كاربران محترم جي تاك امسال قصد داریم با انتخاب شما عزیزان بهترین های انجمن را طی سال اخیر انتخاب كنیم. (البته با كسب اجازه از مديريت كل سايت)برخود مفتخريم كه خدمتگزار انجمني هستيم كه عزيزان و زحمت كشان فراواني را در خود جاي داده است. كاربران عزيزي كه براي اطلاع رساني و به روز رساني تاپيكها، شبانه روز مشغول فعاليت در اين انجمن مي باشند و با اعلام آخرين خبرها از منابع موثق و ارائه نظرات و مطالب كارشناسي، بر بالا بردن سطح فني تاپيكها تلاش بسيار دارند. همه شما بهترين هستيد و كادر مديريتي جي تاك صميمانه از تمامي شما عزيزان تشكر و قدرداني مي نمايد. در واقع برگزاري انتخابات بهانه اي است تا از تلاشها و فعاليتهاي خوب تمامي شما دوستان محترم در طول يكسال گذشته تشكر ويژه اي داشته باشيم. مطمئنا انتخاب و معرفي تنها 3 برگزيده از ميان اين همه كاربر فعال كار آساني نیست، اما خوب، شيريني و جذابيت هر انتخاباتي به همين است كه بهترين بهترينها معرفي گردند و چه بهتر كه اين عزيزان منتخب با راي مستقيم و آزادانه خود اعضاي سايت برگزيده شوند.
امیدواریم به تمامی سوالات بر اساس صلاحیت و عدالت پاسخ داده شوند.
برترین كاربران سال 1388 انجمن از دیدگاه شما :
1- با اخلاق ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 با رفتار پسندیده خود، الگوی اخلاقی و انضباطی مناسبی در انجمن بوده اند.
2- فنی نویس ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از حیث نگارش پستهای تحلیلی، آموزشی و فنی بهترین بوده اند.
3- فعالترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از نظر میزان فعالیت شبانه روزی، اطلاع رسانی سریع و به موقع و تعداد ارسال در سایت بهترین بوده اند.
4- با سلیقه ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از نظر نگارش پستهای زیبا و منظم، آواتور و امضای مناسب در سایت بهترین بوده اند.
5- بادانش ترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه از نظر داشتن اطلاعات عمومی در سطح بالایی قرار دارند.
6- بهترین كاربران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب كاربرانی كه در طول سال 1388 از همه نظر (فعالیت، اخلاق، نظم و سلیقه و... ) بهترین بوده اند و در واقع كاملترین كاربرانی هستند كه تمامی موارد 4 سوال قبلی را یكجا در خود دارند.
7-بهترین مدیران انجمن (3 انتخاب اولویت دار) : انتخاب مدیرانی كه در طول سال 1388 از همه نظر (فعالیت، اخلاق، قضاوت در مورد كاربران بر مبنای قانون و عدالت، برقراری نظم و انضباط و...) مورد تائید اعضای انجمن بوده اند.
نكات قابل توجه در ارتباط با انتخابات :
1- پاسخ دادن به همه سوالات اجباری نیست.
2- پر كردن كامل هر سوال اجباری نیست. به عنوان مثال به جای سه نفر میتوانید به دو یا یك نفر رای دهید.
3- كاربران محترم هر گونه سوال انتقاد یا پیشنهادی در ارتباط با انتخابات دارید به صورت پیغام خصوصی با من مطرح كنید و از ارسال آن ها در این تاپیك به دلیل ایجاد مشكل در شمارش آرا جدا خودداری كنید.
مهلت شركت در انتخابات : مهلت شركت در انتخابات تا بیست و پنجم اسفند خواهد بود.
نحوه شمارش آرا : انتخابات در همین یك مرحله انجام خواهد شد. به نفری اولی كه بر حسب اولویت انتخاب میكنید 5 امتیاز و به ترتیب برای نفرات دوم و سوم 3 و 1 امتیاز در نظر خواهیم گرفت.
