ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    samanq22
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    جزیره
    نوشته ها
    5,945
    2,900
    11,585

    پکوره بندری خوشمزه


    واد لازم:












































    2 پیمانه


    آرد نان


    1 پیمانه سر خالی


    آرد نخود خام


    1-2 عدد


    فلفل سبز تند


    1 عدد


    پیاز


    به مقدار لازم


    نمک وفلفل


    به مقدار لازم


    آب ولرم


    1 قاشق مرباخوری


    مایه خمیر


    نصف پیمانه


    گشنیزساطوری


    به مقدار لازم


    روغن مایع


    نصف قاشق چایخوری


    زردچوبه


    طرزتهیه:

    آرد،آرد نخود،مایه خمیر، زردچوبه ،نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کاسه گودی الک می کنیم اب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نسبتآ شلی به دست بیاید پیاز و فلفل را ریز خرد کرده همرا با گشنیز خرد شده به خمیر اضافه و خمیر را چنگ می زنیم سر کاسه را می بندیم و نیم ساعت در جای گرمی قرار می دهیم

    در ماهیتابه گودی روغن ریخته (تا جایی روغن می ریزیم تا روی پکاره را بپوشاند) و روی حرارت روغن را داغ می کنیم از مایه به اندازه یک گردو با قاشق بر می داریم و درروغن می ریزیم هر دو طرف پکاره را سرخ می کنیم.

    نكته: پكاره همان پاكوره است كه منشاء آن از غذاهاي هنديست كه در جنوب ايران جز غذاهاي سنتي به شمار ميرود.
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •