اجنه به عنوان موجوداتي برتر از انسان از نظر ساختار خلقت، برخلاف انسان داراي جسم نيستند و بدني انرژيك دارند. لذا ميتوانند به راحتي با انسان رابطه برقرار نمايند. برخي از طوايف ايشان علاقهاي به برقراري ارتباط با انسان كه داراي انرژي كمتري است ندارند ولي برخي ديگر بسيار علاقمند به ايجاد روابط با انسان هستند. كه اين ايجاد ارتباط، به انحاء گوناگون مانند اصوات، انوار، جابجائي اشياء، كوبيدن در و ديوار و پنجره و يا از طريق برخي حيوانات جهت جلب توجه انسان انجام ميگيرد.
اجنه معمولا اين ارتباط را با افراد مستعد و حساس و داراي ورديريته قوي برقرار ميسازند. ولي اكثر قريب به اتفاق آنان با ترس يا ناباوري و عدم توجه توانايي ايجاد ارتباط با اجنه را نمييابند. از سه طريق عمده ميتوان با اجنه ارتباط برقرار كرد:
1) از طريق استفاده از تجليات و بهرهگيري از علاقه اجنه در مواقع خاص كه تمايل به ارتباط با انسان دارند با برخورد صحيح ميتوان با ايشان سمعي و بصري برقرار ساخت.
2) از طريق روشهاي احضار و ارتباط با ارواح ميتوان با اجنه نيز ارتباط برقرار ساخت.
3) از طريق علوم غريبه و رياضتهاي خاص كه تحت شرايط معيني ميتوان با ايشان رابطه برقرار ساخت كه اين نوع بهترين و پيشرفتهترين روش براي ارتباط با ارواح است.
طلوع تازه ی سیمرغ در راه است، همین فردا که می آید
سحر پایان تاریکی ست، و این دیری نمی پاید...
ماندنی نبوده و نیست ظلم شب به این قبیله
راه فردای رهایی ست خشم خونین قبیله
بغض ما و ظلم ظلمت ماندنی نبوده و نیست
تا شکفتن تا رسیدن یه قدم، یک لحظه باقیست
با سلام
مشکلی دارم که امیدوارم در حل آن مرا یاری نمایید از بچگی با اجنه درگیر هستم ناخواسته به زندگانیم می آیند و من از آنها می ترسم حال 50 سال دارم و هنوز آنها را می بینم از لحاظ جنسی از من استفاده می کنند از آنجایی که آنها همواره بامنند می خواهم بدانم چگونه با آنها می توانم یک رابطه دوطرفه داشته باشم.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.