بچه ها هيچ مي دونستيد كه ميشه بيشتر از 40 درصد سوالات كنكور رو حتي تو دروس اختصاصي با يادگرفتن يه سري اصول كه من اسمشو ميذارم قلق تست زني تو كم تر از 20 ثانيه حل كرد؟؟!!! بله 20 ثانيه!
جالبه بدونيد كه اكثر سوالات سخت هم ميشه اينجوري حل كرد! مثلا به سوال زير كه از درس فيزيك كنكور سال 87 انتخاب شده دقت كنيد:
- در يك لوله صوتي بسته ..... دو گره متوالي ....
(دقت كنيد كه با چه اطلاعات كمي به اين سوال جواب داده ميشه!)
الف) 4 و 5 ب) 5 و 6 ج) 5 و 7 د) 5 و 9
و اما جواب اين تست: در لوله صوتي بسته هميشه اعداد حاصله فرد هستن نه زوج! پس گزينه الف و ب كه تو اونا عدد زوج وجود داره حذف ميشن! حالا برمي گرديم به سوال كه گفته شده دو گره متوالي! پس بايد دنبال دو عدد متوالي بگرديم. پس گزينه د هم حذف ميشه و جواب سوال ميشه گزينه ج به همين راحتي!!!
حالا يه سوال سخت!!! ديگه:
- در هر مثلثي از يك چهارم يك ضلع به سه پنجم ضلع ديگر وصل مي كنيم. نسبت خط حاصله به ضلع سوم چقدر است؟
قبل از جواب دادن به سوال پيشنهاد مي كنم بيايم سوالو حل كنيم!!!
(جالبه بدونيد كه با قلق تست زني مي تونيد 4 تست از 6 تست هندسه پايه رو حل كنيد!)
حالا جواب سوال:چون تو سوال گفته هر مثلثي من يه مثلث قائم الزاويه با اضلاع 3 و 4 و 5 رسم مي كنم. حالا ميام با خط كش يه سانت از ضلع 4 سانتي و 3 سانت از ضلع 5 سانتي جدا مي كنم و اين دو نقطه رو به هم وصل مي كنم و خط حاصل رو با خط كش اندازه مي گيرم. (اينجا ميشه 2 و نيم سانت) حالا اندازه ي اونو به ضلع سوم كه سه سنته تقسيم مي كنم و جواب در مياد 0/80 !!! شما دوستان عزيز مي تونيد اينو با هر مثلثي و هر اندازه اي امتحان كنيد!!!
همونطور كه ديديد اين سوال بدمن هيچ فرمولي و فقط با خرج يك خط كش حل شد!!!
دوستان عزيزم شما مي تونيد براي يادگيري قلق هاي تست زني از اين سايت كمك بگيريد كه من خودم واقعا ازش استفاده كردم. [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.