مهندسان در شركت كانن حسگر تصويري ديجيتالي با وضوح 120 مگاپيكسل ساختند كه بالاترين وضوح ايجاد شده تاكنون براي حسگري در اين اندازه محسوب ميشود.
به گزارش ايسنا، اين حسگر قادر به گرفتن تصاوير ديجيتالي با بيش از دو برابر وضوح حسگر دارنده بالاترين وضوح فعلي كانن است اما به زودي به مرحله تجاري شدن نميرسد.
اين حسگر بيشتر براي چالشهاي فني ايجاد شده تا دوربينهايي كه در آينده عرضه ميشوند؛ حسگرهاي تصويري در قلب تمامي دوربينهاي ديجيتالي قرار دارند و معمولا تكه مسطح از سيليكوني هستند كه ميليونها پيكسل حسگر در آن قرار دارد و شمار پيكسلها وضوح حسگر را تعريف ميكنند.
120 ميليون پيكسل در حسگر جديد كانن ميتوانند تصاوير با وضوح 9184 در 13280 پيكسل ايجاد كنند؛ با تصاويري به اين وضوح بالا، بزرگنمايي و بريدن بخشهايي از عكس در عين حفظ وضوح بالاي آن امكانپذير خواهد بود و در صورتي كه براي ويديو استفاده شود همچنان وضوح بالاي آن حفظ خواهد شد اما اين حسگر براي محصولات تجاري در نظر گرفته نشده است.
در حالي كه طراحي اين حسگر به معني عرضه شدن دوربين 120 مگاپيكسلي نيست اما اين حسگر به مهندسان امكان تجربه بيشتر براي ساخت دوربينهاي ويديويي با قابليت ضبط تصاوير داراي بالاترين كيفيت ممكن را فراهم خواهد كرد.
می نویسم نامه رو زی از اینجا میروم/ با خیال تو ولی تنهای تنها میروم
در جوابم شاید تو حتی نگویی کیستی / شاید تو حتی بگویی لایق من نیستی
می نویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، حالا که دیگر نیستم
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.