|
/ايران، ميزبان بزرگترين رويداد رباتيك غرب آسيا/ پنجمين دوره مسابقات بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران برگزار ميشود
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مرتضي موسي خاني ــ رييس كميته ملي ربوكاپ ايران ــ با اعلام اين مطلبخاطر نشان كرد: در اين دوره از مسابقات تيمهايي از كشورهاي آمريكا، انگليس، هلند، آلمان، برزيل ، چين، هند، فيليپين و پاكستان حضور دارند كه چين با 17 تيم در بخشهاي شبيه سازي فوتبال دو بعدي و سه بعدي و امداد، رباتهاي فوتباليست اندازه متوسط و كوچك و رباتهاي خانگي در پنجمين دوره مسابقات بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران شركت كرده است.
وي افزود: تيم آلمان با يك تيم در بخش رباتهاي انسان نما، هند با دو تيم، هلند با دو تيم، پاكستان با يك تيم، آمريكا با يك تيم، برزيل با دو تيم و چين با 17 تيم شركتكنندگان خارجي اين مسابقات هستند كه در مجموع 30 تيم را تشكيل ميدهند.
رييس كميته ملي ربوكاپ ايران در ادامه اظهار كرد: از ايران حدود 900 تيم ثبتنام كردند كه پس از بررسيها در نهايت320 تيم در اين دوره از مسابقات شركت ميكنند.
وي خاطر نشان كرد: در پنجمين دوره مسابقات بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران ليگهاي جديدي با عنوان ليگ رباتهاي پرنده، رباتهاي زير دريايي و نائو نيز به ليگهاي گذشته افزوده شده است.
موسي خاني تصريح كرد: در بخش دانشآموزي تيمها در چهار ليگ جونيور رباتهاي فوتباليست يك به يك و دو به دو، ربات امداد مقدماتي و امداد پيشرفته و دمو به رقابت ميپردازند.
وي خاطرنشان كرد: در بخش بزرگسالان هم تيمها در ليگهاي رباتهاي امدادگر، خانگي، رباتهاي فوتباليست سايز متوسط، فوتباليست سايز كوچك، ليگ واقعيت تركيبي، انسان نما، مين ياب دستي و اتوماتيك و نيز در بخش شبيه سازي امداد و فوتبال دو بعدي و سه بعدي به رقابت ميپردازند.
رييس كميته ملي ربوكاپ ايران در ادامه با اشاره به برگزاري دومين سمپوزيوم بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران نيز اظهار كرد: در دومين سمپوزيوم بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران حدود 50 مقاله دريافت شد كه از اين تعداد 18 مقاله ارائه ميشود و البته سخنرانان خارجي نيز حضور دارد.
وي با اشاره به اين كه اين مسابقات طي چهار سال برگزاري رشد خوبي داشته است، عنوان كرد: طي چهار سال برگزاري مسابقات يكهزار و 100 تيم در مسابقات شركت كرده و به رقابت پرداختند كه 81 تيم نيز خارجي بودند و ميتوان گفت كه اين مسابقات تا به حال رشد خوبي را هم از لحاظ كمي و هم از لحاظ كيفي داشته است.
موسي خاني تصريح كرد: نتايج مسابقات ربوكاپ آزاد ايران (Iranopen) ملاك حضور در مسابقات جهاني ربوكاپ است كه با توجه به كيفيتي كه دارا است كميته فني مسابقات جهاني آن را مد نظر قرار ميدهد .
وي تاكيد كرد: دوره اول برگزاري مسابقات بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران با حضور 81 تيم بود كه در اين دوره تعداد متقاضيان به 920 تيم رسيده است.
رييس كميته ملي ربوكاپ ايران درباره تسهيلات درنظر گرفته شده براي نفرات برتر مسابقات اظهار كرد: شوراي هدايت دانشگاه آزاد اسلامي براي تيمهاي اول مسابقات ربوكاپ آزاد ايران امكان ادامه تحصيل بدون كنكور را فراهم كرده و مقامهاي دوم و سوم هم طبق ضوابط باشگاه پژوهشگران جوان با اخذ 85 درصد نمره آزمون پذيرفته ميشوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من..!من خودم هستم و یک حسه غریب که به صد عشق و هوس می ارزد....
من نه عاشق هستم نه دلداه به گیسوی بلند و نه آلوده افکار پلید...من به دنبال نگاهی هستم...که مرا ازپس دیوانگیم می فهمد
|