شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید.     close

تالارهای گفتمان جی تاک

جشنواره بهترین های جی تاک

جدیدترین موضوعات انجمنها دانلود تولبار جی تاک

بازگشت   تالارهای گفتمان جی تاک اطلاع رسانی پيشنهادات، انتقادات ، اطلاعات و سوالات مرتبط با جي تاك
ارسال موضوع جدید  پاسخ

لینک مستقیم ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی 13th March 2010   #1

saharnaz

مدیر ارشد بازنشسته

saharnaz آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,083
تشکر شده 11,689 بار در 5,732 پست

30 برترین كاربران سال 1388 از دیدگاه شما

به نام خداوند بخشنده و مهربان

كاربران محترم جي تاك امسال قصد داریم با انتخاب شما عزیزان بهترین های انجمن را طی سال اخیر انتخاب كنیم. (البته با كسب اجازه از مديريت كل سايت)برخود مفتخريم كه خدمتگزار انجمني هستيم كه عزيزان و زحمت كشان فراواني را در خود جاي داده است. كاربران عزيزي كه براي اطلاع رساني و به روز رساني تاپيكها، شبانه روز مشغول فعاليت در اين انجمن مي باشند و با اعلام آخرين خبرها از منابع موثق و ارائه نظرات و مطالب كارشناسي، بر بالا بردن سطح فني تاپيكها تلاش بسيار دارند.
همه شما بهترين هستيد و كادر مديريتي جي تاك صميمانه از تمامي شما عزيزان تشكر و قدرداني مي نمايد. در واقع برگزاري انتخابات بهانه اي است تا از تلاشها و فعاليتهاي خوب تمامي شما دوستان محترم در طول يكسال گذشته تشكر ويژه اي داشته باشيم.
مطمئنا انتخاب و معرفي تنها 3 برگزيده از ميان اين همه كاربر فعال كار آساني نیست، اما خوب، شيريني و جذابيت هر انتخاباتي به همين است كه بهترين بهترينها معرفي گردند و چه بهتر كه اين عزيزان منتخب با راي مستقيم و آزادانه خود اعضاي سايت برگزيده شوند.
امیدواریم به تمامی سوالات بر اساس صلاحیت و عدالت پاسخ داده شوند.

برترین كاربران سال 1388 انجمن از دیدگاه شما :

1- با اخلاق ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 با رفتار پسندیده خود، الگوی اخلاقی و انضباطی مناسبی در انجمن بوده اند.

2- فنی نویس ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از حیث نگارش پستهای تحلیلی، آموزشی و فنی بهترین بوده اند.

3- فعالترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از نظر میزان فعالیت شبانه روزی، اطلاع رسانی سریع و به موقع و تعداد ارسال در سایت بهترین بوده اند.

4- با سلیقه ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از نظر نگارش پستهای زیبا و منظم، آواتور و امضای مناسب در سایت بهترین بوده اند.

5-
بادانش ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه از نظر داشتن اطلاعات عمومی در سطح بالایی قرار دارند.

6- بهترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از همه نظر (فعالیت، اخلاق، نظم و سلیقه و... ) بهترین بوده اند و در واقع كاملترین كاربرانی هستند كه تمامی موارد 4 سوال قبلی را یكجا در خود دارند.

7- بهترین مدیران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب مدیرانی كه در طول سال 1388 از همه نظر (فعالیت، اخلاق، قضاوت در مورد كاربران بر مبنای قانون و عدالت، برقراری نظم و انضباط و...) مورد تائید اعضای انجمن بوده اند.

نكات قابل توجه در ارتباط با انتخابات :
1- پاسخ دادن به همه سوالات اجباری نیست.
2- پر كردن كامل هر سوال اجباری نیست. به عنوان مثال به جای سه نفر میتوانید به دو یا یك نفر رای دهید.
3- كاربران محترم هر گونه سوال انتقاد یا پیشنهادی در ارتباط با انتخابات دارید به صورت پیغام خصوصی با من مطرح كنید و از ارسال آن ها در این تاپیك به دلیل ایجاد مشكل در شمارش آرا جدا خودداری كنید.

مهلت شركت در انتخابات : مهلت شركت در انتخابات تا بیست و پنجم اسفند خواهد بود.

