درود فراوان به همه یاران و جانان و دوستان :
دیشب یک خواب خیلی بد دیدم :
همین اول بگم که اگر کلا آدم خیلی جدی و کم حوصله ای هستید بی خیال خواب هورین بشین و مستقیما قسمت آخر این پست را مطالعه کنید .
چی می گفتم؟ آهان ؟, داشتم در مورد خواب بدم می گفتم
خواب دیدم نشستم جلوی کامپیوتر و دارم از سایت جی تاک بازدید می کنم که یک دفعه ادمین ( مدیر کل ) سایت جی تاک از پنجره مونیتور اومد بیرون , وای چه قیافه وحشتناکی ,
قد؟ اندازه چنار
وزن ؟ ده تا خاور آجر
انگار پدر پسر شجاع و آرنولد و مومیایی 3 و نادرشاه افشار را با اسامه بن لادن ریخته باشن تو میکسر
چشما خون گرفته , سیبیل از بنا گوش در رفته , از دندون های تیز و بلندش دیگه هیچی نمی گم , توی یک دستش موس و کیبورد و توی اون یکی دستش یک شلاق آتشین , دور گردنش گردنبندی از جمجمه مدیران قبلی سایت , روی موهای سبز رنگش تاجی از جنس آتش
خلاصه جونم براتون بگه , آخر مرام و معرفت اما به غایت ترسناک
با یک صدای کلفت مابین صدای خواهر ش***ا و خدانیامرز مایکل جکسون گفت :
تاتانگا ، ماتانگا
من بیچاره هم که حسابی از ترس زرد کرده بودم ( علت اینکه رنگ اسم هورین زرد شده فقط همینه ) گفتم:
جان ؟ چی چی می گی ببم جان ؟ بزن اون یکی کانال ما هم بفهمیم تو چی میگی ؟
دوباره گفت : می خوام بخورمت
حالا بیا این یکی رو درستش کن , گفتم آخه تصدقت بشم : چرا نصفه شبی به هورین بدبخت گیر دادی , این همه مدیر چاق و چله و خوشمزه مثل میلاد و پریسا .
این همه کاربر مثل هلو
چرا گیر دادی به من پشمالو ؟
دوباره گفت : نه می خوام تو رو بخورم
دیگه من داشتم کم کم قالب تهی می کردم و نزدیک بود از شدت ترس رنگ زرد اسمم به تشک و لحاف هم سرایت کنه که یکدفعه :
سقف آسمون باز شد و یک پیرمرد 600 , 700 ساله مهربون سوار ماکسیمای سفید اومد پایین
اول فکر کردم بابانوئله , بد دیدم باباجون بدبخت بابانوئل ماکسیما نداره که : فهمیدم دکتر رضایی خودمونه :
خلاصه , جونم براتون بگه دکتر رضایی اومد پایین و دست من را گرفت و گفت :
هورین اگه می خواهی از دست این ادمین نجاتت بدم باید فردا صبح یک تاپیک جینگیل مستون ایجاد کنی .
این شد که صبحی تصمیم گرفتم با کمک همه دوستان خوبم این تاپیک را ایجاد کنیم و اختصاصش بدیم به معرفی تاپیکهای سایت و فعالیت مدیران و کاربران خوب آنها :
تاپیک هایی که محتوای علمی و تخصصی بالایی داشته باشند و از ابتکار و خلاقیت دوستان خوب من سرشار باشند .
چه کسانی در این تاپیک فعالیت خواهند کرد ؟
همه عزیزان به جز مدیران ارشد محترم و هورین کاربر ساده سایت
بنابراین در درجه اول این وظیفه مدیران معزز سایت است که این تاپیک را رونق بدن و بعدش همه عزیزان که با مشارکت در این تاپیک , نقشه و چشم انداز واقعی سایت را ترسیم کنند . مدیریت این تاپیک هم به صورت یک دوره یکماهه با یکی از اعضا و مدیران خواهد بود
من همینجا ضمن تشکر از هورین خان دو تاپیک بسیار فوق تخصصی آموزش جامع حل مکعب روبیک 3*3 و 4*4 رو به شما معرفی میکنم که لینکش در امضای بنده یافت میشه....
شاید به طور قطع میتونم بگم آموزش نوشتاری فارسی برای روبیک 4*4 اولین باریست که در فروم های فارسی زبان داره انجام میشه. چون من هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم. کند بودن روند تاپیک ها هم به همین علت است. چون عکس خوب برای آموزش مراحل مختلف تو اینترنت وجود نداره مجبورم خودم عکس ها رو بسازم و آپلود کنم. علت تاخیر روند تاپیک بخاطر اینه.
ایشالا سعی میکنم هر چه سریعتر تاپیک 4*4 رو هم تموم کنم و به سرانجام برسونم....
اگه گفتین بعدش چی کار میکنم؟؟؟ -------------> آفرین ، درست حدس زدین .... میرم سراغ آموزش 5*5
البته وقتی خودم کامل یاد گرفتم....
موفق باشید.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.