم.
واقعا تا کی میشه به خانواده وابسته بود؟
حالا موضوع اصلی اینه که من چیکار میتونم بکنم؟
من ابتدا باید یا یه توانایی داشته باشم و یا یه توانایی رو کسب کنم تا بتونم یه شغل پیدا کنم.
در شرایط فعلی تنها کاری که فکر کردم می تونم انجام بدم تدریس.
شیمی ام بد نیست و همینطور زبانم.
کانون زبان رو تموم کردم و یه اطلاعات نسبی دارم ولی مکالمه ام مقداری ضعیفه. برای همین اگه کمی کار کنم فکر کنم بتونم در اینده زبان درس بدم.
اطلاعاتی هم که در زمینه شیمی دارم محدود میشه به کتب دبیرستان و این سه ترم که در دانشگاه شیمی خوندم.
به کتب دبیرستان تسلط دارم ولی این تسلط به نظرم کافی نیست و باید اطلاعاتم رو بیشتر کنم. ولی با این وجود حدودا نه ماه پیش قبول کردم که به یه دانش اموز سال دوم دبیرستان که ترم اول شیمی اش رو افتاده بود (3 شده بود) شیمی یاد بدم. 1 ماه وقت داشتم که به ایشون کتاب شیمی 2 رو یاد بدم.
اولش مطمئن نبودم ولی یه کم فکر کردم و بعد قبول کردم. و خلاصه بهش یاد دادم و ایشون شد 17.5
و اشکالاتش هم طبق گفته خودش مربوط به قسمتهایی که حفظی هستن میشد.
و این ترم هم به ایشون قسمت اول شیمی 3 رو یاد دادم و هنوز نمره اش نیومده.
حالا با این حال کاملا مطمئن نیستم که می خوام به تدریس ادامه بدم یا نه!
درسته که یه چیزایی بلدم و تا حدی هم موفق شدم ولی اطلاعاتم در کل خیلی کم و ناچیزه.
برای همین احساس می کنم باید یه مدت بیشتر مطالعه کنم و بعد تدریس.
حالا خودم واقعا نمیدونم در حال حاضر چگونه میتونم نیازهای مالی ام رو تامین کنم.
دوستان خیلی خوب میشه اگه شما هم نظرات و تجربه هاتون رو بگین.
و جا داره که از دوست خوب و عزیزمون هورین گرامی بابت درست کردن چنین تاپیک خوب و مفیدی تشکر کنم.
ممنون
.gif)