نحوه شمارش آرا : انتخابات در همین یك مرحله انجام خواهد شد. به نفری اولی كه بر حسب اولویت انتخاب میكنید 5 امتیاز و به ترتیب برای نفرات دوم و سوم 3 و 1 امتیاز در نظر خواهیم گرفت.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

saharnaz آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
23 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 13th March 2010   #2

MAJID

عضو پيشكسوت

MAJID آواتار ها

تشکر از دیگران: 717
تشکر شده 629 بار در 319 پست

حالت
Worried

1- با اخلاق ترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : هورین
انتخاب دوم : admin
انتخاب سوم : yamahdi

2- فنی نویس ترین کاربران انجمن :

انتخاب اول : خودم MAJID
انتخاب دوم : honey
انتخاب سوم : s.HOSSEIN.m

3- فعالترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : honey
انتخاب دوم : parisaa
انتخاب سوم : mahdiss

4- با سلیقه ترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : saharnaz
انتخاب دوم : yamahdi
انتخاب سوم : ayda.sh

5- بادانش ترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : hosein
انتخاب دوم : Ali
انتخاب سوم : هورین

6- بهترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : Ali
انتخاب دوم : Mr.M.J
انتخاب سوم : ehsankia

7- بهترین مدیران انجمن :

انتخاب اول : کمان
انتخاب دوم : *red rose*
انتخاب سوم : marjan62

شرمنده از همه ی دوستان که فقط 3 حق انتخاب برای هر مورد دارم. دوست داشتم اسم همتون رو بنویسم. بعضی از دوستان رو هم نمیشناسم واقعیتش. خلاصه ببخشید.

موفق باشید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAJID آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
17 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 14th March 2010   #3

هورین

مدیر بازنشسته

هورین آواتار ها

تشکر از دیگران: 455
تشکر شده 1,380 بار در 367 پست

حالت
Creative

درود بی کران به یاران و جانان :
بی نهایت سپاسگزار سحر ناز عزیز هستم به خاطر ایجاد چنین تاپیک خلاقانه و مدیریت شده و زیبایی
با اجازه سحرناز عزیز من از ادمین گرامی , ناظر معزز و مدیران ارشد محترم سایت تقاضا می کنم تا به منظور حفظ بی طرفی کامل در این نظرسنجی شرکت نکنند . در عوض از کلیه مدیران خوب سایت و همچنین کاربران عزیز و کوشا و به ویژه اعضای پیشکسوت سایت تقاضا می کنم که حتما در این نظرسنجی شرکت نمایند و اگر به هر دلیل مایل نیستند در تمام نظرسنجی شرکت کنند حتما در قسمتی از آن شرکت نمایند .
دوستان خوب و عزیز من :
واقعیت این است , سایت جی تاک متعلق به شمایی است که صرف بودنتان به بودن هورین به عنوان یک کاربر ساده معنا می بخشد چون آن خورشید درخشانی که تابش خود را به پیکر سرد خاک می بخشد و بهانه جوانه است برای روییدن و پوییدن

زنده باد مخالف من
زنده باد انتقاد

LOVE AND LIGHT
هورین آفلاين است  
7 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 14th March 2010   #4

saharnaz

مدیر ارشد بازنشسته

saharnaz آواتار ها

ممنون هورين جان
به نظرم ادمین گرامی , ناظر معزز و مدیران ارشد بعد از اتمام نظرسنجي قبل از راي گيري نهايي نظر خودشون رو ارسال كنند تا از نظرشون بهره مند شيم.

saharnaz آفلاين است  
6 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 14th March 2010   #5

Dr. rezayi

عضو پيشكسوت

Dr. rezayi آواتار ها

تشکر از دیگران: 532
تشکر شده 601 بار در 236 پست

البته من هم از همه دوستان عزیز تشکر می کنم مخصوصا ایجاد کننده تاپیک فقط مطلبی رو خدمتتون عرض می کنم . البته اکثر دوستان شناختی از من ندارند و من مطمئنا بی طرفترین عضو این مجموعه خواهم بود که مقداری هم لقب دارم که به دنبالم می کشم که مطمئنا دوستی با شما عزیزان و همراهی باشما به من پیر یه افتخار بزرگ هست . ولی چند تذکر رو خدمتتون عرض می کنم لطفا دوستان عزیز من بعد با رعایت این تذکرات اقدام به ارسال نوشته بفرمایند تا هم عدالت رعایت بشه و هم اینکه به امیدخدا به برگزیدگان این نظر سنجی رتبه هایی هم داده بشه . بر همین اساس :

1- در انتخاب هاتون مدیران ارشد ادمین و ناظر رو انتخاب نکنید و در رای گیری این عزیزان شرکت نخواهند داشت . یعنی اینکه در مقابل انتخاب های خودتون مثلا به عنوان بهترین کاربر نام مدیر ارشدی اعلام نشه . چون همه مدیران ارشد مجموعه ( به جز من ) توانایی لازم رو داشتند و هدف ما انتخاب دیگر اعضای بسیار عزیزی هستند که واقعا من شاهد حضور و فعالیت بسیار خوب اونها هستم که در کمتر سایتی چنین اعضای عزیزی رو میشه کنار هم چید .

