ياران گرامي توي هر فرومي پايين هر پستي يك گزينه هست كه با كليك كردن اون مديران ارشد از پست خلاف قوانين با خبر مي شن چرا توي فروم شما اين گزينه وجود نداره و من براي هر پست خلاف و غير واقعه اي بايد هم به ناظم سايت و هم به مدير كل سايت پيغام بدم ؟؟؟
2 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
ياران گرامي توي هر فرومي پايين هر پستي يك گزينه هست كه با كليك كردن اون مديران ارشد از پست خلاف قوانين با خبر مي شن چرا توي فروم شما اين گزينه وجود نداره و من براي هر پست خلاف و غير واقعه اي بايد هم به ناظم سايت و هم به مدير كل سايت پيغام بدم ؟؟؟
به خاطر اینکه تا حالا توی سایت توهینی به افراد و مقدسات دینی نشده بوده.....................
به نظر من نیازی نیست با توجه به شناختی که من از همه عزیزان گلستان تاک دارم شما مطمئن باشید که چنین اتفاقاتی تا حالا توی سایت نیوفتاده و هیچگاه نخواهد افتاد..............
4 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
سلام...
اینجا همه مشکل دارن .
خدایی یه فکری به حال جی تاک کنید یکی میاد نوشته رو پاک می کنه یکی بر می گردونه یا جا به جا می کنه اینکه نشد کنترل جی تاک از ما گفتن بود.
سلام...
اینجا همه مشکل دارن .
خدایی یه فکری به حال جی تاک کنید یکی میاد نوشته رو پاک می کنه یکی بر می گردونه یا جا به جا می کنه اینکه نشد کنترل جی تاک از ما گفتن بود.
درود
مشکل از ما نیست یار گرامی
شما یه تایپک تکراری زده بودید که توسط ناظم پاک شده بود
منم بخاطر اینکه تایپک تکراری و حذف شده هر لحظه جلوی چشمم نباشه از حذف در آوردمش و به بایگانی سایت منتقل کردم
شما سعی کنید قبل از ارسال تایپیک از تکراری نبودن آن مطمعن شوید که کار اضافه هم برای ما جور نکنید
قوانین بخش تاریخو یه نگاه بندازید بد نیست
شاد باشید و پیروز
arash shivatir ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
چند دقیقه پیش اومدم متنمو پاک کردم ولی بازم پشیمون شدم آقا آرش خیلی در حق دوستانت بدی کردی که همینجور گذاشتی رفتی.
من روزای اول یکی از دلایل موندگاریم خودت بودی حالا اینجا تو این تاپیک پست میزارم تا اگه یه روز به عنوان مهمون اومدی بدونی که به یادت هستم.
چون اگه میدونستم کلا"گذاشتی رفتی باز یه چیزی اینطوری فقط نگرانی واسه ما به یادگار گذاشتی
مدیر بخش آرایشی و بهداشتی و طنز و عکاس برتر جی تاک
تشکر از دیگران: 2,735
تشکر شده 13,079 بار در 4,198 پست
من عکس های تاریخی رو با تیتر های متفاوت در بخش تاریخ میزارم ولی شما اون ها رو با هم در بخش تصاویر تاریخی ادغام میکنید.
به نظرنم اگر هر عکسی جدا باشه بهتر در گوگل سرچ میشه تا اینکه همه تو یک تاپیک به نام عکس هخای تاریخی گنجونده بشن
ممنون
من عکس های تاریخی رو با تیتر های متفاوت در بخش تاریخ میزارم ولی شما اون ها رو با هم در بخش تصاویر تاریخی ادغام میکنید.
به نظرنم اگر هر عکسی جدا باشه بهتر در گوگل سرچ میشه تا اینکه همه تو یک تاپیک به نام عکس هخای تاریخی گنجونده بشن
ممنون
ضمن تشکر از از همکاری سرکار در تایپیکهای تاریخ
تصاویر تاریخی در محل مشخصی ثبت میگردند که همگان بتوانند استفاده نمایند
اگر بطور موضوعی ثبت شوند باعث اتلاف وقت کاربران و مراجعین خواهد بود لذا سرکار هم
مرحمت فرموده در بخش تصاویر تاریخی ثبت نمائید
از الطاف سرکار سپاس و عزتتان مزید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"عشق کبریت نیست که بی خطرش را بسازند"
2 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.