درود بی کران به یاران و جانان :
بی نهایت سپاسگزار سحر ناز عزیز هستم به خاطر ایجاد چنین تاپیک خلاقانه و مدیریت شده و زیبایی
با اجازه سحرناز عزیز من از ادمین گرامی , ناظر معزز و مدیران ارشد محترم سایت تقاضا می کنم تا به منظور حفظ بی طرفی کامل در این نظرسنجی شرکت نکنند . در عوض از کلیه مدیران خوب سایت و همچنین کاربران عزیز و کوشا و به ویژه اعضای پیشکسوت سایت تقاضا می کنم که حتما در این نظرسنجی شرکت نمایند و اگر به هر دلیل مایل نیستند در تمام نظرسنجی شرکت کنند حتما در قسمتی از آن شرکت نمایند .
دوستان خوب و عزیز من :
واقعیت این است , سایت جی تاک متعلق به شمایی است که صرف بودنتان به بودن هورین به عنوان یک کاربر ساده معنا می بخشد چون آن خورشید درخشانی که تابش خود را به پیکر سرد خاک می بخشد و بهانه جوانه است برای روییدن و پوییدن
ممنون هورين جان
به نظرم ادمین گرامی , ناظر معزز و مدیران ارشد بعد از اتمام نظرسنجي قبل از راي گيري نهايي نظر خودشون رو ارسال كنند تا از نظرشون بهره مند شيم.
البته من هم از همه دوستان عزیز تشکر می کنم مخصوصا ایجاد کننده تاپیک فقط مطلبی رو خدمتتون عرض می کنم . البته اکثر دوستان شناختی از من ندارند و من مطمئنا بی طرفترین عضو این مجموعه خواهم بود که مقداری هم لقب دارم که به دنبالم می کشم که مطمئنا دوستی با شما عزیزان و همراهی باشما به من پیر یه افتخار بزرگ هست . ولی چند تذکر رو خدمتتون عرض می کنم لطفا دوستان عزیز من بعد با رعایت این تذکرات اقدام به ارسال نوشته بفرمایند تا هم عدالت رعایت بشه و هم اینکه به امیدخدا به برگزیدگان این نظر سنجی رتبه هایی هم داده بشه . بر همین اساس :
1- در انتخاب هاتون مدیران ارشد ادمین و ناظر رو انتخاب نکنید و در رای گیری این عزیزان شرکت نخواهند داشت . یعنی اینکه در مقابل انتخاب های خودتون مثلا به عنوان بهترین کاربر نام مدیر ارشدی اعلام نشه . چون همه مدیران ارشد مجموعه ( به جز من ) توانایی لازم رو داشتند و هدف ما انتخاب دیگر اعضای بسیار عزیزی هستند که واقعا من شاهد حضور و فعالیت بسیار خوب اونها هستم که در کمتر سایتی چنین اعضای عزیزی رو میشه کنار هم چید .
** از مدیران ارشد عزیز و مدیر محترم بخش خواهش می کنم در صورت اعلام اسامی مدیران ارشد در نظر سنجی ها اون رو ویرایش نمایند و در اعلام نهایی دخالت ندند .
** وقتی اسامی مدیران ارشد هم در انتخاب ها نباشند دوستان راحتتر می تونند انتخاب کنند .
2- چون هدف تعصبی و باند بازی و ... نیست از همه دوستان خواهش می کنم در نظر سنجی شرکت کنند . از همه جلو تر هم از مدیران عزیز خواهش می کنم که در نظر سنجی شرکت کنند .
3- در انتخاب های خود تمامی جوانب رو در نظر بگیرید که حقی از کسی کسر نشه .
4- حد المقدور کاربران و مدیران رو در بخشهای مختلف بسنجید و بیشتر کاربران با کابران و مدیران با مدیران .
5- پیشکسوت های عزیز هم که تجربه بسیار زیادتری دارند زودتر وارد گود شوند .
از خدای متعال کامیابی همه دوستان عزیز مجموعه رو خواستارم . پیروز و سربلند باشید .
ویرایش توسط Dr. rezayi : 14th March 2010 در ساعت 11:51 PM.
6 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
واقعاً یکی از سخت ترین کارهای عمرم تو جی تاک بود!!!