** از مدیران ارشد عزیز و مدیر محترم بخش خواهش می کنم در صورت اعلام اسامی مدیران ارشد در نظر سنجی ها اون رو ویرایش نمایند و در اعلام نهایی دخالت ندند .

** وقتی اسامی مدیران ارشد هم در انتخاب ها نباشند دوستان راحتتر می تونند انتخاب کنند .

2- چون هدف تعصبی و باند بازی و ... نیست از همه دوستان خواهش می کنم در نظر سنجی شرکت کنند . از همه جلو تر هم از مدیران عزیز خواهش می کنم که در نظر سنجی شرکت کنند .
3- در انتخاب های خود تمامی جوانب رو در نظر بگیرید که حقی از کسی کسر نشه .
4- حد المقدور کاربران و مدیران رو در بخشهای مختلف بسنجید و بیشتر کاربران با کابران و مدیران با مدیران .
5- پیشکسوت های عزیز هم که تجربه بسیار زیادتری دارند زودتر وارد گود شوند .

از خدای متعال کامیابی همه دوستان عزیز مجموعه رو خواستارم . پیروز و سربلند باشید .

ویرایش توسط Dr. rezayi : 14th March 2010 در ساعت 11:51 PM.
Dr. rezayi آفلاين است  
6 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 14th March 2010   #6

Prince Honey

مدیر ارشد جی تاک

Prince Honey آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,983
تشکر شده 18,062 بار در 7,963 پست

حالت
Aggressive

1- با اخلاق ترین كاربران انجمن :

انتخاب دوم : كمان
انتخاب سوم : Hesam

انتخاب اول : marjan62
انتخاب دوم : FaitHleSs
انتخاب سوم : Tinamo

انتخاب اول : mahdiss
انتخاب دوم : ayda.sh
انتخاب سوم : xwagax

انتخاب دوم : Ali
انتخاب سوم : FATEMEH

انتخاب اول : Hosein
انتخاب دوم : Murcielago
انتخاب سوم : Blackyear.2000

انتخاب اول : Pooyajoon
انتخاب دوم : Mosafer
انتخاب سوم : taranom

7- بهترین مدیران انجمن :

انتخاب اول : Hesam
انتخاب دوم : saharnaz

واقعاً یکی از سخت ترین کارهای عمرم تو جی تاک بود!!!
همه ی بچه ها عالی اند ، خیلی انتخاب سخته ، ایشالله که کسی ناراحتی به دل نگرفته باشه
همگی تون از نظر من کارتون درسته و زحمت میکشید

(ویرایش 1 :با توجه به تذکر جناب رضایی ، مدیران ارشد رو از لیست حذف کردم و افراد دیگه ای رو جایگذین کردم :) )
(ویرایش 2 : خب مثینکه انتخاب مدیر ارشدا هم آزاد شد ، شکی درش نیست که با دانش ترین شخص سایت جناب admin هست همچنین Parisaa عزیز هم یکی از فعالترین و بهترین کاربرای جی تاک هست احترام زیادی براش قائلم ، Mr.M.J عزیز که ارادت خاصی دارم نسبت بهش و یکی از مفید ترین ها هست بری جی تی و هورین عزیز هم که بر همگان معلومه از با اخلاق ترین های سایت هست )

(ویرایش 3 : دیگه لیست اصلی رو دوباره دستکاری نکردم )

از اون حرفای سر بسته از اون طرحا که در دسته
دکون عقل شده تعطیل در احساس شده بسته
از اون نیمکت های خالی از اون رسوایی مالی
از اون بحران بی پایان همه استاد ماس مالی!
از اون طوفان و این گرداب از اون خوشبختیه نایاب
دیدی کوروش که رفت در خواب و میراثش به زیر آب
از این هفته تا اون هفته دیگه کار از دست در رفته
همه تو صف بنزینن ولی دعوا سر نفته
!

