بر خلاف سال.های گذشته ـ که تنها رستوران.های بین راهی، آن هم با نصب روزنامه یا پرده تنها به ارایه خدمت به مسافران می پرداختند ـ امسال در شهرها، برخی رستوران.ها و ساندویچ.فروشی.ها باز بوده و به روزه.خواران خدمت.رسانی می.کردند.
در خبرها خواندیم که معاون اجتماعی ناجا، از کاهش وقوع جرایم در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: مردم حرمت این ماه را بیشتر نگه داشته.اند.
به گزارش خبرنگار «[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]»، این در حالی است که بر خلاف سال.های گذشته، ارتکاب اعمال مجرمانه، نه تنها کاهش نداشته بلکه بیشتر هم شده و اعمالی چون روزه.خواری و عدم رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی قبح خود را در معابر عمومی، مناظر، پارک.ها، خیابان.ها و خودروها از دست داده است؛ گو این.که از ماه رمضان خبری نبوده است.
بر پایه برنامه.های هر سال نیروی انتظامی و وزارت کشور، پیش از حلول ماه مبارک، هشدارهای انتظامی خود را مبنی بر برخورد جدی با روزه.خواری اعلام کردند و حتی اضافه شد آنهایی که مبادرت به شکستن حرمت روزه.داری کنند، خودرویشان توقیف و خودشان نیز به مراجع قضایی معرفی خواهند شد، ولی آنچه می.بینیم با آنچه گفته بودیم، تفاوت بسیار دارد و عده.ای حرمت.شکن، بدون توجه به آداب و رسوم اسلامی و اخلاقی از استعمال سیگار و یا خوردن و آشامیدن و دیگر رفتارهای غیرشرعی، دهن.کجی آشکار خود را ظاهر می.کنند؛ ضمن آن.که بر خلاف سال.های گذشته ـ که تنها رستوران.های بین راهی، آن هم با نصب روزنامه یا پرده تنها به ارایه خدمت به مسافران می پرداختند ـ امسال در شهرها، برخی رستوران.ها و ساندویچ.فروشی.ها باز بوده و به روزه.خواران خدمت.رسانی می.کردند.
امسال نیز گذشت؛ اما امیدواریم برای سال های آینده، برنامه.های مطلوب.تری پیش روی داشته باشیم.
می نویسم نامه رو زی از اینجا میروم/ با خیال تو ولی تنهای تنها میروم
در جوابم شاید تو حتی نگویی کیستی / شاید تو حتی بگویی لایق من نیستی
می نویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، حالا که دیگر نیستم
می نویسم نامه رو زی از اینجا میروم/ با خیال تو ولی تنهای تنها میروم
در جوابم شاید تو حتی نگویی کیستی / شاید تو حتی بگویی لایق من نیستی
می نویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، حالا که دیگر نیستم
البته ذکر این نکته جایز هست در مورد پوشش خانم های جوان هیچ فرقی با ماه های دیگر نداشت یعنی من فرقی ندیدم متاسفانه
می طلبه نیروی انتظامی به شدت هر چه تمام برخورد و تنبیه کنه
این مطالب شوخی بود در مورد برخورد و تنبیه ولی اگر واقعا به فکر هستند یک برنامه بلند مدت یک کوتاه مدت فرهنگی باید گذاشت برای اینگونه افراد نه اینکه به زور و تهدید برخورد بشه
admin ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی
دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا
محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست
بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.