همه ی بچه ها عالی اند ، خیلی انتخاب سخته ، ایشالله که کسی ناراحتی به دل نگرفته باشه
همگی تون از نظر من کارتون درسته و زحمت میکشید
(ویرایش 1 :با توجه به تذکر جناب رضایی ، مدیران ارشد رو از لیست حذف کردم و افراد دیگه ای رو جایگذین کردم :) )
(ویرایش 2 : خب مثینکه انتخاب مدیر ارشدا هم آزاد شد ، شکی درش نیست که با دانش ترین شخص سایت جناب admin هست همچنین Parisaa عزیز هم یکی از فعالترین و بهترین کاربرای جی تاک هست احترام زیادی براش قائلم ، Mr.M.J عزیز که ارادت خاصی دارم نسبت بهش و یکی از مفید ترین ها هست بری جی تی و هورین عزیز هم که بر همگان معلومه از با اخلاق ترین های سایت هست )
(ویرایش 3 : دیگه لیست اصلی رو دوباره دستکاری نکردم )
از اون حرفای سر بسته از اون طرحا که در دسته
دکون عقل شده تعطیل در احساس شده بسته
از اون نیمکت های خالی از اون رسوایی مالی
از اون بحران بی پایان همه استاد ماس مالی!
از اون طوفان و این گرداب از اون خوشبختیه نایاب
دیدی کوروش که رفت در خواب و میراثش به زیر آب
از این هفته تا اون هفته دیگه کار از دست در رفته
همه تو صف بنزینن ولی دعوا سر نفته!
ویرایش توسط Prince Honey : 15th March 2010 در ساعت 04:21 PM.
دلیل: نوشتم اون بالا :دی
15 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
من فقط دو تا از فعالترين ها رو ميتونم بنويسم .از نظر بنده رده ي سوم تعدادشون زياده كه چون ممكنه از قلم بيفتن نمي نويسم.هم اينكه انتخاب بقيه بندها رو اصلآ نتونستم.
فعالترينهاي امسال پريسا و يامهدي هستن.
اگر پستم به علت كامل نبودن تو نظم تاپيك خلل ايجاد ميكنه مديران ميتونن حذفش كنن.مرسي.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
7 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
با تشكر از همه عزيزاني تا اين لحظه نظر خودشون رو اعلام كردند.
با تشكر از آقاي رضايي عزيز،
از اونجايي كه مديران ارشد و ناظر و ادمين هم به عنوان كاربر سايت شناخته ميشن انتخاب اين عزيزان بلامانع ميباشد.
انتخابات با راي مستقيم و آزادانه كليه كاربران انجام ميشه.
هدف ما اعلام بهترين بهترين هاست هدف تشويق كليه كاربرانه كه بتوانند مثل منتخبين فعاليت كنند تا شاهد رونق و پيشرفت سايت باشيم.
با تشكر از همه عزيزاني تا اين لحظه نظر خودشون رو اعلام كردند.
با تشكر از آقاي رضايي عزيز،
از اونجايي كه مديران ارشد و ناظر و ادمين هم به عنوان كاربر سايت شناخته ميشن انتخاب اين عزيزان بلامانع ميباشد.
انتخابات با راي مستقيم و آزادانه كليه كاربران انجام ميشه.
هدف ما اعلام بهترين بهترين هاست هدف تشويق كليه كاربرانه كه بتوانند مثل منتخبين فعاليت كنند تا شاهد رونق و پيشرفت سايت باشيم.
من که گیج شدم دیگه، چی کار کنم ، آخر بذارمشون یا نه؟؟
از اون حرفای سر بسته از اون طرحا که در دسته
دکون عقل شده تعطیل در احساس شده بسته
از اون نیمکت های خالی از اون رسوایی مالی
از اون بحران بی پایان همه استاد ماس مالی!
از اون طوفان و این گرداب از اون خوشبختیه نایاب
دیدی کوروش که رفت در خواب و میراثش به زیر آب
از این هفته تا اون هفته دیگه کار از دست در رفته
همه تو صف بنزینن ولی دعوا سر نفته!
2 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.