● ویرایش شده توسط [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
| مرحله یک : ابتدا باید تشخیص داد که Firmware جدید برای گوشی شما بر روی سایت وجود دارد یا خیر ؟ ! ،
برای این کار به [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] بروید .
سپس گوشی خود را خاموش کرده و باتری خارج کنید و در قسمت زیر باتری جلوی Code یک عدد 7 رقمی وجود دارد که ان را بخوانید ، مثل : 0530869
و این عدد را در باکس پایین صفحه وارد کنید و روی کلید Go کلیک کنید .
حالا آخرین ورژنی از نرم افزار گوشی شما را که موجود است نمایش می دهد .
مجددا گوشی خود را روشن کنید.و #0000#* را تایپ کنید و در اولین خط جلوی V اعدادی مثل : 2.0635.3.0.2 نوشته که با ورژنی که در سایت پیدا کردید تطبیق دهید اگر قدیمی تر و پایین تربود آپدیت را شروع کنید . نکته : اگه گفت که ما هیچ چیزی برای این محصول نداریم منظورش اینکه گوشی شما قبلا" به جدید ترین ورژن آپدیت شده ( گوشی رو جدید خریدید یا هنوز براش آپدیت نیومده )
مثل این عکس :
|| مرحله دو : قبل از آپدیت :
حتما گوشی را کاملا شارژ کنید .
از اطلاعات فون ، مموری بکاپ تهیه کنید چون بعد از آپدیت پاک می شوند ( توی بعضی گوشی ها اضلاعات پاک نمیشود ). پروفایل گوشی باید بر روی General باشد .
سیم کارت در داخل گوشی باشد .
بهتر است در حین آپدیت کردن مموری کارت خود را خارج کنید .
توجه یک: در موقع آپدیت به هیچ وجه گوشیتون رو از کابل و کامپیوتر جدا نکنید چون فاتحه مع الصلوات ! توجه دو : به هیچ وجه هم اینترنت خودتون رو در موقع آپدیت قطع نکنید !
||| مرحله سه : نرم افزار [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] را با حجم 23.3 MB دانلود کنید .
|||| مرحله چهار : برنامه را کامل نصب کنید . در طول نصب گوشی نباید به کامپیوتر متصل باشد .
در طول نصب برنامه بعد از نصب یک بار از شما می خواهد که ویندوز را ری استارت کند که اجازه می دهید و بعد از بالا امدن مجدد ویندوز نصب را ادامه می دهید تا کامل شود . ( امیدوارم که نصب برنامه رو بلد باشید ! )
نصب این برنامه ممکن است 5 - 10 دقیقه به طول بینجامد .
||||| مرحله پنج : بعد از نصب ، حتما" به اینترنت متصل باشید و کابل را بین گوشی و کامپیوتر متصل کنید و برنامه را باز کنید .
|||||| مرحله شش : بعد از بالا آمدن برنامه روی Start کلیک کنید و دو بار Next را بزنید .
||||||| مرحله هفت : برنامه گوشی شما ، ورژن فریمور فعلی و جدیدترین فریمور موجود را شناسایی میکند .
بعد مطابق تصویر روی Update کلیک کنید .
طبق عکس زیر :
|||||||| مرحله هشت : برنامه شروع به دانلود آپدیت ها می کند تا کامل تمام شود .
طبق همین عکس :
||||||||| مرحله نه : بعد از طریق فلش کردن آخرین فیرمور را به گوشی منتقل میکند .
|||||||||| مرحله ده : بعد از پایان کامل این مرحله دکمه Exit ظاهر میشود که بر روی آن کلیک میکنید .
خوب تبریک میگم گوشیتون به آخرین ورژن آپدیت شد !
حالا با جدا کردن کابل و انجام تنظیماتی مثل ساعت و تاریخ میتونید مجددا از گوشیتون استفاده کنید .
برای اطمینان ورژن را چک کنید ، می بینید که آپدیت انجام شده است .
گوشی استفاده شده در این مراحل N72 آپدیت نشده میباشد . این مراحل برای تمامی گوشی های نوکیا قابل استفاده میباشد .
اگر مشکلی داشتید همین جا مطرح کنید .
● ویرایش شده توسط [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
عکس های ضمیمه شده :
ویرایش توسط ™Vallio : 26th August 2009 در ساعت 01:37 PM.
11 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
با عــــــــلم اگر عــــــــمل برابر گردد
کام دو جــــــــــــهان تو را میسّر گردد
مغرور مشو به خود که خواندی ورقی
زان روز حــــــــــذر کن که ورق برگردد
[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
شما خودت اینکار رو کردی؟ یا از یه جایی این مطالب رو برداشتی؟
اگه برداشتی آدرس بده تا سئوال هامون رو که می پرسیم براش جواب موجود باشه.
من گوشی N95 رو گذاشتم برای آپدیت. بعد از اینکه 118MB اطلاعات دانلود کرد(نمی دونم کجا ریخته؟؟؟؟؟) 15 دقیقه وقت می خواد که آخرین مرحله رو انجام بده. اما ایرادی که هست اینه که یه صفحه میاد که درخواست می کنه که:
1- باطری و شارژرم رو در بیارم
2-دوباره باطری رو بگذارم و شارژر رو وصل کنم.
3-دکمه پاور رو برای چند ثانیه فشار بدهم و در آخر کلید retry رو فشار بدهم
اما با اینکه همه این مراحل رو انجام دادم باز هم هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره بعدش همون پیام رو میده. انگار گیر کرده باشه یا من درست انجام نمی دهم یا یه چیزی شبیه به این.
شما خودت اینکار رو کردی؟ یا از یه جایی این مطالب رو برداشتی؟
اگه برداشتی آدرس بده تا سئوال هامون رو که می پرسیم براش جواب موجود باشه.
من گوشی N95 رو گذاشتم برای آپدیت. بعد از اینکه 118MB اطلاعات دانلود کرد(نمی دونم کجا ریخته؟؟؟؟؟) 15 دقیقه وقت می خواد که آخرین مرحله رو انجام بده. اما ایرادی که هست اینه که یه صفحه میاد که درخواست می کنه که:
1- باطری و شارژرم رو در بیارم
2-دوباره باطری رو بگذارم و شارژر رو وصل کنم.
3-دکمه پاور رو برای چند ثانیه فشار بدهم و در آخر کلید retry رو فشار بدهم
اما با اینکه همه این مراحل رو انجام دادم باز هم هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره بعدش همون پیام رو میده. انگار گیر کرده باشه یا من درست انجام نمی دهم یا یه چیزی شبیه به این.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.