ویرایش توسط Prince Honey : 15th March 2010 در ساعت 04:21 PM. دلیل: نوشتم اون بالا :دی
Prince Honey آفلاين است  
15 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 15th March 2010   #7

Rain Bow

كاربر سایت

Rain Bow آواتار ها

تشکر از دیگران: 580
تشکر شده 1,366 بار در 678 پست

حالت
Busy

من فقط دو تا از فعالترين ها رو ميتونم بنويسم .از نظر بنده رده ي سوم تعدادشون زياده كه چون ممكنه از قلم بيفتن نمي نويسم.هم اينكه انتخاب بقيه بندها رو اصلآ نتونستم.

فعالترينهاي امسال پريسا و يامهدي هستن.

اگر پستم به علت كامل نبودن تو نظم تاپيك خلل ايجاد ميكنه مديران ميتونن حذفش كنن.مرسي.

[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]

Rain Bow آفلاين است  
7 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 15th March 2010   #8

saharnaz

مدیر ارشد بازنشسته

saharnaz آواتار ها

با تشكر از همه عزيزاني تا اين لحظه نظر خودشون رو اعلام كردند.
با تشكر از آقاي رضايي عزيز،

از اونجايي كه مديران ارشد و ناظر و ادمين هم به عنوان كاربر سايت شناخته ميشن انتخاب اين عزيزان بلامانع ميباشد.
انتخابات با راي مستقيم و آزادانه كليه كاربران انجام ميشه.
هدف ما اعلام بهترين بهترين هاست هدف تشويق كليه كاربرانه كه بتوانند مثل منتخبين فعاليت كنند تا شاهد رونق و پيشرفت سايت باشيم.

saharnaz آفلاين است  
9 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 15th March 2010   #9

كمان

مدیر بازنشسته

كمان آواتار ها

تشکر از دیگران: 7,628
تشکر شده 5,603 بار در 3,352 پست

حالت
خونسرد

با اخلاق ترین كاربران انجمن :

انتخاب اول : sahar naz

انتخاب دوم : red rose

انتخاب اول : خودم honey
انتخاب دوم : انتخاب سوم :parisaa

انتخاب اول : honey
انتخاب دوم : parisaa
انتخاب سوم : ayda

انتخاب دوم : yamahdi
انتخاب سوم : ayda.sh

انتخاب دوم : arash shivatir
انتخاب سوم : هورین

انتخاب دوم : Mr.M.J
انتخاب سوم : ehsankia

7- بهترین مدیران انجمن :

انتخاب اول : s.HOSSEIN.m
انتخاب دوم : saharnaz

انتخاب سوم : ehsan kia

اين قانون طبيعت است كه هيچ كس به تنهايي نمي تواند خوشبخت باشد
بلكه خوشبختي و سعادت را بايد در سعادت و خوشبختي ديگران جستجو كرد.
كمان آفلاين است  
15 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
قدیمی 15th March 2010   #10

Prince Honey

مدیر ارشد جی تاک

Prince Honey آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,983
تشکر شده 18,062 بار در 7,963 پست

حالت
Aggressive

نقل قول: نوشته اصلی توسط saharnaz نمایش پست ها
با تشكر از همه عزيزاني تا اين لحظه نظر خودشون رو اعلام كردند.
با تشكر از آقاي رضايي عزيز،

از اونجايي كه مديران ارشد و ناظر و ادمين هم به عنوان كاربر سايت شناخته ميشن انتخاب اين عزيزان بلامانع ميباشد.
انتخابات با راي مستقيم و آزادانه كليه كاربران انجام ميشه.
هدف ما اعلام بهترين بهترين هاست هدف تشويق كليه كاربرانه كه بتوانند مثل منتخبين فعاليت كنند تا شاهد رونق و پيشرفت سايت باشيم.

من که گیج شدم دیگه، چی کار کنم ، آخر بذارمشون یا نه؟؟

از اون حرفای سر بسته از اون طرحا که در دسته
دکون عقل شده تعطیل در احساس شده بسته
از اون نیمکت های خالی از اون رسوایی مالی
از اون بحران بی پایان همه استاد ماس مالی!
از اون طوفان و این گرداب از اون خوشبختیه نایاب
دیدی کوروش که رفت در خواب و میراثش به زیر آب
از این هفته تا اون هفته دیگه کار از دست در رفته
همه تو صف بنزینن ولی دعوا سر نفته
!
Prince Honey آفلاين است  
2 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته