شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید.     close

تالارهای گفتمان جی تاک

جدیدترین موضوعات انجمنها دانلود تولبار جی تاک

بازگشت   تالارهای گفتمان جی تاک وبلاگ و وب سايت وب سایت ها
ارسال موضوع جدید  پاسخ

لینک مستقیم ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی 9th June 2010   #1

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

تشکر از دیگران: 81
تشکر شده 47 بار در 29 پست

حالت
Balanced

37 راه اندازی سیستم وبلاگ دهی

سلام دوستان من تصمیم دارم سیستم وبلاگ دهی راه اندازی کنم
می خوام مثل blogfa or mihanblog باشه باید از چه سیستمی استفاده کنم؟
اگه امکانش هست این سیستمی که پیشنهاد می کنین بر پایه وردپرس باشه

لطفا اگه قصد اسکریپتی رو دارین امکاناتشم بگید

در ضمن می خوام کاربر بتونه مثل میهن بلاگ اسم وبلاگ و نام کاربری جداگانه ای برای خودش انتخاب کنه

منتظر کمکتون هستم

wbss آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قدیمی 9th June 2010   #2

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

حالت
Balanced

نقل قول: نوشته اصلی توسط wbss نمایش پست ها
سلام دوستان من تصمیم دارم سیستم وبلاگ دهی راه اندازی کنم
می خوام مثل blogfa or mihanblog باشه باید از چه سیستمی استفاده کنم؟
اگه امکانش هست این سیستمی که پیشنهاد می کنین بر پایه وردپرس باشه

لطفا اگه قصد اسکریپتی رو دارین امکاناتشم بگید

در ضمن می خوام کاربر بتونه مثل میهن بلاگ اسم وبلاگ و نام کاربری جداگانه ای برای خودش انتخاب کنه

منتظر کمکتون هستم

سلام
دوستان واقعا کم لطف شدن چرا جی تاک اینجوری شده قبلا خیلی زود پاسخ می دادن ولی الآن....

wbss آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قدیمی 9th June 2010   #3

admin

administrator

admin آواتار ها

تشکر از دیگران: 1,033
تشکر شده 7,269 بار در 1,782 پست

حالت
Relaxed

سلام
از بین سیستم های رایگان
بهترین سیستم برای شما وردپرس مولتی mu wordpress خواهد بود
در کل سیستم های نال شده زیادی هم هستند منتها باگ دارند و به مشکل بر خواهد خورد
چون وردپرس دارای بروزرسانی سریع و ا زهمه مهمتر رایگان هم هست

شما میتونید آخرین نسخه وردپرس مولتی یوزر رو از اینجا دانلود کنید

سایر امکانات رو هم شرکتی که ازش هاستینگ میگیرید باید قابلیت پشتیبانی ساب دمین دهی مجازی رو بده، برخی شرکت ها ازتون هزینه جداگانه میگیرند برای این سرویس و برخی ها میگن هاست ویژه باید بگیرید .
مثلا کیمیاهاست براتون قابلیت ساب دامین دهی مجازی رو تابعش رو بصورت رایگان روی هاست های معمولی اش فعال میکنه تا بتونید نصب و بطور کامل از سیستم وبلاگ دهیتون استفاده کنید
اگر نیاز به تهیه هاستینگ از کیمیاهاست رو دارید بهم پیغام خصوصی بزنید تا راهنماییتون کنم

admin آفلاين است  
admin ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
قدیمی 10th June 2010   #4

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

حالت
Balanced

نقل قول: نوشته اصلی توسط admin نمایش پست ها
سلام
از بین سیستم های رایگان
بهترین سیستم برای شما وردپرس مولتی mu wordpress خواهد بود
در کل سیستم های نال شده زیادی هم هستند منتها باگ دارند و به مشکل بر خواهد خورد
چون وردپرس دارای بروزرسانی سریع و ا زهمه مهمتر رایگان هم هست

[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]

سایر امکانات رو هم شرکتی که ازش هاستینگ میگیرید باید قابلیت پشتیبانی ساب دمین دهی مجازی رو بده، برخی شرکت ها ازتون هزینه جداگانه میگیرند برای این سرویس و برخی ها میگن هاست ویژه باید بگیرید .
مثلا[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] براتون قابلیت ساب دامین دهی مجازی رو تابعش رو بصورت رایگان روی هاست های معمولی اش فعال میکنه تا بتونید نصب و بطور کامل از سیستم وبلاگ دهیتون استفاده کنید
اگر نیاز به تهیه هاستینگ از کیمیاهاست رو دارید بهم پیغام خصوصی بزنید تا راهنماییتون کنم

باسلام
اگه بشه نصبش رو بصورت تصویری آموزش بدین
با تشکر

wbss آفلاين است  
قدیمی 11th June 2010   #5

admin

administrator

admin آواتار ها

حالت
Relaxed

من آموزشش رو خواستم اینجا قرار بدهم ولی ظاهرا از htaccess هاست اصلی نمایش تصاویر در سایت های دیگر مجاز نیست
بلکه لینکی که پیدا کردم براتون میگذارم
از این لینک میتونید بهتر مطالب رو بخونید : http://parsdata.wordpress.com/2009/0...3%D8%A7%D8%B2/

آموزش نصب وردپرس MU روی هاست + فارسی ساز

الان تصمیم داریم آموزش نصب وردپرس MU را روی هاست بدهیم ، دقت کنید که ما میخواهیم به صورت Sub-directories نصب انجام بدهیم نه Sub-domains چون بیشتر کاربران وردپرس دارای سرور اشتراکی هستند نه سرور اختصاصی …
نصب و بروز رسانی MU کاملا شبیه وردپرس معمولی است و بسیار ساده
۱- یک بانک اطلاعاتی (Database) ایجاد میکنم . ( آموزش ساخت Database در Cpanel)
2- دریافت آخرین نسخه وردپرس MU . ( دانلود wordpress mu )
3- آپلود فایل ها در ریشه سایت (همان پوشه WWW یا همان پوشه public_html )
4- مشاهده سایت ( مثلا Example Web Page )
5- حالا شما با صفحه همچون شکل زیر روبه رو هستید (باید این صفحه را مشاهده کنید و گرنه فایلها درست آپلود نشدن یا در پوشه دیگری هستند) :
صفحه شروع نصب وردپرس MU
6- خوب حالا فیلد های زیر را به ترتیب پر میکنم
۶-۱- گزینه Sub-directories را انتخاب میکنیم . ( انتخاب این گزینه در سرورهای اشتراکی اجباری است ، گزینه Sub-domains در سرور های اشتراکی کار نمی کند)
۶-۲- در فیلد Database Name نام بانک اطلاعاتی خود را که در مرحله ۱ ایجاد کردید وارد می کنید .
۶-۳- در فیلد User Name نام کاربر بانک اطلاعاتی را که میتواند به بانک اطلاعاتی دسترسی داشته باشد وارد می کنید .
۶-۴- در فیلد Password هم کلمه عبور کاربری را که میتواند به بانک اطلاعاتی دسترسی داشته باشد وارد می کنید .
۶-۵- فیلد Server Address را هم بدون تغییر رها میکند (در ۹۹% موارد نیازی به تغییر نیست )
۶-۶- در فیلد Site Title هم عنوان سایت خود را وارد میکنید ، مثلا سایت کف خون !!!
۶-۷- در فیلد Email هم آدرس پست الکترونیکی مدیر سایت (خودتون) را وارد میکنید .
کار تمام است و فقط کافی است بر روی دکمه submit کلید کنید تا وردپرس نصب شود ، حالا باید در صورتی که تمام مراحل بالا را درست انجام داده باشد یک همچین صفحه مشاهده کنید .

نصب وردپرس MU
خوب در این صفحه که می آید وردپرس کلمه عبور را به شما نمایش میدهد ، نام کاربری هم admin است ، کافی است با استفاده از این اطلاعات وارد بخش مدیریت سایت شوید .
  • در صورت مشکل در این بخش به قسمت رفع اشکال در انتهای نوشته مراجعه کنید .
فارسی سازی وردپرس MU 2.8.2 :
تا اینجا کار ما wordpress mu نصب کردیم ، اما محیط آن فارسی نیست ، نحوه نصب فارسی ساز به این صورت است :
۱- بسته فارسی ساز را از همین وبلاگ دریافت کنید . (این بسته شامل افزونه جلالی و فایلهای زبان فارسی است)
۲- پوشه languages و محتویات درون آن را به پوشه wp-content منتقل کنید .
۳- افزونه جلالی ( پوشه wp-jalali ) را به پوشه plugins منتقل کنید . (دقت کنید پوشه plugins نه پوشه mu-plugins )
4- وارد Cpanel سایت خود شوید و به بخش File Manager بروید (همانند شکل)

Cpanel بخش File Manager
5- در ریشه سایت به دنبال فایل wp-config.php بگردید و آن را با ویرایشگر کد باز کنید …
بخش Code Editor را انتخاب کنید
6- حالا به خط ۸۰ بروید یا به دنبال عبارت WPLANG بگردید و مقدار fa_IR را به ان بدهید و کار را ذخیره کنید . (به شکل زیر توجه کنید).
اختصاص مقدار fa_IR
حالا وردپرس قابلیت فارسی شدن را دارد !! اما هنوز هیچ چیز فارسی نمایش داه نمی شود . برای نمایش پیدا کردن فارسی محیط مدیرت وردپرس به بخش مدیریت وارد شوید از آنجا به Settings > General بروید و مقدار گزینه Blog language را به Persian تغییر دهید . حالا محیط وردپرس به حالت فارسی تبدیل میشود و با فعال کردن افزونه جلالی هم میتوانید از تاریخ های فارسی (خورشیدی) استفاده کنید .
رفع اشکال
۱- حتما توجه کنید که safe mode باید خاموش (off) باشد ، در غیر اینصورت با پشتیبان هاست خود تماس بگیرید .
۲- توجه کنید اطلاعات بانک اطلاعاتی (نام بانک اطلاعاتی ، نام کاربری ، کلمه عبور) را به صورت صحیح وارد کنید .
۳- به بزرگی و کوچکی حروف در بخش ۲ همین قسمت توجه کنید .
۴- سرور شما باید از PHP 5 پشتیبانی کند.
۵- حتما نصب Sub-directories را در سرور های اشتراکی انجام دهید …

بسته فارسی ساز وردپرس MU نسخه ۲٫۸٫۲
۱- توجه کنید این ترجمه کامل نیست و یعنی بعضی جا ها ممکن است به کلمات انگلیسی برخورد کنید .
۲- در ترجمه از فایل نسخه وردپرس معمولی که توسط WP-Persian.com منتشر شده استفاده شده است
دانلود بسته :
بسته فارسی ساز وردپرس MU نسخه 2.8.2

admin آفلاين است  
قدیمی 12th June 2010   #6

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

حالت
Balanced

نقل قول: نوشته اصلی توسط admin نمایش پست ها
من آموزشش رو خواستم اینجا قرار بدهم ولی ظاهرا از htaccess هاست اصلی نمایش تصاویر در سایت های دیگر مجاز نیست
بلکه لینکی که پیدا کردم براتون میگذارم
از این لینک میتونید بهتر مطالب رو بخونید : [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]

آموزش نصب وردپرس MU روی هاست + فارسی ساز

الان تصمیم داریم آموزش نصب وردپرس MU را روی هاست بدهیم ، دقت کنید که ما میخواهیم به صورت Sub-directories نصب انجام بدهیم نه Sub-domains چون بیشتر کاربران وردپرس دارای سرور اشتراکی هستند نه سرور اختصاصی …
نصب و بروز رسانی MU کاملا شبیه وردپرس معمولی است و بسیار ساده
۱- یک بانک اطلاعاتی (Database) ایجاد میکنم . ( [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ])
2- دریافت آخرین نسخه وردپرس MU . ( [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] )
3- آپلود فایل ها در ریشه سایت (همان پوشه WWW یا همان پوشه public_html )
4- مشاهده سایت ( مثلا [فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ] )
5- حالا شما با صفحه همچون شکل زیر روبه رو هستید (باید این صفحه را مشاهده کنید و گرنه فایلها درست آپلود نشدن یا در پوشه دیگری هستند) :
صفحه شروع نصب وردپرس MU
6- خوب حالا فیلد های زیر را به ترتیب پر میکنم
۶-۱- گزینه Sub-directories را انتخاب میکنیم . ( انتخاب این گزینه در سرورهای اشتراکی اجباری است ، گزینه Sub-domains در سرور های اشتراکی کار نمی کند)
۶-۲- در فیلد Database Name نام بانک اطلاعاتی خود را که در مرحله ۱ ایجاد کردید وارد می کنید .
۶-۳- در فیلد User Name نام کاربر بانک اطلاعاتی را که میتواند به بانک اطلاعاتی دسترسی داشته باشد وارد می کنید .
۶-۴- در فیلد Password هم کلمه عبور کاربری را که میتواند به بانک اطلاعاتی دسترسی داشته باشد وارد می کنید .
۶-۵- فیلد Server Address را هم بدون تغییر رها میکند (در ۹۹% موارد نیازی به تغییر نیست )
۶-۶- در فیلد Site Title هم عنوان سایت خود را وارد میکنید ، مثلا سایت کف خون !!!
۶-۷- در فیلد Email هم آدرس پست الکترونیکی مدیر سایت (خودتون) را وارد میکنید .
کار تمام است و فقط کافی است بر روی دکمه submit کلید کنید تا وردپرس نصب شود ، حالا باید در صورتی که تمام مراحل بالا را درست انجام داده باشد یک همچین صفحه مشاهده کنید .

نصب وردپرس MU
خوب در این صفحه که می آید وردپرس کلمه عبور را به شما نمایش میدهد ، نام کاربری هم admin است ، کافی است با استفاده از این اطلاعات وارد بخش مدیریت سایت شوید .
  • در صورت مشکل در این بخش به قسمت رفع اشکال در انتهای نوشته مراجعه کنید .
فارسی سازی وردپرس MU 2.8.2 :
تا اینجا کار ما wordpress mu نصب کردیم ، اما محیط آن فارسی نیست ، نحوه نصب فارسی ساز به این صورت است :
۱- بسته فارسی ساز را از همین وبلاگ دریافت کنید . (این بسته شامل افزونه جلالی و فایلهای زبان فارسی است)
۲- پوشه languages و محتویات درون آن را به پوشه wp-content منتقل کنید .
۳- افزونه جلالی ( پوشه wp-jalali ) را به پوشه plugins منتقل کنید . (دقت کنید پوشه plugins نه پوشه mu-plugins )
4- وارد Cpanel سایت خود شوید و به بخش File Manager بروید (همانند شکل)

Cpanel بخش File Manager
5- در ریشه سایت به دنبال فایل wp-config.php بگردید و آن را با ویرایشگر کد باز کنید …
بخش Code Editor را انتخاب کنید
6- حالا به خط ۸۰ بروید یا به دنبال عبارت WPLANG بگردید و مقدار fa_IR را به ان بدهید و کار را ذخیره کنید . (به شکل زیر توجه کنید).
اختصاص مقدار fa_IR
حالا وردپرس قابلیت فارسی شدن را دارد !! اما هنوز هیچ چیز فارسی نمایش داه نمی شود . برای نمایش پیدا کردن فارسی محیط مدیرت وردپرس به بخش مدیریت وارد شوید از آنجا به Settings > General بروید و مقدار گزینه Blog language را به Persian تغییر دهید . حالا محیط وردپرس به حالت فارسی تبدیل میشود و با فعال کردن افزونه جلالی هم میتوانید از تاریخ های فارسی (خورشیدی) استفاده کنید .
رفع اشکال
۱- حتما توجه کنید که safe mode باید خاموش (off) باشد ، در غیر اینصورت با پشتیبان هاست خود تماس بگیرید .
۲- توجه کنید اطلاعات بانک اطلاعاتی (نام بانک اطلاعاتی ، نام کاربری ، کلمه عبور) را به صورت صحیح وارد کنید .
۳- به بزرگی و کوچکی حروف در بخش ۲ همین قسمت توجه کنید .
۴- سرور شما باید از PHP 5 پشتیبانی کند.
۵- حتما نصب Sub-directories را در سرور های اشتراکی انجام دهید …

بسته فارسی ساز وردپرس MU نسخه ۲٫۸٫۲
۱- توجه کنید این ترجمه کامل نیست و یعنی بعضی جا ها ممکن است به کلمات انگلیسی برخورد کنید .
۲- در ترجمه از فایل نسخه وردپرس معمولی که توسط WP-Persian.com منتشر شده استفاده شده است
دانلود بسته :
[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]

سلام
خیلی خیلی ممنون واقعا منو شرمنده کردین نمی دونم چجوری ازتون تشکر کنم

wbss آفلاين است  
قدیمی 13th June 2010   #7

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

حالت
Balanced

سلام
می خواستم بدونم که نهاد و یا سازمانی هست که بر فروش هاست و دومین نظارت کنه؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنین

wbss آفلاين است  
قدیمی 15th June 2010   #8

admin

administrator

admin آواتار ها

حالت
Relaxed

یک تاپیک جداگانه میزدید
خیر هنوز صنف یا اتحادیه ای برای کار میزبانی وب در ایران وجود ندارد

admin آفلاين است  
قدیمی 5th August 2010   #9

wbss

کاربر سايت

wbss آواتار ها

حالت
Balanced

سلام
من الآن هاست رو دارم ولی انگار دیگه وردپرس مولتی یوزر تولید نمی شه اگه بشه راهنمایی ام کنین که چی کار کنم
با تشکر

wbss آفلاين است  
قدیمی 6th August 2010   #10

admin

administrator

admin آواتار ها

حالت
Relaxed

چرا نشه؟
از فروم پشتیبانیش پیگیری کنید

admin آفلاين است  
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته