کیاست مداران ( کرسی آزاداندیشی جی تاک )
درود فراوان و به یاران و جانان :
چندی پیش تاپیکی در مورد رنگ پرچم ایران در همین بخش ایجاد شده بود که من شخصا از آن چیزهای فراوانی یاد گرفتم .
اصل تغییر ناپذیری در سیاست های کلی سایت جی تاک وجود دارد و آن هم عدم ورود به بازی های سیاسی و جناحی و دوری از سیاست زدگی است
این رویکرد خردمندانه نه به خاطر خدای نا کرده سطح پایین تفکرات و عوام زدگی و احساساتی بودن و کمبود ظرفیت نقد پذیری و ارائه تحلیل نادرست در مسائل توسط اعضا بلکه تنها و تنها به خاطر رعایت اصل بی طرفی است .
تاپیک " کیاست مداران " بیشتر از آنکه یک تاپیک سیاسی باشد یک تاپیک فرهنگی است که ریشه در تمدن غنی ایران زمین دارد و هدف آن " رسیدن به راهکاری مشترک برای تقویت وحدت ملی ضمن احترام گذاشتن به تمامی افکار منتقدانه و دلسوزانه " است .
مقررات تاپیک :
1- بر اساس اصل آزادی بیان که در قانون اساسی ما نیز مورد تاکید قرار گرفته است , اعضا در بیان مطالب و نقطه نظرات خود در خصوص موضوعات در حدود قوانین آزاد می باشند
2- اعضا فرصت نقد افکار و اندیشه های یکدیگر را دارند اما این نقد باید با رعایت کامل موازین اخلاقی و قانونی باشد .
هر گونه بی احترامی, دادن نسبت های نا روا , متهم ساختن افراد در پست ها یا قانون شکنی متاسفانه موجب حذف شدن پست خواهد شد .
3- هر ماه یک موضوع معین به پیشنهاد اعضا انتخاب خواهد شد , پست های خارج از موضوع متاسفانه حذف خواهند شد
در پایان این تاپیک را تقدیم می کنم به تمام شهدای گلگون کفن این آب و خاک اهورایی که در طول تاریخ پر غرور این کشور جان خود را فدای آزادی خاک پاک وطن و پاسداری از فرهنگ و تمدن آن نمودند .
22 / 12 / 88
هورین ( کاربر ساده سایت )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زنده باد مخالف من
زنده باد انتقاد
LOVE AND LIGHT
|