ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    *red rose*
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Oct 2006
    محل سکونت
    در پرنيان نازک مهتاب
    نوشته ها
    4,564
    2,076
    8,074

    طرز پخت آبگوشت

    مواد لازم:

    گوشت با استخوان و دنبه 500 گرم

    ُسیب زمینی کوچک سه عدد

    رب گوجه زرد چوبه و نمک از هر کدام مقداری

    نخود و لوبیا از هر کدام 100 گرم

    پیاز دو عدد



    روش تهیه:

    ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد

    سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
    سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
    اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است.




    نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود .






    نوش جان
    پروانه بي آنکه خود بداند گرده مي افشاند
    از گياهي به گياهي و ما ناگهان عاشق مي شويم
    در نسيمي که نمي دانيم از کدام سو مي وزد...

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •