و در نهایت :
اول از همه بهتر است درباره ی ظاهر این گوشی بحث کنیم که بی شک تحسین برانگیز و زیبا و جذاب می باشد ، البته مشابه به این محصول که رقیب جدی ای نیز برای آن محسوب می شود توسط کمپانی سامسونگ با نام E900 در بازار موجود می باشد که هر چه باشد کلیدهای آن لمسی نیستند و شکلات از این نظر از آن گوشی برتر می باشد .
شرکت ال جی همواره به تبلیغات توجه خاصی داشته است و از هزینه کردن در امر تبلیغات کوتاهی ننموده است و قصد دارد تا همگان از وجود محصولات جدید و بی نظیر این شرکت آگاه و مطلع باشند .
تبلیغات ال جی تا حدی پیشرفت کرده است که حتی شبکه ی تلویزیونی CNN در اخبار صبحگاهی خود توسط رئیس ارتباطات سیار اتحادیه ی اروپا ، شرکت ال جی به معرفی این گوشی پرداخته است که معرفی یک تلفن همراه در این شبکه برای اولین بار صورت گرفته است .
منبع : برگرفته از تحقیقات همکاران گرامی در سایت GSM.ir
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از خاطرات چه شد که فراموش شد پیام......با درد و رنج و غصه هم آغوش شد پیام
مُرد آرزوی وصل تو ای یار در دلش......در ماتم امید سیه پوش شد پیام
چون شمع نیم سوخته در رهگذار باد......از خشمِ پُر خروش تو خاموش شد پیام
نی اهرمن به یاد وی و نه فرشته ای......از یاد روزگار فراموش شد پیام
بگشای لب، بگوی حدیثی ز شور عشق......سر تا به پا به گفته تو گوش شد پیام